petak, 7. listopada 2011.

ZipPay za pokretanje nove Mobilno plaćanje usluga jeftinija od Trga

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/H0zdLPp2U1I/:
zippay-logo

Najlakši način za opisivanje tih mobilnih plaćanja početak ZipPay je reći da je kao trg i Venmo imao dijete, a to je rezultat. Kao trg, početak ima za cilj da se bave potrebama pojedinaca i malih poduzetnika koji ne mogu priuštiti visoke naknade povezane s vlasništvo svoje trgovačke račune, dopuštajući im da prihvatiti plaćanje kreditnom karticom putem telefona. U međuvremenu, kao Venmo, rješenje će također pružiti način za obavljanje osobe na osobu plaćanja.

No, postoje neke ključne razlike. Za početak, za razliku od trga, ZipPay neće koristiti dongle. On također obećava nižim stopama od Trga je 2,75% po ukrasti.

Kako će to biti učinjeno, međutim, još uvijek je nejasno.

Umjesto dongles koji pridaju telefona slušalice, kao što je slučaj s trga, ZipPay će ponuditi mobilne lisnice rješenje koje koristi neki neobjavljen patentirana tehnologija.

Za učitavanje kartice u novčaniku, utjecati ZipPay je Card.io , novi Software Development Kit (SDK) za mobilne programere koji koristi kombinaciju računala vizije i stroj inteligencije "čitati" kartice se održavaju do mobitela kamere. Ova tehnologija omogućuje brže upis podatke o kreditnoj kartici u mobilnu aplikaciju, u usporedbi s ručnim upisivanjem u brojkama na malom tipkovnici.

Za razliku od Square-a novčanik-kao što je kartica Case , koji pruža digitalni "kartice" za lokalni trgovci, ZipPay je novčanik podržava sve glavne kreditne kartice, uključujući i Visa, MasterCard, Discover i American Express. Trgovina kartice, popust kartice i članske iskaznice će biti podržani iu budućnosti.

Kartica podaci se pohranjuju izravno na uređaj u šifriranom obliku, međutim, to nije NFC-omogućen koji se kreće novčanik sustav. Tu je obavezno 4-znamenkasti PIN kod za ZipPay app, ali kako je kartica se podaci šalju između klijenta i trgovac ili dva ZipPay korisnicima ostaje misterija.

Tvrtka CEO Ryan Stevens kaže da nije spreman otkriti taj dio sustava za natjecateljski razloga, ali moguće je da app na neki način koristi smartphone senzora za spajanje ta dva uređaja, svaka što je potrebno za pokretanje ZipPay app. Možda nešto poput čekić ?

Na strani trgovac, kao što su trg, ZipPay će omogućiti ubrzano prijave, tako da novi korisnici mogu početi prihvaćanja kreditne kartice odmah. Tvrtka radi osnovne background check na licu mjesta, a ako nema očite crvene zastave, na račun je odobren. Trgovci mogu naplatiti do 1.000 dolara da prvi dan (isto kao i trg priručnik ulaska / kartica nije prisutna ograničenja). Kasnije, kada je puna background check prolazi kroz, granica je pao.

ZipPay je bankarski partner na pozadina (neimenovane za sada), a uplate su pohranjena u trgovačke račune unutar 1 do 3 dana, što znači ACH sustav je uključen.

U drugom dijelu ZipPay sustav je značajka koja uključuje peer-to-peer plaćanja, nešto vrlo slično pokretanje Venmo . U ovom slučaju, obje će osobe trebale bi imati ZipPay app na svoje uređaje, a zatim ponovo koristeći neobjavljen tehnologije, isplate se mogu odmah biti poslana između uređaja.

Budući da tvrtka nije spremna na detalje svoje tehnologije, to je h

Nema komentara:

Objavi komentar