utorak, 3. svibnja 2011.

Podmukli puzanja Latency pakla

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/GiMcje3hJJU/The-Insidious-Creep-of-Latency-Hell:
Twinbee piše: "Igrači često naći 'input lag' neugodno, ali tijekom godina, odgoda je gmizati na mnoge druge naprava s jednako bolnim rezultate. Nešto kao jednostavan kao mobilne komunikacije ili promjena TV kanala mogu patiti. Software previše je daleko od nevinih (Java ili Visual Studio 2010 bilo tko?), pa čak i desktop sama je protkana 'nevidljivim' latencije koja može frustrirati korisnike (uzeti novi Launcher bar u Ubuntu 11 na primjer). Više zabrinjavajuće, Bufferbloat je problem koji se zala na internetu, ali je tek nedavno pogodila vijest polovica problema je da je često teško prikovati osim ako se paziti na to kao Mick West istaknuo:.. "Igrači, a ponekad čak i dizajneri, nije uvijek može staviti u riječi ono što smatramo da je pogrešno s posebnim igre kontrola ..... Ili oni možda neće biti u mogućnosti reći vam ništa, i jednostavno reći igru ​​sisao, bez stvarnog razumijevanja zašto je isisan. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Air Force želi Komercijalni svemirski brod

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/qVIxmEARUcI/Air-Force-Wants-Commercial-Spacecraft:
coondoggie piše: "Američko ratno zrakoplovstvo je priprema da se dugo pogledati kako komercijalne svemirske tehnologije mogu pomoći da bolje djelovati u svemiru. Air Force, rekao je danas da će domaćin sastanka program prostor test idućeg tjedna uoči očekivanog ugovora ponuda, ili Široko Agencija najave u potrazi za upošljavanje poslovni prostor usluga. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Booshaka sada zauzima i klasificira svoju Voli Na Facebooku Stranice

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Y9Nj44C8we4/:
Array

Xobni čini vaš Outlook Inbox pametnije Uz novi gadget Store

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/4S50C3mYRrg/:
Array

Nielsen procjene pokazuju prvi pad u TV vlasništva u posljednjih 20 godina, Maje klimanje glavom s odobravanjem

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/03/nielsen-estimates-show-first-drop-in-tv-ownership-in-20-years-m/:
Nielsen Company je objavio da je njegova procjena broja TV kućanstava za 2012 je pao na 114,7 milijuna (96,7 posto), što predstavlja pad od 115,9 milijuna (98,9 posto) nego godinu prije koja je prvi put da je otišao dolje u dva desetljeća. Dok neki će reći to označava kraj ere TV kao što smo je poznato , postoji nekoliko čimbenika kako bi uzeti u obzir, počevši s koliko brojevi su okupljeni - Nielsen samo broji televizori koji su sposobni za tuning u barem jedan kanal. Ako ste izrezali kabel i otišao sve internet / Blu-ray / DVD bez postavljanje antene ili nikad nadograditi za digitalnog emitiranja (kao i nekim ruralnim ili niskim primanjima domove nisu), a zatim vaš TV ne broji. Nakon pregleda brojeva i gledanje Apocalypto dva puta još uvijek ne možemo reći da li to znači da je već više za linearne TV ili ako je više od privremenog naletjeti zbog neizvjesne gospodarstvo kao da je u 1992. Naravno, činjenica da smo unajmili film na iTunes može se reći.

Nielsen procjene pokazuju prvi pad u TV vlasništva u posljednjih 20 godina, Maje glavom s odobravanjem prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 3. svibanj 2011 14:52:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Nielsen Žica | Pošalji ovaj | Komentari

Laseri dokazati da ne možete držati fotoaparat i dalje (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/03/lasers-prove-you-cant-hold-a-camera-still-video/:
Ako mislite da ste schlepping stativ zajedno sa svojim DSLR nije to vrijedno jer ste uvjereni da možete dobiti čisti šut ako samo koncentrirati dovoljno teško, moramo se pitati ... kako je to rade se za ya? Pokazati ognenata klimav ruke, kamere Technica prilogu laser hotshoe o Canon 7D, uz svjetlo odražava isključivanje zid 20 metara. Pouka: da je dovoljno izazovan da biste dobili jasan metak sa stativa - a kamoli bez nje. U videu ispod, laserska točka wobbles neizvjesno kada fotograf oprezno pritišće okidač sa svojim prstom. U drugom isječak on koristi daljinski izdanju, koje vidljivo smanjuje, ali ne eliminirati, tresti. Tek kad je on zaglavi ogledalo i naselja na stativ i daljinski puštanje ne trese pasti na minimum. Trebate još živ dokaz? Mi smo visoko predlažemo naslova prošlosti pauze za demo koji samo može učiniti ako se preispita da ne omot Gorillapod .

Nastaviti čitanje Laseri dokazati da ne možete držati fotoaparat i dalje (video)

Laseri dokazati da ne možete držati fotoaparat i dalje (video) prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 3. svibanj 2011 15:21:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Wired | izvor Kamera Technica | Pošalji ovaj | Komentari

'Motherlode' podataka zaplijenjenih na Bin Laden Compound

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/J9atgqN1pFQ/Motherlode-of-Data-Seized-At-Bin-Laden-Compound:
itwbennett piše "napad u kojem je poginulo Osama bin Laden u Pakistanu nedjelja također pojavio inteligencije žetve 'računala na temelju podataka koje je opisao anonimni izvor iz vlade kao" motherlode inteligencije.' Podaci se prosijavala na tajnom mjestu u Afganistanu neimenovani službeni je citiran od strane političko kao govoreći:... 'Stotine ljudi su kroz to je sada to će biti veliki čak i ako samo 10 posto je djelotvoran Oni su čisti it out. Možete li zamisliti što je na Osame bin Ladena, hard disk? "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


AppleCrate II: Apple II temelju usporednog računalnog

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/JEs8mvOX8us/AppleCrate-II-Apple-II-Based-Parallel-Computer:
sproketboy napomenuti da je prije mnogo godina Michael J. Mahon izgrađen Applecrate: paralelni snop Apple IIS bez dobrog razloga. Nedavno se vratio sa AppleCrate II koji više nego udvostručuje broj matične ploče, a najmanje triples awesomeness.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Adobe Photoshop ažurirati uvodi u novu eru ipad kompatibilnost

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/03/adobe-photoshop-update-ushers-in-new-era-of-ipad-compatibility/:
Mi smo bili prilično zaljubljen s Adobe's demo ipad / Photoshop interaktivnosti za neko vrijeme, a sada to izgleda kao da smo konačno ćete biti u mogućnosti da se cijela stvar za spin. Kao što je obećao, tvrtka danas objavio Creative Suite 5.5, koji nudi, između ostalog, sposobnost da koriste tablete i smartphone za interakciju s tvrtka je admiralski brod softver za uređivanje slika. Iako postoji još uvijek nije riječ o aplikacije za druge platforme, Adobe je dao Appleov "magično" uređaj poseban namecheck, i one prethodno najavio Eazel, Boja Lava, i Nav aplikacije vjerojatno će biti udaranje App Store svaki čas sada. Vlasnici sada stari Photoshop CS5 će također biti u mogućnosti koristiti nove značajke kroz nedavno izdao 12.0.4 ažurirati. Priopćenja za tisak nakon pauze.

Nastaviti čitanje Adobe Photoshop ažurirati uvodi u novu eru ipad kompatibilnost

Adobe Photoshop ažurirati uvodi u novu eru ipad kompatibilnost prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 3. svibanj 2011 14:27:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Mac glasine | izvor Nepečena opeka | Pošalji ovaj | Komentari

ViewSonic V3D241wm, računalnog monitora s 3D tehnologijom

Zanimljive vijesti na URL:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ViewSonic ne želi biti ostavljeni i predstavio novi monitor koji ima modni tehnologije u ovom trenutku, 3D.

V3D241wm Viewsonic ima 24-inčni LED panel sa latencija 2 ms, 300 candelas svjetline, kontrasta 20.000.000:1 i 120Hz refresh rate, frekvencija ovisno o proizvođaču uživati ​​u 3D sadržaja pomoću polariziranih stakala uključeni u ovaj monitor.

U ovom trenutku ne znamo što će cijena biti u eurima, ali u Velikoj Britaniji se prodaje za oko £ 330, koji se po trenutnim stopama koje će biti oko 376 €, iako ne možemo ovo se cijeni kada je u pitanju da se prodaje u Španjolskoj.

Više | Viewsonic

Google južnokorejski uredi pretresla

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/SYBMlbfT7YE/Googles-South-Korean-Offices-Raided:
lee1 piše "Seoulu Policija je pretresla Google ureda u Seulu, J. Koreja je danas zbog sumnje da su ilegalno su prikupili korisnika podatke o lokaciji, bez pristanka, u reklamne svrhe. Google tvrdi da surađuje s istragom."

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Ubuntu Jedinstvo: Velika Razdjelnik

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/5BbhZk9E6JE/Ubuntu-Unity-The-Great-Divider:
Barence piše "Canonical odluku da nametne novi Jedinstvo sučelja na Ubuntu 11,04 korisnici Čini se da su podijeljeni Linux distro's korisnicima, u skladu s PC Pro. Značajke, kao što se kreće Launcher bar i nevidljivo scrollbars su naljutio mnoge korisnike, s jednim tvrdeći da" Ubuntu radi veliki posao baca godina UI iskustva ". hrle ispuniti šest mjesečnih puštanje raspored također čini se da su oštećeni izdanju, s mnogo korisnika izvještavanje grafički glitches s novim korisničkim sučeljem."

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Robotski "Tongue" vam omogućuje da francuski poljubac preko interneta

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/-jM7UPDaQO8/Robotic-Tongue-Lets-You-French-Kiss-Over-The-Internet:
Ako mislite da je ideja francuski poljubac nekoga preko interneta s robotskom jezik je vrsta bruto, ići van i uživati ​​u poslijepodnevnim satima. Za one od vas još uvijek sjedi ovdje, Sveučilište u elektro-komunikacija u Tokiju je upravo ono što sam bio obličje za. Kiss prijenosnog uređaja je motion-sensing posuda koja snima svoj jezik pokrete, a zatim šalje podatke na odgovarajućim strojno u svom partneru u usta. Iz članka:.. "Osim u realnom vremenu smooching, Kiss prijenosnog uređaja može se programirati za" zapamtiti "specifična rotacija unaprijed snimljenih informacija onda se može pristupiti većem broju primatelja Prema izumitelj, to bi moglo biti dobro način za slavne osobe da se približe njihovim navijačima. " Sveučilište dao ni riječi o mogućnosti ticala u buduće modele.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


LG Optimus Black vs Galaxy S II i Xperia Luk ... borba!

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/03/lg-optimus-black-vs-galaxy-s-ii-and-xperia-arc-fight/:
To je vrijeme za nas dočekati još jedan kandidat u bitci za Najtanji Android telefon: LG Optimus Black . Ovaj 9.2mm debljine slušalica je svoj ​​debi na oohs i aahs divljenja na CES-u početkom godine, a sada je na samom provalije globalne release. Doduše, to nije sasvim dovoljno tanak da kucam 7.7mm debljine NEC Mediji N-04C od svojih smuđa kao apsolutni najtanji, ali je dovoljno tanak da Samsung Galaxy S II i Sony Ericsson's Xperia Arc dobar strah. To je par pametnih telefona ponude tanje proporcijama na spec. sheet, ali kada se odmarao na ravnu površinu sjede uvijek je tako malo više od Optimus Black. To je zato što, za razliku od svojih suvremenika lukav, Optimus Crna drži da iste debljine po svojoj punoj dužini (nemojte se smijati), koji je, tehnički gledano, čini najtanji Android telefon na europskom tržištu. Check it out u galeriji ispod ili video nakon pauze - i čvrsto se držati, mi ćemo imati cjelovit pregled za vas u narednim danima!

Nastaviti čitanje LG Optimus Black vs Galaxy S II i Xperia Luk ... borba!

LG Optimus Black vs Galaxy S II i Xperia Luk ... borba! prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 3. svibanj 2011 00:30:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj |