srijeda, 13. srpnja 2011.

Trošak širokopojasnog U svakom ruralnom Početna

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7wMRlVxS2Bo/The-Cost-Of-Broadband-In-Every-Rural-Home:
dave562 piše: "U analizi učinkovitosti 2009 poticaj programa (američki oporavak i reinvestiranja Act 2009 ili ARRA), jedan od programa koji je istraživan bio je projekt donijeti širokopojasni pristup na ruralna Americi. neke stvarne zanimljive brojevi miljenče . out Citiram članak: "Eisenachu i Pećine pogledao tri područja koji su primili sredstva poticaja u obliku kredita i izravnih potpora, kako bi proširili širokopojasnog pristupa u jugozapadnom Montana, Sjeverozapadna Kansas, i sjeveroistočnoj Minnesoti medijana kućanskog dohotka u tim područjima. između 40.100 $ i 50.900 $. Medijan cijene kuća su od 94.400 $ i 189.000 $. " Pa koliko je to trošak po kućanstvu unserved da bi ih širokopojasnog pristupa? Nevjerojatnih 349.234 dolara, ili više višekratnici dohotka kućanstava, a znatno više od cijene kuće sama. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Novi "Last Dinosaur" Pronađi leđa Asteroid Izumiranje

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/zKQmbyZrrcI/New-Last-Dinosaur-Find-Backs-Asteroid-Extinction:
Anonimni čitatelj piše: "novi fosil otkriće sugerira da su dinosauri bili živi sve do asteroida, i ne ide izumrle postupno zbog klimatskih promjena ili promjene u razini mora, kao što su prethodne teorije predložio."

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Sony HD-PG5U USB 3.0 pogon stavlja obitelji prvi, najbolje radi s drugim Sonys

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/13/sony-hd-pg5u-usb-3-0-drive-puts-family-first-works-best-with-ot/:
Uključite Sony novi 180g prijenosni disk u računalo, a vi ćete dobiti pristojan USB 3.0 za pohranu plus neki predinstalirani softver koji tvrdi da se ubrza prijenos preko USB 2.0. Neimpresioniran? Nas previše. Ali čekajte - kuka to dijete s nekim od drugih da Sony BRIC-a-Brac imate laganje okolo i to će otključati hrpa dodatne značajke. To može snimiti emitira ravno jednom BRAVIA televizorom , na primjer, tako da ih možete gledati kasnije na drugom uređaju. To će također HOOVER do snimke izravno iz novog Handycam (kao što DCR-SX21E DCR-SR21 ili), uklanjanje potrebe za računalom. I, kada ste završili, možete spojiti HD-PG5U na PS3 i gledati sve svoje videozapise AVCHD natrag preko filmski app - opet, bez korištenja računala potrebno. Sada, ako Sony je učinio nešto slično sa Memory Stick, mogli bismo imati odbio mržnje . Cijeli detalje u PR.

Nastaviti čitanje Sony HD-PG5U USB 3.0 pogon stavlja obitelji prvi, najbolje radi s drugim Sonys

Sony HD-PG5U USB 3.0 pogon stavlja obitelji prvi, najbolje radi s drugim Sonys prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 13. srpanj 2011 15:17:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Trusted Reviews | | Pošalji | Komentari

Nosive laboratorija kaput TV paketi tisuća LED, glave za Burning Man (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/13/wearable-lab-coat-tv-packs-thousands-of-leds-heads-for-burning/:

Naravno, vidjeli smo ipad kape i prošireni stvarnost tetovaže , ali 60-inčni zaslon pogodan za sate nositi ispod vruće pustinji Nevada sunca? Pa to je samo luda razgovarati. Vjerovali ili ne, jedan Dave Forbes izgrađen upravo to: 12V baterije powered, 160 x 120-piksela koji može prikazati standardne NTSC analogni video u džep iPod. Rezultat nije ništa kratko je nevjerojatno, ali kada ste izgradnju nosive laboratoriju kaput na temelju TV sa tisućama diode i par pločica, značajke kao što su prozračnosti i vode wicking imaju tendenciju da se previdjeti. Forbes proveo šest mjeseci stvaranju ovog krajnji gadget, koji je vjerojatno da bi vrlo šarene uprskati kad ga pokazuje sljedeći mjesec na Burning Man . No, s multi-mjesec dana predanost i 20.000 $ cijena oznaku, ne možemo pomoći, ali pitam se što to 'brainiac' mogao doći do bilo je preusmjeravanje tih sredstava prema super-gladak tech projekt za mase, umjesto.

Nastaviti čitanje nosive laboratorija kaput TV paketi tisuća LED, glave za Burning Man (video)

Nosive laboratorija kaput TV paketi tisuća LED, glave za Burning Man (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 13. srpanj 2011 15:36:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink TechCrunch | izvor Katoda kutak | Pošalji | Komentari

Apple spin-off poduzeća Domaćini App prodavaonice

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8XHQfPsZXTI/Apple-Spin-Off-Hosts-Enterprise-App-Stores:
Anonimni čitatelj piše: "Prošle godine Apple je potiho ovlaštenog privatnom oznakom app dućana s OTA (over-the-air) protokol, a sada Apple spin-off nudi prvi hosting usluge koristi OTA za stvaranje alternativne app dućana za iOS uređaja kao što su iPhone i ipad. Jedan od prvih je Ciscov App Hladnjak (za cool umrežavanje aplikacije), ali desetak drugih Fortune 500 tvrtke također su se prijavili. I ove jeseni, Apperian obećanja dodati Android aplikacije njegovog servisa, omogućavajući jedan -stop-shopping za privatne oznakom aplikacije pohraniti domaćin u oblacima. Do sada ove trgovine su samo za zaposlenike, ali do 2012 Apperian tvrdi da će ponuditi alternativni app dućana za nas ostale "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Opasnosti amaterskih astronomije u Afganistanu

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/XYtru4s4_PU/The-Dangers-Of-Amateur-Astronomy-In-Afghanistan:
Nancy_A piše "Većina astronoma amatera uzimaju zdravo za gotovo da oni samo mogu ići van i uživati ​​gledanje noćnog neba bez nailazeći mnoge probleme. No, kako za astronoma amatera u Afganistanu da se jednostavno postaviti teleskop na tamnom području, oni moraju nositi s više ozbiljnih komplikacija, kao što pazeći područje je jasno mina, ne budi sumnje talibani ili lokalne policije, i gledajući se za potencijalne bombardovanja napada od strane SAD / Velika Britanija / Afganistanski vojni savez. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


RIM ima za cilj pokrenuti sedam smartphonea s BlackBerry OS 7 u "idućih mjeseci"

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/13/rim-aims-to-launch-seven-smartphones-with-blackberry-os-7-in-th/:
To svibanj izgledaju kao da gubi tijeku smartphone rat, ali Research In Motion je barem priprema za sljedeću borbu s pojačanjima. Co-CEO Jim Balsillie i Mike Lazaridis objavljeni na ovotjednom godišnjem sastanku dioničara koji su sedam novih OS 7-pogon BlackBerry smartphone postavljen da bude pokrenuta u bliskoj budućnosti. Kao tvrtka bori da ispuni svoje financijske ciljeve zbog kašnjenja, to je uvjeren da je ispuštanje veliki broj pametnih telefona će se za bijedan Q1 i dobiti RIM natrag na stazu do kraja godine. Čini se da je gorak za razliku od ranije glasine sugeriraju tvrtka otpisan druge projekte kako bi napravili mjesta za svoje QNX "superphone."

Nema riječi je dobio bilo izvršne kao i na koji telefon možemo očekivati, niti točan datum kada je ove uređaje će postati dostupna. Također nisu čuli, ako Bold Touch serija je uključena kao dio tog računati od svog lansiranja izgleda da je gurnula natrag. Lazaridis spominje kašnjenja su rezultat njegova tvrtka pokušava zadovoljiti (čitaj: ne smije prelaziti) očekivanja potrošača, i da će RIM "izaći naprijed" u smartphone utrci. Sada kada je izvanredne povjerenja, osim ako execs imao srce za srce anonimno pismo-pisac , međutim, to je teško progutati tabletu.

[Slika ljubaznošću CrackBerry ]

RIM ima za cilj pokrenuti sedam smartphonea s BlackBerry OS 7 u "idućih mjeseci" prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 13. srpanj 2011 14:33:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Guardian UK | Pošalji | Komentari

Video Time Machine za IOS (hands-on)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/13/video-time-machine-for-ios-hands-on/:
Što je prva stvar koja dolazi na um kada se predmet putovanje kroz vrijeme dolazi? Ako ste poput nas, vi vjerojatno mislite na letenje DeLoreans ili neispravan hot kace , možda čak i stolice HG Wellsa sa brobdingnagian kolovrat na leđima. Od ove vrste vrijeme strojeva (znate, one koje zapravo vratiti u vrijeme) ne postoji - da znamo, ionako - moramo pronaći druge metode se prevoze u drugo vrijeme. To je gdje je video vremeplov dolazi u ruci: to Ljetopisa više od stoljeća sastavio filmova, reklama, TV emisije i druge oblike pokretnih slika u jedan pametan iOS app . Imali smo priliku da biste dobili neki kazaljka-na vrijeme s obje iPhone i ipad aplikacije i nije neko vrijeme putuju od naše vlastite. Je li to zadovoljiti naše glad za sto godina vizualne poslastice? Voditelj prošlosti pauzu kako biste saznali.

Nastaviti čitanje stroj Video Vrijeme je za IOS (hands-on)

Video Time Machine za IOS (hands-on) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 13. srpanj 2011 14:11:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

SAD želi Vozači Za testiranje bežičnog tech auto sigurnost

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/36FrCgvGQss/US-Wants-Drivers-To-Test-Wireless-Auto-Safety-Tech:
coondoggie piše: "Može li novi bežični auto sigurnosni sustavi rade u stvarnom svijetu, a kako će vozači reagirati? To je ono US Department of Transportation nada saznati u sljedećih nekoliko mjeseci jer omogućuje stotinama vozača u šest zajednica u cijeloj zemlji testiranja nekih od najnovijih komunikacijskih uređaja u kontroliranim situacijama. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Adobe i Sony stvoriti natječaj staviti zrak aplikacija na Android tablets

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/13/adobe-and-sony-create-contest-to-put-air-apps-on-android-tablets/:
Sony S2 i zraka
Normalno, mi ne pokrivaju natjecanjima, ali ovaj izazov Air App iz Sony i Adobe ne zaslužuju neke posebne pozornosti. Zašto? Pa, za jednu, klima nije baš sasvim poput skinut Flash odluka nadao - posebno u mobilnom prostoru. I dvije, da se novi S2 tablet je idući u potreba neki apps koji su dizajnirani da iskoriste svoje dvostrukog ekrana. 200.000 $ u gotovini nagrade dodijelit će se za programere koji ščepati najbolje kreacije posebno za predstojeće Sony Honeycomb uređajima, koristeći Adobe Flash-plus-preglednik okoliš. Izazovi su dokazali uspješni u prošlosti potaknuti interes za platforme s android u New Yorku ogromne baze podataka informacija. Ako je natjecanje uspješno moglo pretvoriti da se malo preklop Sony od roman dizajn u jedinstven i neodoljiv proizvoda. Ako stvarno trebate znati više, puno PR je nakon pauze.

Nastaviti čitanje Adobe i tvrtke Sony stvoriti natječaj staviti zrak aplikacija na Android tablets

Adobe i Sony stvoriti natječaj staviti zrak aplikacija na Android tablets prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 13. srpanj 2011 13:44:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

AI Demonstrira Prirodni učenje, Odnosi nove vještine u civilizaciju

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/JdvZn9j_3nY/:

Tako smo nastavu računala kako da se unaprijed svoje interese putem globalnog ratovanja, sada. Lijepo vas znajući, bližnjima.

Da, znanstvenici u MIT računalne znanosti i umjetne inteligencije Lab (CSAIL) odlučilo je da će zanimljivo vidjeti kako računalo sa samo osnovno razumijevanje engleskog jezika će internalizirati "izgubiti" znanje. Da biste to provjerili, imali su nekoliko vrlo osnovni AIS (kao u, oni samo pomaknite pokazivač oko i kliknite elementi korisničkog sučelja slučajno) igrati Civilization jedni protiv drugih.

Isprva AIS samo u interakciji slučajno. Ali onda su dali jedan AI pristup korisnički priručnik. To je iskoristio svoje sposobnosti za čitanje teksta na zaslonu povezati akcije s riječima i riječi sa stavkama iz priručnika. Uskoro je osvajanje 79% svojih igara - u potpunosti se temelji na vlastitim prirodnim procesa učenja.

To nije prvi strategija igre AI daleko. U stvari, jedan Starcraft AI konkurencija je donijela nekoliko ozbiljno sofisticirane rezultate, ali su prilagođene sama igra. "Naivan" AIS u MIT eksperimenta samo mogao izgraditi bazu znanja od nule.

Dublje Svrha pokusa bila je pokazati da AIS mogao odrediti značenja riječi u interakciji s okolinom. Danas Civilizacija, sutra tvornice ili bolnicu, gdje je trut neke vrste mogu naučiti nove riječi i djela samo od njih rasprave i kad ih učinio.

[Putem io9 ]



Računalo uči jezik Igranje igre

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1rd5pK3G4WY/Computer-Learns-Language-By-Playing-Games:
Frans Faase piše "temeljeći svoje strategije o tekstu za upotrebu, računalo zaključuje značenja riječi, bez ljudskog nadzora. Radu Učenje za pobjedu čitajući priručnici u Monte Carlo framework (PDF) objašnjava kako uspije u računalni program igrati Civilization II koristeći službene igre priručnik kao Strategy Guide. Ovaj priručnik koristi veliki rječnika 3638 riječi, i sastoji se od 2083 rečenica, svaki u prosjeku 16,9 riječi. Ovim programom pospješuje se postotak uspješnosti od 45% do 78 % u igrajući igru. bez prethodnog znanja jezika se koristi. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.