utorak, 30. kolovoza 2011.

Osvrnuti na karijeru Steve Jobs

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/AZvwknVUh_0/A-Look-Back-At-the-Career-of-Steve-Jobs:
Zothecula piše s prilično velikim komad u Gizmag o Steve Jobs je različite poslovne pothvate. Iz članka: "cijenjen od strane mnogih, zamrziti neke, ali poštuju najviše neosporna činjenica ostaje da je Steve Jobs je najuspješniji poslovni vođa svoje generacije i vrlo vjerojatno svih vremena brojevi su impresivni sami po sebi, ali najviše. znatan aspekt njegova uspjeha je kako je to postignuto. Iako on ostaje na Apple, na kraju svog mandata kao predsjednik Uprave je kraj ere i priliku probati i shvatiti samo točno ono što je on učinio i što lekcije postoje za sve nas "pokušava napraviti trag u svemiru."

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Što Battlefield 3 treba ukrasti iz Modern Warfare 3, i obrnuto

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/YQUvACmt6KM/what-battlefield-3-needs-to-steal-from-modern-warfare-3-and-vice-versa.ars:

Modern Warfare 3 i Battlefield 3 će biti vrlo različite igre koje će se vjerojatno uživati ​​u vrlo različitu publiku. Ipak, postoji osjećaj da su dvije utakmice u izravnom natjecanju, a EA glasno-glasan način izrade sigurni da znamo što je Activision u cross-vlasi svakako je pomogao da se percepcija. Možemo imati osobni favorit ove utrke , ali mi ćemo se pokrivaju oba, i Call of Duty igre su općenito dobro pregledao na našim virtualnim stranicama.

Obje igre imaju svoje prednosti i slabosti, i imamo neke ideje o tome što svake igre može "posuditi" od drugih. Iako još uvijek postoje mnogi detalji moramo još naučiti o obje igre, ovo je mjesto gdje svaka franšiza mogao poboljšati drugi.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Znanstvenici slijed Black Death bakterije DNA, priznati da su bili u krivu

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/__EMSjTSpq0/scientists-sequence-black-death-bacteria-dna-admit-they-were-wrong.ars:

Bakterija iza Crna smrt je vrlo neobična povijest. Njegova predak je skroman tlo bakterija i trenutni Yersinia pestis sojevi još uvijek inficira tisuće ljudi godišnje, ali više ne izaziva paket užasavajuće simptoma povezanih s srednjovjekovne pošasti. Radikalne razlike, u stvari, imao je neke da sugeriše da smo bili okrivljuje krivo bakterija. Sada, istraživači su dobiveni DNK iz neke od Londona kuge žrtava, te je potvrdio da Y. pestis Čini se da je kriv. No, sekvence također sugeriraju da sojevi bakterija vidimo danas mogu biti različiti od onih koji rampaged Europom.

Što pretvara tla bakterija u ljudski patogen? Jedan od ključnih događaja čini se da je činjenica da je pokupila plazmid, kratka, kružna komad DNK koji se može kopirati odvojeno od ostatka organizma DNK. U slučaju Y. pestis, koja sadrži plazmid tri ključna gena: dva koji su pomogli da uništite bakterije natječu, a treći koji je pomogao da manipuliraju ljudskom zgrušavanja krvi sustava. Dakle, kada predstavio priliku dobiti DNK žrtava kuge, to je DNK autori odlučili ciljati.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


DG kupuje Svjetla pozornice je Rich Media EyeWonder oglasnih jedinica za $ 66 u gotovini

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/DsoTNjceR84/:
eyewonder

Javno-navedene DG , koji osigurava rješenja digitalnih medija i tehnologije za oglašavanje i zabavne industrije, je pristao preuzeti Svjetla pozornice Mreže "video i bogatim medijima oglašavanja jedinice, EyeWonder , za oko 66 milijuna dolara u gotovini.

Za rekord: Svjetla pozornice su stekle EyeWonder u 2009 do 110 milijuna dolara (u gotovini i dionicama).

Svjetla pozornice jutros je također najavila program otkupa udjela, kao i ažurirane na trećem tromjesečju 2011 financijskog smjernice kao rezultat EyeWonder transakcije.

Founded in 1999, EyeWonder nudi niz interaktivnih oglasa proizvoda i usluga, uključujući on-line video i bogatim medijima rješenja, Fortune 1000 poduzeća i marketingu u svijetu.

DG - bivši DG FastChannel - kaže da očekuje EyeWonder za generiranje prihoda od oko 36 milijuna dolara za 37 milijuna dolara za punu godinu 2011.

Transakcije, koje podliježe uobičajenim uvjetima zatvaranja, očekuje se 1. rujna 2011.

DG služi više od 5.000 oglašivača i agencija kroz mrežu medija distribuciju više od 28.000 radio, televiziju i Mobilni odredišta diljem Sjedinjenih Država, Kanade i Europe. DG internet podjela sada obuhvaća MediaMind, EyeWonder i Unicast.


Tvrtka:
EYEWONDER
Pokretanje Datum:
1999

EyeWonder, Inc pruža interaktivne digitalne oglašavanje proizvoda i usluga u Sjedinjenim Američkim Državama. Tvrtka također pruža on-line video i bogatim medijima oglašavanja rješenja. Njegova formate oglasa uključiti u stranice ...

Saznajte više

E La Carte podiže $ 4M Od Groupon suosnivači ponijeti tablets u restoran Tablice

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/osCTGL_YNTA/:
ela2

E la Carte , tvrtka koja se razvija tableside tablet za restoran i srodnih gostoljubivost industrija, podigao 4 milijuna dolara u financiranju iz Lightbank, venture fond stvorio Groupon suosnivači Eric Lefkofsky i Brad Keywell. Y Combinator podupire pokretanje prethodno prikupljeno je više od milijun dolara od anđela investitora, uključujući SV Angel, Dave McClure, Joshua Schachter, Roy Rodenstein, i preskakanje vreća, bivši član upravnog odbora i SVP na Applebee lanac restorana.

Kao što smo zapisano u prošlosti, E la carte lansirao 'Presto' ranije ove godine kako bi razumljiv tablets restorana kako bi učinkovitost u tableside i naručivanje iskustvo. 7-inčni tablet uključuje digitalni izbornik koji vam omogućuje da prosijati kroz restorana hrana i piće izbor preko slike i detaljne opise pomoću touch-screen sučelje. Tu je i odjeljak za igre, uključujući i trivijalnost i crtež app. I, konačno, tu je karticu za plaćanje.

Presto tablets imaju cjelodnevni baterije, čitač kreditnih kartica i udobno i restorana stolovima. tablets Su također dizajnirana za tableside iskustvo, a više ljut nego iPads.

Slično kupovinu za stavke u online trgovine, izbornik značajka omogućuje Presto eaters odabrati koje stavke bi željeli naručiti i koristi sustav košaricu, tako da možete naručiti više stvari odjednom. Također možete filtrirati izbornike jede postavke (vegetarijanski, piletina samo, alergija na hranu), a možete i ručno upisati hrane uputama. I Presto pokazuje prehrambene informacije za svako jelo.

Nakon što kliknete na 'red' na tablet, odabir bežično će poslan na kuhinju (e la carte integrira s glavnim POS sustava) - i to čak će vam dati procjenu koliko dugo ćete morati čekati za svoju hranu . U međuvremenu možete početi igrati igre ili razgovor s prijateljima, što je osobito korisno kada ste s djecom u restoranu.

Nakon što dođe vrijeme za plaćanje, e la carte softver omogućuje koristi u Split karticu, platiti za određene stavke i još mnogo toga. tablet Dolazi s karticom swiper, tako da jednostavno ukrasti vaše kartice, unesite koliko tip želite ostaviti (postoje gumbi za 15%, 20%, i tako dalje), a zapravo će Presto e vam račun.

Osnivač Rajat Suri nam govori da je od lansiranja u travnju, E La Carte je potpisao do blizu 100 eateries s lista čekanja u još 150. Rano e la carte restorana instaliran uživali su porast prodaje od gotovo 12 posto s klijentima kao što su nacionalni lanac Pizzeria Venti i umami Burger već na brodu. I početak ima i druge high-profile bavi u radovima.

Suri kaže da e la carte nije cilj zamijeniti konobara nego jednostavno napraviti cijeli doživljaj učinkovitije i popuniti praznine u tableside usluga u restoranu. Suri kaže da postrojenja (koja traje oko tjedan dana), mogu koštati kao niska kao $ 200 po restoranu, ili je visina 600 dolara na 700 dolara, ovisno o broju stolova. On dodaje da Presto odgovara kalup casual blagovaonom, a možda i nije tako dobro prilagođen za "bijeli stolnjak 'restorana.

Što se tiče zašto e la carte nije samo stvoriti ipad app sa sličnim funkcijama, Suri kaže da je uređaj jednostavno nije optimalno za poduzeća ciljeva stvaranja manje, lagan, srdačan uređaj za tableside blagovanje. Anecdotally, pokretanja zapravo razmjenjuju EMA

Svijet je samo turbina-powered Batmobile na prodaju na eBay, recesije hitova Bruce Wayne, previše

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/30/worlds-only-turbine-powered-batmobile-up-for-sale-on-ebay-rece/:
Sjeti se da Boeing pogon Batmobile smo trčali preko prošli mjesec? Pa prijatelji, to bi mogao biti vaš putem eBay aukciji u oko tjedan dana. Trenutno, najveća ponuda je 620.000 dolara - što bi bilo dovoljno za pokrivanje troškova nekoliko automobila ne odgovara za ogrnut Crusader. Međutim, nitko od onih dolaze opremljeni s helikopterom turbine, sad oni? Puč Utrke podsjeća zainteresirane da znači stroj je ulica registriran u SAD-u, tako da možete roll kao Dark Knight, bez straha od policije vas provodi. Ipad učitava digitalne avionike pomaže vam pratiti mlazni motor, a možete koristiti svoj izbor od tri izvora goriva na vlast stvar: Jet, kerozin ili dizel. Hej danas, mi nikada nije rekao da je ekološki prijateljske. Ako, kao što su Jay-Z, su "daske na milijun," check out detaljne snimke dražbi u nastavku i ponude na Batman-a vožnja sebe.

Svijet je samo turbina-powered Batmobile na prodaju na eBay, recesije hitova Bruce Wayne, također prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 30 kolovoz 2011 08:21:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Motofinity | izvor eBay

Microsoft želi Vaše povratne informacije o novom Python IDE

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/zp5m7QXK2OA/Microsoft-Wants-Your-Feedback-On-Its-New-Python-IDE:
Prvi put prihvatio podnositelja phoolishcyrus piše: "Dragi Slashdot: Biste li ljubazno pogledajte naš mali projekt, PTVS - Python alati za Visual Studio To vam pomaže da razviju Python (koristeći bilo tumača, a ne samo IronPython) i dolazi s nekoliko drugih Goodies? . štedjeti udaraca. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Verizon ubio Besplatni FTP pristup

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/QoAonlMMPOE/Verizon-Kills-Free-FTP-Access:
Prvi put prihvatio podnositelja JP205 piše "Verizon nedavno s invaliditetom FTP pristup svojim internetskim korisnicima koji koriste svoje vlasničke uslugu da izgrade svoje osobne web stranice. Ispostavilo se da ako želite FTP pristup obnovljena, Verizon je sretan da ga dati da vam za dodatni $ 6 mjesec dana. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Tween Virtual World kavu Woozworld diže 6 milijuna dolara, bivši Disney Exec pridružuje odbora

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Jk6n9r4l3NM/:
woozworld

Ekskluzivno - Woozworld , developer društvene igre / virtualni svijet za tweens (djeca u dobi od 9-14, točnije), podigao 6 milijuna dolara u nove financiranja iz Telesystem i iNovia kapitala uz neimenovane anđela investitora. Osim toga, Bernard Gershon, bivši generalni direktor i potpredsjednik Disney, pridružio pokretanja upravnog odbora.

Kapital će se koristiti za proširenje Woozworld usluge uključiti mobilne platforme i pojačati svoje marketinške napore da rast doći.

Woozworld bitno nudi online, korisnik-generiran socijalne platforme, gdje tweens izgraditi cijeli svijet da se uključe sa svojim vršnjacima, grade virtualne tvrtke ili postaviti restorana, hotela i igre kao što su odabrali.

Do danas, tvrtka je registrirana više od 7 milijuna avatara, a više od 14 milijuna virtualnim prostorima nastali su u 18 mjeseci. Woozworld raste volio korov, također: na bazu korisnika ima više nego utrostručio tijekom posljednjih šest mjeseci.

Woozworld kaže da trenutačno prima više od 15 milijuna jedinstvenih posjetitelja mjesečno iz više od 180 zemalja, a prijavljuje više od 76 milijuna pregleda stranica mjesečno

Gershon, koji je pridružio Woozworld Upravni odbor savjetnika, smatra pionir streaming medija i trenutno predsjednik GershonMedia, digitalnih medija strategiju praksi.

Bio je i viši potpredsjednik i generalni direktor, korporativnu strategiju, poslovni razvoj i tehnologije, atThe Walt Disney Company.


Tvrtka:
WOOZWORLD
Pokretanje Datum:
2009
Financiranje:
$ 3M

Woozworld, Inc razvija i djeluje gaming web stranice. Tvrtka je osnovana u 2009 i sa sjedištem u Montrealu, Kanada.

Saznajte više

Samsung Vitalnost s Muve Glazba serenada sebi Kriket

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/30/samsung-vitality-with-muve-music-serenades-itself-to-cricket/:
Ako se sjećate Samsung Divite na MetroPCS, zatim proizvođača slušalica Vitalnost će izgledati moćni upoznati. To je dolazi na kriket i da će se pridružiti Suede (značajka telefona), kao mreže jedini smartphone s Muve Music . Poput dive, ona ima 800MHz CPU, 3,5-inčni HVGA zaslon osjetljiv na dodir, kamera 3.2MP, a traje zaliha Gingerbread. Iako njegova cijena i datum izlaska i dalje nedostižan, mi smo rekli potreban plan će prsten na 65 dolara mjesečno - spendy skok za mrežu koja ide cvrkutati u noći. Možda da je trenje kada se kombiniraju Android plana s neograničenim pjesmom preuzimanja, melodije zvona i tonova Ringback. Hej, nitko nije rekao da bi se jeftino da se poštuju zakon.

[Hvala, Daone]

Samsung Vitalnost s Muve Glazba serenada sebi Kriket prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 30 kolovoz 2011 06:52:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Hoće Toshiba sljedeći tablet biti imenovan Excite? Zaštitni znak strugotine predložiti da

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/30/will-toshibas-next-tablet-be-named-the-excite-trademark-filing/:
Jučer smo uhvatili vjetar glasine da će Toshiba biti otkrivanja novih, ultra-tanke tablet na ovogodišnjem sajmu IFA . Danas, riječ na ulici je da je tvrtka u narednom listu može se nazvati "Excite". Prema US Trademark podneske dobivenih Android policije, Toshiba navodno je registrirano navodno nazivu proizvoda u kategoriji "tablet Računala". Proizvođač je također uzeto cijeli niz imena domena, uključujući "excitetablet.com", "toshibaexcite.com" i "thetoshibaexcite.com" - svi koji trenutno preusmjeriti Toshiba stranice. Kao što svibanj podsjetiti, nevjerojatno sličan dokaz pojavio pred napredovati pokrenula, tako novijoj povijesti svakako daje malo vjerodostojnost današnje izvješće. Kao i uvijek, mi ćemo biti sigurni da vas u tijeku sa najnovijim razvojima.

Hoće Toshiba sljedeći tablet biti imenovan Excite? Zaštitni znak strugotine predložiti tako prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 30 kolovoz 2011 07:40:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Android policije | Pošalji | Komentari

Wacom olovkom nagovještaj pametan ne crtanje starinski način - vrsta (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/30/wacom-inkling-smart-pen-does-drawing-the-old-fashioned-way-so/:
Najnoviji proizvod iz Wacom obrta cijeli tablet motiv smo upoznali i ljubav iz tvrtke, u korist neke dobre, staromodne pero-na-papiru akciju. Nagovještaj je vrh s kuglicom koji prenosi slojevita skice na PC ili Mac preko USB spojen prijemnik, koji se potom mogu se uređivati ​​s uključene Skica Manager. Livescribe-esque pero je pritisak očitavanje tehnologija s 1.024 razine osjetljivosti. To će biti dostupna sredinom rujna za 199 dolara. Video uređaj nakon pauze.

[Zahvaljujući sve]

Nastaviti čitanje Wacom pojma pametna olovka ne crtanje starinski način - vrsta (video)

Wacom olovkom nagovještaj pametan ne crtanje starinski način - vrsta (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 30 kolovoz 2011 05:46:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Wacom | Pošalji | Komentari

SAD Polančec lobira u EU odobriti Oracle-ned spajanju

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/PGgVAXnMSKA/US-Govt-Lobbied-EU-To-Approve-Oracle-Sun-Merger:
littlekorea piše "Kabeli procurila je WikiLeaks su pokazali da je Vlada SAD-a aktivno je vršio pritisak na povjerenika EU politika tržišnog natjecanja odobriti Oracle akvizicijom tvrtke Sun Microsystems. kabel otkriva da SAD je otišao na velike duljine da otkrijete kako povjerenica za konkurentnost osjećali 'pro-natjecateljski 'priroda open source softvera i da li bi to predstavljalo prijetnju SAD-u 7,4 milijarde dolara posla. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Sa iTunes u oblaku, Apple Pod-Obećanja i nad-donosi

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/vV4osCS2BcA/:
matchios

Kao ljetni vjetrovi dolje, a mi u blizini pada, znamo dvije stvari su sigurno oko ući postojanje u svijetu Apple: iOS 5 i iCloud. S obzirom da nude razvojnim programerima trećih strana razne mogućnosti, kako su u procesu koji se ispituje te zajednice. A to znači da su stvari počinju istjecati. Večeras je donio možda najveće iznenađenje objava još: iTunes u oblaku će podržati streaminga, kao i skidanje glazbe.

Sada, pred svima se radi u uzrujanost deranja "prvo !!!", Da, istina je da su druge glazbene usluga oblak-based streaming prije - osobito i Google i Amazon Glazba Beta oblaka igrača prošlog ljeta. No, niti jedna od tih je iTunes, najveći glazbeni trgovac na svijetu (on-line ili "offline"). A tu su i mnogo drugih usluga koje su streaming samo. Ona sada izgleda sigurno da ove jeseni, iTunes će ponuditi i oblak preuzimanje i oblak streaming.

A to je velika stvar jer je tijekom predstavljanja na WWDC iCloud u lipnju, Apple nije rekao riječ o struji. To je dovelo da vjeruju svima značajka neće biti provedena kada je usluga pokrenuta - razočaranje, sigurno. No, sada se čini da Apple izvukao stare "pod-obećanje, nad-isporučiti" trik. iTunes Match otišao živjeti programerima za testiranje ranije večeras i prijenos glazbe iz oblaka već gore i trčanje .

To je sasvim moguće da Apple nije najaviti streaminga na WWDC, jer oni nisu još uvijek u glazbi oznaka dopuštenje za značajku i sada im je činiti. Također je moguće da oni ne osjećaju da trebaju naljepnice dozvole - nakon svega, ni Google ni Amazon je dobio prije pokretanja njihove usluge, i oba su još uvijek žive. Također je moguće da MP3tunes odluku prošlog tjedna pogođene Apple poziciju. Bez obzira kako se to dogodilo, to se dogodilo. I to je velika vijest za sve.

To također pokazuje Appleov junaštvo kada je u pitanju malo kupca užitke. Apple je najavio iTunes u oblaku, a ljudi su bili uzbuđeni, ali malo razočaranje od strane funkcionalnost. No, Apple je također to najavljuje najmanje četiri mjeseca prije pokretanja - nešto što obično ne vole raditi s proizvodima. Kada iTunes u oblaku napokon u potpunosti ne lansiranja Apple vjerojatno želi nekoliko drugih iznenađenja za show off je otkriven (nedvojbeno na jesen događaja, koji je obično usmjeren oko glazbe). Jedan od tih sada može biti streaming glazbe iz oblaka (iako malo razmaženi developer curi večeras).

Usporedite to način na koji Google pokrenuo svoje usluge oblak glazbe. Prvobitno otkrivena na Google I / O svibnja 2010, indikacije su da je usluga će pokrenuti kasnije te godine. Umjesto toga, svatko je morao čekati godinu dana kasnije na I / O 2011 da biste dobili grubu verziju usluge. I ja mislim grube : Google Glazba Beta zahtijeva od vas da upload sve svoje glazbe na Googleovim poslužiteljima kako bi se raditi. A tu je apsolutno nema dućan u prilogu za kupnju nove glazbe online. To je još uvijek slučaj danas, četiri mjeseca nakon početka beta. Google nad-i pod-obećao dostavljena.

U usporedbi s Google Glazba Beta i Amazon Web Player

LG HX906TX sustav kućnog kina obećanja 3D zvuk, zavidnu Super Bowlu akustika

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/30/lg-hx906tx-home-theater-system-promises-3d-sound-enviable-super/:
Gledajući kako bi se poboljšala audio u svoj čovjek (ili dama) pećini? Onda ti svibanj ištanje to check out novi LG HX906TX 9,1 kino ozvučenje - "uistinu deset zvučnika paket tvrdi da dostavi 360 stupnjeva zvuk . " To je dizajniran kako bi se osjećate kao da ste u središtu zvuka (čak i ako ste stvarno na suprotnom kraju sobe smooshed između dvoje ljudi na razvlačenje) - način na koji ste mogli čuti u koncertnoj dvorani ili stvarno velika kupaonica s velikim akustike. LG kaže da koristi DSP algoritam za pumpe audio i vertikalno i horizontalno pomoću 3D reflektora, koja se širi zvuk prema gore i punjenje u praznine. Također ćete dobiti dodatne značajke kao što su Blu-ray reprodukcije , WiFi Izravna i Smart TV povezanost na pametne telefone i tablets koristeći app, iako nema riječi, ali o cijenama i dostupnosti. PR nakon prekida.

Nastaviti čitanje LG HX906TX sustav kućnog kina obećanja 3D zvuk, zavidnu Super Bowlu akustika

LG HX906TX sustav kućnog kina obećanja 3D zvuk, zavidnu Super Bowl akustika prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 30 kolovoz 2011 02:24:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor LG | Pošalji | Komentari

LG Thrill 4G stiže 4. rujna, AT & T potvrđuje

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/30/lg-thrill-4g-will-arrive-on-september-4th-atandt-confirms/:
Nakon niza odgoda i zastojima , to izgleda kao Thrill 4G će doista biti dolazi u AT & T na 4. rujna. Prijevoznik je potvrdio datum kasno sinoć, u cvrkut obećavate da LG naočale bez 3D slušalica će učiniti naš svijet "oživljava". Natrag u srpnju, AT & T je potvrdio da je SAD verziju Optimus 3D službeno će prodati za $ 99, iako je to mogao vrlo dobro razlikuju po trgovaca . Hit do izvora vode saznati više, na AT & T-stranici proizvoda.

LG 4G Thrill stiže 4. rujna, AT & T potvrđuje prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 30 kolovoz 2011 04:43:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink @ ATT (Twitter) | izvor ATT | Pošalji | Komentari