petak, 13. svibnja 2011.

LimeWire Utvrđuje: Google i Amazon su sljedeći na RIAA je etiketa?

Zanimljive vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/wyXTy859zKE/limewire-settles-are-google-and-amazon-next-on-riaas-docket.ars:

LimeWire, pokojni servis za razmjenu datoteka, a njegov vlasnik su suglasni da plati etikete 105 milijuna dolara do kraja 5-year-old autorskim pravima kršenje tužbe.

Naselje, prvi izvijestio CNET , došao četvrtak tijekom drugog tjedna suđenja u kojem Yorku žirija Novi je sjedio utvrditi koliko snimanja Industry Association of America treba biti plaćen. LimeWire suočen više od 1 milijarde dolara odštete . Copyright Act dopušta štete u iznosu do 150.000 dolara po povreda.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Ljut na: Može Nove ekonomije intimnosti Spremi industrije glazbe? (TCTV)

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/UQ8dkDg1Xts/:
Array

Da, postoje tehnološke startupe u Nigeriji. Ovdje su moji favoriti.

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/oBlrx6xH-0M/:
Array

Novi iMac vas oslobađa od tiranije (i praktičnost) na servis svoj hard diskove

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/13/new-imac-frees-you-from-the-tyranny-and-convenience-of-servici/:
iMac 2011
Najam Apple kontroliraju većinu aspekata tvoj izbrojiv iskustvo je samo činjenica života za Mac vjernika, ali je tvrtka svibanj imati otišao predaleko za neke s najnovijim iMac osvježiti . Želite li swap da hard disk za jedan veći ili zamijenite disk mrtav? Youve 'je dobio bez mogućnosti nego ići ravno na Apple zahvaljujući novim vlasničkim kabel i posebni firmware. Standardne 4-pinski konektor SATA je zamijenjen sa 7-pin konfiguraciju koja čuva vas od spaja samo bilo koji stari hard disk, i bez ono čarobno firmware iMac neće ni dignuti. Zapamtite, ovo je tvrtka koja misli zamjene baterije je najbolje lijevo za stručnjake , koristi prilagođeni BIOS vas može očuvati od trčanje OS X na ne-Apple hardvera, i prisiljeni tvrtka staviti kočnice na SSD nadogradnja za MacBook Air . Stvarno, mi smo nekako iznenađeni iMac ne možete šok kada pokušate zagledati ga otvorili.

[Hvala svima koji su poslali to u]

Novi iMac vas oslobađa od tiranije (i praktičnost) na servis svoj ​​hard diskove prvobitno pojavio na Engadget na pet, 13. svibanj 2011 15:38:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink MacRumors | izvor Ostali World Computing blog | Pošalji ovaj | Komentari

Zaobilazno donosi Netflix na više (ukorijenjeni) android korisnika

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/13/workaround-brings-netflix-to-more-rooted-android-users/:
Mi smo već imali neki uspjeh uzimajući Netflix za android gore i trčanje na službeno podržan telefon ( Droid X ), ali one nisu u mogućnosti da biste dobili Internet to funkcionirati jednostavno prenošenje i instalacija. APK sada imaju drugu opciju. Kao što ljudi na reddit su neki otkriveni, možete urediti samo naizgled nekoliko postavki sustava kako bi svoj ​​telefon (ili gluho boja, za taj tvar), mislim da je to zapravo HTC G2, koji je očito sve što je potrebno da zadovolji Netflix app. To ne raditi sa svakim telefon, naravno, ali vrlo malo izgleda da je imao uspjeha s njom. Nažalost, za neke, također ćete morati da se prvi root telefona kako bi te promjene, ali su prilično jednostavne korake nakon što ste to učinili. Hit gore link ispod za sve detalje, i pustiti nas znati kako to radi za vas u komentarima ispod. Dovoljno je sjetiti: kada je u dvojbi, back up.

Zaobilazno donosi Netflix na više (ukorijenjeni) android korisnici prvobitno pojavio na Engadget na pet, 13. svibanj 2011 15:58:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Techland | izvor Reddit | Pošalji ovaj | Komentari

Samsung uliti 4G pregled

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/13/samsung-infuse-4g-review/:
Mi smo samo dobivanje u zamahu proljeće, cvijeće u cvatu i skeeters grize, ali već je bila velika godina za Samsung - ako mi ignorirati cijelu stvar tužbu . Samo nekoliko tjedana prije tvrtka dostavljen nam najviših bodovanje android telefon još, Galaxy S II i, dok je slušalica nije pojavio na američkoj obali, bili smo obdareni Droid Charge , koji nudi LTE brzina, jake baterije, i na ugovorene cijene koji se blago prelazi njegov dizajn.

Nije tako s tvrtkom najnoviji napad na američki prijevoznicima. To je uliti 4G, to je 199 dolara na ugovor, i to je izrazito high-end osjećaju. To čak izgleda nešto poput S II - ako žmiriti. To je vlastiti telefon, ipak, div 4.5-inčni zaslon zaslon postavljanje razlikuje od svojih prethodnika, i divovski bateriju u njoj daje mnogo života. No, je li to stvarno tako dobro kao što izgleda?

Galerija: Samsung uliti 4G

Nastaviti čitanje SAM-ovi uliti 4G pregled

Samsung uliti 4G pregled prvobitno pojavio na Engadget na pet, 13. svibanj 2011 16:30:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Adobe Rolls Out kontrole privatnosti u Flash Player 10,3

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/wCZn6x6hvHc/Adobe-Rolls-Out-Privacy-Controls-In-Flash-Player-103:
adeelarshad82 piše "Adobe je izdao Flash Player 10,3, što uključuje i poboljšane kontrole privatnosti kako za svoje aktivnosti prati online Korisnici sada mogu jasno lokalne pohrane -. ponekad poznat i kao" Flash cookies '-. na verzije Chrome, Internet Explorer i Firefox Flash kolačiće, ili lokalne zajedničke predmete, napravio naslovi prošle godine kada je Federal Trade Commission je objavio izvještaj koji je pozvao preglednik odluka uključiti 'ne track' opciju u svojim proizvodima. FTC također spomenuti Adobe, jer je kolačiće koje je prikupio Flash su prikupljeni bez obzira na preglednik postavke. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Feature: nalik na pipak, nalik na pipak!

Zanimljive vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/OB5s5h1yapo/tentacular-tentacular.ars:

Kao što je Ars tim saziva za dva dana susreta u Chicagu, nismo u dostizanje natrag u prošlost da bi vam neke od naših omiljenih članaka iz godina otišao po. Ovaj komad je prethodno vodio 1. travnja.

Tko treba još jedan predvidljivo hromi lažna vijest uljepšati svoje 1. travnja? Nije Cthulhu, stvorenje iskonske noćna mora, tko je odustao od našeg ureda u Chicagu prije nekoliko tjedana vratio s prijedlogom nismo mogli odbiti.

"Lažna vijest je tako 2007", rekao je njegov glas kao da je odjeknula oko unutra moj mozak tavi. Cthulhu je bio lounging u rezervni fotelju da nitko nema, jer su imali hrabrosti da sjedne u, zapalio cigaru brandished u jednom pipaljka kao što je on govorio. "Ja sam razmišljati:.. NEŠTO AWESOME, ME glumi s pravom izbora i višestrukih završetaka."

"Kao vrsta interaktivnog teksta avanture svi smo čitati kako djeca?" Pitao sam.

"DA, ALI ONE FOR odrastao geeks koji se održava u Vegasu i ZNAČAJKE Booth BABES, ludilo, a perspektiva za čišćenje moje pipaljka JAM za svu vječnost. TAKOĐER, PJEVANJE David Pogue. I Sergey Brin nosio jetpack."

"To, griješiti, zvuči kao da su sve ovo isplanirali."

Cthulhu iskopali Manila mapu iz negdje u ne-euklidske geometrije njegova manbag i pao na moj stol uz tup udarac.

". 20.000 RIJEČI strašan VAS čak ne moraju platiti mi samo želim izloženošću tako ja mogu zadovoljiti PERADI Jeste li ikad bili TO R'YLEH jednoj riječi:..?. Dosadan"

Ja zrcaljeno preko skripte-nije loša za nešto napisao stvorenje koje je proveo, po svemu pouzdan račune, većinu svog vremena mrtav, ali sanjala.

"Gle, ja ne mogu napraviti bilo obećanja. Bili smo razmišljati o pokretanju Ben's epski promašaj pregled Duke Nukem Forever opet ... "

"Hrom." Cthulhu pomaknuo u svojoj fotelji, ostavljajući tragove sluzi na sjedalu. "OVO JE BOLJE. TAKOĐER, neću blagdan na svoj mozak AKO MINA RUN umjesto toga."

I doista, tko može tvrditi da s logikom?

Nalik na pipak, nalik na pipak!

"Što je to s geeks i slanine?" vi zapitajte se što vas stajati samo izvan glavne dvoranu od Opulentium Royale, Vegasu "najnovija spomenik višak.

Izgrađen u obliku masivnih 1950-UFO, hotel čučnjeva na komad pustinje kao zagrobni metal bubuljica, njegova kupola se okreće stambenog iznenađujuće dobar steakhouse. Opulentium ima sve diskriminirati stranac oteti može poželjeti, osim analne probings-iako ste proveli prije zore sati učenja koja zasjeda u baccarat stolovima mogao proizvesti sličan osjećaj ukupnih prekršaja.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Boem Ventures? Hrom naziv za dobra ideja za pokretanje Euro početnike u dolini

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/VENfmgfD_y0/:
Array

Poremetiti NYC: Cijeli Agenda

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/r7Zvf2EkoQc/:
Array

Bivši Yahoo i MySpace Execs Raise $ 3M Za Male demoni

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/2Mw7eTZbxBM/:
Array

Shapeways Ostakljeni Keramika napraviti 3D tiskanom objekte možete jesti off

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/13/shapeways-glazed-ceramics-make-3d-printed-objects-you-can-eat-of/:
Vidjeli smo ih ispljunuti fancy staklo vaze i sitnim bijelim strandbeests , a sada 3D thingy makeri su ispumpavanje cutesy sol i papar shakers. Oni hiper-sjajne i bijele zečeve slici gore su neki od prvih Mrijesti se od glazirane keramike, novo iskovane hrane siguran materijal dostupan od Shapeways. Ostakljeni Keramika peku u pećnici ili peći kao i tradicionalna keramika i zatim obložene s bezolovni netoksični sjaja - rezultat je hrana, siguran, mogu se reciklirati i otporna na toplinu do 1000 stupnjeva Celzijevih. Novi materijal je sada dostupna Shapeways dizajnera i bit će do 12. kolovoz, u kojem trenutku tvrtka će odlučiti hoće li njegov vrijedan oko vođenja. Za sada možete zasititi svoj apetit za 3D ispis sjajna bijela jela klikom na izvor link ispod.

Shapeways Ostakljeni Keramika napraviti 3D tiskanom objekte možete jesti izvan prvobitno pojavio na Engadget na pet, 13. svibanj 2011 14:43:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink New York Times | izvor Shapeways | Pošalji ovaj | Komentari

Google I / O gaf: Galaxy tab 10,1 Limited Edition neće raditi s OS X, Windows upotrebljivost pjegav

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/13/google-i-o-gaffe-galaxy-tab-10-1-limited-edition-wont-work-wit/:
Znate li što je cool? predaja iz 5000 Android tablets na svoj ​​najvjernijim programere na Google I / O . Znaš što to nije super? Predaja iz 5000 Android tablets da ne može imati datoteka učita u njih. Vjerovali ili ne, to je upravo ono što se dogodilo u ovom tjednu's I / O konferencija, gdje su horde programera su uručene Galaxy tab 10,1 Limited Edition da ne može trenutno sučelje s OS X, a ima kitova od vremena radi s Windows 7.. Tijekom početne pregled Glazba Beta , primijetili smo da je naša MacBook Pro (OS X 10.6) zapravo ne bi prepoznati tablet, čak i nakon instalacije Android File Transfer. S obzirom da nismo zapravo treba da funkcionalnost radi, rekao je članak, mi ga bacio na backburner.

Za one koji ne znaju, Android File Transfer je mali app koji je potreban za prijenos sadržaja između OS X i Android 3.0. Avid korisnicima Froyo i Gingerbread može biti zgrožen da je bilo koji uređaj kupuju Honeycomb će zahtijevati komad softvera za sučelja s njim, ali hej - tu je. U svakom slučaju, čini nam se da je najnoviji graditi od android File Transfer ne uključuje uređaj ID za Samsung je dosad neobjavljenih Tab 10,1, a ako ćete podsjetimo, Standard Edition za ovu stvar nije trebao pogoditi potrošačke ruke do 8. lipnja. Bez obzira što smo pokušali trikove (instalacija Mac verziju Kies Mini, na primjer), nismo mogli dobiti jednu Apple u stabilnom prepoznati stvar. U jednom slučaju, Mac promatrati kao uređaj "Samsung Modem" unutar okna Networking - to je kao bliski kao što smo mogli doći na dobivanje dva miješati. AllThingsD je Ina Fried joj Kartica je 10,1 LE samo prepoznat kao kamera-poput uređaja unutar otvora.

Više o Windows strane, stvari su tek neznatno manje strašno. Mi smo imali par Wintel kutija namah odbijaju igrati lijepo sa ovim "misterioznog USB uređaja", dok drugi traži više ponovno podizanje sustava i pretraživačima vozač konačno je montirati kao vanjski uređaj za pohranu - i samo s USB ispravljanje invaliditetom. Naopako je da one s strpljenje (i Windows 7 rig) mogu gledati prema naprijed na jednu metodu prijenosa, ali to je svakako manje nego idealan.

Mi smo surmising da Google kuhanje do nove verzije Android File Transfer kao mi govoriti da ćemo se pobrinuti za kompatibilnost pitanja, nadam se dugo prije nego što potrošači početi dobivati ​​te početkom lipnja. Ali za programere u ovdje i sada? Stop gubit poslijepodne težak to odgonetati zašto svoj Mac jednostavno neće surađivati, i dati da Win7 sustav malo ljubavi.

Google I / O gaf: Galaxy tab 10,1 Limited Edition neće raditi s OS X, Windows upotrebljivost točkicama prvobitno pojavio na Engadget na pet, 13. svibanj 2011 15:10:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Mali devs napadao preko In-App Patent Kupnja gumba

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Vib4vNAFZzY/Small-Devs-Attacked-Over-In-App-Purchase-Button-Patent:
Thornburg piše ovaj izvadak iz priča na MacRumors: "Jučer smo dobili riječ od Rob Gloess Računalo LogicX ... da je primio prijeteće pravne dokumente patenta tužbom nad upotrebom 'upgrade' gumb u Lite verziji njegov zahtjev povezivanje korisnika na App Store, gdje su mogli kupiti punu verziju. "Naš app, Mix & Mash, ima zajednički model ograničeno besplatno, letci, verzija i punu verziju koja sadrži sve značajke. Rekli su nam da gumb koji korisnici kliknu na nadogradnju app, odnosno link na punu verziju na App Store je u suprotnosti s američkog patenta br 7222078. Nismo mogli vjerovati, nadogradnju gumb!?! ' Patent u pitanju je podnesena u prosincu 2003, kao dio serije continuations na ranije prijave patenata datiraju iz 1992. Patent je zaslužan za Dan Abelow, koji je prodao svoj sveobuhvatni portfelj patenata drži čvrsto Lodsys u 2004. Lodsys je doista Tvrtka izdavanje prijetnje tužbom o patenta u pitanje. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Book Review: Korištenje CiviCRM

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/cn8TqWkXQcI/Book-Review-Using-CiviCRM:
Hershel Robinson piše "nova knjiga objavio Packt Publishing pod nazivom Korištenje CiviCRM definira CiviCRM kao" web-based, open source konstitutivnih Relationship Management (CRM) sustav, dizajniran posebno za potrebe zagovaranja, neprofitnim i nevladinim organizacijama . ' Što se ne spominje u toj definiciji je da CiviCRM je veliki i složeni paket s obiljem mogućnosti -. Ostatak ove knjige bavi otkrivanju i objašnjava kako ih koristiti " Pročitajte u nastavku za ostatak Hershel's pregled.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Jedite mozak, izbjegavajte sačmarice: Ars igra Zombie Dice

Zanimljive vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/-cUpPPNPMQY/eat-the-brains-avoid-the-shotguns-ars-plays-zombie-dice.ars:

Sam pronaći sebe u lukav situaciji žele podijeliti moju ljubav zombija sa svojom djecom, ali nalaz da većina unose u svijet undead nisu prikladne za svakoga mlađe od 10 godina. Kad sam vidio Zombie Dice na prodaju u mom lokalnom igre pohraniti na Free Comic Book Day, znala sam da sam konačno pronašao ono što sam bio obličje za: igra u kojoj sam mogao pretvarati da jedu mozgove nedužnih ljudi sa svojim osam godina star Dječak bez njega ožiljke za život.

Ovo je igra koja se temelji na sreću i rizik-vs-nagrada mehaničar koji mogu dovesti do neke napete trenutke. To je jednostavna igra za naučiti igrati, čime je širok žalbu za mlađe igrače i svatko tko voli nemrtvih. Let's pogledajte.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Mailgun podiže $ 1,1 milijuna dolara za Njegov Twilio za e-poštu "

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/wMaXrBTdft0/:
Array

Google News Goes Local Na Mobitel: Uvodi 'Vijesti Near You'

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/0s6544Yq3aA/:
Array

Engadget Podcast 239 - 2011/05/13

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/13/engadget-podcast-239-05-13-2011/:
Engadget Podcast
Da li y'all kao što su Google stvari? Ako ne, da li vi stvarno mrzim Google stvari? Bilo kako bilo, dobro. Mi imamo li pokriven. Mi ćemo vam dati više razloga da ih rukavica ili ih gHate, jer imamo skoro puni sat od naklapati o sve stvari što su učinili za ovaj tjedan: aplikacije, nadogradnje, hardver, i dobar staromodan razmaz kampanje usmjerene protiv njima. Tu je i neke dobre vijesti u virtualnom grljenje i ljubljenje prostora, što mislimo da ćete teško mrziti. To je vrijeme da se sjaji: kliknite na taj link.

Host: Tim Stevens
Gosti: Myriam Joire, Brian bojler
Proizvođač: Trent Wolbe
Glazba: Vi dati ljubav loše ime

00:00:55 - Netflix releases android app za odabir HTC telefone, Samsung Nexus S
00:09:00 - Facebook priznaje zapošljavanja PR firma bris Google
00:12:21 - Microsoft je stjecanje Skype za 8,5 milijarde dolara postaje službeni
00:17:49 - Google Glazba Beta prohod: što je to i kako to radi (video)
00:21:00 - Google Glazba Beta protiv titana za streaming glazbe prostor: grafikon
00:24:00 - Uvodnik: Engadget na Google Glazba i filmovi za Android
00:27:00 - Što zastoju pregovora između Googlea i glazbene industrije? (Savjet: novac)
00:31:05 - Google dodajući Netflix, Hulu podršku, offline Gmail, kalendar i dokumente za Chrome OS ovoga ljeta, cijene hardvera na $ 20 po mjesecu
00:36:48 - Službena: Samsung otkriva Chrome OS laptop - serije 5
00:38:05 - Google predstavio Acer Chromebook: 349 dolara, 11,6-inča s 6,5-satnom baterijom
00:40:42 - Uvodnik: Google pojašnjava Chromebook pretplate, možda samo promijenila industriju
00:46:41 - Google najavljuje android 3,1, dostupan na Verizon Xoom danas
00:49:50 - Motorola Xoom WiFi dobiti android 3,1 ažurirati u "sljedećih nekoliko tjedana '(update: sad)
00:50:03 - Google TV dobivanje android 3,1, a tržište ovog ljeta, Sony, Vizio, Samsung i Logitech brodu
00:50:25 - Google Sladoled Sendvič dolazi u Q4 2011 za smartphone i tablets podjednako
00:52:13 -

Engadget Show vraća petak, 27 svibnja - osvojiti ulaznicu za snimanja!

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/13/the-engadget-show-returns-friday-may-27th-win-a-ticket-to-th/:
Nakon mjesec dana duge sna, Engadget Show se vratio! Mi smo snimanja u dva tjedna, u petak 27 svibnja u 18:00! Editor-in-načelnik Tim Stevens će se pridružiti posebni gosti Justin McElroy i Chris Grant iz naše sestre objave Joystiq , koji će biti uzimajući nas pumped up za E3. Također ćemo se govoriti neto neutralnost, uzimajući pogled na gužve-surfanje QWOP medvjeda, i uzimajući neki kazaljka-na vrijeme s Babycastle je indie video igre ormarića. Oh i tu će biti poseban glazbeni nastup Narwhals of Sound , plus pokloni i druga iznenađenja! Iskreno, to može biti previše zabavno za jednu predstavu.

Engadget Show je sponzoriran od strane Sprint i održat će se u našim novim, više intiman New Yorku studio, tako da ako želite da biste dobili u, morat ćete osvojiti ulaznicu unaprijed. Ali ne brinite, ako ne možete doći osobno morat ćemo se ubrzo nakon preuzimanje omotavati trakom.

Sprint nudi i jamči ulaznice za snimanje Engadget Show prvih 50 sudionika koji tekst "Engadget" za 467.467 ili unesite online! Standard tekstualnih poruka stope primjenjuju. Kliknite za službena pravila i vidjeti kako ući na internetu.

Ako živite izvan tri države području (NY, NJ, CT), možete unijeti online za priliku osvojiti putovanje za dvije osobe u New Yorku da prisustvuju Engadget Show. Standard tekstualnih poruka stope primjenjuju. Kliknite ovdje za ulaz.

Ovdje je sve detalje ako osvojite ulaznicu:
  • Događaj je svim dobnim skupinama
  • Mi ćemo otvoriti vrata i započeti s sjedenje u 17:15 na 27. svibanj, a snimanje počinje u 18:00. Mi ćemo biti zatvaranje vrata u 17:50.
  • Molimo ponesite osobnu iskaznicu s vama tražiti kartu
  • Show dužina je oko sat vremena
Ako ste član medija koji želi sudjelovati, kontaktirajte nas na: engadgetshowmedia [at] Engadget [dot] com, a mi ćemo pokušati ugostiti Vas. Sve ostale ne-medija na pitanja mogu se poslati na: engadgetshow [at] Engadget [dot] com.

Pretplatite se na Show:

[ iTunes ] Pretplatite se na Show direktno u iTunes (M4V).
[ Zune ] Pretplatite se na Show direktno u Zune Marketplace (M4V).
[ RSS M4V ] Dodavanje Show feed Engadget (M4V) na svoj ​​RSS agregator i to automatski dostavljena.

Engadget Show vraća petak, 27 svibnja - ulaznica za snimanje! Pobijediti prvobitno pojavio na Engadget na pet, 13. svibanj 2011 14:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj |