subota, 29. listopada 2011.

Anonimni vodi na meksički kartela

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/dW3FpDrjAII/anonymous-takes-on-a-mexican-drug-cartel:


Novi podnositelj NarcoTraficante piše: "Nakon jednog od svojih članova je otet u Veracruz, Meksiko u kartel Zetas droga, meksički Anonimni članovi imaju izdao ultimatum Zetas u nedavno objavljena YouTube video. Videa zahtijeva oslobađanje otetih članova i prijeti objavljivati ​​informacije o kartela članova i podružnica u Veracruz, ako žrtva ne oslobađa od 5. studenog. članak Houston Chronicle upozorava da će biti krvoprolića ako Anonimni objavljuje informacije o Zete poslovanju, bilo počinili rivala kartela ili odmazde napadi Zetas sebe. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.

Sony omogućuje vidjeti cijene i veličine li Google TV?

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Čini se da je netko unutar tvrtke, ili su nezadovoljni sa svojim plaće i želi uništiti iznenađenje da je tvrtka spremna je za utorak 12. listopada, ili stvarno imaju potrebu prošlo. Zašto? Jer ne samo da je procurila informacija (koje još nije poznato je li realno) o mogućem veličinama koje dolaze Google TV, ali i imena pojavili su se koji će biti pozvani modeli u pitanju.

Njihova imena su: NSX-24GT1 24-inčni NSX-32GT1 31 inča, NSX-40GT1 40-inčni NSX-46GT1, (da, pogodili ste) od 46 inča. Ipak, oni su također usudio reći da je njihova cijena iznosila bi između 1.300, 1.400 i 1.900 dolara.

Čudna stvar: ako je to istina, najjeftiniji model Google TV će biti još skuplji (300 dolara) za 32-inčni model skuplji od Sony vlastitog naroda u katalogu.

Dolphin, 3rd Party Android Browser, prenio URL podataka

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/mMFlavkkYjk/dolphin-a-3rd-party-android-browser-relayed-url-data:


Anonimni čitatelj šalje izvadak iz AndroidPolice.com: "Kako se ispostavlja, Dolphin HD, jedan od najboljih preglednika Android platforma ima za ponuditi, šalje ljepušan velik dio svaki URL web-stranice koje posjećujete, uključujući i one koji počinju s https, u udaljenom poslužitelju en.mywebzines.com, koji pripada tvrtki. U stvari, WebZines značajka uvedena tek nedavno vratio u lipnju s verzije 6.0, tako da je sigurno reći praćenje počeli otprilike u isto vrijeme. "Delfin tima brzo je odgovorio blog post govoreći nisu pohraniti bilo koji od podataka, a ne pregledavanje informacija o zarobljen korisnicima. Oni također uklonio iz nove verzije preglednika, 7.0.2, koji fiksne problem.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.

Karijera Savjet: Nemojte nazvati Programer

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7fqHPGhkQAQ/career-advice-dont-call-yourself-a-programmer:


Ian Lamont piše: "Patrick McKenzie je pisao o učiniti i nemojte je za rad kao software inženjer, a neke čvrste (i često zabavno) savjete o tome kako da biste dobili ispred Jedan od prvih savjeta:. 'Ne poziva se programer: "Programer" zvuči kao "anomalously visoke cijene kmet koji je vrsta neke mumbo-jumbo u neke druge mumbo-jumbo." Ako vas poziva se programer, netko je već radi na način da dobiti otkaz ". Iako je pokreće svoju vlastitu tvrtku, on je hladno realist o mogućnostima za nove koledž grads u pokretanju svijetu: 'visoke postotak rezultat je da rade jako teško za narednih nekoliko godina, ne neslavno, a zatim se bez posla, a obličje da biste dobili u drugu pokretanje. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.

Australija je najveći Airline Razlozi Njegova cjelokupna flota

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/vClWvTY6yPg/australias-biggest-airline-grounds-its-entire-fleet:


Anonimni čitatelj piše: "Australija je nacionalni prijevoznik Croatia Airlines Qantas, poznat po nikada nije imao fatalne nesreće, je utemeljena na snagu odmah po upravljanja. Uzemljenje je odgovor na industrijske akcije od strane sindikata djelatnika i ima nasukan putnika u cijelom svijetu, sa 108 zrakoplova temelji na neodređeno vrijeme. Australska vlada traži hitno saslušanje u industrijskim odnosima vjerojatno ponudu da se obustavi industrijske akcije i zaustaviti daljnje oštećenje australsko gospodarstvo. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.

Kada Nakon SAD-a dug isplatio je problem

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/n_RZjAqNc6U/when-having-the-us-debt-paid-off-was-a-problem:


Hugh Pickens piše "NPR izvještava da ne tako davno, mogućnost dug-free SAD je bio viđen kao realna mogućnost s potencijalom za prevrnut globalni financijski sustav. Kao što je nedavno 2000, SAD je pokrenut proračunski suficit, uzimajući u u više nego što je potrošnja svake godine - i ekonomisti su projektiranje da je cijeli državni dug mogao biti isplaćene do 2012 tako da je vlada naručila tajnom izvješću ocrtava moguće štetne posljedice povučen duga potpuno Jer jedna stvar, otplata.. državni dug bi značilo kraj riznice obveznica, stup globalne ekonomije trezora vrijednosnice ključne važnosti za svjetski financijski sustav u nekoliko načina:. banke kupuju kao nisko-rizične aktive, Fed ih koristi za izvršenje monetarne politike , a hipoteka kamatne stope ovisi o trezoru stope. "Bio je to veliki problem ... ne samo za američko gospodarstvo, ali globalno gospodarstvo", kaže Diane Lim Rogers, ekonomist u administraciji predsjednika Clintona. Na kraju, Jason Seligman, ekonomist koji je napisao većinu izvješća pod nazivom "Život poslije duga (PDF)," zaključio je dobra ideja da plati niz dug -. ali da je ne isplati u cijelosti 'postoji takva stvar kao previše dug, 'kaže Seligman. "No, isto tako kao stvar, možda, kao što je premalo."

Pročitajte više ove priče na Slashdot.