ponedjeljak, 12. rujna 2011.

IBM Watson postavljena kako bi se borila za zdravstveno osiguranje, uzima 'Dijagnoza za 1.000 dolara'

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/12/ibms-watson-set-to-tackle-health-insurance-takes-diagnosis-fo/:
Nakon rješavanju vašeg tehničke podrške woes , glasoviti Watson kreće na grimase do industriji zdravstvenog osiguranja. To je pravo, IBM showstopper svi znamo i ljubavi za cupkanja trivijalnost kraljeve na Jeopardy je angažirao jednog od najvećih zdravstvenog osiguranja tvrtke u SAD-u. WellPoint Inc će iskoristiti sustava vratolomnom brzinom i zdravstvene zaštite podataka uz evidenciju pacijenata - omogućujući superračunalo voditi mogućnosti liječenja i propisati lijekove. Nakon provedene, podaci će biti u kombinaciji s tri izvora u nekoliko sekundi: pacijenta karta / zapise od liječnika, osiguravajuće društvo je pacijent povijest i medicinskog znanja da Watson već posjeduje. Program pilot će roll out iduće godine na broj od raka objekata, akademski medicinskih centara i onkologije prakse. Nema riječi, ali o tome kada Watson Medicinskog fakulteta će se početi prihvaćanja aplikacije.

IBM Watson postavljena kako bi se borila za zdravstveno osiguranje, uzima 'Dijagnoza za 1.000 dolara " prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 12. rujna 2011 17:24:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Associated Press | Pošalji | Komentari

Wacom Cintiq 24HD slike pauze pokriva, možemo početi prakticirati naš stick figure

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/12/wacom-cintiq-24hd-images-break-cover-we-start-practicing-our-st/:
Mi smo svi bunovan od Cintiq 24HD waltzed kroz FCC posljednjih mjesec dana ... i sada, imamo još više razloga za biti uzbuđen. Iako nepotvrđeno, znakovi i dalje upućuju na 24-inčni HD zaslon (1920 x 1200 podržan) - na kojima Wacom je implementirala stajalište da se pojavljuje kako bi se omogućilo korisniku da prilagoditi svojim kut gledanja na temelju zadatka pri ruci. Prema CG Sve, periferni je rekao da se hvali 2048 razine pritiska senzora sa 60-stupnjeva nagib senzora, 92 posto Adobe RGB zasićenje boje, 190 gnjide svjetline, 550:1 omjer kontrasta i 13ms vrijeme odziva. Mi smo još uvijek čeka na Wacom da podupiru sve to, ali oni koji radije baciti oprez u vjetar može upuštati u nastavku.



[Hvala svima koji su poslali to u]

Wacom Cintiq 24HD slike pauze pokriva, možemo početi prakticirati naš stick figure prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 12. rujna 2011 17:38:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor CG Sve | Pošalji | Komentari

Japan je najbogatiji čovjek iznio Obnovljivi izvori energije plan

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/BjwVo0yAj9A/Japans-Richest-Man-Outlines-Renewable-Energy-Plan:
itwbennett piše: "Govoreći na predstavljanju svoje Japana obnovljivih izvora energije Zaklade, Masayoshi Sina, osnivač i predsjednik Uprave SoftBank, navedeni plan za obnovu japanskog energetske infrastrukture. Sin je rekao zemlja mogla prijeći na obnovljive izvore energije za 60 posto električne energije zahtjeva preko sljedeća dva desetljeća. Pozvao je za 2 bilijuna jena (US 26 milijarde dolara) 'super mreža "diljem zemlje, i podvodni obale, da bi zip električne energije oko jeftino i učinkovito kako bi se zadovoljile potražnju."

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Uzgoj Gore Geek: Billy Steele

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/12/growing-up-geek-billy-steele/:
Dobrodošli na odrastanja Geek , u tijeku značajka gdje smo se osvrnuti na našu mladost i reći priče o odrastanju biti štreberi koji smo. Danas, mi imamo vrlo vlastiti pridonosi urednika, Billy Steele .

Pogledajte da dotjeran mladić pravo postoji? Vi nikada ne mislite da bi netko obučen da goofily kao klinac će narasti do biti tech blogger, sad bi ti? Istina je - i nikada nisam mislio tako ni - ali, kao što sam bi se saznati, moje djetinjstvo neobičan pomoći će oblikovati svoje glupan senzibilitet u više od jednog načina. Sve počinje s činjenicom da sam je postavio moj djed i baka, koji je bio strašan, ali obično je značilo da sam bio barem godinu dana iza na sve popularne sprave. To je ujedno značilo da sam bio prisiljen držati na stvari malo duže, tako da dok su moji prijatelji sportin "N64, bio sam još uvijek Rockin 'Contra na NES (bez srama).

Dopustite mi da se korak natrag za trenutak. Moj prvi izloženosti tehnologiji tvar je high-kilometraža Atari na moja mama mjesto. Ona je cijelu biblioteku igara, ali samo dvije koje sam stalo su Frogger i Grand Prix. Nekoliko godina kasnije, kada sam dobio da coveted NN Nintendo sam preživio na stalnom dijeta Excitebike, bazama i Tecmo Super Bowl. Nakon igranja dok sam nije mogao vidjeti ravno - u više navrata kao osnovne momak - Bio sam u mogućnosti da zajedno string nekoliko neporažena sezone s američkim timom Dallas Cowboysa. I sada sam preuzeo položaj Panther 'fan, ali sam odstupiti.

Nastaviti čitanje odrastanja Geek: Billy Steele

Uzgoj Gore Geek: Billy Steele prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 12. rujna 2011 16:05:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Angelbird je PCIe SSD-temeljen: to je pravi, to je kupac, to je 800 MB / s

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/12/angelbirds-pcie-based-ssd-its-real-its-shipping-its-800mb/:
Imajte na umu da 1GB / s PCIe SSD sustav sa Angelbird smo pokriveni prije godinu dana? Pa, tvrtka samo neka nas je napokon na raspolaganju. Predstava tvrdi su skromniji nego što smo vidjeli u beta fazi, ali nismo izbezumljen: nove standarde je 800 MB / s čita i 750MB / s piše, postignut 3000 $ za postavljanje uključujući i četiri 240GB SSD modula postavljena na krilima PCI -e kartica s 32GB SSD ugrađen. Trebate držati nešto natrag za namirnice? Ne možete smanjiti broj SSD bez usporavanja sve dolje, ali četiri 60GB vozi najjeftinije krila Lite PCIe kartice treba zadovoljiti većinu uzbudljivost tražitelje za nešto manje od grand. Nadamo se da Smart Modular je plaćati pozornost.

Nastaviti čitanje Angelbird je PCIe SSD-temeljen: to je pravi, to je kupac, to je 800 MB / s

Angelbird je PCIe SSD-temeljen: to je pravi, to je kupac, to je 800 MB / s prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 12. rujna 2011 16:32:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Angelbird | Pošalji | Komentari

50 novih egzoplaneta pronađeno, Milijarde Više čekaju

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/BBGCpyFyMSQ/50-New-Exoplanets-Found-Billions-More-Await:
Bad Astronom piše: "Astronomi pomoću osjetljive spektograf upravo najavio postojanje još 50 planeta koji kruže oko obližnjih zvijezda nalik Suncu važne stvari na umu:. 1) Šesnaest od njih su super-Zemlje, i 2) 40% od svega sunce -kao zvijezda Čini se da ima barem jedan planet s manje mase od Saturna. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Potražnja za Custom Datacenter Server Rising

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/h4NpGiF2tHg/Demand-For-Custom-Datacenter-Servers-Rising:
Sa svoje prve objavljene prijave, SpaceCracker piše: "Prema tom članku Bloomberg, hardver divovi poput HP i Dell gube se da Intel i drugima koji ste prilagođene brže na trend prelaska s tradicionalnih, off-the-polica poslužitelji običaj po mjeri strojevi. "Kupci reći običaj poslužitelji daju jeftinije, učinkovitiji način susreta bum u potražnji za osobne podatke dijeliti putem interneta. puno toga zahtjev može zadovoljiti manje skupo strojeva lišena komponente, nadogradnje i backup usluge koje poslužitelj odluka tradicionalno ponuditi velike korporacije. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Ford električni E-bike koncept pakete Galaxy S II barovi, motor u kotača

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/12/ford-electric-e-bike-concept-packs-a-galaxy-s-ii-on-the-bars-mo/:
Ford E-bike koncept
Ford je već nas wowed s Evos koncept , ali slinkiest hibridni smo vidjeli do sada ovdje u Frankfurtu nije četiri kotača, ali dva. To je koncept bicikla iz Ford pod nazivom - čekati da - E-bike koncept. To omot električni motor ugrađen u prednji kotač koji može snage do maksimalne brzine od 25 km / h, potaknut 9.2Ah baterija. Ili možete snage konvencionalni način pedaliranje, okretni moment prenosi na stražnje kotače preko ugljika pojas. (Masnu lanci su tako prošlog stoljeća.)

Možda čak i više zanimljivo je ono što počiva se na upravljaču. Ne, to nije iDevice - osvježavajuće je Galaxy S II . Kroz neke prilagođeni softver, vozači će moći promijeniti suspenziju načina i naravno naplatiti monitora bateriju, da ne spominjem dobiti malo pomoći od Google plovidbe i možda pumpa neke Pandora previše. Riječ "koncept" u naslovu ovdje i mršavo okvira dizajn bi trebao dati trag o tome kada ta stvar će se vidjeti proizvodnje - vjerojatno nikada. No, mi ćemo se vratiti sa ažurirati ako ikad mijenja.

Ford električni E-bike koncept pakete Galaxy S II barova, motor u kolo prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 12. rujna 2011 15:23:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Asus Eee Pad klizač gore za pre-order na Amazonu, s početkom u 480 dolara

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/12/asus-eee-pad-slider-up-for-pre-order-at-amazon-starting-at-480/:
Još uvijek nema službene lansirati datum za ASUS je ​​smiješno izgleda 10,1-inčni hibridni, ali već smo vidjeli dokaze o rujan izdanje i sada postoji cijeli bubanj-roll unaprijed naručiti stranicama se na Amazon. Vi ste obličje at $ 580 za 32GB model u bijeloj ili moka ili 100 dolara manje, ako ste podmiriti za 16GB varijantu i strpati ostatak svoje digitalne imovine na microSD ili - da indeedy - neke USB 2.0 vanjsku pohranu. Nepotrebno je reći, sve nijanse dolaze s istim Tegra 2 procesor, Honeycomb 3,2, 1GB RAM-a, Mini HDMI izlaz, 5MP kamera i stražnji 1.2MP front-udarac u lice. U ovom trenutku, sve ove kornjače je potrebno učiniti je okrenuti prema gore.

[Hvala, Petar]

Asus Eee Pad klizač gore za pre-order na Amazonu, s početkom u 480 $ prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 12. rujna 2011 15:41:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Amazon [1] , Amazon [2] , Amazon [3] , Amazon [4] | Pošalji | Komentari

Fusion Garaža ide nakon Donja Cijena tablet tržište

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/KQjl0Ri8wXs/Fusion-Garage-Going-After-Lower-Price-Tablet-Market:
nk497 piše "Fusion Garaža je pao cijenu svojih praćenje JooJoo tablet, rezanje Grid10 cijena za $ 200 do $ 299 u SAD-u i 259 £ u Velikoj Britaniji. otvorena direktor Chandrasekar Rathakrishnan jasno je nakon požara HP TouchPad prodaju , i primijetio važnost cijenu kada je u pitanju uzimanje na Apple iPad On je rekao nema smisla u kupnji "loše kopija 'od Apple tablet za istu cijenu' at $ 499, zašto bi ti kupiti -.. to je kao da odete u Kinu i kupnja [lažni] Louis Vuitton torbu, po istoj cijeni kao i pravi Louis Vuitton torbe. To nema smisla, kad znate da je rascjep-off proizvoda ", rekao je."

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


PostgreSQL 9,1 Izdana

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Uc8UWxGLyLE/PostgreSQL-91-Released:
Sa svoje prve objavljene prijave, sega_sai piše: "Nova verzija open source baza podataka PostgreSQL je pušten. Ova inačica pruža mnoge važne i zanimljive mogućnosti, kao što su replikacija sinkroni, serializable snimak izolacija, podršku po-stupca collations, K-najbližeg susjeda indeksiranje, stranih podataka wrapperi, podršku SELinux dozvole kontrola i mnogi drugi. kompletan popis promjena možete pogledati ovdje "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Microsoft miš bez granica: KVM u kojoj je poginuo KVM (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/12/microsofts-mouse-without-borders-the-kvm-that-killed-the-kvm/:
Do sada, izvodi više računala s jednom tipkovnicom, a miš je obično zahtijevaju KVMs ili crvotočine , ali Microsoft Developer Truong li ima bolju ideju. Rad na Microsoft Garaža - Redmond je nakon radnog vremena ljubimac projekt programa - je izgradio miš bez granica: softver koji vam omogućuje kontrolu računala na istoj bežičnu mrežu s jednim skupom ulaza kao da je jedan stroj s više zaslona. Do četiri sustava mogu biti povezana zajedno i softver također osigurava besprijekornu drag-and-drop prijenos datoteka. Microsoft je puštanje to besplatno na izvoru vode, plus možete vidjeti Truong li talking svoje stvaranje nakon prekida.

Nastaviti čitanje Microsoft miš bez granica: KVM u kojoj je poginuo KVM (video)

Microsoft miš bez granica: KVM u kojoj je poginuo KVM (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 12. rujna 2011 14:33:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Geek.com | izvor Microsoft TechNet , Miš bez granica (Download) | Pošalji | Komentari

Sredstava Bill prijeti budućim misijama Space Science

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/D_V8R_rDDyo/Appropriations-Bill-Threatens-Future-Space-Science-Missions:
ColdWetDog piše "kratka priča u Atlantskom napominje da Senat SAD energije izdvajanja račun nije ponude sredstva za nastavak Plutonij-238 proizvodnja, potrebne za radioisotope generatora za NASA-in program interplanetarnim sonde. Nema PU-238 znači da nema više misija kao što je Cassini- Huygens, ili one koje idu tamo gdje solarne ćelije neće proizvesti dovoljno snage članku primjećuje da je jedini drugi izvor PU-238 je Rusija -. ili preko vlade ili kroz trolling kroz Sibir i ruski obale u potrazi za starim sovjetskog doba svjetionici i elektrane. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.