ponedjeljak, 14. ožujka 2011.

Navodno Microsoft Zune Završava Hardware razvoj

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Bd7hnoJPq6s/Microsoft-Reportedly-Ends-Zune-Hardware-Development:
ideaz savjeti ovom izvješću Bloomberga. "Microsoft Corp će prestati uvođenje nove verzije Zune glazbe i video player usred mlaki zahtjev, pomoći tvrtki pomak fokus na mobilne telefone, po osobi upoznat s odlukom tvrtka će se koncentrirati o stavljanju Zune softver na mobilne telefone kao što su trčanje Microsoft Windows operativni sustav, izjavio je osoba, koji je odbio biti identificirani, jer odluka nije bilo najavljeno. Zune softver korisnicima omogućuje kupnju pjesme i filmove, kao i platiti mjesečnu naknadu stream neograničeno glazbe. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Neto vidi Potres oštećenja, ruta oko nje

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/S8TPpTAV_Ds/Net-Sees-Earthquake-Damage-Routes-Around-It:
davidwr piše "japanski internet ispada uglavnom sami izliječiti u roku od sata dok se neki kabeli ostaju izvan, većina računala koja su ostala bez povezivanja su ga opet od Jamesa Cowie's blog:.. 'inženjeri koji su gradili Japan Internet stvorio gusti web domaćih i međunarodnih povezivost koja je . među najbogatije i najraznolikiji na zemlji, kao što i priliči kritične gateway za globalnu povezivost unutar i izvan istočne Azije, u ovom trenutku, izgleda da njihov rad može imati dopustiti Internet to učiniti ono što radi najbolje: put oko katastrofalne štete i zadržati pakete teče, bez obzira na strašan kaos i nesigurnost. " Let's to čuti za otpremnine i dobro planiranje. " Reader Spy Handler ističe još jedan članak o tome kako zalihost i dobro planiranje sprečavanje katastrofa u Japanu problemima nuklearnih reaktora, unatoč medijsko-fueled špekulacija i paniku u suprotno.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Kako AT & T Totalno Flubbed 4G

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0Dbzdg_t9yI/How-ATampT-Totally-Flubbed-4G:
adeelarshad82 piše: "Ispada da AT & T može biti laganje o 4G. tvrtke dvije '4 G 'telefone i '4 G modem ne dostavi 4G čak i od strane AT & T vlastitih standarda. U stvari, rezultati ispitivanja pokazuju da je tvrtka isporučuje '4 G uređajima koji su zapravo sporije od prijevoznika vlastiti 3G uređaja. pa kako oni mogu izaći na kraj s ovim? Pa, u početku Međunarodne unije za telekomunikacije definiran 4G kao hrpa super-brze tehnologije nitko se još, ali ITU smrvljenih pod pritiskom raznih mobitela tvrtke i sada definira 4G kao i bilo koji stanični internet mrežu koja je brže nego što se smatra najbrže tehnologije u 2009. Između revidirane 4G standarda i malo fine print na svoje oglase, AT & T je u mogućnosti da zakonski se obeštetiti protiv činjenice da njegov sadašnji 4G tvrdnja je potpuno bezvrijedan. Dok drugi prijevoznici također tvrde da su 4G mreža, Verizon's LTE je tehnologija koja tek dolazi blizu stvarnom 4G ".

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


HTC Thunderbolt vrhom za pokretanje 17. ožujka, opet

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/14/htc-thunderbolt-tipped-to-launch-march-17th-again/:
Pa, to izgleda kao naizgled beskrajan saga o HTC Thunderbolt lansiranja stvarno mogao konačno biti na izmaku. Praćenje prilično čvrste savjet ranije danas , mi sada imamo neki stvarni opipljivi dokaz da 4G opremljen smartphone doista će biti lansiranje u četvrtak 17 ožujka ljubaznošću koristan tipster. Naravno, to još uvijek nije potpuno službene, ali HTC je obećao da najava dolazi "uskoro", tako bismo trebali biti saslušanje više od njega i Verizon bilo koji dan (ili trenutak) sada ako 17. stvarno je lansirati datum.

HTC Thunderbolt vrhom za pokretanje 17. ožujka, opet prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 14. ožujak 2011 16:12:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Ukoliko imamo pravo da se zaboravi Online?

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/UpcWUQtRhHc/Should-We-Have-a-Right-To-Be-Forgotten-Online:
rsmiller510 piše "Postoji sve veći pokret u Europi u pogledu prava, da se zaboravi na internetu. To je pojam koji može zvučati privlačno svoje lice, ali bi moglo imati neželjene posljedice za hlađenje povijesnih zapisa."

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


To je Pi Day. Znate li što 3,1415926535897932384626433832795 zvuči?

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/14/its-pi-day-do-you-know-what-3-1415926535897932384626433832795/:
On svibanj ne biti označen na većini kalendara, ali ako si štreber matematiku (ili glupan općenito - od kojih smo sami računati, očito), znate što je 14. ožujka. To je 3 / 14, inače poznat kao prve tri znamenke Pi . To budući da je postala manje geek odmor sorti, te je zatraženo neke prilično jedinstvena slavlja tijekom godina. Jedan od najnovijih dolazi iz glazbenik Michael John Blake, koji tumači Pi do prvog 31 decimalnih mjesta kao i glazbene note i pretvorio ga u pjesmu - igrao na 157 otkucaja u minuti, ne manje (ili pola od 314). Kako se ispostavlja, međutim, Blake nije bio prvi koji je došao na ideju - skladatelj Lars Erickson napisao svoje "Pi Symphony" nekoliko godina unatrag, a sada je izazvao malo autorskim pravima pljunuo na YouTube-u oko toga tko zapravo posjeduje prava na Pi u glazbenoj formi. Šef na prošlost break provjeriti obje verzije za sebe.

Nastaviti čitanje To je Pi Day. Znate li što 3,1415926535897932384626433832795 zvuči?

To je Pi Day. Znate li što 3,1415926535897932384626433832795 zvuči? prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, ožujak 14, 2011 15:14:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Pi dan , iTunes Pregled , Pi Symphony | Pošalji ovaj | Komentari

ViewSonic V3D241wm, računalnog monitora s 3D tehnologijom

Zanimljive vijesti na URL:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ViewSonic ne želi biti ostavljeni i predstavio novi monitor koji ima modni tehnologije u ovom trenutku, 3D.

V3D241wm Viewsonic ima 24-inčni LED panel sa latencija 2 ms, 300 candelas svjetline, kontrasta 20.000.000:1 i 120Hz refresh rate, frekvencija ovisno o proizvođaču uživati ​​u 3D sadržaja pomoću polariziranih stakala uključeni u ovaj monitor.

U ovom trenutku ne znamo što će cijena biti u eurima, ali u Velikoj Britaniji se prodaje za oko £ 330, koji se po trenutnim stopama koje će biti oko 376 €, iako ne možemo ovo se cijeni kada je u pitanju da se prodaje u Španjolskoj.

Više | Viewsonic

NASA radnika pada na svoje smrti Lansirati Jastuk

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/BDippChUKKI/NASA-Worker-Falls-To-His-Death-On-Launch-Pad:
RedEaredSlider piše: "Tragedija je udario NASA-e kao organizacija objavila radnik svemirskog pala na njegove smrti na jastuk Endeavour pokrenuti jutros. NASA je kazao kako Sjedinjene Space Alliance radnik pao na oko 7:40 na istočnoj NASA Kennedy Space Center's Lansirati Jastuk 39A. pokretanje jastučić trenutno drži space shuttle Endeavour, koji je predviđen za lansiranje na 19. travanj. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Book Review: Solr 1,4 Enterprise Search Server

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/osvn3soLbAM/Book-Review-Solr-14-Enterprise-Search-Server:
MassDosage piše "Solr 1,4 Enterprise Search Server koju je napisao David Smiley i Eric Pugh daje in-dubina izvještavanje o open source Solr pretraživanje poslužitelju. Na neki način ova knjiga čita se kao nestali referentni priručnik za napredno korištenje Solr. Njezin je cilj čitatelji već upoznati s Solr i srodne pojmove pretraživanja, kao i one koji imaju neko znanje o programiranju (posebno Java). knjizi pokriva mnogo toga, neki ga prilično izazovan, i daje onima koji rade s Solr puno kazaljka-na tehničkim savjet o tome kako koristiti i fino podešavanje mnogim dijelovima ove moćne aplikacije. " Držite čitanja za ostatak MassDosage's pregled.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Apple patenta woos s pričama o ultra-slim audio priključci za lusciously tanke uređaje

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/14/apple-patent-woos-with-tales-of-ultra-slim-audio-connectors-for/:
Apple patenta woos s pričama o ultra-slim audio konektori za ultra-slim uređaja
Mi smo još uvijek daleko od postizanja točke gdje su naši gadgeti ne može dobiti bilo koji tanji i, a 8.7mm iPod Shuffle je samo kralj od brda, za sada, Apple je već predviđa budućnost u kojoj u kojoj skromni 3,5 mm audio jack je previše gusta. Nedavno otkrila patentna prijava pod nazivom "Low Profile Plug tlakom" opisuje nekoliko različitih načina za stvaranje audio portova koji su tanji od trenutnog modela, ali ipak ne će nas odvesti natrag u zlokobni miniUSB adapter dana davno. Jedno od mogućih rješenja je "polu-fleksibilni" stambeno koji se proširuje rado primiti Vaše slušalice 'nespretni pažnje, dok je drugi u udubini ispod par vrata koji flip otvorena kako bi napravili mjesta kada utikac ispravno umetnut. Kao i uvijek s tim aplikacijama nema razloga vjerovati da će se ikada pojavila u potrošača uređaj, ali to ne znači da ne možemo sanjati o budućnosti u kojoj pozlaćeni priključak na pupoljci je deblji od bulkiest dio telefona.

Apple patenta woos s pričama o ultra-slim audio priključci za lusciously tanke uređaje prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, ožujak 14, 2011 13:51:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink 9to5 Mac | izvor USPTO | Pošalji ovaj | Komentari

Kinect samosvijest Hack

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rv98wrf8_LI/Kinect-Self-Awareness-Hack:
One mogu samo zamisliti kako je razbjesnio Kinect bi bilo ako je saznao da je imao slomljen TOS.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Život kibernetičkom kriminalu istražitelja

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/yl1465Iqs8w/The-Life-of-a-Cybercrime-Investigator:
Anonimni čitatelj piše: "Steve Santorelli dobiva računalstvo stručnjaka i izvršitelji zakona na suradnju u globalnoj borbi protiv organiziranog kriminala Internet Ovaj članak govori o ulozi zakona u otkrivanju i borbi protiv online prijetnji kao što su mijenjati i razvijati Citiram:.. 'Zajedničke mudrost o sjeckanje i cyber kriminal je u Santorelli mišljenju, ozbiljno zastarjela On kaže cybercriminals nisu usamljeni vukovi;. oni se financiraju i režiji međunarodnog kaznenog sindikati ... organiziranog kriminala također ima ogromne resurse proistječu iz njezinih tradicionalnih operacija. financirati zapošljavanje kvalitete hakeri diljem svijeta. Tu je čak i dokazi da su neki sindikati ulaganja u istraživanje i razvoj, u potrazi za stvaranje vlasničkih, nove generacije sjeckanje alata, Santorelli kaže. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Hands-on Face-off: ipad 2 V Motorola Xoom

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/e1zhNX_MnI4/Hands-on-Face-off-IPad-2-V-Motorola-Xoom:
GMGruman piše: "Je li ipad 2 sve što je puknut do biti? Ili prvi Saće Android tableta, Xoom, i dalje drže gore? Sam proveo intenzivan vikend uspoređujući dvije tablete, s pojedinostima u ovom pregledu kako svaki obavlja u baterije ispitivanja. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.