subota, 12. ožujka 2011.

Nova faza promijeniti memoriju dobiva poticaj od ugljikove nanocjevčice, stavlja kolica tvrdi da je sramota

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/12/new-phase-change-memory-gets-boost-from-carbon-nanotubes-puts-p/:
Mi smo bili rasprava o potencijalnim flash ubojica već godinama, a sada tim Sveučilištu Illinois inženjera tvrdi da je njegova nova faza promjenu tehnologije mogao napraviti kolica naše snove izgledaju čudan u usporedbi. Kao i toliko revolucionarno otkrića kasne, ugljikovih nanocjevčica su u srcu ovog novog načina memorije, koji koristi 100x manje energije od svojih faza promjena prethodnika. Dakle, kako to funkcionira? Uglavnom, ekipa zamijenio metalne žice sa ugljikove nanocjevčice pumpa struja kroz fazu promjenu bitova, smanjujući veličinu dirigent i količine potrošene energije. Još uvijek previše technobabble? Kako 'bout to - oni koriste sićušne cijevi dati svoj mobitel sok danima. Get it? Dobra.

[Hvala, Jeff]

Nova faza promijeniti memoriju dobiva poticaj od ugljikove nanocjevčice, stavlja kolica tvrdi da je sramota prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 12 ožujak 2011 15:22:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor University of Illinois | Pošalji ovaj | Komentari

Adobe Flash Player curenja za Motorola Xoom, idemo Hands-on (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/12/adobe-flash-player-leaks-for-motorola-xoom-we-go-hands-on-vide/:

18. ožujak
svibanj izgledaju kao vječnost, ako ste očekivali vaš Motorola Xoom doći s Adobe Flash na jedan dan. Ali znate što? Ako vam staviti svoje povjerenje u tajanstvenom datoteci plutajuće oko internetu, nema potrebe čekati toliko dugo. MyDro idWorld dobiveni posjed pukotina graditi Adobe Flash Player za 10,2 Xoom, koji ne trebati root ili čak preliminarni ažuriranje za instalaciju - vi samo trebate provjeriti "nepoznatih izvora" okvir pod Postavke> Prijave, sideload datoteku ili je preuzeti s Xoom preglednik i da ste dobar to ići. Najbolji dio? Na temelju naših prethodnih ispitivanja, Flash obavlja izuzetno dobro na Xoom's dual-core procesor Tegra 2.

Dok je to rano graditi Flash 10,2 je bila prilično naletima tijekom reprodukcije HD, low-res video sadržaja pružene na savršeno vidljiv brzinama, a mi smo bili u mogućnosti igrati igre (poput Nanaca Crash i Canabalt) tako dugo dok oni ne zahtijevaju ništa više od single-button kontrole sheme. S druge strane, YouTube je no-go ( to je još uvijek blokiran ), i to graditi ima neke kinks raditi kada je u pitanju vise - dok je bilo jedan flash site ran dobro i da bismo mogli brzo kartici između, više Flash teških Kartice smo imali otvoren, sporiji svaki ran pojedinačno. Adobe's UI također činilo da imaju poteškoća u otkrivanju kada smo htjeli napraviti Flash predmet preko cijelog zaslona. Obično, ti dvaput taknite stavku koju želite povećati, ali ponekad to ne rade, a drugi puta kontekstni UI bar nasumce bi pad s vrha Flash prozora kako biste nas obavijestili smo mogli usredotočiti na to individualno. Prije nego što sudac osnovanosti Flash na tableta, međutim, ne zaboravite da je ovo leaked verzija od beta izdanju , a ako je ovo dobro iz vrata, mi prilično smo uzbuđeni o tome kako dobro može obaviti nakon nekoliko tweaks. Ne propustite naš video iznad, i pronaći datoteke trebate instalirati Flash se na naš izvor link.

Update: Uspjeli smo doći do Flash kap jedan od onih kontekstno osjetljive tipke tijekom sjednice Canabalt i napraviti prozor preko cijelog zaslona, ​​koji ne samo da povećani prozor, ali i ozbiljno ubrzao naš mali trkač - vjerojatno preusmjeravanjem tableta resursima na našu igru. Fotografski dokaz nakon pauze!

[Hvala svima koji su poslali to u]

Nastaviti čitanje Adobe Flash Player curenja za Motorola Xoom, idemo Hands-on (video)

Adobe Flash Player curenja za Motorola Xoom, idemo Hands-on (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 12 ožujak 2011 16:10:00 EDT. Molimo pogledajte naše

Google Crta požara iz Kongresa

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2NX9grWnGng/Google-Draws-Fire-From-Congress:
bonch piše "demokrat Herb Kohl, Senat vodeći antitrust zakonodavac, je obećao antitrust istrage Google kao jedan od njegovih glavnih prioriteta. Drugi u Kongresu kritiziraju internetski div preko nekoliko flubs, uključujući skeniranje osobne podatke više od četvrt WiFi, prikupljanje socijalne sigurnosti informacije od djece u doodling natjecanju, i zaobilaženja neto neutralnost pravila kroz dogovor s Verizon oni su također zabrinuti zbog veze s upravom -. Eric Schmidt je tehnologija savjetnik predsjednika Obame, Andrew McLaughlin služi kao Obamin zamjenik tehnološki direktor, i osobne Shah vodi u Bijelu kuću ureda socijalne inovacije. Google potrošio 5,2 milijuna dolara prošle godine na saveznoj lobiranja, ali kritičari kažu njihova povećana prisutnost Washington je napravio više neprijatelja nego prijatelja. " Reader walterbyrd doprinosi članak koji sugerira ovo je sve samo fond-podizanje zanat.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


TSA Za retest Full Skeneri tijelo za radijacijsku

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/q5WBcEZK37U/TSA-To-Retest-Full-Body-Scanners-For-Radiation:
cultiv8 piše ovaj izvadak iz USA Today: "Prijevoz Security Administration priopćio je u petak da će retest svaki puni tijela X-ray skener koji emitira ionizirajuće zračenje - 247 strojeva u 38 zračne luke - nakon održavanja evidenciju o nekim od uređaja pokazali su razine radijacije 10 puta veći od očekivanog TSA kaže da je to odraz matematičke pogreške i da su svi strojevi su sigurno Doista, čak i do najviših čitanja naveden na neki od zapisa -.. brojeve da TSA kaže su greške - čini se da mnogo puta manje od onoga što je agencija kaže osoba apsorbira kroz jedan dan prirodnog pozadinskog zračenja. Čak i tako, TSA je naručio nove testove iz 'obilje oprez uvjeriti javnost ", izjavio je glasnogovornik Nicholas Kimball kaže. testovi će biti završena do kraja mjeseca, a rezultati će biti objavljeni ', kako su završeni ", istaknula je agencija na svojim internetskim stranicama."

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Ovaj post nema nikakve veze s # SXSW

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/HgoZUwhetyo/:
Array

Je ljetno računanje vremena loše za vas?

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8voeHNW9lgc/-Is-Daylight-Saving-Time-Bad-For-You:
Hugh Pickens piše: "Prema riječima stručnjaka na cirkadijurni ritmovi, sat pomak u raspored spavanja od ljetno računanje vremena može imati ozbiljne posljedice na nekim zdravlje ljudi, osobito u ljudi s određenim već postojećim zdravstvenim problemima. Jedna studija je otkrila da su muškarci više vjerojatno da će počiniti samoubojstvo tijekom prvih nekoliko tjedana ljetno računanje vremena (DST) u odnosu na bilo koje drugo vrijeme tijekom godine, a druga studija je pokazala da broj ozbiljnih srčanih udara skokovima od 6% do 10% na prva tri radna dana nakon DST počinje. dr . Xiaoyong Yang, asistent profesora komparativne medicinu i staničnu i molekularnu fiziologije na sveučilištu Yale, teoretizira da su pomaci u biološkim ritmovima mogao izazvati štetne upalnih ili metaboličkih promjena na staničnoj razini, na koji se ovi pojedinci mogu biti osjetljiv. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Kako "pobijediti" SXSW: Savjet - To je isti odgovor svake godine

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/U6Zz2ZRGo08/:
Array

(Osnivač Stories) Stack Exchange CEO: "Nitko ne želi pronaći Yahoo Answers u svojim rezultatima pretraživanja"

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/JJIgkbUQ2HQ/:
Array

CS Profs Debata Uloga matematike u CS obrazovanje

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/wV15d4FBG_k/CS-Profs-Debate-Role-of-Math-In-CS-Education:
theodp piše "Zabrinut da njegova ljubav-mržnja odnos s matematikom može ga prisiliti da se odrekne potrazi za računalne znanosti, CS student Chen Deanom pronalazi utjehu od vjerojatno izvora -. postove od CS profesora na SIGSE mailing listu 'Ja razumijem da raspravlja o ulozi matematike u CS je jedan od onih vjerski rat tip pitanja ", piše Brad Vander Zanden. 'Nakon 30 godina u polju, ja još uvijek ne vidim kako kamenca i kontinuirano matematike korelira s jednim sposobnost za uspjeh u mnogim područjima računalne znanosti ... Vidjela sam mnoge izvrsne programera koji su se borili s računa i nikada stvarno je dobio. " Dennis Frailey čini razliku između CS istraživanja i primijenjene CS: 'Predugo smo učili informatike kao akademske discipline (kao da svi naši učenici će ići na da biste dobili doktora znanosti, a zatim postaju CS nastavno osoblje), iako za većinu od nas, naši učenici većinom traže karijeru u kojoj se primjenjuju računalnih znanosti ". Frailey dodaje da dio problema može biti da neki CS Profs - matematika bogove da oni svibanj biti - su loše opremljene naučiti CS u ne-matematički način: "Let's biti iskren o još jedan aspekt problema - što može fakulteta naučiti? Za niz razloga, tipično CS fakultet uglavnom se sastoji od pojedinaca koji su se specijalizirali u CS kao disciplina, često s jakim matematičkim pozadinama. Kako su mnogi od njih mogli naučiti dobar tečaj na cloud computing ili multi-core sustava ili softversko inženjerstvo ili bilo koji od mnogih drugih tema koje diplomanti će pronaći korisne kada diplomski? Jesu li takvi tečajevi uvijek degradirani na instruktora ili adjuncts ili drugim ne-mandata-track fakultet? ' Dakle, kako se to slagati s Slashdotters iskustva? "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Chris Bangle, bivši dizajner BMW, donoseći mu deconstructivist načina za Samsung uređaje?

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/12/chris-bangle-former-bmw-designer-bringing-his-deconstructivist/:
Bivši dizajner Chris Bangle BMW uputio prema Samsung, donoseći deconstructivist načina za mobilne uređaje
To je E65 serije 7 tamo gore, mnogi smatraju da se kao ružan auto kao oni dolaze. To je proizvod jednog Chris Bangle, glavni dizajner u BMW-u za većinu 90-tih i '00s, koji se trudio dati automobila futuristički, deconstructivist dizajn koji nije uvijek naći milost među kupcima automobila koji su još uvijek zaglavi u uredno prisutan . Sada smo zapravo u budućnosti i, dobro, da stražnji kraj još uvijek ne gleda bilo bolje, ali Bangle nije utrti put za dramatično više stilove u suvremenoj automobila. On je zgazi udaljen od auto industrije prije dvije godine i sada smo čuli da je on kreće na koncert u Samsung . Zanimljivo, Sammy i BMW su imali nešto odnos tijekom godina. Vidjeli smo noviju serije 7 mladica podršku za T * Omnia u 2009, i natrag u 2005 Samsung je direktor marketinga tvrtke rekao je Bloomberg da kompanija potreban da bi se "postati poput BMW". Prema Korejski papir JoongAng Ilbo, bangle će raditi na MOBITELI i netbooks, što očekujemo da značajka dramatične plamen površina uz Dame Edna indikator svjetla i neobično ispupčen posteriors.

[Hvala, Tim]

Chris Bangle, bivši dizajner BMW, donoseći mu deconstructivist načina za Samsung uređaje? prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 12 ožujak 2011 13:21:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Engadget španjolski | izvor Reuters | Pošalji ovaj | Komentari

Walled Garden je osvojio

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/yzbDQCoP0Xc/:
Array

Istraživači stvoriti mikroskopski jednokratni fotoaparat da biste vidjeli u vašem crijeva

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/12/researchers-create-microscopic-disposable-camera-to-see-up-in-yo/:
To je istina, tim istraživača stvorio kameru jedan kubni-milimetarskim letak, i ako oni imaju svoj način, to bi mogao biti peeking unutar vas u narednoj godini. Novi maleni strijelci, koji sport 250 x 250 piksela, stvaraju se koriste moderniji proces u kojem leće i senzora vafla su pričvršćena prije izrezati u nizu 28.000 male kamere - eliminira potrebu za montiranje i žica svaki pojedinačno. Ovaj novi način proizvodnje smanjenja natrag na cijene znatno, tako što će liječnici baciti malo dečki nakon usmjeravanje okolo u crijevima . Prema fotoaparata kreatora, njihova deminutiv izum mogao izraditi svoj ​​put u svoj ​​ordinacije već 2012.

Istraživači stvoriti mikroskopski jednokratni fotoaparat da biste vidjeli u vašem crijeva prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 12 ožujak 2011 10:10:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink CrunchGear | izvor Franhoufer | Pošalji ovaj | Komentari

Panasonic pokazuje off solarni pogon bežične punjenje tablica

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/12/panasonic-shows-off-solar-powered-wireless-charging-table/:
Zašto podmiriti za jednostavan solarni stol kada možete imati tablicu koja je solarni-powered i bežični punjač? Iako ne možete dobiti samo još, Panasonic očito će se prodavati ovaj stilski malo tech-laden namještaja do kraja ove godine ili početkom iduće godine (u Japanu, bar), koji će vam naplatiti vaš Qi -compliant uređaji jednostavno stavljajući ih na stol. Također će biti dobavu potrebne baterije za neke od svojih telefona u isto vrijeme, iako postoji nekoliko drugih specifičnosti da bi imali u ovom trenutku. Naravno, čak i ako to zapravo ne hit na tržištu i dalje će bez sumnje biti van dohvata ili za većinu - uvijek postoji DIY put za posebno marljivi pojedinci vani, ipak.

Panasonic pokazuje off solarni pogon bežične punjenje tablica prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 12 ožujak 2011 11:38:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink DVICE | izvor Akihabara Novosti | Pošalji ovaj | Komentari

Hitna Internet Bunkers

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/D6dKw5otwwc/The-Emergency-Internet-Bunkers:
Barence piše: "Ako Doomsday Clock ikada štrajk ponoći, mi smo dobro može otkriti, konačno, da li ili ne Internet stvarno mogao preživjeti nuklearni sukob. Ako bi to moglo, a zatim nekoliko podatkovnih centara tufne diljem svijeta će vjerojatno biti sve što je ostalo od multi-milijarde dolara hosting industriji. Ti tajnovit, visoke sigurnosti web stranice, tunneled iz planina ili smješten iza eksplozija-dokaz vrata jednokratnog NATO bunkerima, su dom planeta najsigurnija hosting provideri. Ovaj članak profila hitne internet bunkera ".

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Istražujući Performance Firefox 4 i IE9

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/dvUggNJFEqQ/Investigating-the-Performance-of-Firefox-4-and-IE9:
theweatherelectric piše "Mozilla Robert O'Callahan je istražio performanse razlike između Firefox 4 i IE9. On piše:" Kao što sam objasnio u moj zadnji post, Microsoftov PR o "punom hardversko ubrzanje" je mit. Ali to je istina da neke grafike mjerila dosljedno izvješće bolje rezultate za IE9 nego za Firefox, pa tijekom posljednjih nekoliko dana, Ive 'bio obličje u to. U nastavku ću objasniti detalje [u] ono što sam našao o raznim opće navodi mjerila, ali sažetak je da su performanse razlike objasniti relativno mali bugovi u Firefox, greške u IE9, i greške u mjerila, a ne zbog bilo većih arhitektonskih problema u Firefox (što je Microsoft bi vam vjerovati). "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Američki sudac Narudžbe Twitter odustati Wikileaks podataka

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/MJ7NqQaWLQ8/US-Judge-Orders-Twitter-To-Give-Up-WikiLeaks-Data:
cultiv8 piše: "Američki sudac naložio petak Twitter predati podatke o korisnicima tri u kontaktu s aktivist stranice Wikileaks. 'US prekršajnom sucu Tereziji Buchanan odbacio argumente za ACLU, Electronic Frontier Foundation, a domaćin privatnog odvjetnika koji predstavljaju Twitter vlasnika računa, koji su tvrdili da je njihova privatnost bila zaštićena saveznim zakonom, Prvi amandman, a četvrti amandman. Buchanan odbacio svaku od argumenata u brzom slijedu, rekavši da nije bilo problema Prvi amandman, jer aktivisti "su već napravili Twitter njihove postove i udruge javno dostupna. "komitenata" nema Četvrti amandman privatnosti interes za njihove IP adrese ", rekla je, i savezni privatnost zakona ne primjenjuje, jer tužitelji nisu tražili sadržaja komunikacije."

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Četvorinu pokušava iz NFC-based check-in sustav na svom HQ

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/12/foursquare-tries-out-an-nfc-based-check-in-system-at-its-hq/:
Nema baš puno detalja na ovom jednom, ali Business Insider otkrili nešto čudno, a obilazak četvorinu je sjedište u New Yorku za pokretanje četvorinu 3.0. Ispada da je tvrtka već je testiranje iz NFC -based check-in sustav u svom sjedištu, što omogućuje one s odgovarajućim telefona (kao što je Nexus S) dijeliti svoju lokaciju tako da je jednostavno dodirom protiv plavu točku na zidu . Nažalost, nema naznake o bilo kojem planira da zapravo to proširiti izvan svoje sjedište, iako možete se kladiti da je to prilično visoko na popisu stvari neizbježne ili tvrtke.

Četvorinu pokušava iz NFC-based check-in sustav na svom sjedištu prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 12 ožujak 2011 06:50:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Electronista | izvor Poslovni Insider | Pošalji ovaj | Komentari