srijeda, 29. prosinca 2010.

Wikileaks i demokracija u Zimbabveu

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/uWOIayDuSTE/story01.htm:
OCatenac piše: "Atlantic je zanimljiva priča o kolateralne štete izlaganja diplomatske komunikacije u Zimbabveu Iz članka:.." Reakcije u Zimbabveu je brz Zimbabvea Mugabe imenovao odvjetnika najavio je istraživao premijer izdaja optužbe temelje se isključivo o sadržaju procurila kabela. Iako je malo vjerojatno Tsvangirai mogao biti osuđen na sadržaj kabel samo politička šteta je već učinjeno. kabel pruža Mugabea priliku prikazati Tsvangirai kao agent stranih vlada rade protiv naroda u Zimbabveu. Nadalje, to bi moglo dati Mugabea s izlikom da napuste koalicijske vlade koja je omogućila Tsvangirai postati premijer u 2009. ' Nesumnjivo postoji mnogo stvari koje naše vlade skrivaju od nas koji ne bi trebao biti skriven, ali to je sramota da nitko iz Wikileaks mogao biti uznemiri razmotriti potencijalne posljedice ovog posebnog izlaganja. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Toshiba NB550D netbook izlijevanje naočale, uključujući i 1GHz AMD Ontario APU i Harman Kardon zvučni

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/29/toshiba-nb550d-netbook-spills-specs-including-1ghz-amd-ontario/:
Izgleda kao Fusion netbook AMD strategija može biti zamijeniti Intelovim Atom veleprodaje u leadup na HZZ, kao što je Toshiba je upravo postao drugi proizvođač na swap out Atom čip za 1GHz AMD C-50 Ontario APU, a ostavljajući ostatak dizajna praktički netaknuta. Notebook Italia samo pjegavi ovaj 10-inčni Toshiba NB550D imaju velika stara vremena na tvrtke njemački web stranice, ležerno savijanja svoje Harman Kardon zvučnici i novootkriveni HDMI port, sve dok sanjareći o načinima kako unaprijediti svoje oskudne 1GB DDR3 memorije i 250GB magnetna memorija. Zanimljivo, Toshiba je zapravo prognoziranje samo 9,5 sati trajanja baterije za AMD verziju (u usporedbi s 10 sati s Intelovim Atom N550 1.5GHz CPU), ali pretpostavimo da je cijena koju plaćate da su Radeon HD 6250M grafiku na brodu. Mi ćemo pokušati dobiti cijenama i dostupnosti kad smo neizbježno je mjesto na CES-u sljedeći tjedan.

Toshiba NB550D netbook izlijevanje naočale, uključujući i 1GHz AMD Ontario APU i Harman Kardon zvučni prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 29 prosinac 2010 17:18:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Toshiba Europe | Pošalji ovaj | Komentari

Sony otkriva cijene i veličine "Google TV?

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Čini se da je netko unutar tvrtke, ili ste nezadovoljni sa svojim plaće i žele uništiti iznenađenje da je tvrtka spremna je za utorak 12. listopada, ili zaista imaju potrebu prošlo. Zašto? Jer ne samo da procurile informacije (što ne znamo je li to realno) o mogućim veličinama u koji će Google TV, ali imena su se pojavili koja će se zvati modeli u pitanju.

Njihova imena su: NSX-24GT1 24 inča, NSX-32GT1 31 inča, NSX-40-inčni 40GT1 NSX-46GT1, (pogodili ste) od 46 inča. Pa ipak, također rizik da njihove cijene bi ukupno između 1.300, 1.400 i 1.900 dolara.

Znatiželjan detalj: ako je to istina, najjeftiniji Google TV bi biti čak i skuplji (300 dolara) da je 32-inčni model skuplji od Sony je ljudima u njihovom katalogu.

Playstation 3 Šifra Potpisivanje Napuknut za dobro

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/v6jtjAg_psQ/story01.htm:
ReportedlyWorking piše: "Čini se da je Sony PS3 je smrtno ugrožena. Na Chaos Communication Congress u Berlinu, momčad pod nazivom 'fail0verflow' otkrila je da su izračunati privatnih ključeva, što bi neka ili netko drugi, generirati potpisao softvera za PS3 . Osim toga, oni također tvrde da su metoda jailbreaking PS3 bez korištenja Dongle, koji je trenutni metoda. Ako sve te izjave su istinite, to otvara vrata za custom firmware i homebrew softvera. Pretpostavljajući da je Sony doesn 't poduzeti radikalnu akciju i izgubiti svoje privatne ključeve, to bi moglo značiti da je Hack je izvediv za sve PS3, bez obzira na firmware Iz članka: "Oko pola sata u, tim je otkrio svoj novi PS3 tajne, u trenutku smo svi čekali. Jedan od glavnih naglašava se ovdje, hardverski ključ-manje jailbreaking od nebrojenih čizma NOR flash, daje potpunu kontrolu nad sustavom. drugim velikim podvig, bio je izračunavanje javno-privatnog tipki (zbog propale sigurnosti), čime se korisnicima sposobnost da se prijavite svoje selfs Nakon toga, tim proglasio Sony je sigurnosni biti EPIC FAIL! '"

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Intel 310 mSATA SSD zna da je veličina pitanja, 80GB uklapa u manje prostora od kreditne kartice

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/29/intel-310-msata-ssd-knows-that-size-matters-fits-80gb-into-less/:
Pazi, Toshiba, vaš maleni SSD moduli nisu jedina igra u gradu za smiješno mali bljesak uskladištenje više. Intel je upravo najavio novi SSD 310 linija koja nudi spektakularno minimalno 51mm do 30mm do 5 mm dimenzije, zadržavajući X25 -klasi (do 200Mbps čitati i pisati 80MBps brzine). Da bi vam dati predodžbu o tome što znači ta mjerenja, standardnih 2,5-inčni oblik faktor, već deminutiv trag, je osam puta veći od ovih nov skladištenje čips. 40GB i 80GB SSD varijanti 310 su utovar vanjska strana to OEM već i Lenovo je potvrdio da planira roll te u svoj sljedeći osvježiti u časni prijenosnik ThinkPad liniji. Cijene su postavljena na $ 99 i $ 179 (ovisno o veličini), kada je kupio u serijama od 1.000, iako izravne prodaje krajnjim korisnicima su predvidljivo sa stola za sada. Bolje početi spremanja za taj sljedeći veoma tanki laptop ako želite jedan.

Nastaviti čitanje Intel 310 mSATA SSD zna da je veličina pitanja, 80GB uklapa u manje prostora od kreditne kartice

Intel 310 mSATA SSD zna da je veličina pitanja, 80GB uklapa u manje prostora nego kreditne kartice prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 29 prosinac 2010 15:46:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Gradonačelnik Newark, New Jersey, počinje mećava Twitter revolucije čišćenje snowpocalypse

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/29/mayor-of-newark-new-jersey-starts-twitter-blizzard-cleanup-snow/:
Newark, New Jersey je popularno gradonačelnik, Cory Booker, imao je roman reakcija na probleme Mećava je uzrok za svoj narod: on sluša ih, i pokušava pomoći. Šokantno, znamo. Čak i više zanimljiv, naravno, je činjenica da je on koristi Twitter da to učinite. Dok telefonskih linija u cijelom tri države području ostati vic (pokušajte zovete zračnog prijevoznika ili javni telefon), Twitter je predstavio Newark gradonačelnik s jedinstvenim, i nevjerojatno izravan način interakcije s ljudima koji trebaju pomoć sa svime od uzimajući njihove ulice uzorana za isporuku pelene - osobno u mnogim situacijama. Iako to nije točno dovoljno da bi nam se razmotriti premjestiti na Newark, to je svakako impresivan.

Gradonačelnik Newark, New Jersey počinje Twitter mećava čišćenje snowpocalypse revolucije prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 29 prosinac 2010 16:09:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Cory Booker (cvrkut) | Pošalji ovaj | Komentari

Barnes & Noble gluho prijava žiga ponuditi špekulacija hrana dovoljno

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/29/barnes-and-noble-nook-trademark-applications-offer-speculation-fod/:
Dakle, ti si Barnes & Noble i imate uspješan proizvod kao što je gluho - što ćete učiniti? Trademark kritički vanjska strana od imena, naravno. Kao što je navedeno PocketNow, tvrtka je podnijela niz gluho povezanih prijava žiga u proteklih nekoliko mjeseci, što može ponuditi neke naznake budućih gluho hardvera, softvera, ili oboje. To ne iznenađuje uključuje zahtjev za "Nook2", koji je prvi put podnio još u lipnju, kao i jedan za naziv "gluho Smart" (možda se odnose na postojeće gluho studija obrazovanja platformi?), i jedan za nevjerojatno zarazni "gluho Cook . " Nažalost, to nije jasno koji (ako ih ima) od onih zapravo bi moglo biti ime novog gluho uređaj - tu je i zaštitni znak zahtjeva za "gluho Kids" s opisom sličnim "Nook2", za primjer, ali može dobro samo biti za tvrtke gluho Kids trgovine i ipad app. Najnovija od svih podnesaka je jedan za "Nooksellers", koji se pojavljuje da se za kombinaciju u trgovini kiosk i online servis koji će ponuditi personalizirane preporuke i raznih društvenih mreža kravata-ins. Naravno, tu je ništa više nego prijava žigova da ide na u ovom trenutku, ali svakako čini jasno da je gluho ime je ovdje da ostane.

Barnes & Noble gluho prijava žiga ponuditi nagađanja hrana dovoljno prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 29 prosinac 2010 16:33:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor PocketNow | Email ovu | Komentari

Sudskog poslovnika web stranica ne moraju se ukloniti klevetnički Komentari

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/sTJXRY8tuYk/story01.htm:
DustyShadow piše: "U slučaju Blockowicz V. Williams, američki Sedmi krug žalbenog suda odbio snagu guljenje do gole kože izvješće za uklanjanje navodno klevetničke komentare posted by korisnik. Guljenje do gole kože Izvješće je dobro publicirati bez obavijesti o prekršaju politike, čak i ako Autor želi ukloniti svoje mjesto, pa guljenje do gole kože izvješće odbio. Blockowiczs tada tvrdio da guljenje do gole kože izvješće povrijeđena FRCP 65 (d) jer je guljenje do gole kože Izvješće je bio 'u aktivnom koncert ili sudjelovanje' s početnim plakati odbijajući nalog je uklanjanje .. Kako bi Okružni sud (i Apelacioni sud), nije se složio s Blockowiczs Odsutni "aktivnog koncert ili sudjelovanje", web stranica je izvan suda kontrole guljenje do gole kože Izvješće je objavio izjavu o ovom slučaju. 'U skladu s našim jezgre misiju zaštite govora u najvećoj mjeri zakona, odlučili smo da to nije samo naše pravo, ali i naša je dužnost da postavljaju pitanja i dublje prije nego što smo mogli u skladu s takvim redoslijedom. drugim mjestima tvrde da podržavaju slobodu govora, ali kada ide dobiva grubi, oni obično će zaštititi svoje dno crta, a ne ustavnih prava i sloboda ova zemlja je osnovana na. Za razliku od drugih mjesta, čak i kad je govor koji su uključeni je grub ili negativne, pa čak i ako naš položaj ponekad stvara negativne press za nas, Mislimo da je Prvi amandman zahtijeva od nas da nas stavi pred našim načelima bilježnica i borbi protiv cenzure. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Verizon za demo Home nadzor i kontrole sustava na CES-u lansirati pilot u Jersey sljedećeg mjeseca

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/29/verizon-to-demo-home-monitoring-and-control-system-at-ces-launc/:
Izgleda kao kućne automatizacije napokon može biti uzimanje bebe koraka ka mainstream - Verizon je samo najavio da će biti demoing da dugo rumored Home nadzor i kontrole sustava na CES 2011, s planiranim beta rollout u New Jersey slijediti. Sustav će omogućiti korisnicima daljinski za pregled sigurnosnih kamera, zaključavanje vrata, kao i kontrolu svjetla, termostati, a uređaji putem svojih pametnih telefona ili FiOS TV kutije - iste mogućnosti i većina drugih sustava automatizacije ponudu, ali uz dodatnu korist biti integrirane i instaliran po Verizon. Pilot domove u Jersey će dobiti energiju čitač, pametna aparat i termostati, vrata i prozor brave, produžni kabel, senzore pokreta, zatvoreni pan-i-nagib kamere, te fiksni unutarnje / vanjske kamere kada sustav pokreće sljedeći mjeseca, ali Verizon kaže da je samo početak. Mi smo rekli sustav će se koristiti Z-Wave bežične upravljačke jedinice i WiFi sigurnosne kamere, tako da smo guessing da će biti središnji okvir koji integrira sve - i mi imamo osjećaj je cijela ova stvar se temelji na 4Home (na slici gore), koji je upravo preuzeo Sony Ericsson Mobility. Mi ćemo saznati više na CES - stay tuned.

Nastaviti čitanje Verizon za demo Home nadzor i kontrole sustava na CES-u lansirati pilot u Jersey sljedećeg mjeseca

Verizon za demo Home nadzor i kontrole sustava na CES-u lansirati pilot u Jersey sljedećeg mjeseca prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 29 prosinac 2010 15:22:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Drupal 7 Modul za razvoj

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/St9Y7x8v8WM/story01.htm:
Michael J. Ross piše: "Iako je moguće stvoriti jednostavne web stranice koristeći bazu instalacije Drupal, stvarna moć ovog sustava za upravljanje sadržajem je postignuto uporabom modula, što može biti misao kao dodati-ons koji se protežu sposobnosti Drupal na specifičan način -. nerijetko u kombinaciji s drugim modulima Ovi moduli su razvijeni i doprinijeli PHP programera koji razumiju kako koristiti jedan ili više od Drupal sučelja za programiranje aplikacija (API) za pristup podataka pohranjenih u bazi podataka Drupal, kao kao sadržaj, korisnički profili i postavke temu. Ove API-ja su se promijenile s Drupal verzije 7, a time i Drupal coders mogao imati koristi od knjiga koja objašnjava kako stvoriti Drupal 7 contrib modula. " Čitajte na za ostatak Michaelove pregled.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Paul Allen datoteke mijenja tužbu, ističe točno gdje se krije povrede patenta

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/29/paul-allen-files-amended-complaint-points-out-exactly-where-pat/:
Lijevo sa samo dva tjedna da objasni kako točno sedam webu najveći svojstva (i tri ureda opskrbnim lancima) povrijeđeno tvrtka Interval patenata , Microsoft je suosnivač Paul Allen figured out plan - Intervali odvjetnici su crtanje velikih, u boji kutije oko veliki dijelovi navodno krši web stranice 'nekretnina. U svim ozbiljnosti, puno tvrtki može dugovati Allen puno novca, ako Interval doista ima slučaj, jer Interval tvrdi da su patentirani ni manje nego sposobnost za web stranice da se korisnički odabranih dijela sadržaja i predložiti druge srodne dijelove sadržaja koje bi mogle biti od interesa. Oh, i on je također navodno patentirao pop-up prozora i naprava, kao i većina koji prikazuje sve informacije "na nenametljiv način da zauzima periferni pozornost korisnika" dobiva isti tretman. Urnebesno, čini se da je co-osnivač Microsoft nije dao njegovi odvjetnici s osnovnim tehnologija skeniranja, jer PDF od izložaka su stavili na sudu web stranice je samo epski loše - check out sve što kažu krši u galerija u nastavku.

Disclaimer: Mi Treba imati na umu da je AOL je među tvrtkama bude tužio je Allen i Interval, te da Engadget je u vlasništvu AOL-u. Tako da znate, samo mislim o tome hrpa, ili tako nešto.

Paul Allen datoteke mijenja tužbu, ističe točno gdje povrede patenta se skriva prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 29 prosinac 2010 14:56:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Žalba (PDF) | Pošalji ovaj | Komentari

MSI teases Killer NIC integracije u Big Bang matične ploče

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/29/msi-teases-killer-nic-integration-in-big-bang-motherboards/:
Nećete biti bojanje nas je iznenadio ovdje - kada smo razgovarali s Bigfoot Networks CEO Michael Howse natrag na Computexu , on nije oklijevao otkriti njegov interes za ulaganje u mrežne tehnologije Bigfoot u matične ploče i GPU u budućnosti. A sada, čini se da budućnost je stigla. Na temelju tajni, neopisiv puštanje objavljena nakon pauze, to izgleda kao da Bigfoot i MSI će se spaja na CES-u sljedeći tjedan predstaviti nov inačici Big Bang matične ploče . Najava ne dolazi odmah i reći, ali s obzirom da je barem jedan MSI matična ploča će biti "gorući s Killer 2100 performansama," Mi bih rekao da je fer da pročitati između redaka. Howse također je izjavio da je on "sretni što će raditi s MSI," i do sada, tu je bilo javnog partnerstva između dviju tvrtki. Prema njegovim riječima, Killer 2100 gaming mrežna kartica "je savršena dopuna MSI Big Bang obitelj mainboard rješenja", a možete se kladiti ćemo se na lov za naziv modela, cijena i datum izlaska baš čim smo pogodak Vegasu.

Nastaviti čitanje MSI teases Killer NIC integracije u Big Bang matične ploče

MSI teases Killer NIC integracije u Big Bang matične ploče prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 29 prosinac 2010 14:13:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Hot Hardware | | Pošalji ovaj | Komentari

Amazon oblak ne dovoljno velika za Feds i Wikileaks

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/uMiLYfA2GXc/story01.htm:
theodp piše "Dave Winer već je uznemirila da Amazon Web Services (AWS) izdvajali utikač na Wikileaks za postavljanje razvrstan američke vlade dokumente. Dakle, on nije bio baš oduševljen za primanje e-tri tjedna kasnije od Flack AWS PR razmetanje da ' savezne vlade SAD i dalje biti jedan od naših najbrže rastućih segmenata kupaca 'Piše Winer.' To čini savršenom smislu da je američka vlada je veliki korisnik Amazon web usluge Također se čini savršenom smislu da Amazon ne bih htjela ništa učiniti. da ugrozi taj posao. Tu ne bi ni bio telefonski poziv, to ne bi bila potrebna. ' Amazon, koji wowed Bijeloj kući sa svojom sposobnosti da skala video Animoto Slideshow site, bio u mogućnosti da biste dobili svoj nogom u Saveznoj vrata kao vanjski suradnik Recovery.gov redizajn. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.