subota, 4. lipnja 2011.

Gillmor Gang 6.04.11 (TCTV)

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/ZKZ5U_Buuck/:
Array

MobileNotifier dev snapped up by Apple za rad na IOS framework?

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/04/mobilenotifier-dev-snapped-up-by-apple-to-work-on-ios-framework/:
Rekli smo da MobileNotifier nenametljiv obavijesti može biti jedan najbolji razlog za bjekstvo iz zatvora vaš IOS uređaju, i to zvuči kao Apple može pristati - Redmond Pie izvješća da je glavni developer Peter Hajas je duhovit daleko od računala u poduzeću Cupertinu za rad na sebi IOS. Hajas napisao da je uzimanje predah od MobileNotifier, a neki moderan detektivskog rada iskopali ostatak - tanko-prikrivene reference na Steve Jobs, cvrkut spominje California "plod" poduzeća, i na kraju navodni screenshot Hajas ulaska u Appleovim zaposlenika baze podataka. We're osjećaj malo bittersweet o cijelu stvar, reći istinu, jer dok smo bih radije ne moraju razbiti naše iPhone lanaca, pojam da je to sve događa sada sugerira nećemo vidjeti uvelike poboljšana obavijesti u Ios 5 , došao ponedjeljak .

[Hvala, Jeff]

MobileNotifier dev snapped up by Apple za rad na IOS framework? prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 4. lipanj 2011 16:04:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Redmond Pie | Pošalji ovaj | Komentari

David Hornik: Zašto Real Poduzetnici nisu u to za novac (TCTV)

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/tw0vu_Nu6KM/:
Array

Microsoft obrise nove značajke za Windows Phone Mango's Music i Video Glavčine

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/04/microsoft-outlines-new-features-for-windows-phone-mangos-music/:
Kada je Microsoft predstavio Windows Phone Mango prošlog mjeseca, tvrtka je proveo puno vremena nas šetnju kroz neke od 500-plus promjene OS - od kojih su najpoznatiji, razgovor teme, ljudi grupa, poboljšanu funkcionalnost pretraživanja , Twitter i LinkedIn integracije, IE9 , te odmah reagiraju Bing Vision . Nije ni čudo, dakle, da Redmond nije imao puno vremena za razgovor multimedija. Pa, tvrtka je upravo ispustio grah u blogu, postavljanje i sasvim nove osobine koje pokreće skala od podcaste za poboljšanje kontrole reprodukcije. Imamo puno recap, tako da nam se pridružite prošlosti pauze, zar ne?

Nastaviti čitanje Microsoft obrise nove značajke za Windows Phone Mango's Music i Video Glavčine

Microsoft obrise nove značajke za Windows Phone Mango's Music i Video Glavčine prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 4 lipanj 2011 14:04:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink WMPoweruser | izvor Microsoft | Pošalji ovaj | & nb

Eee Pad Transformer uhvaćen igra lijepo sa PS3 kontroler (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/04/eee-pad-transformer-caught-playing-nice-with-ps3-controller-vid/:
ASUS EeePad Transformer Igranja Nice s PS3 kontroler
Ranije ovog tjedna Eee Pad Transformer zabio se slatko nadogradnju u obliku android 3,1, te s njom došao USB podršku. Kada smo radili naš kazaljka-na s Honeycomb ažurirati nismo mogli demo značajka, jer, dobro, Xoom nema USB porta. Ali to Transformer tipkovnica brodogradilište ima par od 2,0 dečka , a netko je rod dosta to post YouTube Vid na PS3 kontroler i ASUS tablet dobivanje njihove igre na. Teoretski, to bi trebalo raditi s bilo kojeg USB gamepad, uključujući i one za Xbox 360. Jedini nedostatak? Moraš biti ožičen u - nema Bluetooth podršku ovdje. Slijedite break ga vidjeti u akciji i zadovoljiti svoje Android-loving znatiželju.

[Hvala, Ben]

Nastaviti čitanje Eee Pad Transformator uhvaćen igra lijepo sa PS3 kontroler (video)

Eee Pad Transformer uhvaćen igra lijepo sa PS3 kontroler (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 4 lipanj 2011 15:09:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink HKtech | izvor ASUS UK (cvrkut) , MrEverblue82 | Pošalji ovaj | Komentari

Korištenje prosjek savijati načelo neodređenosti

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/922e-7NyWh8/Using-Averages-To-Bend-the-Uncertainty-Principle:
summerbreeze piše: "Istraživači Sveučilišta u Torontu su proveli dva eksperimenta dijafragma, objavljena u časopisu Science, koji koristi 'slabi mjerenje na fotone gurnuti natrag granice onoga što se može znati o njima, s obzirom na Heisenberg načelo neodređenosti. Jason Palmer radi veliki posao prijavili ovaj eksperiment nam smrtnicima u BBC članak: 'Tim dozvoljeno fotona proći kroz tanke luč kalcit koji je dao svaki foton maleni porinuti u putu, uz iznos odstupanja ovisna o koje je prošlo kroz prorez. usrednjavanjem preko mnogo fotona prolazi kroz uređaj, a samo mjerenje svjetlosti uzoraka na kameru, tim je u mogućnosti zaključiti što staza fotona je uzeo. Dok su bili u mogućnosti da lako promatrati smetnje uzorak indikativno valne prirode svjetlosti, oni su sposobni vidjeti iz koje proreze fotona je došao, siguran znak njihove čestice prirode. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Studenti Win NASA Moon Robot za zaštitu tržišnog natjecanja

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/jtUZ3WGnXno/Students-Win-NASA-Moon-Robot-Competition:
Mikkeles piše "Nakon napornih pet dana test materijala za sakupljanje sposobnosti, tim iz Laurentian Sveučilišta vratio kući u Sudburyju s pobjedom u NASA-drugi godišnji Lunabotics natjecanje. Drugo mjesto pripalo je Sjeverna Dakota, a West Virginia University smješten treći . "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


iTunes curenja sugerira "Automatsko preuzimanje" over-the-air ažuriranja dolaze u Ios 5

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/04/itunes-leak-suggests-automatic-download-over-the-air-updates-a/:
U vodstvo-sve do ovogodišnjeg WWDC smo do sada znali tri stvari sigurno: Apple će predstaviti OS X Lion , iCloud , i ... automatski, over-the-air app ažuriranja za IOS 5 , očito. Dok je u potrazi za promjenama u iTunes, MacRumors čitatelj naletio na ovu stranicu, koja aludira na "Automatsko preuzimanje" opcija koja omogućava bežičnu sinkronizaciju. Također, činjenica da Apple iziđe iz svojih način za reći "... ako je vaš uređaj ima Automatsko preuzimanje omogućen za aplikacije" nas čini čudo što još uskoro ćete biti u mogućnosti ažurirati preko zraka. Tvrtka je od tada povukao tužibaba stranicu u iTunes, ali MacRumors uhvatio screenshot dok je još bio živ. Izgleda kao mačka je iz torbe, ali mi ćemo Vas obavijestiti kada Jobs & Co čine ga službeno je u ponedjeljak .

iTunes curenja sugerira "Automatsko preuzimanje" over-the-air ažuriranja dolaze u Ios 5 prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 4 lipanj 2011 13:05:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor MacRumors | Pošalji ovaj | Komentari

Wikileaks U New pravnu bitku

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/y4y3U-OW7hc/WikiLeaks-In-New-Legal-Battle:
geegel piše "američkog ministarstva pravosuđa sada se bori na sudu zahtijeva od tri Wikileaks suradnika otkriti imena nekoliko elektroničkih usluga platforme koja je primila zahtjev da preda podatke o korisnicima. Ovo dolazi nakon što je Twitter dobiti sudski nalog da otpečatiti zahtjevima kako bi se obavijestiti tri osobe. trenutni pravni red je vidio kako ACLU i EFF pružiti pravnu pomoć Wikileaks suradnicima. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Umetnite Novac: Eyez 720p video snimanje stakla (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/04/insert-coin-eyez-720p-video-recording-glasses-video/:
U Umetni kovanice, mi gledamo na uzbudljive nove tehnologije projekt koji zahtijeva sredstva prije nego što možete pogoditi proizvodnje. Ako želite pitch projekt, molimo Vas pošaljite nam tip sa "Umetni kovanice" kao subject line.


Mi smo prvi put čuli za video snimanje Eyez naočale koncept još u ožujku , kada se one poznate crni okviri pakiraju 1080p kamera, 16GB flash memorije, WiFi, i dual exawatt klase laser (ok, mi je napravio da se zadnji dio prema gore). Ime je dobio za svoj ​​proizvod "utopijskog vizije", ZionEyez sada je prototip s više temelji se spec. lista, uključujući 720p kamere i 8GB memorije, zajedno s micro-USB i Bluetooth povezivost za livecasting na Qik ili LIVESTREAM - Trumanov Show stilu. Bojeći nećete moći skinuti one visoke-ton leće noću ili u tom top secret (zatvoreni) poslovni sastanak? Možete swap out izmjenjivi objektivi sunglass za jasan verzija, ili baciti u svoj recept na danjem svjetlu (zatamnjena) ili unutarnji okusa, jer su mnoge prodavaonice optičkih dioničko odgovarajuće veličine leće. Dostupnost ovih $ 199 HD Ray Ban klonova trenutno je predviđen za jesen (pod pretpostavkom da ZionEyez hitova njegovo financiranje cilj), ali možete unaprijed naručiti par za 150 dolara na Sionu je Kickstarter stranicu.

Nastaviti čitanje Umetanje Novac: Eyez 720p video snimanje stakla (video)

Varalica pod:

Umetnite Novac: Eyez 720p video snimanje stakla (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 4. lipanj 2011 00:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Kickstarter | izvor ZionEyez | Pošalji ovaj | Komentari

Skype radi na poraz obrnutog inženjeringa

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/cs7wFQIQLfo/Skype-Is-Working-To-Defeat-the-Reverse-Engineering:
ndogg piše: "Michael Larabel od Phoronix je poslana odgovor na obrnuti inženjering Skype protokol iz VP Skype za odnose s javnošću tvrtke, koji je rekao da je obrnuti inženjering bilo učinjeno za korištenje spam / phishing, i to je to kršenje njihovih IP, i da se oni rade da ga poraz. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Nintendo Wii HD / Projekt Cafe glasina vijesti: Što će se održati za E3 gaming giganta?

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/04/nintendo-wii-hd-project-cafe-rumor-roundup-what-will-e3-hold/:
Nintendo Wii HD / Projekt Cafe glasina vijesti: Što će se održati za E3 gaming giganta?
Mi smo nekoliko dana iz E3 , ono čarobno mjesto gdje snovi su i fanboys i djevojke iz svih šetnje života su istovremeno smiren i pomalo razočaran. Iznenađenja se očekuje od svih tri velike ove godine - osobito Nintendo. Kako će gaming giganta vrhu prošlogodišnje 3DS debi ? Svi znakovi upućuju na najavu Wii udarac, koji smo čuli naizmjenično spominju kao "Wii HD" i "Projekt Cafe". Glasine, curenje, a povremeno malo potvrđena informacija je jako raširen u mjesecima i tjednima vodi do događaja. Mi smo ga utkana sve zajedno u jednoj ruci vodič, kako bi bili sigurni da smo svi na istoj stranici, dođite u utorak ujutro.

Počnimo s originalnog malo informacija: još u travnju, tvrtke CEO, Satoru Iwata, Nintendo je potvrdio da je, u stvari, radi na HD udarac za Wii koji je najvjerojatnije zbog out u 2012. Nekoliko dana prije toga otkrivenje, potrebnu mutne slike konzole pojmova surfaced, detaljno kontrolera sa ugrađenim zaslon osjetljiv na dodir koji prikazuje gameplay sustava 1080p putem tehnologije pod nazivom Screen Stream. To sigurno nisu bili prvi koncepti konzola smo vidjeli - i oni su navodno prvi donio na svjetlo ljudi na 4chan.

Nastaviti čitanje Nintendo Wii HD / Projekt Cafe glasina vijesti: Što će se održati za E3 gaming giganta?

Nintendo Wii HD / Projekt Cafe glasina vijesti: Što će se održati za E3 gaming giganta? prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 4. lipanj 2011 11:01:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink GameDynamo , eskapističku , Joystiq , AfterDawn , Kotaku | izvor GI , CVg , IGN (1) ,

Mars Rover Opportunity nadilazi 30 km vožnje

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Yxel53Loyj8/Mars-Rover-Opportunity-Surpasses-30km-Driving:
Phoghat šalje ovaj citat iz Svemira Danas: "S njezin najnoviji disk od 482 metara na 1. lipanj 2011 (Sol 2614), NASA-in Opportunity Mars Rover je zumirana prošlosti nezamislivo 30 km trag u ukupnom odometry jer sigurno slijetanje na Mars gotovo sedam i jedan pol godina na 24 siječanj 2004. To je 50 puta dalje od otprilike četvrt milje spušten daljinu u početku predviđeno. i mogućnosti još uvijek ide strong, u dobrom zdravlju i ima u izobilju solarne energije kao ona nastavlja vožnju na njezin ambiciozni suhozemni putovati preko Marsu ravnice Meridiani Planum. Ona ide na diva Endeavour krater, oko 22 km u promjeru. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


RadioShack sranje na OS priznanje: blizu, ali ne i Android

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/04/radioshack-sucks-at-os-recognition-close-but-no-android/:
RadioShack sranje na OS priznanje: blizu, ali ne i Android
"Učinite to Android?" Jeste li pokušavate reći Elop on je izabrao krivi OS , RadioShack?

[Hvala, Travis]

RadioShack sranje na OS priznanje: blizu, ali ne i Android prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 4. lipanj 2011 10:03:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Tech Made Relevantne | | Pošalji ovaj | Komentari

Hacker Grupa LulzSec Izazovi FBI-a

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/3R5feB15c5I/Hacker-Group-LulzSec-Challenges-FBI:
Tiek00n piše "Hacker Grupe LulzSec 'je dobio neki pozornost nedavno za svoje hack JS i Sony Njihov najnoviji cilj:.. FBI affiliate Infragard grupa tvrdi:' On je došao u našu pozornost da je nesretni NATO-a i naš dobar prijatelj Barack Osama -Lame 24. stoljeća Obama je nedavno povisio ulog s obzirom na sjeckanje. Oni su sada tretirati sjeckanje kao čin rata. Dakle, samo smo sjeckan FBI povezane web stranice (Infragard, posebno poglavlje Atlanta) i procurile njegove korisničke baze. Mi također preuzeo potpunu kontrolu nad web-mjesta i to izbrisan ...'"

Pročitajte više ove priče na Slashdot.