srijeda, 14. rujna 2011.

Nvidia Kal-El referentni tablet Windows 8 na Graditi oči-na

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/14/nvidias-kal-el-reference-tablet-running-windows-8-at-build-eyes/:
Ovaj svibanj ne biti prvi na svijetu vidio Nvidia Kal-El referentni tablet Windows 8, ali to ne obilježiti naš prvi izbliza i (vrsta) osobnih trčanje-u sa mnogo ballyhooed quad-core ARM procesor napajanje jednako predviđa OS . Kao što smo izvijestili jučer, NVIDIA je samo lansirao Windows 8 developer programa , u očekivanju željni novog operativnog sustava puštanje. To je žudnja prenijeti u naš kratki sjesti s odijelo glasnogovornik, koji nije bio nam daje mnogo na putu od detalja. Međutim, on nam je dao pojma o budućnosti mjerila: NVIDIA očekuje da će vidjeti značajne dobitke baterije na Kal-El prijenosna računala - kao u danima, ne satima. Nažalost, referentni tablet na zaslonu je zaključana daleko u pleksiglasa stanica, ali nismo uspjeli uhvatiti nekoliko hitaca od sada poznatih uređaja sa sustavom Microsoft 'najnoviji. Oni, kao što možete vidjeti, nalaze se u galeriji ispod.

Nvidia Kal-El referentni tablet Windows 8 na Graditi oči-na prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 14. rujna 2011 17:01:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

FCC Za testiranje Otvaranje Bijela Prostori Do Javno

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4e4ZpOxpeuk/FCC-To-Test-Opening-White-Spaces-Up-To-Public:
. GovTechGuy piše "FCC će početi testirati u ponedjeljak da će javni pristup za 'bijele prostore," neiskorišteni spektra između TV i radio postaja komisija je u procesu otvaranja airwaves za javnu uporabu; posljednje izdanje od nelicencirani Atmosfera na kraju izrodilo niz inovacija, kao što su WiFi, bežični telefoni i baby monitor. Dužnosnici se nadaju ovaj potez će dovesti do bolje WiFi tehnologiju koja može pokriti i do 50 milja. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Bejeweled Prinosi Kognitivna koristi u Starije Odrasli

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8NzhqwW8rrc/Bejeweled-Yields-Cognitive-Benefit-In-Older-Adults:
donniebaseball23 piše "PopCap Games i University of Massachusetts Amherst psihologije istraživač Susan K. Whitbourne, dr.sc. su izdali rezultate ankete ciljanja navike starijih i mlađih igrača. Zanimljivo, PopCap je Bejeweled Blitz je utvrđeno da je dobar kognitivna trening alat za starije osobe. Od onih koji igraju Bejeweled Blitz na redovnoj osnovi, 47 posto odraslih osoba od 50 prijavljenih osjećaj 'mutnih' obavljanju drugih poslova, a gotovo 24 posto odraslih osoba starijih od 65 godina smatrali su da njihova raspoznavanja uzoraka poboljšana. Whitbourne dr. namjerava provesti niz studija gleda u vrijednosti od igranja za starije publike. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Uspon robota rada

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Rjy_7kIsSwE/The-Rise-of-Robotic-Labor:
kkleiner napisao u sa linkom za singularityhub priču o povećanju automatizirani proizvodni širom svijeta. U članku glasi: ". Ubrzavanja rasta robota rada u posljednjih deset godina, a širenje na svim područjima proizvodnje, doveli su mnoge brinuti o budućnosti ljudskog radnika Ipak, kako je veliko je robotika preuzeti rada Naši prijatelji? na Mezzmer Naočale nisu neke impresivne istraživanja i stvorili još impresivnije infographic objašnjavajući sadašnjosti i budućnosti roboti na radnom mjestu. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Steve Ballmer touts 500.000 Windows 8 downloads u manje od 12 sati

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/14/steve-ballmer-touts-500-000-windows-8-downloads-in-less-than-12/:
Već smo čuli da je dosta vas preuzeli Windows 8 od Developer Preview je postao dostupan sinoć, i to izgleda kao mnoštvo drugih ljudi su kao i --- oko 500.000 u prvih 12 sati, biti specifičan. To je u skladu s Microsoft CEO Steve Ballmer osobno, koji je na pozornicu u Graditi ranije danas na jelo koje posebno malo vijesti i rekapitulacija protekle dvije dan događaja. Hit izvor link ispod za video puni glavni ako ste propustili to (Ballmer je izgled je oko 2:32 marku).

Steve Ballmer touts 500.000 Windows 8 downloads u manje od 12 sati prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 14. rujna 2011 16:11:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink AllThingsD | izvor Graditi | Pošalji | Komentari

Satechi bi isključio svoj SATA hard disk, USB 3.0 ima previše

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/14/satechi-will-lockdown-your-sata-hard-drive-boasts-usb-3-0-too/:
Ako ste pomno bdjeti nad digitalne stvari kao i mi, sigurnost je najveće briga za vanjske uređaje za pohranu . Sada možete zadržati svoje vrijednosti pod lock-i-tipka s Satechi je lockdown - kućište SATA HDD koje čuva podatke putem kodiran 256 bitnom zaštitom, a omogućuje munja brz USB 3.0 brzine prijenosa . Koristeći tipkovnicu na dodir OLED zaslon, uređaj je dostupan samo kroz 4 - 8 znamenkasti kôd - čak i ako je spojen na računalo ili drugi uređaj. To vam daje mogućnost da bi "tvoj backup podataka kao siguran kao i podaci na vašem osobnom računalu." Prilično slatko, zar ne? Zaključavanje igra lijepo s obje Mac i PC i utovar sada 90 $. Hit PR vode samo prošlosti pauzu ako ste u potrazi za zaključavanje dolje one dragocjene istraživačke radove ... vidjeti ono što nismo tamo?

Nastaviti čitanje Satechi bi isključio svoj ​​SATA hard disk, USB 3.0 ima previše

Satechi bi isključio svoj ​​SATA hard disk, USB 3.0 ima previše prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 14. rujna 2011 15:49:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Znanstvenici plan "Umjetna Vulkan" Klimatske eksperimenta

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/icvJVxW2-Ss/Scientists-Plan-Artificial-Volcano-Climate-Experiment:
Prvi put prihvatio podnositelja tonyt3 piše: "Znanstvenici planiraju provođenje neobičan eksperiment klime u Norfolku aerodromu sljedećeg mjeseca. Oni planiraju sprej vode u zrak oko 20 km visok da oponaša vulkan čestica, nadajući se da njihova otkrića mogu dovesti do rješenja za globalnu zagrijavanje iz članka:.. "izlijevanje 10 milijuna tona materijala u stratosferu svaki koristeći 10-20 div balona mogao postići 2C globalni pad temperature, znanstvenici vjeruju kiseline Emisije iz erupcija planine Pinatubo na Filipinima u lipnju 1991 smanjen svijet temperatura 0.5C za dvije godine. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Neal Gafter na Java pod Oracle

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/O8SQrEoxXvg/Neal-Gafter-On-Java-Under-Oracle:
Anonimni čitatelj piše: "Microsoft je Neal Gafter, koji je bio primarni dizajner i implementator Java SE 4 i 5 jezika poboljšanja, a sada radi za Microsoft na. NET platforma jezika, razmatra utjecaj Oracle akvizicijom tvrtke Sun na Java, čini slučaj za dodajući segmentirano hrpe i meta-objekt protokol za Java, a nudi neke uvide u to kako Java i C # /. NET usporediti. " Prvih nekoliko odgovora meandra malo, ali nakon toga razgovora pokupi i prilično dobro pročitati.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Google pokreće servis Let pretraživanje, kajak to sliježe ramenima off (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/14/google-launches-flight-search-service-kayak-shrugs-it-off-vide/:
Google DOJ-odobrila stjecanje UIO konačno uroditi plodom, u obliku Flight Pretraga - novi alat koji ima za cilj da usmjeri kaos koji je online travel rezervacije. Kontingent Mountain View predstavio sučelje jučer, s "ranom pogled" na ono što se čini prilično jednostavan uslugu. Nakon što unesete svoje polazište, odredište, raspona cijena i trajanje, popis rezultata pojavit će se u uzlaznom redoslijedu vozarina i trajanja, ispod karti prikazuje svaki let u putanju. Od tamo, možete filtrirati rezultate prema zrakoplovna, broj layovers ili posebnim odlazak puta, prije nego što Vaše rezervacije itinerar na prijevoznika stranice (Google je pažljivo istaknuti da let izbor i rezultati neće biti "pod utjecajem bilo kojeg plaća odnosa") . Trenutno, usluga je ograničena na odaberite grupu američkih gradova, a samo ima povratni letovi u ekonomskoj klasi, ali Google kaže da buduće nadogradnje i proširenja su na putu. Mi smo željan da vidi kako je tvrtka oblači to relativno golom kosti platformi, i možda još važnije, kako natječu stranica za putovanja reagirati na to. kajak , za jednu, odgovorila uvjeren nemar u bijeg pretraživanje, izričito opisujući je kao inferiornom proizvod . "Mi smo uvjereni u našu sposobnost da se natječu, a mi vjerujemo da je naš let za pretraživanje tehnologija je nadređeni", tvrtka, rekao je u izjavi. "Mi prepoznajemo Google je strašan konkurent, ali oni nisu bili uspješni u svakom vertikalnom su unijeli." Neka igre počnu. Demo video nakon pauze.

Nastaviti čitanje Google pokreće let usluga pretraživanja, kajak to sliježe ramenima off (video)

Google pokreće servis Let pretraživanje, kajak to sliježe ramenima off (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 14. rujna 2011 15:04:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Search Engine Land , TechCrunch | izvor Google Let pretraživanje , Google Search Blog |

Google čast "nemojte-Track-me-Bro" Zahtjevi

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/-0X0O40yvMc/Google-To-Honor-Dont-Track-Me-Bro-Requests:
theodp piše: "Jednog dana uskoro, Google će omogućiti vlasnicima Wi-Fi pristupne točke isključiti iz Google uslugu koja koristi svoje podatke kako bi se utvrdilo mjesto drugih smartphone. opt-out usluga će biti dostupna na globalnoj razini, iako je stvoren na poticaj europskih regulatora privatnosti, Google Global privatnosti savjetnik Peter Fleischer je objašnjeno u blogu. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


IDT je ​​za uštedu energije ploča Samo Osvježi tech dolaze na prijenosna računala, Ultrabooks i tablets (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/14/idts-power-saving-panel-self-refresh-tech-coming-to-laptops-ul/:
Mi ne govorimo Pixel Qi -style štednju ili ništa, ali onda opet, IDT nije od Vas traži da jarku konvencionalni LCD vaše mrežnica odbiti korak dalje od. Tvrtke vijeće Samo Osvježi tehnologije pravedan je dobio veliki udarac u ruku ovdje u IDF , uz uvođenje prvi svjetski ugrađenih DisplayPort (EDP) 1.3 standardom Vrijeme kontroler sa integriranim PSR tehnologije. Puno technobabble, siguran, ali ovdje je lowdown: s ovom stvari u mix, većina korisnika će vidjeti više od 45 minuta baterija dobiti, jer ploče ne zahtijevaju stalno osvježava.

Odobren, uštede energije samo su vidjeli statične slike na zaslonu, a trebat će vam PSR-omogućen grafički procesor iskoristiti. Dobra vijest, međutim, da je Intel čini se da je na ideju korištenja ove stvari kako bi poboljšao ukupni vijek trajanja baterije Chipzilla-based strojevima, tako da ne bi trebalo biti previše dugo prije nego što počne pojavljuju se u prijenosnim računalima i Ultrabooks. Kako magija zapravo radi? IDT je ​​PSR tehnologije "identificira statična slika i pohranjuje ga lokalne do TCON u integrirani videomemorija, a zatim ga jednostavno prikazuje slike iz lokalnih okvira tampon omogućava EDP glavni link i većina GPU funkcija se pokreće prema dolje , što je rezultiralo značajnim uštede energije. " Imati pogledati otkriven videa odmah nakon prekida.

Nastaviti čitanje IDT-a za uštedu energije ploča Samo Osvježi tech dolaze na prijenosna računala, Ultrabooks i tablets (video)

IDT je za uštedu energije ploča Samo Osvježi tech dolaze na prijenosna računala, Ultrabooks i tablets (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 14. rujna 2011 13:51:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Windows Server 8 je radikalan odmak od prethodnih izdanja

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/wqeDsKrS0aI/Windows-Server-8-Is-A-Radical-Departure-From-Previous-Releases:
Julie188 piše: "Dok je svijet omesti s prozora 8 klijenta, Microsoft istovremeno radi na sustavu Windows Server 8. U graditi, Microsoft je predstavio svoje sljedeće generacije poslužitelja OS pod teškim tajnosti sobi punoj analitičara i proizvoda testeri. WS8 je radikalno razlikuje od svojih prethodnika. Postoji argument da bi da to nije zapravo Windows. kôd su vidjeli bio je pre-beta i očigledan pokušaj da se stavi strelicu u srcu bivše baba-okrenuo-VMware-izvršni direktor Paul Maritz. Windows 8 Server izdanja će se prikazivati ​​u Server Core formatu (GUI će biti po izboru). PowerShell je stečen remont i popis naredbi će premašiti 2.300 materinjem commandlets u sustavu Windows Server 8. Hyper-V također je obnovljena i da će postati masivno skalabilan u broj VM podržava i veličinu svakog VM. " U međuvremenu, čini se da je Java sada radi na Microsoft Azure platformi.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.