ponedjeljak, 4. srpnja 2011.

Indie film premijere na BitTorrent Prije kino

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/aVd53b8Ji_E/Indie-Film-Premieres-On-BitTorrent-Before-Cinema:
Anonimni čitatelj piše: "Prvi dio samotno mjesto za umiranje je dostupan na VODO, dok su redatelji uzimajući spremni za kazališne izvoditi početkom 2012. Gledatelji su zamoljeni da doniraju, ako im se sviđa ono što vide, a ako je dovoljno gotovine da prikupljena će se moći gledati film ponovno na velikom zaslonu. U zamjenu za njihov doprinos, donatori dobivaju digitalni download ili kredita u upcoming puštanje, možete čak postati izvršni producent i dobili svoje ime na popisu na IMDB. To je hrabar '. puštanje Windowsa potez izazovan Hollywood i svoje tradicionalne "" Indie "u ovom slučaju definitivno ne znači da Z Ocjena filma učenika; James Cromwell zna njegov zločin drame. Film je pušten serijski, a BitTorrent donacije će se koristiti za "kompletan kazališni mješavinu film, stvoriti Digital Cinema paket, i dobiti sve ostalo spremno za poziciju film u SAD-u kinima."

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


IRIVER P8 igrač pops gore na ruskom mjestu, paketi golem baterije

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/04/iriver-p8-player-pops-up-on-russian-site-packs-prodigious-batte/:
IRIVER P8
Prošlo je neko vrijeme od IRIVER zadnji ažuriran svoje P serije velikih ekrana prijenosni media player, - tako dugo, u stvari, da smo mislili seriji jednostavno bila u mirovini. Zamislite naše iznenađenje, kada je ovaj pet incher popped up na tvrtke ruske stranice, sportski dugačak popis podržanih formata datoteka, a čak i duže trajanje baterije (do devet sati video i 40 sati audio). P8 dolazi u 8 GB i 16 GB okusa, ali i pakete microSD utor za jedrenje protiv vjetra na dodatni prostor za pohranu. Niste ograničeni na promatranje isječke na 800 x 480 zaslon osjetljiv na dodir bilo, igrač ima HDMI priključak za guranje HD sadržaja izravno na TV. Naravno, da li ili ne ovaj polu-inča debeli, pola kilograma uređaj ikada čini da američku obalu ili koliko će koštati, kada to ostaje da se vidi. Check out galeriji tiska metak u nastavku.

Galerija: IRIVER P8

IRIVER P8 igrač pops gore na ruskom mjestu, paketi golem baterije prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 4. srpnja 2011 15:47:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Akihabara Novosti | izvor IRIVER Rusija | Pošalji |

Pitajte Slashdot: Koji tajnika Podrška DNSSEC?

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/K9Ko9wh9-rI/Ask-Slashdot-Which-Registrars-Support-DNSSEC:
baerm piše "Sa GoDaddy biti kupljen od strane private equity tvrtke (tj. to će biti sisao sa suhim usluga i smanjenje cijene povećava sve dok ne umre) što drugi tajnika podršku DNSSEC? GoDaddy je samo matičar sam mogao naći da podržava DNSSEC za registrees izvodi svoje DNS. Bilo je prilično jednostavan za dodavanje Ključne Potpisivanje Tipke 'DS zapisa roditelj zoni koristeći svoje DNS config. ja je pronaći nekoliko drugih registara koji su se' ispitivanje 'DNSSEC ili da će podržati DNSSEC ako ran vaš DNS. Ali ja nije mogao naći bilo koji drugi registrima u kojima se samo mogli registrirati, pokrenuti vlastiti DNS, i koristiti DNSSEC (tj. s DS rekord u roditelja zoni). To se, rekao je, bio sam jedini u mogućnosti za istraživanje mali postotak registara iz tamo. Se bilo tko znati od registara, osim GoDaddy, koji omogućuju DNSSEC? To je, register da su metodu proći DS zapisa roditelja zone za registeree je domene? "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


AT & T za ponuditi standardni osiguranje za iPhone vlasnici počinju 17. srpnja

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/04/atandt-to-offer-standard-insurance-for-iphone-owners-starting-july/:
Ako imate AT & T iPhone u svom posjedu, postoji dobra šansa da brzo smo pogled na raspolaganju osiguranja mogućnosti i primijetio oni ... dobro, tad na spendy strani. Big Blue je jedino rješenje zahtijeva 12 dolara mjesečno početne cijene - s obzirom da je prije odbitne dobiva factored u, mi jednostavno ne možemo zamisliti prodaje ga kao hotcakes. Plima i oseka pojavljuju se okreće, međutim, u skladu s AT & T službenu Internet stranicu, iPhone će biti podobni za Asurion Mobile osiguranje planira 17. srpnja. S ovim novim planovima, mjesečna cijene će olovni visak u mnogo više razumne 5 $, stavljajući ga ispod Verizon verzije. Još uvijek smo čekaju riječ o deductible, iako drugi smartphone na istu zaštitu plana zahtijevaju 125 dolara zamjenu naboja. Evo nedostatak: to je samo za prvih 30 dana nakon što je uređaj kupljen, što znači da svatko tko nabavio iPhone prije sredine lipnja htijenje ištanje to držati tih slučajeva i zaslon štitnici zalijepljen na široka. Tu je i nema intimne detalje o tome kakvu štetu pokriva - dobra stvar su te stvari tako da je teško uništiti , zar ne?

AT & T za ponuditi standardni osiguranje za iPhone vlasnici počinju 17. srpnja prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 4. srpnja 2011 15:02:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink MacRumors | izvor AT & T | Pošalji | Komentari

Amerika: Poput njega ili ga Unfriend

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/UmzYapitCxo/America-Like-It-Or-Unfriend-It:
Hugh Pickens piše "Kao što smo proslavili Amerike rođendan danas, nad glavom na NY Times i pogledati vrlo pametan 'op-art' stvaranje 'Sviđa ili Unfriend To je Teddy Wayne, Mike Sacks, i Thomas Ng , koji predstavlja ono što je američki zida 'će izgledati kroz našu povijest počinje s "Kristofor Kolumbo je napisao na američkim zidu:". To je Indija, desno,' kroz 'Ameriku dodano Velike Britanije Kraljevstva sam boreći se s' kroz '? Jug je promijenila postavke privatnosti prihvatiti carpetbaggers ", a završivši s 'America prestao igrati igru ​​Wild-guska hajka Dok Državotvorne' i 'Amerika se pridružio Kina Network' zidne uključuje desetke poziva, voli, postove i promjene na privatnost postavke koje pokazuje sažetak američke povijesti kao što se vidi iz perspektive Facebooku Naš omiljeni iz 1980-ih:. "Ronald Reagan stvorio stranicu:" curiti dolje ekonomije "nakon koje slijedi" Pola milijuna gornjem prihoda ljudi kao što je ovaj . '"Za drugi se na 4. srpnja vizualizacija podataka, Tim O'Reilly ističe flag.codeforamerica.org, koji agregata Twitter Posts Tagged # July4 u razvoju zastavu tapiserija.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Pukotina AMD Putokaz pokazuje sljedeći-gen Fusion tablet čips

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/04/leaked-amd-roadmap-reveals-next-gen-fusion-tablet-chips/:
AMD tablet Plan
Sve do nedavno, AMD je zadržao prilično mama na tablet planove, sa samo službeno ulaze u borbu prošlog mjeseca. Jasno je da je prvi batch Z-serije čipova, kodnog naziva Desna su ne strašno razlikuje od ostatka Fusion linija, ali, prema procurila Putokaz, da će sve promijeniti s njegovim nasljednikom - HONDO. Navodno sljedeći gen za tablet Apus će jarak broj značajke koje nisu bitne za rastuće obliku faktor, uključujući i VGA izlaz, PCIe podršku i par USB putova. Također će dodati "aktivnom stanju" način za održavanje veze, dok smanjenje snaga crtati i rezati TDP za oko trećinu. HONDO je očekivati ​​da će ući u Q2 proizvodnju iduće godine, a trebalo naslijediti Samara, koji će značajka nove grafike jezgre. Provjerite izvor vode za još nekoliko slajdova.

Pukotina AMD Putokaz pokazuje sljedeći-gen čips Fusion tablet prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 4. srpnja 2011 14:07:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Donanim Haber | Pošalji | Komentari

SAD, Velika Britanija Ciljanje Piratstvo Web stranice izvan njihovih granica

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/aTqoE41JRd8/US-UK-Targeting-Piracy-Websites-Outside-Their-Borders:
nk497 piše "US Immigration i carinske provedbu (ICE) Agencija će nakon piratstva web stranice, čak i ako nisu domaćin u SAD-u, kojemu je cilj onih s. neto i. com domene imena, kojima se upravlja od strane američke tvrtke Verisign. međuvremenu , odvjetnik sugerira da čak i [vrsta veza] nije potrebno da se mjesto na sudu u Velikoj Britaniji, rekao dok je sadržaj usmjeren na Velikoj Britaniji, korisnici, to je veza dovoljno kako bi se osiguralo nadležnosti. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Apple dopustiti licencu bez virtualizacije OS X Lion, programeri rika s oduševljenjem

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/04/apple-to-allow-license-free-virtualization-with-os-x-lion-devel/:
Programeri i IT menadžeri imaju razloga za osmijeh danas, jer to izgleda kao Apple mijenja pristup virtualizacije . Prema Mac glasine, korisnici koji preuzmite klijent verzije OS X lava će biti u mogućnosti pokrenuti jedan ili dva virtualizirane kopije na jedan MAC-a, pomoću alata kao što su VMware ili Paralele . Ova funkcionalnost prvi pojavile s Leopard, ali je dostupan samo korisnicima koji je dobio skupi OS X Server licence. EULA za 10,7, međutim, sugerira da lav vlasnici neće trebati nikakve dodatne licence za prtljati dalje u alternativni OS svemira. To je vijest da poduzeće zajednica sigurno će dobrodošli, ali ćemo morati čekati malo duže prije vožnje lav u virtualnom carstvu, kasnije ovog mjeseca .

Apple dopustiti licencu bez virtualizacije OS X Lion, programeri rika s oduševljenjem prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 4. srpnja 2011 13:04:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink TUAW | izvor Mac glasine | Pošalji | Komentari

Kinect-Na temelju AI sustav Satovi Što ste do

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Tl89cjT93xY/Kinect-Based-AI-System-Watches-What-Youre-Up-To:
mikejuk piše: "Istraživači iz Cornell koriste AI stvoriti sustav temelji se na Kinect koje se mogu prepoznati ono što radite - čišćenje zubi, kuhanje, pisanje na ploči i sl. U pametne kuće može se koristiti za ponuditi pomoć:" Želite li neke pomoći s tom receptu, Dave? Ili bi to moglo pratiti pacijente ili radnike kako bi bili sigurni da rade ono što im se kaže istraživanje također otkriva da je vjerojatno dovoljno informacija o tome kako obavlja prepoznavanje pojedinca -.. Tako da pruža još više biometrija Postoji očito puno više stvari koje možemo naučiti Kinect veze s strojnog učenja nego samo gesta priznanje. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Sony PSN 'Welcome Back "promocije dulje ... za još jedan dan

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/04/sony-psn-welcome-back-promotion-extended-for-one-more-day/:
Dobrodošao natrag . Opet . Šanse su, svatko planira uhvatiti one PSN FreeBSD je svoj ​​udio kada promicanje lansirao prošlog mjeseca, ali samo u slučaju da ste bili drži se, Sony dajući vam još 24 sata (od sada) za preuzimanje par slobodnih PS3 ili PSP igre, 100 virtualnih predmeta iz PlayStation Home , i 30 dana PlayStation Plus . Nakon toga, bolje je biti spreman platiti za svoju kopiju Dead Nation ili LittleBigPlanet. Cijela stvar ide gratis odsutan za dobro 09:00 Pacific Time sutra - neposredno prije PlayStation Store je postavljen na otvoren za poslovanje u Japanu.

Sony PSN 'Welcome Back "promocije dulje ... za još jedan dan prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 4. srpnja 2011 0:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Joystiq | izvor PlayStation blog | Pošalji | Komentari

Kružni tok revolucije čišćenje SAD

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7MdG-RUj_oA/Roundabout-Revolution-Sweeping-US:
chrb piše "BBC News izvještava da su američki gradovi instalirate više kružnih tokova nego ikada prije, prvi britanski stilu zaobilaznica pojavio u SAD-u 1990, i sada neki gradovi -.. kao Karmel u Indiani, brzo se zamjenjuju raskrižja sa roundabouts Navijači tvrde da roundabouts rezultirati povećanjem prometa, smanjenja i težini i učestalosti nesreća i uštede goriva. Kritičari kažu da roundabouts teže za navigaciju za nepoznate američke vozače, dovesti do viših poreza i nesreće, i zahtijevaju svakodnevnu djela spontane suradnje -rad i popustljiv prema drugima - ". UN-a američki" djela koja su "kao vozač koji je pogodio sve kontinentalnog dijela SAD-državama, osim Sjeverne Dakote, ja sam strah roundabouts i rotaries za sve u blizini nesreće (i najmanje jedan stvarni nezgode) Vidio sam ih nadahnjuju, te su nesretni kako bi vidjeli ih širi. Spontana suradnja vozač ne mora nužno okruglog oblika, bilo.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Pdf.js doseže prvu prekretnicu

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Dnj6qG4gSt0/Pdfjs-Reaches-First-Milestone:
theweatherelectric piše "pdf.js Cilj projekta je provesti PDF preglednik pomoću standardima usklađen web tehnologije Projekt je dostigao svoj prvi korak:. to čini uzorak PDF-obliku (rad na Mozilla Tracemonkey JavaScript engine) savršeno, međutim, da je savršenstvo trenutno. dolazi s nekim upozorenja: ". pdf.js proizvodi različite rezultate na ljepušan velik dio svaki element u pregledniku × OS matrica smo rekli da se čini pdf.js Tracemonkey rad" savršeno ", ako radite Firefox noći Na Windows. 7 stroj gdje Firefox možete koristiti Direct2D i DirectWrite. Ako zanemarite ono što čini se da je bug u DirectWrite je font aludirati. radu je donio manje i na drugim platformama, a kod starijih Firefoxen, i još gore u drugim preglednicima. ali takav je život krvarenje ruba web platformi. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.