petak, 14. siječnja 2011.

Bastardi's opklada

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/V9qmAbGnmBQ/story01.htm:
DesScorp piše "AccuWeather meteorolog Joe Bastardi je izazov za klimatskih znanstvenika želi jednog ili više svojih čina da prihvati okladu o temperature trendovi u narednom desetljeću Bastardi je stvaranje specifičnih predviđanja 'znanstveni pristup je:... Vidiš druge argument, ti iznijela predviđanja o tome gdje stvari su idući u ići, a vi ih test ", kaže on. 'To je ono što sam učinio. Ja sam rekao zemlja će cool 0,1 - 0,2 Celzija u idućih deset godina, prema objektivnim satelitskih podataka ". Bastardi izazov da njegovi kritičari - koji su legija - je da svoje predviđanja, a zatim čekati klimatskih znanosti, dodaje on, "je samo velika vremenska prognoza"... Bastardi izazov je podsjeća na slavni Simon-Ehrlich ulog, gdje se dva muškarca je poseban predviđanja o resursima oskudice u 80-ih. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Ukoliko Zaposlenici Kupi vlastitih računala?

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/qt6PYBr-cD4/story01.htm:
Lokalni ID10T piše "Sigurnost podataka vs produktivnosti. Mi smo svi čuli argumente. Većina od nas koristiti neke od naših osobnih opreme za rad, ali je to dobra ideja? 'Vi ste na poslu. Vašeg računala je pet godina, radi Windows XP. Vaša tvrtka telefon ima malen ekran i ne znam što je internet. praznom hodu kod kuće snazzy, super-brzo laptop, i svoj smartphone je zabranjen pristup radu e-mail. Postoji razlog za to :... IT rezerviranja je skupo poslovanje tvrtke može se bore kako bi išli ukorak sa konstantnom brzinom od tehnoloških promjena naprave zaposlenici imaju kod kuće i na svojim džepovima su često daleko moćniji od onih koje su predviđene za njih pa što ako neka vaše osoblje korištenje vlastite opreme? ' Tvrtke kao što su Microsoft, Intel, Kraft, Citrix, a globalni zakon firma SNR Denton čini se da mislim da je to pristojan ideju. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Synth pionir Roger Linn nam pokazuje svoj novi analogni bubanj stroja, Oluja (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/14/synth-pioneer-roger-linn-shows-us-his-new-analog-drum-machine-t/:
Mi smo bili nedoumici oko gužve, bučna dvorana ovogodišnjeg NAMM show kada posebno iscrtan-out bubanj uzorak udario naše eardrums. Mi slijedio zvuk i naišao sijed, nosi naočale gospodin prislušni i ugađati ručice tako profesionalno da mi nije mogao pomoći checking out njegovo ime oznake. Zamislite naše oduševljenje kad smo vidili je bio ne manje od Roger Linn, dizajner Linndrum i Akai 's MPC60. Ako niste upoznati s tim uvjetima, bez obzira na to: neka je samo reći da je Dr. Dre i bilo kojeg drugog proizvođača koji je zalupila iz sintetičkih tuku na kutiji duguje taj tip cijelu karijeru. Gospodin Linn se udružio s Dave Smith Instruments stvoriti Oluja, 16-jastučić ljepote s dovoljno gumbi, gumbi i sekvencioniranje mišića kako bi vam inspiraciju za beskrajne sate u studiju. A zvuk na ovu stvar! To ne uključuje digitalni uzorci poput tradicionalnih MPC, ali gdje to stvarno sja u analogni sinteze i djelovanja odjela. Potrebno je puno za bubanj stroja da se osjećaju jedinstveni i vrijedni ovih dana - pogotovo na 2.000 $ oni će biti molba za to u lipnju - ali Oluja, iz naše kratko vrijeme s njom, zvuči kao da će biti dobro vrijedno ulaganje za ozbiljne proizvođače. Video g. Linn je demo nakon pauze.

Nastaviti čitanje Synth pionir Roger Linn nam pokazuje svoj novi analogni bubanj stroja, Oluja (video)

Synth pionir Roger Linn nam pokazuje svoj novi analogni bubanj stroja, Oluja (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 14 siječanj 2011 16:16:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Roger Linn Design , Dave Smith Instruments | Pošalji ovaj | Komentari

Akai je ipad-docking SynthStation 49 i obnovljeno app: oči-na na NAMM 2011

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/14/akais-ipad-docking-synthstation-49-and-updated-app-eyes-on-at/:
Sjeti se kad je sve iPhone dock? Dolazi revolucija pristati će biti baš tako, ali puno više masivan. Akai pokazuje off nefunkcioniranje verziju svog SynthStation 49-ključ MIDI kontroler na NAMM ovog vikenda, i to je ljepušan velik dio iste ideje kao i manjih iPhone-docking Synthstation25. To je rekao, ovdje imaš devet brzina osjetljive MPC jastučići, zaseban prijevoz sekcija, i 1/4-inch izlasci. I podesiv ipad dock, što je smiješno stvar za vidjeti na tipkovnici. Software-mudar, to mlađi-veći braco u obitelji će također podržati CoreMIDI - i ažuriranu verziju Akai je SynthStation IOS app za veći zaslon, koristeći dodao nekretnina kako bi se omogućilo finije, više izravne kontrole nad zvuka, zajedno s novi snimateljski dio i simultano bubanj / synth sekvenciranje. Nije loše komad kit za jastuk-centric glazbenik u vašem životu - tražiti da kapljice dolje u lipnju ove godine za 199 $. Provjerite u nastavku pauze za video jedinice i runthrough novog softvera.

Nastaviti čitanje Akai je ipad-docking SynthStation 49 i obnovljeno app: oči-na na NAMM 2011

Akai je ipad-docking SynthStation 49 i obnovljeno app: oči-na na NAMM 2011 prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 14 siječanj 2011 16:38:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Patriot Act Up za obnovu, nitko ne obavijesti

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/GNAAwJz-E_s/story01.htm:
Ponca City, We Love You piše: "Kada Patriot Act prvi je potpisan u 2001, to je naplaćeno kao privremena mjera potrebna zbog ekstremnih okolnosti stvorio terorističke prijetnje. Strahu od svojih protivnika bio je da izvršna vlast, jednom dano, je rijetko odstupa. Sada ispitivač izvještava da je 5. siječnja, kongresnik Mike Rogers (R-MI) uveo zakon da dodate još jednu godinu u uskoro-to-biti-istječe Patriot Act, ona se proteže sve do veljače 2012, s prolaz vjerojatno da će se dogoditi nakon malo rasprave ili tvrdnju. Ako je prošlo, to će biti drugi put Obamina administracija ima punted na predizborna obećanja na roll back prekomjerne mjera nadzora dozvoljeno prema Zakonu. Prošlogodišnja nastavak prošao pod naslovom plaćanja Medicare Physician Zakon o reformi. "S obzirom na vrlo ograničeni broj dana Kongres je u sjednici prije sadašnjeg roka, kao i činjenica da je prijedlog zakona republikanski sponzor samo je u potrazi za još godinu dana, mislim da je sigurno da pročitate ovaj kao signalizaciju sporazum preko prolaz staviti pitanje off opet, 'piše Julian Sanchez. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Najveći hoaxi u Wikipediji's prvom desetljeću

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/5Nx6fVP_LUs/story01.htm:
jbrodkin piše "Wikipedia će proslaviti svoj 10. rođendan u subotu, s osnivač Jimmy Wales imaju izgrađen stranice iz ničega do jedne od najutjecajnijih odredišta na Internetu. Wikipedia je cilj može se sastaviti zbroj svih ljudskih znanja, ali to je također , možda, najbolji alat koji postoji za ovjekovječenje Internet hoaxa. Top hoaxi uključuju student koji zavarati cijeli svijet medija s lažnim osmrtnicu citat, Rush Limbaugh spouting netočne činjenice podiže iz Wikipedije, netočne izjave o Sinbad smrti, Stephen Colbert je afrički slon podvala, Hitler plakati o spavaće sobe zid tinejdžera Tony Blair, i nekoliko lažne povijesne ličnosti izumio iz tankih zraka. Wales je poduzela korake kako bi spriječio vandalizam, uključujući sprečavanje neregistrovanih urednici stvaranje novih stranica i privremeno zaštiti kontroverzne članke, ali Wikipedija je vrlo priroda čini osjetljiv na hoaxi opisani u ovoj priči. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Apple bliži deset milijarde preuzimanja u App Store, treba ga udariti Verizon bez pomoći

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/14/apple-nears-ten-billion-downloads-in-app-store-should-hit-it-wi/:
Iz bilo kojeg razloga, Apple je stvar s deset milijardi kuna. Oprema služio svoj 10000000000. iTune desno oko ovo vrijeme prošle godine, i još važnije, bio jedno milijarditu aplikaciju u travnju 2009 . U samo 1,5 godine, tvrtka je vidio da lik vinuti se gotovo desetorostruko, koja je impresivna, bez obzira koliko ste ga kriška. Naravno, mi smo prilično znatiželjan to znati ako to uključuje dva preuzimanja, app ažuriranja i samo besplatni ili plaćeni apps, ali bez obzira, nema dvojbe da Cupertino (i vrlo malo programeri) su to raking u. Naravno, eksplozije od ipad svakako pomogla potaknuti preuzimanje frekvencije, i ako smo imali pogoditi, mi bismo reći da će se čak i dvostruko manje vremena za ovaj korak. Znate, jednom sljedećeg mjeseca će se dogoditi . Oh, i ako se dovoljno sretan, možete rezultat 10.000 $ iTunes poklon kartica, ako ste samo tako se dogoditi da preuzimanje 10000000000. app - pobrinite se da je dobar .

[Hvala, Alija]

Apple bliži deset milijarde preuzimanja u App Store, treba ga udariti Verizon bez pomoći prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 14 siječanj 2011 15:07:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Jabuka | Pošalji ovaj | Komentari

Tinejdžerski inženjerstvo OP-1 sintetizator sada dostupan za pre-order, mi obilazak njegove sjajne nove značajke (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/14/teenage-engineering-op-1-synthesizer-now-available-for-pre-order/:
U eri synth-igračaka preopterećenje, OP-1 definitivno radi svoj stvar da se razlikuje od čopora. Ne bi nas iznenadilo da ga nikada nije izašao, jednostavno nestaju u eteru se najviše sviđa previše-dobar-to-biti-istinski hardver teži za napraviti. No, fino Šveđani za Teenage Engineering su u Anaheim za NAMM s proizvodnjom modela na podu, a sada to je stvarno, uistinu se za pre-order (Molimo dopustite 8 tjedana za proizvodnju i preradu) za 799 $ na njihovim stranicama. Postoje boatloads o promjenama iz OP-1's vidjeli smo u prošlosti: malo bijelog ploča sa šarenim LCD sada sportski nizu različitih načina sekvenciranje, novi nevjerojatno predočeni učinci (kao što je boksač gore iznad za bušiti ... to dobiti?), akcelerometar, FM radio i, od svih stvari. Video obilazak svih sjajnih novih mogućnosti nakon pauze.

Nastaviti čitanje Tinejdžerski inženjerstvo OP-1 sintetizator sada dostupan za pre-order, mi obilazak njegove sjajne nove značajke (video)

Tinejdžerski inženjerstvo OP-1 sintetizator sada dostupan za pre-order, mi obilazak njegove sjajne nove značajke (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 14 siječanj 2011 15:31:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Tinejdžerski Engineering | Pošalji ovu | Komentari

ViewSonic V3D241wm, računalnog monitora s 3D tehnologijom

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ViewSonic ne želi biti ostavljeni i predstavio novi monitor koji ima modni tehnologije u ovom trenutku, 3D.

V3D241wm Viewsonic ima 24-inčni LED panel sa latencija 2 ms, 300 candelas svjetline, kontrasta 20.000.000:1 i 120Hz refresh rate, frekvencija ovisno o proizvođaču uživati u 3D sadržaja pomoću polariziranih stakala uključeni u ovaj monitor.

U ovom trenutku ne znamo što će cijena biti u eurima, ali u Velikoj Britaniji se prodaje za oko £ 330, koji se po trenutnim stopama koje će biti oko 376 €, iako ne možemo ovo se cijeni kada je u pitanju da se prodaje u Španjolskoj.

Više | Viewsonic

Otmica iPhone slušalica Luka

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/A4uIY4--E-s/story01.htm:
Anonimni čitatelj piše: "Istraživači na University of Michigan opisati kako oteti iPhone slušalice port za napajanje vanjskih uređaja, uspostaviti dvosmjerni komunikacije s njima, i sučelje različitih senzora, a sve bez jailbreaking vaš iPhone ili da plati tisuće na pristup Apple Dock Connector. Ovaj pomoć za nuždu Internet moguć za studente, hakera i DIYers proširiti funkcionalnost telefona na fizički svijet. tim je davanje daleko 20 oteti modules / programerima omogućiti nove aplikacije. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.