petak, 7. listopada 2011.

Trk LTE planove detaljne: telefoni tablets i modema dolaze do 2012

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/07/sprints-lte-plans-detailed-phones-tablets-and-modems-coming-b/:
Ako ste bili drži se nadam da u utorak Apple najava će biti trumped by ekskluzivni iPhone 5 na Sprint, pripremite se biti razočarani. Tvrtke potvrdio je da nema novih Prijave će biti prikazan off na svoje strategije događaja danas . Umjesto toga, prijevoznik je usmjeren na tome kako namjerava snop sve one odvojene radio - CDMA, LTE, WiMAX - u budućnosti uređaj line up. Naglašavajući potrebu za poboljšano korisničko iskustvo preko 4G tehnologije marketinga, operater je naglasio opredjeljenje za potporu postojećim WiMAX subs. Dual-mode CDMA / LTE proizvodi su postavljena na lansiranje u sredinom iduće godine, s tablets, pametnih telefona i modema preko oba high-end i mid-range da se na ponudi. Motorola je Sanjay Jah pojavila u taped segment potvrditi svoju tvrtku sudjelovanja u proizvodnji tih proizvoda 3G/4G. Naravno, Sprint planira podržati tekuće CDMA i WiMAX proizvodima, nudeći im za prodaju u cijeloj 2012. Što se tiče Direct Connect, tri od tih push-to-talk slušalica će pogoditi prijevoznika u posljednjem tromjesečju 2011, s dodatnim uređajima planirano za 2012.

Trk LTE planove detaljne: telefoni tablets i modema dolaze do 2012 prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 7. listopada 2011 11:22:00 EST. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar