srijeda, 3. kolovoza 2011.

<em>Prigraničja 2</em> Najavljeni

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/YUsEO7zdvVo/emBorderlands-2em-Announced:
Danas, nakon Eurogamer prolivena grah prije nego što Randy Pitchford bi volio, mjenjač i 2K Games službeno najavio prigraničja 2, nastavak do 2009 je jako dobro prihvaćen pucač / RPG. To je planirana za negdje između travnja 2012 i travanj 2013, a bit će dostupna na PS3, Xbox 360 i Windows. Mjenjač planira demonstrirati igru ​​u svom trenutnom stanju u Gamescom i PAX premijera kasnije ovog mjeseca.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Je <wbr> . NET Svi pogrešku?

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/9u_UXC-T34U/Wasnobr-wbrnobrNET-All-a-Mistake:
mikejuk piše "nedavne uznemirujuće ponašanje u Microsoftu u vezi. NET čini dobro vrijeme za ponovno procijeniti što tehnologija je sve o tome. Možda je dobro tehnologiju, ali sa sustavima dečki zgrade Windows radije da štap sa C + + ishod je bio neizbježan . Budući da nisu uspjeli poduprijeti svoj način obavljanja stvari NET je oduvijek bila drugi razred Windows građanin ne može da se izravno koriste u sustavu Windows API-ja -... a posebno najnovije NET započela je Microsoft najbolji izazov Java, ali sada imate pitati što je izlet u uspio kod donio Microsoft programer i uistinu ono dobro je to učinio Microsoft? od gdje smo sada počinje da izgledaju vrlo slično kao nepotrebno prisiljeni zaobilaznim i Windows programeri će se živjeti s nered godinama koje dolaze. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


LightSquared donira telefoni Sjeverne Amerike plemena, drži ruralnog povezivanja plamen Burnin &#39;

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/03/lightsquared-donates-phones-to-north-american-tribes-keeps-the/:
Izgleda da LightSquared je zaljubljena u ruralnim Americi je još uvijek u tijeku, ljudi. Tvrtka je danas objavila da će donirati 2.000 satelitskim telefonima na indijski zdravstvene službe i druge plemenske organizacije, dopuštajući im da pozive na područjima koja zemaljske mreže ne pokriva. Nažalost, nema pojedinosti o tome što točno opremu je razmještanje, ali prema Computerworld uređaji glas samo, što znači da IHS zaposlenici bolje dobiti ljepušan osuditi lukavih ako želite surfati Engadget dok na poslu - možete reći dial-up povodac? Bilo kako bilo, s povezivanjem na čelu s objektima u Oregon, Washington, Idaho i Arizona, mogu tvrtke veleprodaja debi biti tako daleko? Morat ćemo vidjeti, ali u međuvremenu, upuštati u službenom PR iza pauze.

Nastaviti čitanje LightSquared donira telefoni Sjeverne Amerike plemena, drži ruralnog povezivanja plamen Burnin '

LightSquared donira telefoni Sjeverne Amerike plemena, drži ruralnog povezivanja plamen Burnin ' prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 3. kolovoz 2011 16:12:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Computerworld | | Pošalji | Komentari

Zemlja je svibanj imali dva mjeseca

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/gd3DhkvTGr4/Earth-May-Once-Have-Had-Two-Moons:
AaronW piše: "Prema priči na space.com, Zemlja je možda imao dva mjeseca. Manji mjesec, procjenjuje se da 750 milja (1200 km), širok, a samo 4% mase veće mjeseca, zabio se u suprotnoj strani od većih mjesec koji je prouzročio značajke vidimo danas na Mjesecu. površina daleko strani Mjeseca je sasvim drugačiji od strane okrenute prema zemlji, da različiti sastav i puno grublje terena. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Spiderman je politički korektna zamjena

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/JvpvQjq4KFg/Spidermans-Politically-Correct-Replacement:
jbarr piše: "U najnovijem Marvel Comic serije 'Ultimate Fallout,' Miles Morales zamjenjuje Peter Parker koji je ubijen od strane Green Goblin. Morales je pola crna, pola latino teen, a kreatori nisu isključeno da on bi mogao biti gay iz članka:.. '. Marvelova glavni i odgovorni urednik Axel Alonso je negirao da ima crni Spider Man je publicitet štos "Što imate je Spider-Man za 21. stoljeće koji je odraz naše kulture i raznolikosti kao netko tko je odrastao na stalan dijeta Luke Cagea, heroja za najam i Shang Chi, Master of Kung Fu, ja osobno sam uložio, rekao je. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Instagram pregleda 150 milijuna dodano u devet mjeseci, još uvijek ne će govoriti o planovima Android

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/03/instagram-hits-150-million-uploads-in-nine-months-still-wont-t/:
Za bolje ili lošije, Instagram uzima IOS-hvatanje svijetu po oluji . A ako se pitate što je naš kvalifikacija za "oluja" je, dobro ... neka je samo reći Biebs odminirane svoju prvu sliku na uslugu prošlog mjeseca. Kako se priča ide, četvero mladih dečki s šaku dolara i bezgranična zamisli počeo se glasoviti app 6. listopada 2010. Danas, postoji još samo četiri zaposlenika, ali korisnik baza proširila samo mali zalogaj. Oprema upravo vidjeli svoju 150000000. Fotografija učitao (prikazati će se nakon pauze!), Uz trenutnu stopu mjerenje vremena u na oko 15 slika u sekundi. Naravno, uzeli smo priliku pitati jedan od onih četiri što to znači za budućnost Android izdanje, i dok je on potvrdio da on nije imao ništa objaviti odmah, on je spomenuti da (još uvijek slobodni) iOS graditi samo "početak onoga što će doći. " Dakle, kako je oko pada link na Vaše omiljene Instagram dolje u komentarima ispod? Najbolji jedna pobjeda!

Nastaviti čitanje Instagram pregleda 150 milijuna dodano u devet mjeseci, još uvijek ne će govoriti o planovima Android

Instagram pregleda 150 milijuna dodano u devet mjeseci, još uvijek ne će govoriti o planovima Android prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 3. kolovoz 2011 15:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Instagram | Pošalji | Komentari

Microsoft platiti $ 200K nagradu za nove sigurnosne Tehnologija

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0_u5xrAcgt0/Microsoft-To-Pay-200k-Prize-For-New-Security-Tech:
Trailrunner7 piše: "U lice montaže vanjski pritisak da započne plaćati bug milosti, Microsoft je umjesto toga pokreće novi program koji će platiti 200.000 dolara vrh nagradu na sigurnosni istraživač koji razvija najinovativnijih obrambeni sigurnosne tehnologije. Program je dizajniran za" nadahnuti Istraživači da se usredotočite svoje talente na obrambeni tehnologijama ", tvrtka, rekao je. Poznat kao plavu kapu nagradu, nakon što je tvrtka u redovitog internih istraživanja konferencije, program će se usredotočiti u svojoj prvoj godini na dobivanje istraživačima dizajn roman runtime tehnologije za obranu od memorije sigurnosti ranjivosti. Microsoftov sigurnosni dužnosnici rekao da je, umjesto plaćanja za pojedine bugove tako da neke druge tvrtke kao što su Google, Mozilla i drugi učiniti, htjeli su potaknuti istraživače da razmišljaju o načinima kako pobijediti cijeli klasa bugova. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Nabavite Cyber-Plaćenici predlaže Ex NSA, CIA-e direktor

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/fNe2vvNN1N4/Get-Cyber-Mercenaries-Suggests-Ex-NSA-CIA-Director:
siliconbits piše: "Jedan od arhitekata američke vanjske politike pod Georgeom W. Bushom, general Michael Hayden, predložio da Vlada SAD-a trebali biste razmotriti stvaranje" digitalnog Blackwater "tijekom razgovora na skupu pod nazivom Aspenu sigurnosti foruma. Blackwater je SAD privatne vojne skupine osnovana 1997 i koja je preimenovana u Xe Services LLC, potez vjerojatno povezana s nizom kontroverzi koje su se pojavile nakon što je tvrtka proširila svoju vezane uz sigurnost operacija u Iraku i Afganistanu. regrutiranje plaćenika, Hayden predložio "može biti jedan tih velikih novih ideja u smislu kako se moramo ponašati na ovom novom cyber domene. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Epidemija Digital distraction

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ZsMRejPtO_0/The-Epidemic-of-Digital-Distraction:
asto21 piše "Gotovo nitko ne samo jedna stvar više. ekrana nas neće pustiti. A nevjerojatan niz od ljudske evolucije, naše misli su navikli na praćenju više ulaza odjednom. Da, da ste čitajući ovaj post. No, mi smo gotovo tri stavka u. Dakle, ako ste nešto poput mene, to je to vrijeme za provjeru Twitter, računati dopune na Google Plus krugova, pročitajte pregršt novih dolazne e-poruke, i zvoniti se na par su u tijeku instant poruka razgovora. ali su mi plaćati manje pozornosti na važne detalje? "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


IBM će predstaviti Sigurno otvorene bežične Na Black Hat

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/aAHqRBQ24QE/IBM-To-Unveil-Secure-Open-Wireless-At-Black-Hat:
Trailrunner7 piše: "Istraživači iz IBM-ISS X-Force plan predstaviti novi sustav za pokretanje otvorene bežične mreže na siguran način na Black Hat konferenciji ovaj tjedan. Sustav oponaša način na koji web-mjesta preglednici koriste digitalne certifikate za uspostavu pouzdanu vezu jedni s drugima. X-Force znanstvenici su radili na sustavu za neko vrijeme sada, a tvrtka planira pokazati tehnologije je u četvrtak tijekom konferencije. Jedan od glavnih problema s javnim bežičnim mrežama je da su oni osjetljivi na niz jednostavnih napada, uključujući i pasivne njuškanje i čovjek-in-the-middle. X-Force sustav je dizajniran kako bi dobili oko tih problema pomoću digitalne potvrde osigurati korisnicima da su komunikaciji s bežičnim Hotspot da oni misle da jesu. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Sony PlayStation Vita briše FCC prepona, tantailizingly dobiva blizu US release

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/03/sony-playstation-vita-clears-the-fcc-hurdle-gets-tantailizingly/:
Taj natpis tamo gore ne može izgledati kao puno, ali WiFi izvješće o ispitivanju prikazati će se nakon pauze čini jedno izuzetno jasna: Sony PlayStation Vita samo očišćeno FCC testiranje. Za one koji nisu upoznati s procesom, to je široko cijenjen kao završni korak prije nego što uređaj potrošačke elektronike je isporučen na maloprodaju ovdje u Sjedinjenim Državama, a budući da " pada "datuma smo bili rasprave o , to sigurno izgleda kao da Sony na tempo da bi svoje obećanje. Dakle, nije štedjelo boravak na ovogodišnjem popis želja za još jednu konzolu ... zar ne?

Nastaviti čitanje Sony PlayStation Vita briše FCC prepona, tantailizingly dobiva blizu US release

Sony PlayStation Vita briše FCC prepona, tantailizingly dobiva blizu US release prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 3. kolovoz 2011 00:12:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor FCC (1) , (2) , (3) | Pošalji | Komentari

AptiQuant Browser / IQ Studija je vjerojatno hoax

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/9mksI_W9eyY/AptiQuant-BrowserIQ-Study-Was-Likely-a-Hoax:
Stalni dotok ljudi poslali bilješke jutros kaže da je priča da smo (i cijeli internet, pa čak i NPRs Tržnica) nedavno je spomenuo riječ o pregledniku platforma u vezu s IQ izgleda kao prijevara. Naravno, ako ste pročitali Slashdot raspravu, vjerojatno bi to već poznato, ali sada svi znaju. Tvrtka odgovorna za istraživanje, AptiQuant izgleda da ne bude pravi.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.