srijeda, 23. veljače 2011.

Drive Bender pušten, nudi popraviti vaše WHS Drive Extender woes

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/02/23/drive-bender-released-offers-to-fix-your-whs-drive-extender-woe/:
Drive Bender pušten, nudi popraviti vaše WHS Drive Extender woes Kada Microsoft naznačeno je ubija Drive Extender tehnologija za svoje nadolazeće Vail izdanje Windows Home Server , mnogi obožavatelji WHS izlije 40 na poklopac svoje MediaSmart servera. Kao odgovor na sve kuhano jamstvo HP je odlučio ubiti off serije i, dobro, stvari su u potrazi strašan. Doista Drive Extender neće biti dio Windows Home Server 2011 , što znači da nije integrirana mogućnost da jednostavno dodavati i uklanjati diskove iz jednog bazena za pohranu - ali ga ostaviti na pojedincima ponuditi Vaše popraviti. Sada možete pokušati Drive Bender, vrsta alternativnih Drive Extender je razvila tvrtka zove Division-M i rekao da rade s bilo okus Windows i nude istu vrstu diska spajanja i replicira funkcionalnost, ali to učiniti na neslužbene način. Beta je sada dostupan ako ste osjećaj, a više hrabra nego mi.

[Hvala, JagsLive]

Drive Bender pušten, nudi popraviti vaše WHS Drive Extender woes prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 23 veljača 2011 02:34:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink HomeServerLand | izvor Drive Bender | Pošalji ovaj | Komentari

Samsung Galaxy S II prvi s MRT-port za dvonamjenske USB-a ili HDMI izlaz (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/02/23/samsung-galaxy-s-ii-first-with-mhl-port-for-dual-purpose-usb-or/:
Tu je mala, ali važna činjenica o Samsung's newest Android admiralski brod koji skliznuo ispod naših radara prošlog tjedna na Mobile World Congress. Galaxy S II je prvi smartphone to lice MRT luku. MRT-a, kao što ćete podsjetimo, prvi put objavljen u 2008 kao high-definition video Mobile link "standard" za mobilne uređaje promovira konzorcij koji uključuje Nokia, Samsung, Toshiba, Sony i Silicon Image. Tako da, još jedan mobilni povezivanje standardne baš kao i DisplayPort, mini-HDMI, ili Light Peak. U osnovi, micro-USB u obliku MRT utičnica u podnožju Galaxy S II značajke interne sklop koji prepoznaje USB-a ili MRT impedancije, a zatim se automatski prebacuje telefon u USB podatkovni / punjenja ili MRT audio / video / punjenje načina. Posebne 5-wire micro-USB za HDMI kabel omogućuje slanje video i audio za HDMI postojeće opremljene prikazuje. Na žalost, TV neće naplatiti Galaxy S II tijekom reprodukcije ako umetnete adapter telefon punjač između GSII i TV ili čekati MRT-omogućen TV početi isporučivati krajem ove godine. Jednom povezan, onda možete koristiti svoj TV HDMI-CEC kompatibilnim daljinskim za navigaciju i kontrolu Galaxy S II medija sučelja. GSII je samo prvi MRT uređaj s pola tuceta telefone, barem jednu tabletu, i nekoliko TV dolazi ovog ljeta. Više detalja su dostupne u video intervjuu nakon pauze.

Nastaviti čitanje Samsung Galaxy S II prvi s MRT-port za dvonamjenske USB-a ili HDMI izlaz (video)

Samsung Galaxy S II prvi s MRT-port za dvonamjenske USB-a ili HDMI izlaz (video) prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 23 veljača 2011 02:59:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Charbax (YouTube) | izvor Samsung | Pošalji ovaj | Komentari

ViewSonic V3D241wm, računalnog monitora s 3D tehnologijom

Zanimljive vijesti na URL:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ViewSonic ne želi biti ostavljeni i predstavio novi monitor koji ima modni tehnologije u ovom trenutku, 3D.

V3D241wm Viewsonic ima 24-inčni LED panel sa latencija 2 ms, 300 candelas svjetline, kontrasta 20.000.000:1 i 120Hz refresh rate, frekvencija ovisno o proizvođaču uživati u 3D sadržaja pomoću polariziranih stakala uključeni u ovaj monitor.

U ovom trenutku ne znamo što će cijena biti u eurima, ali u Velikoj Britaniji se prodaje za oko £ 330, koji se po trenutnim stopama koje će biti oko 376 €, iako ne možemo ovo se cijeni kada je u pitanju da se prodaje u Španjolskoj.

Više | Viewsonic

Bandwidth.com preuzima Usluge Dash prijevoznik Dodaj pozivanja hitnih Za VoIP aplikacija

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/YI9kSoxS-Ys/:

Novi Final Cut Pro je stvaran, i to je Spektakularan (i to je očekivani proljeće 2011)

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/nuFIkPLu5vo/:

Microsoft i Nvidia Napustiti PC Gaming Alliance

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/r00jjITecOs/Microsoft-and-Nvidia-Abandon-PC-Gaming-Alliance:
Anonimni čitatelj piše ovaj citat iz PC Authority. "Otkako Microsoft okrenuo leđa na Windows igre u korist zatvorenih Xbox ekosustav, platforma je vape za prvaka tvrtka povremeno daje kima glavom prema oživio fokus na PC igre, većina nedavno s još jednim relaunch na Igre za sustav Windows Live i trio nadolazeće PC igre, ali kada je u pitanju bacanje novca oko Xbox je korisnik. Što se može definitivno reći da je jedna grupa koja bi trebala biti vodeće PC, PC Gaming Alliance, ide unatrag. Godine 2009 grupa je izgubila najveći developer PC igre / izdavača, Activision Blizzard-, a sada se čini da su i Microsoft i Nvidia ponuda savez zbogom. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Apple i drugih glazbenih trgovaca navodno gleda na 24-bitni, visoko-vjernost audio downloads

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/02/23/apple-and-other-music-retailers-purportedly-looking-at-24-bit-h/:

Digitalni preuzimanja, barem se odnose na glazbu, su došli dug, dug put. ITunes Music Store posebno je nadmašio Walmart u Americi je vodeći prodavatelj glazbe, i to je evoluirala od DRM-natovaren nered na ograničenje bez (ish) tržištu s više od prosjeka bitrate podršku. No, čini se da 256kbps jednostavno nije dovoljno visoka. Prema neimenovani "rukovoditelji koji su uključeni u pregovore," Apple - kao i nekoliko drugih digitalne glazbe trgovaca - su trenutno u pregovorima s oznakama za "poboljšati kvalitetu pjesme datoteka oni prodati." U osnovi, ovi prodavači se nadaju da jastreb 24-bitni audio umjesto komprimiranog 16-bitne datoteke dostupne danas, eventualno uz cijenu premije u prilogu. Pravi trik, međutim, neće biti prisiljavanje oznake na suradnju, ali da se zamijeniti opremu budućim uređajima za reprodukciju zapravo 24-bitni datoteke. iTunes sama po sebi je već sposoban za rukovanje 'em, ali iPod, iPhone i pobio drugih handheld uređaje nisu. U izvješću se ne navodi kako se u blizini posla bilo tko je, ali mi smo guessing da će biti prije nego kasnije. Krivovjerje 'nadajući iPhone pet brodova sa 128GB kapaciteta - mi si idući u morati strašno puno prostora za rukovanje tim lossless policije albuma.

Apple i drugih glazbenih trgovaca navodno gleda na 24-bitni, visoko-vjernost audio preuzimanja prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 23 veljača 2011 01:03:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor CNN | Pošalji ovaj | Komentari

Glas Amerike stranica prisilnog Offline By 'Iranski Cyber Army'

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1WeLlr2RevA/Voice-of-America-Site-Forced-Offline-By-Iranian-Cyber-Army:
ljut tapir piše ovaj izvadak iz TechWorld: "pro-Iran hacktivist grupa koja izbrisan Baidu i Twitter web stranice prije godinu dana je pogodio još jedan cilj:. američke vlade Voice of America vijesti mjesta Voice of America je ispao Pogledaj privremeno nakon hakera bili u stanju promijeniti organizacije DNS (Domain Name System) postavke, preusmjeravanje web prometa udaranje Voice of America stranica na neku drugu stranicu pod kontrolom hakera. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Verizon tereti za jedan mjesec sa podacima Samsung Galaxy Tab, previše?

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/02/22/verizon-charging-for-one-months-data-with-samsung-galaxy-tab-t/:
Izgleda kao Verizon's ideja ubiranje obveznih podataka naknade na tableta kupaca može biti globalna stvar - ne samo da će novi vlasnici Xoom morati aktivirati i platiti za mjesec dana podataka , ali orao očiju tipster šalje na ovoj slici Best Buy cijenu oznaku koja potvrđuje isti za Samsung Galaxy kartica . Tu je ništa sugerirati da WiFi-verzije ili tableta će biti predmetom doplatu - s tim stanični varijanti, skoro smo se razumjeli - ali ne vidimo 3G iPads nošenje obvezne aktivacije, tako što je posao, Verizon?

[Hvala, Brian R.]

Verizon tereti za jedan mjesec sa podacima Samsung Galaxy Tab, previše? prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 22 veljača 2011 23:17:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

HP dobiva dolje to posao sa redizajniranim i osvježeni i EliteBook HP ProBook prijenosna računala (Hands-on)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/02/23/hp-gets-down-to-business-with-redesigned-and-refreshed-elitebook/:
Prije dva tjedna "potrošači" potpuno je dobio redizajniranu HP Pavilion DV i G-serije prijenosnih računala , ostavljajući one siromašne dečki u konferencijskoj sobi sa ništa ali njihova "stare" Calpella na temelju strojeva i tužan Excel proračunske tablice. Pa, to je njihov Okrenimo se sada u redu - HP je bio uzbudljiv do potpuno novih i EliteBook ProBooks za dečke i djevojke u odijelima (iako, mi smo stvarno na umu da tih laptopa su za svakoga u potrazi za nekim tvrd i moćan hardver). Svih deset novih strojeva (yep, 10!) Dobile su novi metalni dizajn, najnoviji Intelovi procesori Sandy Bridge , lica priznanje softver, i jednostavan pristup kvaka doći do hard disk i RAM-a. I ima još - hit skok za break down i pojavljivanja svakog od modela, i ne zaboravite provjeriti one galerije u nastavku za neke snimke tih platformama u tijelu.

Nastaviti čitanje HP dobiva dolje to posao sa redizajniranim i osvježeni i EliteBook HP ProBook prijenosna računala (Hands-on)

HP dobiva dolje to posao sa redizajniranim i osvježeni i EliteBook HP ProBook prijenosna računala (hands-on), prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 23 Fe

Spavanje OS X Lion pobuđuje

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/OXPGcgh6Qh0/:

Motorola Atrix 4G dobiva teardown liječenje, četvrti G nigdje

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/02/22/motorola-atrix-4g-gets-the-teardown-treatment-fourth-g-nowhere/:
Ako je naš pregled od Atrix lijevo tragaju za više, sada možete blagdan oči na crijeva od Motorole novi Android elektrana. Zahvaljujući ljudi na iFixit , njegova teardown otkriva poznati raspon dijelova - 16 GB NAND flash, 960x480 PenTile LCD, 1GB DDR2 RAM-a i da je zvijer na NVIDIA Tegra 2 CPU. Što je više, je da teardown donosi na vidjelo neke mami vijesti - staklena ploča nije zalijepljena na LCD zaslonu. To omogućava za nespretni da ne moram potrošiti ekstra tijesto, ako se ispucati stakla (što je obično pričvršćena na zaslonu). Hit izvor link ako youve 'je dobio svoj Atrix i da su spremni rastaviti stvar sami.

PS - Postoji Qualcomm MDM6200 HSPA + čip unutar telefona. Naslov je trebao biti šala u odnosu na zablude o 4G bežična tehnologija. Možete pročitati ih sve ovdje .

Motorola Atrix 4G dobiva teardown liječenje, četvrti G nigdje prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 22 veljača 2011 22:02:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor iFixit | Pošalji ovaj | Komentari

Samsung predstavio pet i-Function NX serije objektiva, mi dugo za širu kompatibilnost

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/02/22/samsung-launches-five-more-i-function-nx-series-lenses-we-long/:
Izvan D3S je smiješno performanse pri slabom osvjetljenju , Samsung i-Funkcija leće samo može biti najbolja stvar koja se dogoditi s digitalnom fotografijom u posljednjih pet godina. Naravno, neki od vas su vjerojatno pljuvanje vanjska jutarnju šalicu Joe na misao, ali to je jedna od onih stvari koje vam uistinu morati koristiti cijeniti. Za one izvan kruga, imaju pogled natrag na naš NX100 pregled , i nakon što ste prodali, blagdan oči na pet novih u 2011 NX serije stabilno. Novi niz se sastoji od Samsungovih 18-200mm višenamjenskog Long zoom objektiv, svjetlo, kompaktan 16mm F2.4 ultra-wide palačinka objektiv, 60mm makro, 85mm F1.4 CSC leće (za one slabog osvjetljenja puca trebaju dosta od bokeh) i 16-80mm standardni zoom objektiv. Hit izvor link za sve detalje, ali ne idi za lov cijena ili puštanje datum - one su još uvijek skriveni u pozadini, nažalost.

Nastaviti čitanje Samsung lansira još pet-Function i NX serije objektiva, mi dugo za širu kompatibilnost

Samsung predstavio pet i-Function NX serije objektiva, mi dugo za širu kompatibilnost prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 22 veljača 2011 22:43:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Imaging Resource | Pošalji ovaj | Komentari

Feds privlačan naloga prisluškivanja sud poraz

Zanimljive vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/NjhgOjip92Q/feds-appealing-warrantless-wiretapping-court-defeat.ars:

Obamina administracija je atraktivan, prvi i vjerojatno jedini tužba rezultira rješenjem protiv tajne Agencije za nacionalnu sigurnost bez naloga nadzorni program usvojen nakon terorističkih napada 2001.

San Francisco savezni sudac u prosincu dobio 20.400 $ svaki na dva američka odvjetnika ilegalno prisluškivala od administracije Georgea W. Busha, a odobrava njihovu je savjetu 2,5 milijuna dolara za troškove parnicni postupak slučaj za više od četiri godine.

Iako je US District Sudac Vaughn Walker je to nazvao "nezakonitim nadzora", rekao je sudac otišao soft na vlasti, jer vlast, kako je rekao, vjeruje da su zaštiti zemlje, u razdoblju nakon najgoreg terorističkog napada na američkom tlu.

Walker ne proglasi uprave tzv terorističkim Surveillance Program neustavan, te je odbio izdati kaznene štete kazniti vlade za prisluškivanje u zemlji bez naloga. Umjesto toga, sudac dodjeljuje dvije špijunirao-upon odvjetnici za sada-mrtav Al-Haramain Islamska Fondacija ljubavi 100 dolara dnevno za svaki od 204 dana njihove telefonske pozive su prisluškivali početkom veljače 2004, iznos koji su tražili. Osim toga, oni su zatražili oko 200.000 dolara svaki u kaznenu štetu, a isti iznos će se dodjeljivati u ljubavi-sve što je odbijen.

Vlada je podnio ono što je poznato kao obavijest o žalbi (PDF) s suca suda u petak navečer. Vlada je oko tri mjeseca da podnesu svoje otvaranja kratak sa San Francisco-based 9. US Circuit Apelacioni sud.

"To je kada ćemo znati za siguran što su izazovne," Jon Eisenberg, savjetnik za al-Haramain odvjetnika, rekao je u telefonskom razgovoru u utorak.

Pod Busha terorističkim Surveillance Program, koji je New York Times objavljeni u prosincu 2005, NSA je bila na prisluškivanje Amerikanaca 'telefonskih poziva bez naloga ako vlada vjeruje osoba na druga linija je bila u inozemstvu, a povezane s terorizmom. Kongres, uz glas predsjednika Baracka Obame, koji je bio američki senator iz Illinoisa u vrijeme naknadno kao ovlašteni bez naloga špijuniranja u ljeto 2008.

Kao dio tog programa, NSA je bila u 2004 presretanje telefonskih komunikacija Al-Haramain pravnici Wendell Belew i Asima Ghafoor, koji je radio za Oregon granu ljubavi. Tužitelji su naučili od prisluškivanje nakon što je vlada pogrešno poslao ih zapisa.

I Bush i Obama uprave proglasila one zapise državne tajne, pa su dokumenti uklonjeni iz slučaja. Walker dopušteno slučaju nastaviti, na temelju drugih dokaza prisluškivanja.

Pročitajte komentare na ovaj post


Sencha Labs releases open source okvir za razvoj WebGL

Zanimljive vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/k-MmYJvRmNo/sencha-labs-releases-open-source-framework-for-webgl-development.ars:

Sencha Labs je najavio dostupnost novog open source okvir za razvoj WebGL. Okvir, koji se zove PhiloGL, što ga čini lakšim za programere da usvoje WebGL i integrirati funkcionalnosti u Web aplikacijama. Okvir je distribuiran pod dopustivo MIT licencom.

WebGL je u nastajanju standard koji omogućava programerima neprimjetno integrirati 3D sadržaja na web-stranicama. To je bio dizajniran za otkriti niske razine OpenGL ES 2,0 API kroz JavaScript obveze koje djeluju na element HTML platna. Standard pruža ogromnu količinu fleksibilnost i omogućuje web programerima da kreiraju doslovce sve što se može izraziti s 3D grafikom. The downside je da je nedostatak apstrakcije znatno povećava složenost izgradnje 3D-enabled web aplikacija.

Kada WebGL standard je osmislio, Mozilla i drugi zagovornici tvrde da tehnička složenost bi ameliorated za third-party-okviri programeri mogu graditi i dijeliti svoje zadatke specifične apstrakcije slojeva knjižnice da zamotate niske razine API-ja. Jedan od prvih primjera bio platna 3D JavaScript Library (C3DL), okvir koji je izvorno kreirana od strane Mozilla developer i trenutno održava momčad u Seneca College.

Sencha je PhiloGL je jedna od prvih nezavisnih knjižnica za WebGL razvoj. On nudi visoku razinu značajke koje su korisne za gradnju u stvarnom svijetu WebGL aplikacije. Sencha stvorio nekoliko demo snimke za ilustraciju okvir prikladnost za kreiranje interaktivnih 3D vizualizacije, kao što je ovaj 3D prikaz globalne promjene temperature .

Okvir je dostupan za preuzimanje s web stranice projekta ili GitHub-domaćin kod repozitorija . Kompletna API dokumentaciju se također mogu naći online.

Pročitajte komentare na ovaj post


Blok da, Lenovo ThinkPad X120e je na prodaju sada

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/02/22/scratch-that-the-lenovo-thinkpad-x120e-is-on-sale-now/:
Znamo, prošli tjedan smo vam rekli da je Lenovo ThinkPad X120e nije bio idući u biti avilable do 8. ožujka , ali smo pogodak te mogao nazvati nas lašci, budući da je novi AMD Zacate -powered, 11,6-inčni laptop za prodaju odmah na Lenovo stranici. Osnovni model sa 1.5GHz E-240 procesor i tri-cell baterija počinje na $ 399, ali ako ste obličje to ići i do 1.6GHz E-350 procesor, 4GB RAM-a, i šest-cell baterija - konfiguracija našeg pregleda jedinice - to će skup vam vratiti 569 dolara. Prema sustav konfiguratora većina sustava će brod u roku od osam radnih dana. Vi ste imali nekoliko tjedana da se odlučio u ovom trenutku ... tako, ćete dobiti jedan ili što?

Blok da, Lenovo ThinkPad X120e je na prodaju sada prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 22 veljača 2011 21:11:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Twitter (@ BenthePCGuy) | izvor Lenovo | Pošalji ovaj | Komentari

Google onemogućuje kontakt sinkronizacije u Facebook za Android, ali samo Nexus S za sada

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/02/22/google-disables-contact-sync-in-facebook-for-android-only-nexus/:
Vi znate da android 2.3.3 ažuriranje koje je curi van Nexus S smartphone sada? Google je odlučio iskoristiti ovu priliku da gurnuti svoj dnevni red prenosivost podataka s obzirom na android. Jednostavno rečeno, značajka Facebook za android app za pružanje socijalne mreže spremljene kontakt informacije kako bi vaš Nexus S je povučen iz ovdje na van, i čim ste dobili ažurirati sve što kontaktne podatke će nestati s vašeg telefona.

Mi smo proveli dok razgovarate sa Google rep, a su objasnili da je tvrtka zapravo je samo vraćanje službena pravila - obično, aplikacije morati koristiti android's kontakte API, ali Facebook je odobren izuzetak, što je omogućilo svoje kontakte kako bi ostati u oblak. U stvari, ono što Google tvrdi da to čini ovdje je ista stvar što će se dogoditi ako ste deinstalirali aplikaciju, ili izbrisati tvoj Facebook račun - svojim kontaktima kreirana i pohranjena u mreži više neće biti vidljiva na slušalici. Drugim riječima, Google pokušava gurnuti Facebook u tome da podaci dostupni na sebe, koji će biti pri ruci (mislim na druge aplikacije koje bi mogle koristiti svoj Facebook podatke u pokretu), ali nešto zabrinjavajuće u smislu zaštite privatnosti kao dobro. U svakom slučaju, argument nije vjerojatno da će izravno utjecati na mnoge pojedince u kratkom roku - Google nam govori da je Facebook sinkronizacije privilegije će biti ukinute u Nexus S (ne Nexus One) i drugih "olova uređaje" tek dolazi. Pročitajte tvrtke puni izjava nakon pauze, i odlučite za sebe ako je to vrijedno svađe oko.

Nastaviti čitanje Google onemogućuje kontakt sinkronizacije u Facebook za Android, ali samo Nexus S za sada

Google onemogućuje kontakt sinkronizacije u Facebook za Android, ali samo Nexus S za sada prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 22. veljača 2011 21:23:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Sve što može poći krivo s Windows 7 Telefon ažuriranje ne

Zanimljive vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/GvyQoq8xPYE/everything-that-can-go-wrong-with-windows-phone-7-update-does.ars:

It's amazing. S obzirom na značaj koji Microsoft smartphone platformu bi trebali imati a da ne spominjemo mukotrpne borbe s kojima se sučeljava protiv iPhone i Android juggernauts-čovjek bi pomislio da tvrtka bi bili sigurni da dostave prvi patch je rock solid i pouzdane.

Uostalom, robustan, univerzalni krpanje je jedan od velikih prednosti Microsoftove platforme preko Google android. Microsoft je zaključan hardverski zahtjevi, u suradnji sa svojim centraliziranim patch za distribuciju i službeno (iako pažljivo sročene) izjava da kažem da svi uređaji će biti " pravo "za Internet, treba imati dao Microsoft gotovo Apple-poput krpa proces: uniformu dostupnost, bez obzira na prijevoznika, bez obzira na OEM, bez obzira na model. A budući da svaki telefon je pokrenut isti softver, dobro, sve to treba samo raditi, ne treba to?

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post