subota, 16. travnja 2011.

Kohler je Numi 6.400 dolara high-tech WC čini najviše prljavi posao za vas (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/16/kohlers-numi-6-400-high-tech-toilet-does-most-of-the-dirty-wor/:
Vidjeli smo neke prilično fancy limenke u naše vrijeme, ali možda nitko kao načičkana out kao Kohler je najnoviji 6.400 dolara John. Numi ne samo o svemu za vas, osim stvari koje, dobro, samo vi možete učiniti. Tražite nešto slično fancy pop-top za otpatke, Numi dolazi kompletna sa self-otvaranje i zatvaranje poklopca, tako da nikada ne morate dirati WC sjedalo, self-čišćenje bide s podesivim kontrole za temperaturu i pritisak vode, grijanja elemenata zadržati nožnim prstima i pih toasty, osvjetljenja za noćno sastajalište, ugrađeni sustav zvučnika koji se povezuje s udaljenim docking stanicu kako bi se osiguralo samo vi znate točno što radite tamo, i deodorizing element koji usisava zrak iz zdjela kroz filter ugljen. Naravno, nije povezan aparat bi bio potpun bez touchscreen i Numi je iznimka, on je osjetljiv na dodir daljinskog koje možete koristiti za postavljanje na svoje specifikacije. Sada, to je ono što mi zovemo porculan prijestolje. Check out smiješno bujno promo video nakon pauze.

Nastaviti čitanje Kohler je Numi 6.400 dolara high-tech WC čini najviše prljavi posao za vas (video)

Kohler je Numi 6.400 dolara high-tech WC čini najviše prljavi posao za vas (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 16, 2011 17:08:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink NY Times | izvor Kohler | Pošalji ovaj | Komentari

Gillmor Gang 4.16.11 (TCTV)

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/PiWb3VUM-JU/:
Array

Američka vlada izvođača u razvoju 'mikrovalna pištolj,' Hot Džepovi drhtati

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/16/us-government-contractor-developing-microwave-gun-hot-pockets/:
Ah, ljubljeni "elektroničke bombe", u mogućnosti to onesposobiti sve tehnologije u njegovoj neposrednoj blizini: varijacije na konceptu ići putu natrag , ali koristan prototipovi ostaju tantalizingly izvan dosega. U kršenje koraka obrane izvođača BAE Systems, vodeći svježe pukotine s high-powered Mikrovalna (HPM) pištolj namjera onemogućiti malih brodskih motora - ako je uspješna, tehnologija također može ciljati brodova, UAVs, i raketne tereta. Tajna-umotan oružje nalik na Boeing je planirano u zraku EMP oružje , ali bez raketnih sustava dostave. BAE čini se da je klađenje na velika elektromagnetska ratovanja kao buduće bojno polje taktiku, s upravitelj pitching sci-fi sceni Aviation Week :
"Za razliku od lasera, HPM grede ne treba puno točnost. S ventilatorom [od HPM energije] možete ciljati 10-30 malih brodica. Ako može nokautirati 50-75% od motora u roj, možete onda koncentrirati na ostatak s laserima ili kinetičkom [topova]. "
Razviti bolju obranu od takvih napada, izvođač je primio 150.000 dolara od ratnog zrakoplovstva za testiranje vatre mikrovalova na vojnim računalima. Nije riječ o tome da li je rekao obranu uključuju velikodušne korištenje aluminijska folija.

Američka vlada izvođača u razvoju 'mikrovalna pištolj,' Hot Džepovi drhtati prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 16, 2011 16:09:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Boing Boing | izvor Opasnost Soba | Pošalji ovaj | Komentari

TechCrunch Intervju: FCC predsjednik Julius Genachowski

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/pSmdJzevU1o/:
Array

Papir legure uzima oblik za biorazgradive potrošačke elektronike (napisati vlastiti origami šala)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/16/paper-alloy-takes-shape-for-biodegradable-consumer-electronics/:
Tako da ste nestrpljivo čeka vaš biorazgradivih automobil i vaše biorazgradivi 3D naočale , čekajući dan kada je sve što posjedujete možete vratiti na ilovači iz kojeg je potekao. No, što o računalu koje koristite ovom trenutku? Vjerojatno je napravio ne-zelenih materijala kao što su injekcije-molded plastike i šamaranje neki bambus na njemu se nije šalio nikome. Projektiranje i inženjering tvrtka PEGA dolazi na svoje spašavanja s novim kompozitnim materijalom od recikliranog papira i polipropilena legure. Lagan, izdržljiv, i jeftin za proizvodnju, djeluje baš kao tipična ABS plastike - i to čak i dolazi na klasične soul-ubojstvo bež. Možda je to što je Apple bio čekivanje za .

Papir legure uzima oblik za biorazgradive potrošačke elektronike (napisati vlastiti origami šala) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 16, 2011 15:07:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Inhabitat | izvor PEGA | Pošalji ovaj | Komentari

Kina ima za cilj izgraditi najvećeg svjetskog Rocket

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/mpCpGt7IFzM/China-Aims-To-Build-Worlds-Largest-Rocket:
hackingbear piše "Back ožujka, Kina objavio je studiranje u izvedivost projektiranja najmoćnijih raketni nosač u povijesti za izradu slijetanja na Mjesec s ljudskom posadom i istraživanje dubokog svemira, prema Liang Xiaohong, zamjenik šefa Kina akademije lansirno vozilo tehnologije. raketa je predviđeno da imaju nosivost od 130 tona, pet puta veći nego da od Kine trenutnim najveći raketa. Ova raketa, ako je izgrađen, bit pomrčina 53 tona kapaciteta planiranih Falcon 9 Heavy iz SpaceX. To će čak i nadmašiti najveći raketa ikad izgrađen, 119-tone Saturn V. Kina je sljedeću generaciju raketa Long 5. ožujka, koji je trenutno na rasporedu za debi u 2014, ima kapacitet korisnog tereta od 25 tona u LEO. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Nintendo Wii na prodaju na Toys R Us, Best Buy za 169,99 dolara

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/16/nintendo-wii-on-sale-at-toys-r-us-best-buy-for-169-99/:
15. svibnja je još mjesec dana daleko, ali Nintendo Wii cijena neće čekati - i Best Buy i igračke 'R' Us već pokret kontrolira konzola na prodaju za 170 $ danas. Mind vas, ovo ne izgleda kao stalnog rezanje cijena - "napomena ograničen vrijeme ponuda!" gore - ali ne bih se iznenadio ako drugi trgovaca slijediti u vrlo kratkom poretka. Uz glasine kovitlaju oko dublje pojeftinjenja i možda, možda, možda čak i novi unatrag kompatibilan s HD stroj , svaki Wii se prodao u 170 $ danas bi mogla biti malo extra zlata u svojim džepovima i manje neželjenih inventara da se bave.

Nintendo Wii na prodaju na Toys R Us, Best Buy za 169,99 dolara prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 16, 2011 14:02:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Joystiq , GoNintendo | izvor Best Buy , Toys R Us | Pošalji ovaj | Komentari

Ex-MS GM ne može raditi "bilo gdje u svijetu 'Za Salesforce

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/oMxSti37Jrw/Ex-MS-GM-Cant-Work-Anywhere-In-the-World-For-Salesforce:
theodp piše "Budite oprezni prije nego što se prijavite Microsoft nenatjecanja dogovor, djeca. GeekWire izvješća da King County Sudac Vrhovnog suda Kimberley Prochnau je zapovijedala bivši Microsoft Generalni direktor Matej Miszewski iz" koji rade u marketingu ulogu u salesforce.com 's javne ili komercijalne sektora bilo gdje u svijetu. " Pa što je negdašnji Wisconsin država CIO Miszewski učiniti da nalog globalne zabrana? "Bio je veliki evangelizator za Microsoft", objasnio je sudac Prochnau, koji je dodao da "potisak naloga ga spriječiti od toga da evanđelist za Salesforce.com da je za Microsoft. ' Microsoft, koji je upozorio Kongres da ograničavaju protok talent je poguban u Ameriku, rekao je u priopćenju da je tvrtka zadovoljna rješenjem. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Intubacija bot omogućuje liječnicima sigurno gurati cijevi dolje nesvjesno ljudskog grla

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/16/intubation-bot-lets-doctors-safely-shove-tubes-down-unconscious/:
Vidjeli smo sve vrste medicinskih robota 'round tih dijelova, od bloodbots do kirurških kiborzi . A sad je dr. Thomas M. Hemmerling iz McGill University Health Centre (koji je također pomogao razviti McSleepy anestetik Android ) je stvorio prvi svjetski robot intubacije. Zove Kepler intubacija sustav (KIS), to je robotskom rukom s video laringoskop koji je kontroliran putem joystick - omogućava MDS da biste dobili njihov Dr. Mario dok na kliznim endotrahealni cijev u bilo prošlo-out meatbag s minimalnim puno buke i maksimalnu sigurnost. Prvi postupak korištenja uređaja na pravi, živi ljudski je bio uspjeh, i kliničko ispitivanje se nastavlja. Mi nismo velika robota na guranje bilo gdje (čak i ako to ne pomogne nam disati dok pod nož), ali to je bolje nego Android dodacima za lobiranje granate naš način .

Intubacija bot omogućuje liječnicima sigurno gurati cijevi dolje nesvjesnog ljudskog grla prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 16, 2011 00:47:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor McGill University Health Centre | Pošalji ovaj | Komentari

Danas je Record Store Day 2011

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/KARbkqnQVY8/Today-Is-Record-Store-Day-2011:
Anonimni čitatelj piše: "Danas se obilježava 5. godišnja Record Store Day, proslave nezavisne diskografske kuće. Kao ljubitelj glazbe, mislim da ovaj dan je strašan važnosti." Znam Free Comic Book Day (za 2011, to je 7. svibnja) je stečen puno ljudi u strip dućana koji inače ne bi - dijelom i zbog mnogo slobodnog stripa dati daleko - ali nisu čuli za rekord trgovini ekvivalent . Bilo bi lijepo za snimanje priče dati daleko tona 7 "vinil promenadni koncert.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


ViewSonic V3D241wm, računalnog monitora s 3D tehnologijom

Zanimljive vijesti na URL:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ViewSonic ne želi biti ostavljeni i predstavio novi monitor koji ima modni tehnologije u ovom trenutku, 3D.

V3D241wm Viewsonic ima 24-inčni LED panel sa latencija 2 ms, 300 candelas svjetline, kontrasta 20.000.000:1 i 120Hz refresh rate, frekvencija ovisno o proizvođaču uživati ​​u 3D sadržaja pomoću polariziranih stakala uključeni u ovaj monitor.

U ovom trenutku ne znamo što će cijena biti u eurima, ali u Velikoj Britaniji se prodaje za oko £ 330, koji se po trenutnim stopama koje će biti oko 376 €, iako ne možemo ovo se cijeni kada je u pitanju da se prodaje u Španjolskoj.

Više | Viewsonic

Galaxy S Gingerbread sada ažurirati rolling out diljem Europe

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/16/galaxy-s-gingerbread-update-now-rolling-out-across-europe/:
Samsung je najavio svoj ​​Android 2,3 update za Galaxy S će doći u sredinom travnja , a po uzvik čuđenja, on je to značilo doslovno. Negdje tijekom noći između 15. i 16. dana ovog mjeseca, korejski proizvođač u Kies poslužitelji počeo služeći se svježe dio Gingerbread za Galaxy s vlasnicima u nekim dijelovima Europe, a sada izvještaji dolaze u korisnika uspješno ažurirate svoje Hummingbird opremljene Prijave. To je ograničeno širenje, korist nordijskim zemljama, Nizozemskoj i Njemačkoj prvi, ali sumnjamo Samsung održat će se na ostatak Europe za mnogo dulje. Ako želite probati svoju sreću, čizma gore tvoj Kies ažuriranje komunalnih i moliti u najbližu tech božanstvo.

[Hvala svima koji su poslali to u]

Galaxy S Gingerbread sada ažurirati rolling out diljem Europe prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 16, 2011 09:39:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor XDA-programere , Tweakers.net | Pošalji ovu | Komentari

Google Video Idete Offline; Vrijeme Grab ono što želite

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/w2ELMFnX040/Google-Videos-Going-Offline-Time-To-Grab-What-You-Want:
Anonimni čitatelj piše: "Primio sam ovaj e-mail jutros. 'Kasnije ovog mjeseca, domaćin video sadržaja na Google Video više neće biti dostupan za reprodukciju Google Video prestao uzimati slike svibnja 2009, a sada smo uklanjanjem preostalih domaćin sadržaj. .. Dana 29. travnja 2011, videa koji su učitali na Google Video više neće biti dostupan za reprodukciju ". Oni 'dodano preuzimanje gumb za spremanje sadržaja, ali to ističe nakon 13. svibnja 2011 i potiču korisnike da se presele sadržaja na YouTube. " Nije sve izgubljeno, ipak. Piše čitatelj none295: "Ako želite pomoći arhiva Google Video, dobiti neki Linux strojevi trčanje i pridružite nam se na IRC (EFNet # archiveteam # googlegrape)."

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Želja HD pokušava na Sensation osjećaj 3,0 odijelo, treba malo krojenja za to da stane

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/16/desire-hd-tries-on-sensations-sense-3-0-suit-needs-some-tailor/:
Tako da je dobio sve uzbuđeni nakon što je vidio HTC najnovije UI na Sensation , ali su plaši da otkrijete vaše sijed slušalica neće biti uzimajući isti osjećaj 3,0 ljubav? Kao i obično, ljudi na XDA-programeri su samo tonik za ono što ails ... kao čeznuti kao te vlastiti čežnja HD . Yup, pametan čovjek po imenu capychimp je senzacija u ROM-u i to koristiti na prošla je HTC europskih vodeću telefon. Luka nije savršen - oni koji roniti u, izgubit će kamere potporu i slike trebaju neke veličine, kako bi ispravno stane na HD na 800 x 480 zaslon - ali hrabrih duša koji je pogodio izvor link za download još uvijek dobiti sve one slatkorječiv pokreta koji Sense 3,0 pruža. Pogledajte sve glatko pomicanje u akciji nakon prekida.

[Hvala svima koji su poslali to u]

Nastaviti čitanje Želja HD pokušava na Sensation osjećaj 3,0 odijelo, treba malo krojenja za to da stane

Želja HD pokušava na Sensation osjećaj 3,0 odijelo, treba malo krojenja za to da stane prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 16, 2011 11:13:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Smart Keitai | izvor XDA-programere | Pošalji ovu | Komentari

Internet Explorer 10 kapi Vidik Podrška

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0RagR84v8xY/Internet-Explorer-10-Drops-Vista-Support:
Svinjska koža-sudac piše: "Ovaj tjedan na Microsoft MIX11 Web Developer konferenciji, tvrtka mnoge iznenadili tako što pre-puštanje inačici Internet Explorer 10 na raspolaganju -. Manje od mjesec dana nakon IE9 izašao u svom konačnom obliku, ali još jedno iznenađenje bio je otkrio Computerworld je Gregg Keizer. sljedećeg tj. ne će se izvoditi na bilo koji OS prije nego što Windows 7, uključujući i Vistu Microsoft je uzeo neke topline kad je izašao da je Internet Explorer 9 će ostaviti milijune korisnicima sustava Windows XP na cjedilu, kao novi preglednik će samo trčanje na Windows 7 i Vista. No tvrtka potvrdila da IE10 neće ni trčanje na Vidik. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Vrhovni sud je da ti cujem Microsoft-i4i ponedjeljak Case

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/_U44RcgbFNI/Supreme-Court-To-Hear-Microsoft-i4i-Case-Monday:
CWmike piše "Patent odvjetnika i izumitelje svih vrsta usko gledajući Microsoft slučaju da Vrhovni sud SAD će početi razmatrati u ponedjeljak. Slučaj, koji centara na tehnologiji patent dodijeljen i4i koji gotovo prisiljeni Microsoft da prestanu prodavati svoju vodeću riječ softver, može imati široku implikacije na način na koji se dodjeljuju patenata i potvrdio, stručnjaci, rekao je. Trenutno, kada patenta nositelj optužuje nekoga za kršenje patenta, teret je na prekršitelj dokazati s 'jasan i uvjerljiv dokaz "da je patent invalid. U raspravi ovom slučaju, Vrhovni sud mogao odlučiti na niže da standard dokazivanja, rekla je ona. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.