četvrtak, 4. kolovoza 2011.

Harnessing smetnji za brže bežičnih podataka

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/WOp41pmWARo/Harnessing-Interference-For-Faster-Wireless-Data:
holy_calamity piše "Izumitelj Quicktime kodek Steve Perlman je predstavio nove bežične tehnologije tvrdi može isporučiti tisuće puta više širina pojasa za mobilne uređaje od postojeće tehnologije. Svaki korisnik je služio više odašiljača, koja pošalje valovi pažljivo osmišljen kako bi kombinirati u podatkovni signal samo na uređaju na lokaciji. To tehnika omogućuje svakom korisniku da se ciljano sa signalom s istim ukupnim propusnost koja se obično bi se dijeliti između korisnika, kaže Perlman. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Engadget Podcast, živim u 17:00 ET!

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/04/the-engadget-podcast-live-at-5-00pm-et/:
I vratili smo se! Pa, neki od nas barem. Tim je uzimanje podcast off ovaj tjedan, ali ne bojte se - Brian pridružit će se voli Darren Murph, Richard Lawler, i Dana Wollman. Uključite - to će biti zabavno jedan!

Nastaviti čitanje Engadget Podcast, živim u 17:00 ET!

Engadget Podcast, živim u 17:00 ET! prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 4. kolovoz 2011 16:30:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

NASA objavljuje Otkriće slane vode na Marsu <wbr> ... Možda

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Cez7p3YLnrU/NASA-Announces-Discovery-of-Salty-Water-On-Marsnobr-wbrnobr-Maybe:
Današnja obećao otajstvo najava iz NASA-e konačno je donesena: dotancohen piše "NASA-in orbiter je pronašao dokaze za moguće vode na površini Marsa koja teče sezonski voda vjerojatno biti slano, u skladu sa slanim Marsa okoliš.." Dodaje anonimni čitatelj: "Dark, prst poput značajke pojavljuju se i proširiti prema dolje neki Marsa padine tijekom kasnog proljeća do ljeta, nestati u zimi, i vratiti tijekom sljedećeg proljeća, kaže NASA, i ponovio promatranja su evidentirane sezonske promjene u tim se ponavljaju ima na nekoliko strmim padinama u srednjim geografskim širinama Marsa 'južne hemisfere. " Možete pronaći više o tvrdili naći na NASA TV.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Xamarin Prvi mono Izdanje - Dokaz života!

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0wwRgv7dsTc/Xamarins-First-Mono-Release---Proof-of-Life:
mikejuk piše "Nakon markantnim na svoje bivše Mono momčadi, sada rekonstituiranog kao Xamarin, ima samo izdao je prvo izdanje Mono. To je bitno manje izdanje sa puno bug ispravke, ali to je dokaz života za Mono projekta nakon što je odustalo od Attachmate. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Nokia N9 odbrojavanje stranice ide uživo, 49 dana za pokretanje?

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/04/nokia-n9-countdown-page-goes-live-49-days-to-launch/:
Google ovlasti neugodan PR prijevoda svibanj su pravo na meego novac, sudeći po ovoj coutdown stranicu za N9 . Švedski stranice, koji je upravo otišao živjeti danas, počeo je svoju 49 dana računajući i puzanja na Gorrila stakla presvučena slušalice eventualno inozemstvo debi. Mi smo ranije čuo šapat za predstojeće 15. rujna objaviti vezan za OEM dvorištu, ali mi ćemo biti u zabludi na strani Nokia je službeni lansirati sat. Voditelj na izvor da gledaju ovaj tantalizing zafrkavati vremena otkucava po.

[Hvala svima koji su poslali to u]

Nokia N9 odbrojavanje stranice ide uživo, 49 dana za pokretanje? prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 4. kolovoz 2011 15:27:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Nokia | Pošalji | Komentari

Saudijska Arabija Izgradnja svjetskog najviša zgrada

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/u6M-GAoPCss/Saudi-Arabia-Constructing-Worlds-Tallest-Building:
kkleiner piše: "1.000 metara, odnosno 3.280 metara. To je dvije trećine od milja. Kad Kraljevstvo toranj je izgrađen na rubu Jeddah, Saudijska Arabija ne samo da će postati najviša zgrada u svijetu, to će razbiti stari rekord . ukupan trošak za toranj oko 1,2 milijarde dolara. Ima Four Seasons Hotel, Four Seasons servisirati apartmana, luksuznih apartmana, vrhunski uredski prostor i svijetu najviše opservatorij. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Rare Earth Polog otkrivena u SAD-u

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/u_l8O2PMsKk/Rare-Earth-Deposit-Discovered-In-US:
s31523 piše: "S Kina ima 97% tržišnog udjela rijetkih elemenata, mnoge zemlje su živčani o bitak u mogućnosti da biste dobili zalihe ključnih elemenata potrebnih za high-tech opreme. Kvantna rijetke Zemlje Kretanja Corp je izvijestio da su otkrili potencijal ogroman izvor rijetkih elemenata, desno u sredini u SAD Iako je USGS izvješća da SAD ima oko 13 milijuna metričkih tona za rudarstvo (oko 1 / 3 Kine rezerve), pronalaženje drugog redovite izvor je od ključnog značaja za globalnu stabilnost. potencijalni prinos depozita, pronađena u Nebraski, bi mogao biti najveći svjetski izvor za niobija i drugih rijetkih elemenata. Može li to biti sljedeći zlato rogoz? "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Priča iza zadnjih patente reforme

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/sPuVck9EYDU/The-Story-Behind-Recent-Patent-Reform:
rmstar piše: "U članku pod naslovom" Spoilsmen: Kako Kongres Oštećene patente reforme ", Huffington Post novinar Zach Carter ima pogled na priču iza nedavno patenta reformi napor je zanimljiv i zastrašujuće u obzir koliko je slomljena zakonodavni proces. je kada je u pitanju intelektualnog vlasništva. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Smart Grid Napajanje može iskaliti pustoš na sebe

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1Ggm9ZtqGs4/Smart-Power-Grid-Could-Wreak-Havoc-On-Itself:
MrSeb piše "Pametan praćenja električnu mrežu koji vam omogućuje da odaberete točno najjeftinije vrijeme da se pokrene stroj za pranje posuđa ili napuniti električni automobil može staviti previše snage (da se tako izrazim) u rukama potrošača, pokazalo je novo istraživanje MIT-u. Istraživači kažu da su korisnici primaju minute-by-minute informacije o cijenama može ciklus off-peak snage koriste brže od komunalnih usluga može spool svoje elektrane. Drugim riječima, to je u redu, ako ste jedina osoba punjenja Chevy Volt u 02:00 u ujutro, ali ako cijeli grad to točno u isto vrijeme ... bit će problema. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Stanford &#39;Uvod u AI&#39; tečaj Besplatne Online

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/xQv3G8GcAHg/Stanford-Intro-To-AI-Course-Offered-Free-Online:
Anonimni čitatelj piše: "IEEE Spectrum izvještava da Stanford je CS221 tečaj" Uvod u umjetnu inteligenciju "će biti ponuđena besplatno na internetu. Svatko može prijaviti i uzeti, naravno, zajedno s nekoliko stotina Stanford undergrads. Instruktori su Sebastian Thrun, poznat po svojoj self-vožnje automobila, i Peter Norvig, direktor istraživanja u Googleu. online studenti će zapravo morati učiniti sve isti posao kao i Stanford studenata. Tu će biti najmanje 10 sati tjedno studiranja, zajedno s tjednim ocjenjuju domaće zadaće i na polovici trajanja i završne ispite. instruktori, koji će biti na raspolaganju odgovoriti na pitanja, će izdati potvrdu za one koji završe tečaj, uz konačnu ocjenu koja se može usporediti s razreda Stanford studenata. tečaj, koji će trajati 10 tjedana, počinje 2. listopada, i on-line upis je sada otvoren. " Na pitanje kako bi se nositi s 10.000 studenata, profesora Thrun odgovorio: "Mi ćemo koristiti nešto poput Google Moderator kako bi bili sigurni Petra i ja odgovoriti na najvažnija pitanja Naša hipoteza je da čak iu klasi od 10.000, tu će se samo. se određeni broj doista zanimljiva pitanja (kao što je 15 tjedno). Postoje alati za pronaći ih. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


DOS-a, potajan, a Uskrs Egg naći u Siemens S7

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/I83EdHNOOtY/DOS-Backdoor-and-Easter-Egg-Found-In-Siemens-S7:
chicksdaddy piše s post u opasnosti Post. Iz članka: "Dillon Beresford koriste prezentaciju na Black Hat brifinge u srijedu na detalje više softverskih ranjivosti koje utječu industrijski kontroleri iz Siemensa, uključujući ozbiljne daljinski iskoristive uskraćivanja usluga ranjivosti, više hard-kodirane administrativne lozinke, pa čak i uskršnje jaje Program pokopan u kodu koji pokreće industrijskih strojeva diljem svijeta. U intervjuu u utorak navečer, Beresford, rekao je izvijestio 18 odvojena pitanja za Siemens i dužnosnicima na ICS CERT, Computer Emergency Response Team za kontrolu industrijskih sektora. Siemens je rekao da je priprema patch za neke rupe, uključujući i onaj koji će omogućiti udaljenom napadaču da dobije Upravni nadzor nad strojeva pod kontrolom određenih modela svojih Korak 7 industrijska kontrola softvera. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


NASA Briefing na New Marsu nalaz popodne

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/K6xH7FYLrBM/NASA-Briefing-on-New-Mars-Finding-This-Afternoon:
ipsender piše s NASA-najava: "NASA će domaćin vijesti briefing o Četvrtak, 4. kolovoz, u 11:00 PDT (14:00 EDT) o značajnim novim Mars znanost nalaz brifing će se održati u sjedištu NASA-e u Washingtonu.. Novi nalaz temelji se na promatranjima NASA-inog Mars Reconnaissance Orbiter, koji je u orbiti Crvenog planeta od 2006. " Možete uhvatiti online sastanak na mjestu NASA TV.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.