srijeda, 4. svibnja 2011.

FAA želi tvoje mišljenje o pravilima poslovnog prostora

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/eQ6GIaUaBOE/FAA-Wants-Your-Opinion-On-Commercial-Space-Rules:
coondoggie piše: "Ako imate mišljenje o tome kako vi mislite komercijalnog svemirskog leta svijetu bi trebalo biti regulirano, FAA želi čuti od vas. U četvrtak, 26 svibanj 2011 u Doubletree by Hilton hotel Cocoa Beach Oceanfront na Floridi će se održati javnu raspravu u kojoj FAA kaže da želi prikupiti informacije o tome kako definirati ono što zove ae regulatornog okvira za orbitalne ljudskih spaceflight. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Kineski ipad Tvornica stožera prisiljeni potpisati "Nema samoubojica 'zalog

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/_0LkulTelYo/Chinese-iPad-Factory-Staff-Forced-To-Sign-No-Suicide-Pledge:
Anonimni čitatelj piše: "Radnici na Foxconn objektima u Kini, a koristi se za proizvodnju iPhone i ipad, bili su prisiljeni potpisati obećanje da neće počiniti samoubojstvo nakon što je više od desetak djelatnika sami ubili u proteklih 16 mjeseci. Objava je najnoviji u niz saznanja o liječenju radnika na Foxconn biljke, gdje osoblje često rade šest 12-satne smjene tjedno, 98 sati prekovremenog rada u mjesecu, i živjeti u domovima koji izgledaju i osjećaju kao zatvor blokova. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Svijet je najmanji Donkey Kong kabinet donosi autentične arkada iskustvo malen prstima (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/04/worlds-smallest-donkey-kong-cabinet-delivers-authentic-arcade-e/:
Tiny Donkey Kong Kabina
To je, prijatelji, je umjetničko djelo. Iznad je zapanjujuća, potpuno funkcionalna rekreacija izvorne Donkey Kong arkada kabineta - a to je samo 8,25 inča visok. Ostvaren modder Bender Objavljeno njegov ručni rad na Build Your Own Arcade Kontrole Forum i to je sigurno wow čak i najviše ciničan od ljudi. U srcu ovog graditi je sjeckan gore GamePark GP2X Wiz trčanje MAME , ali to je pozornost na detalj, uključujući i tiskane vinil naljepnice i light-up šator, da stvarno povući ovaj (navodno svijetu najmanji) osmine razmjera zajednički projekt. Check out galeriji ispod i par dugih demo video nakon pauze. En garde g. Pakao !

[Hvala, Brian]

Nastaviti čitanje svijetu najmanji Donkey Kong kabinet donosi autentične arkada iskustvo malen prstima (video)

Svijet je najmanji Donkey Kong kabinet donosi autentične arkada iskustvo malen prstima (video) prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 4. svibanj 2011 15:37:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Build Your Own Arcade Kontrole | Pošalji ovu | Komentari

Fleksibilni PaperPhone želi dobiti pognut iz oblika (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/04/flexible-paperphone-wants-to-get-bent-out-of-shape-video/:
Mi volimo naše smartphone (u dijelu), jer oni su fleksibilni, u smislu da su oni moćni su višezadaćnost strojeva. Istraživači s Queen's University u Ontario Kanada, međutim, žele fleksibilna telefone u doslovnom smislu - manje pet alat igrača , i još mnogo toga majstor čovjek od gume . Korištenje nodularnog e-tinta zaslonu elektronski i elastična podlogu, stvorili su uređaj nazvan PaperPhone koji doslovno svija svoje korisničkog volje. Curling uglovima uređaja nije samo za show, bilo kao sklopivi telefon kako korisnici navigaciju izbornicima i upućivati ​​pozive. Mi ne u potpunosti prodaju na ideji zavoja-based UI, ali mi smo definitivno kopanje obrazac gibak i lagan telefon faktor. Video nove Flexi-telefon je nakon pauze.

Nastaviti čitanje Fleksibilni PaperPhone želi dobiti pognut iz oblika (video)

Fleksibilni PaperPhone želi dobiti pognut iz oblika (video) prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 4. svibanj 2011 16:03:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Ljudski Media Lab | izvor Queen's University u Ontario | Pošalji ovaj | Komentari

Socialcam je 'Instagram za video' je sada na web, Too

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/6jbTIYRS2g0/:
Array

Intelov 3D tranzistore Obećanje Mala prostornog i elektrotehnike Footprint

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/YrTux7eR0N8/:
Array

Book Review: Apache JMeter

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/hQ0m-R1Xj6Q/Book-Review-Apache-JMeter:
MassDosage piše "Apache JMeter napisao Emily H. Halili je vrlo uvodni vodič koristeći Apache's open source JMeter testiranje alat. Nažalost, knjigu koja bi trebala biti dobra hrana za oštrenje testera apetiti je razmaženi vještački uređivanje, pisanje i siromašnih vrlo malo sadržaja koji nije već uključena u JMeter vlastiti korisnički priručnik. " Pročitajte u nastavku za ostatak MassDosage's pregled.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Howard Lindzon, Yossi Vardi, Greg Tseng, i Bradley Horowitz sve je spremno za narušiti u New Yorku

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/05gRrDNUUD0/:
Array

Altec Lansing je Orbit USB Stereo adut vaš laptop zvučnike, ima osobnost podijeljena

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/04/altec-lansings-orbit-usb-stereo-trumps-your-laptops-speakers/:
USB zvučnici nisu baš naslov-grabbing gadgete ovih dana, ali ostaje činjenica da većina računala još uvijek može koristiti malo pomoći na audio kraju. Ako ste u potrebi za brzo popraviti za vaše slabe sondiranje stroj, onda Altec Lansing je Orbit 49,95 dolara USB stereo (iML247) moglo biti vrijedno Vaše razmatranje. Kao što ime govori za sebe, i moć i audio ulaz se upravlja putem jednog USB kabela, što znači da nema baterije su potrebne ovdje. Još bolje, kada nije u uporabi, možete jednostavno presavijte noge, stvari kabele u rupu završava, a zatim uviti zvučnika zajedno da se formira jedna glatka cijev za pohranu. Naravno, na umu da ovaj Orbit neće raditi s uređajima sportskih zajedničke 3.5mm slušalica utičnica, i očito ne očekuju filmski zvuk iz te male posudama - hej, tu je uvijek trade-off. Hands-on slike u galeriji ispod.

Nastaviti čitanje Altec Lansing je Orbit USB Stereo adut vaš laptop zvučnike, ima osobnost podijeljena

Altec Lansing je Orbit USB Stereo adut vaš laptop zvučnike, ima osobnost podijeljena prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 4. svibanj 2011 14:32:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Altec Lansing | Pošalji ovaj | Komentari

Shocker! College djeca kao da iPads u razredu

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/04/shocker-college-kids-like-having-ipads-in-the-classroom/:

E-čitatelja svibanj ne biti dovoljno dobar za Princeton's sveto dvorane , ali studenti i profesori na Oklahoma State University čini se da su pali preko ušiju za iPads . Prošle jeseni, škole uvela tableta u šaku predavaonice i učionice, kao dio njegove ipad pilot program. Nastavnici koji su uključeni u studiju, rekao je da koristi od svih obrazovnih softver koji je dostupan na Apple's App Store, dok su učenici poštovati ne moraju trošiti svoj život ušteda na tradicionalnim udžbenicima. Na kraju pilot programa, puni 75-posto collegians rekao ipad "uvelike poboljšana" svoje učionice iskustvo, iako smo mi nagađanje da je mnogo toga poboljšanja dolazi iz njihove newfound mogućnost da provjerite TweetDeck između predavanja bilješke. Mišljenje je osjetno više podijeljena, međutim, na uređaju je vrijednost kao e-čitač. Neki uživali u vlasništvo sve njihove knjige na jednom mjestu, dok su drugi bili malo razočarani s iskustvom, rekavši da ne ga koristiti za čitanje onoliko često koliko se očekuje da. Naš bivši dodiplomskog-lijenčina sebe potpuno mogu poistovjetiti. Video i PR vas čekaju nakon pauze.

Nastaviti čitanje Shocker! College djeca kao da iPads u razredu

Shocker! College djeca kao da iPads u učionici prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 4. svibanj 2011 14:54:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink MacNews | izvor BusinessWire | Pošalji ovaj | Komentari

Sony službeno krivi Anonymous Za PSN Hack

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/67ehHTHLv98/Sony-Officially-Blames-Anonymous-For-PSN-Hack:
H_Fisher piše "U pismu Kongresu, Kazuo Hirai, predsjednik Sony's upravnog odbora, optužuje Anonimni hakerske grupe za izradu mogućih krađa gamere" osobne podatke. 'Što je sve više i više očito je da Sony je žrtva vrlo pažljivo planirao, vrlo profesionalno, visoko sofisticiranih kaznenih cyber napad dizajniran za ukrasti osobne i podatke o kreditnoj kartici za nezakonite svrhe ", napisao je Hirai. On je također pokazala da je Sony čekali dva dana prije obavijestila FBI o krađe."

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


HP Pavilion dm4x s Sandy Bridge ide na prodaju, počinje na 730 dolara

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/04/hp-pavilion-dm4x-with-sandy-bridge-goes-on-sale-starts-at-730/:
Oni Sandy Bridge osvježava držati na dolazak . Danas, to je HP-pak, čiji je 14-inčni paviljon dm4 (što smo pregledali prošle godine) sada standardno dolazi s 2.3GHz Intel Core i5 CPU-2410M. Zanimljivo, to je sada dm4 x - Sufiks kojeg obično ne vide na HP prijenosna računala. Za to 730 dolara po početnoj cijeni, također ćete dobiti Radeon HD 6470M grafiku sa 1GB memorije, 6GB RAM-a, 640GB 5,400 rpm hard disk, te šest-cell baterija. Ako novac nije objekt, možete trik tvoje se s 2.7GHz Core i7-2620M procesor, 8GB RAM, i 750GB HDD 7200 rpm. Oh, i za 25 dolara možete se odlučiti za "tamno smeđe" boje umjesto "siva čelika" (na slici). Nije previše otrcana, ali mi samo se nadam da HP je također fiksne klimav touchpad.

[Hvala, Sourabh]

HP Pavilion dm4x s Sandy Bridge ide na prodaju, počinje na 730 $ prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 4. svibanj 2011 14:11:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Logicbuy | izvor HP | Pošalji ovaj | Komentari

Roboti "Evolve" Altruizam

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/88XM-bGCOes/Robots-Evolve-Altruism:
sciencehabit piše: "Računalne simulacije malih robota s rudimentaran živčanog sustava pokazuju da je, preko stotine generacija, te virtualnih strojeva razvijati altruističnog ponašanja Oni početi dijeliti malih diskova -. stand-u za hranu - jedni s drugim, tako da su njihovi drugovi" osobina . prelaze na sljedeću generaciju Stručnjaci kažu da studija baca svjetlo na zašto raznih životinja - od pčele na ljude -. pomažu jedni druge, čak kada to boli svoje izglede da se reproduciraju "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Face-mounted Nos Stylus Kreirano za telefone

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/E8Wew4y2MJE/Face-Mounted-Nose-Stylus-Created-For-Phones:
Lanxon piše "Designer Dominic Wilcox je došao gore sa Pinocchio-style" prst-nos olovka 'koji vam omogućuje da koristite svoj telefon hands free, javlja Wired. On je došao gore sa dizajna nakon što je utvrdio da je htio iskoristiti svoju touchphone u kupka. mokri ruka nije dobro touchscreen navigacijski uređaj, pa je našao koristeći njegov nos za pomicanje, ali je teško vidjeti točno gdje mu je nos bio dodirom zaslona. rješenje je stvoriti nos ekstenziju 'prst' da omogućit će da se za plovidbu držeći telefon čvrsto u jednom suhom rukom. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.