utorak, 15. ožujka 2011.

Time Warner Cable pokreće ipad App S Live TV

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/mDy8GL7-0k0/Time-Warner-Cable-Launches-iPad-App-With-Live-TV:
ShadowFoxx piše "Time Warner Cable Inc je lansirao ipad program koji svira uživo TV postaje prva tvrtka kabel da to učinite. App će biti besplatan za download u utorak ujutro, ali to će raditi samo za ljude koji su se pretplatili na oba video i internetskih usluga iz New York-based kabel tvrtke. Čak i tada, to radi samo u kući, kada ipad je povezan tvrtke kabel modema preko Wi-Fi usmjerivač. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Lexar sada shipping 128GB i 64GB SDXC kartice iz budućnosti izravno u vaš vrata

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/15/lexar-now-shipping-128gb-and-64gb-sdxc-cards-from-the-future-str/:
Jedna od mnogo najave CES 2011 je Lexar je novi par Class 10 SDXC memorijske kartice , jedan veličine 64GB i na druge touting spektakularan 128GB kapacitet. Dvije izvedbe - najmanje brzine prijenosa 20MBps - i skladištenje Uzdići za DSLRs i kamere sada su počeli utovar, molba za mizernih $ 200 i $ 330, respektivno. Oni su strmim brdima cijena za uspon, kako bi bili sigurni, ali oni su kikiriki u odnosu na početni $ 400 i $ 700 MSRPs da Lexar je touting još u siječnju. I hej, da profesionalni oznaka ukrasni nove kartice ne postoji ni slučajno, Lexar's nudi ograničeno doživotno jamstvo za pohranu sa svaku ćeliju. Cijeli press release i lokacijama gdje možete kupiti nove SDXC lovelies čekaju nakon pauze.

Nastaviti čitanje Lexar sada shipping 128GB i 64GB SDXC kartice iz budućnosti izravno u vaš vrata

Lexar sada shipping 128GB i 64GB SDXC kartice iz budućnosti izravno u vaš vrata prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 15. ožujak 2011 16:17:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink dpreview | | Pošalji ovaj | Komentari

NASA Izgradnja Mreža Smart Fotoaparati diljem SAD

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/zP2wywyUIrk/NASA-Building-Network-of-Smart-Cameras-Across-US:
kkleiner piše "glavna državna agencija je u potrazi za deku SAD-u s kamere koja nikada neće prestati njihova nadzora. Ali ne brinite, privatnost experti, te kamere će biti špijuniranje na nebu, a ne civila. NASA's All-sky Fireball Network niz kamera koje prate meteorita jer oni ulaze u atmosferu. oprezni s triangulacija, NASA-e ne samo da može znati gdje će meteorita zemlju, oni mogu odrediti gdje su došli kao dobro. Jedan od najboljih dijelova All-sky Fireball Network je da je u potpunosti je automatiziran meteora su otkriti mimo računalo koje šalje slike, video isječke, i analizu podataka William Cooke, voditelj NASA-Meteoroid okoliša Office Sada možete dobiti iste informacije kao Cooke, previše -.. All-sky Fireball Network's website javno bilježi sve podatke za vas prostudirati. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Online vijesti obuzima papira, a gotovo polovica je mobitel

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/15/online-news-overtakes-paper-and-nearly-half-of-it-is-mobile/:
Čekaj, to samo sada događa? Pew projekta 2011 izvješće o mobilnim uređajima 'učinak na medijima je objavljeno ovog tjedna, to je fascinantno čitati od kraja do kraja da otkriva divlje zamah na putu smo se okupili vijesti i informacije kao ljudska bića u proteklom desetljeću, ali par statistika doista ističu. Prije svega, na internetu je napokon preuzeo novine kao izvor vijesti, stavljajući ga iza samo televiziju - a mi već znamo pisanje je na zidu, jer mladi su već preferiraju web . A od tih web-pamet, proždrljiv potrošača informacija, nekih 47 posto dobiti barem nešto od toga na putu, bilo kroz njihov telefon ili tableta (poput, recimo, Engadget je lijep izbor mobilnih aplikacije ). U javnom prijevozu putnike uvijek bili utočište za novine-toting businessfolk - ali s iPads i dalje prodavati kao hotcakes , čak ni u podzemnoj željeznici je sigurno od tableta napada.

Online obuzima papir vijesti, a gotovo polovica je mobilni prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 15. ožujak 2011 14:49:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Ars Technica | izvor Pew Projekt (1) , (2) | Pošalji ovu | Komentari

RoboTouch donosi ožičen NES kontrolera za bežični ipad (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/15/robotouch-brings-a-wired-nes-controller-to-a-wireless-ipad-vide/:
RoboTouch donosi ožičen NES kontrolera za bežični ipad
Oh Arduino , postoji nešto što ne može učiniti u cijelosti prilikom stavljanja u prave ruke? Ruke u ovom slučaju pripadaju tip zove Joven od ProtoDojo, a oni gore šlag izum možete vidjeti u videu ispod. U osnovi, to je ožičen NES kontrolera koji ide na Arduino odbor, koji pak kontrolira skup servos. Oni servos artikulirati vodljivim ruke na dodir zaslona samo na pravim mjestima. Cijeli izum omogućuje vrlo igriva verzija Reckless Racing , što ga čini osjećati sve više kao RC Pro Am nasljednik to pokušava biti. Check it out na video ispod, a onda se nadam da Jovan tjera gore i postove upute kako bismo mogli početi graditi vlastite.

[Hvala, Čad]

Nastaviti čitanje RoboTouch donosi ožičen NES kontrolera za bežični ipad (video)

RoboTouch donosi ožičen NES kontrolera za bežični ipad (video) prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 15. ožujak 2011 15:16:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor ProtoDojo (YouTube) | Pošalji ovaj | Komentari

Utah Guverner 'poštovan' S Blackhole nagradu

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/VEZe8z9bLyg/Utah-Governor-Honored-With-Blackhole-Award:
Nacionalno društvo profesionalnih novinara planira 'čast' Utah's Gov Gary Herbert s prvi-ikada Black Hole nagradu za restriktivne novi otvoreni zapisa prava. Iz članka: ". David Cuillier, SPJ s Freedom of Information odbora glavnog i profesor novinarstva na Sveučilištu u Arizoni, rekao je da ćemo pokušati predstaviti nagradu Herbert u srijedu nagradu, Cuillier rekao, je dio Sunshine tjedna, godišnji inicijativu započela u 2002 za promicanje veće transparentnosti u vladi. Nominacije su se okupili iz cijele zemlje, ali Cuillier je rekao 'ne postoji pitanje "nagradu bi trebao ići na Herbert kao čelnik države."

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Rezanje cijena je jedini način da prestanem piratstva

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/9-wm7jTPy5Q/Cutting-Prices-Is-the-Only-Way-To-Stop-Piracy:
Stoobalou piše: "Jedini način da se zaustavi piratstvo smanjiti cijene. To je presuda Suda BiH od glavnih nove akademske studije koja procjenjuje autorskog krađu neće biti zaustavljena od strane 'tri štrajkove' širokopojasni isključenja, povećanje cenzure ili drakonski novi zakoni donijeli u pod . borbe protiv krivotvorenja ugovora ACTA Media Piratstvo projekta, objavio je prošlog tjedna Social Science Research Council, izvješća da je ilegalno kopiranje filmova, glazbe, video igara i software je 'bolje opisati kao globalni problem cijena' - a jedini način da se latiti je za nositelja autorskih prava da naplatimo potrošačima manje novca za svoju robu. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


HTC Ignite, premijer, i piramide čini površinu?

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/15/htc-ignite-prime-and-pyramid-renders-surface/:
Čak i prije Nevjerojatno S je bio najavljen kao tvrtke novi top-of-the-line postaviti natrag u veljači, govorkanje Piramida je nadolazeće HTC telefon koji je bio hvatanje svi mašte zahvaljujući ne mali dio na svoje obećanje o dual-core procesor - nešto Nevjerojatno S posebice nedostaje. Nismo vidjeli što ta zvijer može izgledati, iako ... do danas. Kineski site xda.cn je objavljena navodna čini od piramide sprijeda i straga, pokazujući oprezni evolucija HTC trenutni dizajn jezik uz tvrdnje o 4,3-inčni 960 x 540 zaslon, 8 megapiksela osnovne i 1,3 megapixel ispred kamera, 768MB RAM , i Android 3.0 (to posljednji zalogaj ne zvuk pravo na nas, iako - Android 2.x s Sense će biti više uvjerljiv). Glasine su ovaj jedan vezan za lansiranje na T-Mobile u nekom trenutku ove godine, bilo bi lijepo ako se to dogodilo na CTIA sljedeći tjedan, ali s obzirom kako je vezao gore da bi moglo biti s Sprint na show , to je teško reći je li to 'll dogoditi.

Premještanje na, mi imamo neke vizualne dokaze da se ovdje HTC-a pritiskom na svojim Windows Telefonska linija. Prvi od dva, Ignite, izgleda kao zahvaljujući srednjetonca škriljevca na 800MHz Qualcomm procesor (ostvarila sporiji od trenutne serije 1GHz jedinice koje su vani), samo 3,7-inčni zaslon, a 5 megapixel kamera oko leđa . Premijer je, u međuvremenu, izgleda kao mali brat 7 Pro zahvaljujući-out QWERTY tipkovnica slajd i slične naočale na Ignite - nisu blockbusteri od bilo koje se protežu, ali HTC (zajedno s drugim OEM) mogu biti na čekanju da će se povući veliki topovi do Mango . Check out one čini na izvor link.

HTC Ignite, premijer, i piramide čini površinu? prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 15. ožujak 2011 13:51:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink PocketNow | izvor xda.cn | Pošalji ovaj | Komentari

Nokia prikuplja dizajnerski patent za tablete, evocira N8 estetika

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/15/nokia-collects-design-patent-for-tablet-evokes-n8-aesthetics/:
It's no tajna da Nokia je bio lijevanje zainteresiran okom preko tableta na tržištu i sad imamo malo dodatnog dokaza da pokažu svoju namjeru, ljubaznost u Sjedinjenim Američkim Državama patentnom uredu. Savezni zavod upravo je objavio dizajnerski patent odobren finske tvrtke za tablet uređaja, koja je podnijela zahtjev za 28. svibnja 2010. Nažalost, taj datum govori nam ono što smo gledajući je vjerojatno police meego stroj koji nikada nije napravio ga na tržištu, a ne nadolazeće Svjetsko osvajača, ali još uvijek, ovdje je za sve nas budala na i diviti. Sudeći po 3.5mm slušalice pregled - koji, kao i ostatak točkaste crte na skici, nije obuhvaćeno patentom - mi vjerojatno tražite na 9 - ili 10-inčni škriljevac, čiji dizajn podsjeća nas većina akutno Nokia's N8 telefon. Vidi više slike u galeriji ispod prije povratka u svoj ​​um pećine fantazirati o tome što bi moglo biti ... ili možda još uvijek biti.

[Hvala, Pradeep]

Nokia prikuplja dizajnerski patent za tablete, evocira N8 estetike prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 15. ožujak 2011 14:14:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor USPTO | Pošalji ovaj | Komentari

Jeff & Rob Posjetite Lucasfilm

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4E9me3MP-XQ/Jeff-amp-Rob-Visit-Lucasfilm:
Prošle jeseni Hemos počeo raditi za silom: jedan od njihovih klijenata je Lucasfilm. Jedna stvar je vodila drugoj, i prošli tjedan sam dobio da posjetite njihove Presidio objekt u San Franciscu. Njihova politika sigurnosti me spriječiti govoreći ništa o super slatke stvari koje sam vidio u unutrašnjosti objekta, ali ja mogu postavljati ovu sliku od nas pored Yoda kip izvan prednja vrata. Zahvaljujući Matt Janulewicz za nas uzimajući u prednja vrata i pokazujući nam oko, Daryll Jacobson za otvaranje vrata cool i Tina Mills za prešanje klik. Ja sada mogu reći da sam bio fizički bliže Starwars.com nego moram Slashdot.org od 1998, kada je živio pod mojim stolom. Konačno, dvoboj je bačena: ako radite negdje cool (Pixar Apple NASA Bijele kuće Comerica Park??) Drop me e-mail! Ja sam ne koristeći iznad T-Shirts kao mita kako bi vidjeli super mjesta!

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Apple Lisice Web Apps na iPhone Home Screen

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/WNssaE2GrFk/Apple-Handcuffs-Web-Apps-On-iPhone-Home-Screen:
SF Polack piše "na Apple's IOS 4,3, HTML5 i JavaScript aplikacije se izvode znatno sporije kad su pokrenuti iz iPhone ili ipad početnom zaslonu nego Safari i OS onemogućava obavljanje ovih aplikacija i na druge načine. Krajnji rezultat je da to da teže za web aplikacije da se natječu s izvornim IOS app prodaju putem App Store, gdje Apple uzima 30 posto od prodaje. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Novi Adobe Flash 0-day

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/OrF6fM_9NmA/New-Adobe-Flash-0-Day:
Trailrunner7 piše "Adobe upozorava svoje korisnike o kritična ranjivost u Flash koja pogađa Adobe Reader i Acrobat, kao dobro, te se koristi u nekim visoko ciljanih napada upravo sada. Ranjivost u Flash Player utječe Reader i Acrobat, oba od kojih su Flash funkcionalnosti, ali to ne utječe na Adobe Reader X. dužnosnici, rekao je da Reader X zaštićenom načinu sandbox bi spriječio uspješan eksploatira. tvrtka planira imati patch za predmetne proizvode, spremna za sljedeći tjedan na svim platformama, uključujući Windows, Mac, Linux , Android i Solaris. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.