četvrtak, 28. travnja 2011.

Programer za napor Sada posade na Final Flight

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/pgdZ57l5clc/Programmer-For-Endeavor-Now-Crew-On-Final-Flight:
Lucas123 piše "Greg Chamitoff, računalni programer koji je napisao program za NASA-Endeavour letjelica, bit će miniranja off na shuttle-a posljednjih 15 dana leta kao misiju stručnjaka u petak. Chamitoff, koji je stvorio softver usmjerena na letjelicu analize i manevar optimizacije. Radit će prostor postaje robotskom rukom, i on će sudjelovati u dvije spacewalks. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Engadget Podcast, živim u 5:00 PM ET!

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/28/the-engadget-podcast-live-at-5-00pm-et/:
To je u četvrtak, a vi znate što to znači: sutra je petak! Također, to je podcast vrijeme! Engadget Podcast započinje u 5:00 EST, unatoč Darren negdje se izgubio u pustinji. Ozbiljno, nismo sigurni gdje je on. Unatoč tome, Tim će se pridružiti ponovno Myriam i, po prvi put, urednik Brian Grijač će donijeti njegovu znatnu podcasting stručnost nositi na uho rupa. Razgovor za pametne telefone, vabiti tableta tablete, i woes podataka curi čekaju, tako da nam se pridruže nakon pauze, zar ne?

PS - Ako ste u pokretu, ali ne želite propustiti na live šala, Ustream ima mobilne klijente za Android, IOS i Windows Phone .

Nastaviti čitanje Engadget Podcast, živim u 5:00 PM ET!

Varalica pod:

Engadget Podcast, živim u 5:00 PM ET! prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 28, 2011 16:35:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nokia C5-03, punu Smartphone za 170 €

Zanimljive vijesti na URL:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Već ovaj tjedan smo predstaviti neke od inovacija finske tvrtke Nokia. Ovaj put to je prijelazu C5-03 Nokia je stariji brat C5 Nokia, mobitel, i mi predstaviti prije nekog vremena u Gizmos

Nokia C5-03 se odlikuje terminal mala težina (teži samo 90 grama), koji nadopunjuje njegov prethodnik s touchscreen i neke druge značajke koje će ga vrlo kompletnu cijenu smartphone tržištu koja se nudi, 170 milijuna eura.

Uz zaslon osjetljiv na dodir 3, 2 inča, Nokia C5-03 uključuje kameru od 5 megapiksela koji omogućuje prikazivanje video, radio i GPS veze, Bluetooth, WiFi i USB.

Što se tiče memorije, Nokia C5-03 nudi 40 MB interne, koji se može pretvoriti u do 16 GB ako koristite microSD karticu, iako je serija uključivat će 2 GB

Kao operativni sustav Nokia C5-03 radi na Symbian 1, koji je bio poznat do sada kao Symbian S60. Izborniku uređaja nudi dobru zbirku ikona koje pružaju izravan pristup pošte i socijalne mreže.

Neke aplikacije Vrhunac Nokia C5-03 su pristup Nokia Music Store i Ovi Store, iz koje možete kupiti glazbu i aplikacije za Nokia telefone. S druge strane, Nokia C5-03 nudi prikaz svih vrsta sustava Microsoft Office dokumente, PDF i Zip.

Cijena Nokia C5-03 kao što sam rekao da ćemo biti 170 €.

Da, Armadillo može dati Lepra

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/3sbJOP3UX9I/Yes-an-Armadillo-Can-Give-You-Leprosy:
sciencehabit piše "Za godina, znanstvenici su spekulirali kako armadillos može proći na gubu na ljude, i da su iza nekoliko desetaka slučajeva bolesti koje se pojavljuju u SAD-u svake godine. Sada, oni imaju dokaze. genetska studija objavljena u New England Journal of Medicine pokazuje da SAD armadillos i ljudskim pacijentima podijeliti ono što čini se da je jedinstveni soj bakterije koja uzrokuje gubu. Ako armadilo krvi 'je dobio na moje gume moj auto iz trčanje [životinje] više, ja bi oprati ga prema dolje ", savjetuje jedan stručnjak. 'I ja ne bih kopati u tlu koje ima puno armadilo izmeta."

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Vrhovni sud: AT & T može prisiliti arbitraži

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/FN7xMd2pECY/Supreme-Court-ATampT-Can-Force-Arbitration:
suraj.sun piše s ovom nesretnom vijest, kako je izvijestila Ars Technica: "Vrhovni sud u srijedu presudio da AT & T - i doista, svaka tvrtka - mogli blok klasa-akcija odijela koja proizlaze iz sporova s ​​kupcima, a umjesto sile onih kupaca u obvezujuće arbitraže . rješenje poništava prethodni niže sudske odluke koje razvrstan odredbama u AT & T ugovora o pružanju usluga koji nastupa klasa arbitraža kao 'nerazuman'. ... U slučajevima kada nepoštene prakse utječe na velik broj kupaca, AT & T ili drugim tvrtkama tiho mogao riješiti nekoliko pojedinačnih potraživanja, umjesto da budu suočeni s većim klasa-akcija naselja koja bi mogla uključivati ​​kaznene nagrade dizajniran da oslabi budućnosti loše prakse. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Nova toplinska pumpa će trajati 10.000 godina

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/FOJEiF9yfEU/New-Heat-Pump-Will-Last-10000-Years:
formaggio piše "Većina dizalice topline održavati prosječnom korisnom vijeku trajanja od 10-20 godina, ali znanstvenici sa Sveučilišta Stavanger u Norveškoj (USN) i Sveučilišta u Oslu vjeruju da su razvili novu toplinska crpka koja će trajati do 10.000 godina . "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


US Vlada Da biste zatvorili 137 Podaci centara u 2011, 2015 više

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/tKXzWVyCtnM/US-Govt-To-Close-137-Data-Centers-In-2011-More-By-2015:
1sockchuck piše: "Američka vlada je zatvoreno 39 centara podataka u ovoj godini, te očekuje da će zatvoriti 98 više do kraja 2011, savezne CIO Vivek Kundra, rekao je u srijedu. 137 zatvarači su korak prema dugoročni cilj konsolidacije 800 od vlade 2094 podatkovnih centara do 2015. Državne agencije su identificirali 100 e-mail sustava i 950.000 pretinaca za prijelaz na model cloud computing kao dio Kundra's 'Cloud Prva inicijativa. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Pepsi Stvara Social Network Vending Machine

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/SNS7-DBxm8E/Pepsi-Creates-a-Social-Network-Vending-Machine:
RedEaredSlider piše: "Sada čak i vending machines su uzimajući u na društvenim medijima djelovati Pepsi je izbacila novi stroj koji može poslati soda prijatelju, koristeći Facebook-poput funkcionalnosti Iz članka:.." Uz kupnju soda s ili gotovinom ili kreditnom, socijalne Vending sustav omogućava ljudima da slanje korisnik soda kao dar. Sve što trebate učiniti je unijeti ime primatelja, broj mobitela i personaliziranu SMS poruku. Potrošači mogu čak poslati video uz poklon . Kada su primljeni, primatelj će naučiti gdje se mogu otkupiti. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Chrome OS strojevi procurila u bug izvještaja: Acer netbook i touch-friendly Seaboard

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/28/chrome-os-machines-leaked-in-bug-reports-acer-netbook-and-touch/:
Acer Chrome OS Netbook Oranja bug izvještaja je pouzdan način da iskopaju sočan morsels informacija, te zahvaljujući tome bezvremenskoj taktiku smo dobili neke naočale na par nenajavljenih Chrome OS uređaja. Prvo se je netbook iz Acer kodnog naziva ZGB koji je, prema nedavno podnio izvješće, će imati 1366 x 768 ploča, vjerojatno u 10 do 12 cm raspona. Također smo znali da možete spojiti vanjski zaslon ga preko HDMI priključak powered by koder čip iz Chrontel. Budući da AMD Fusion netbook platforma podržava HDMI nativno, također možemo sigurno pretpostaviti da ZGB će se prikazivati ​​na web-jedini OS na Atom procesor. To je gdje je kraj detalji za sada, ali, hej, to je bolje nego ništa.

Drugim uređajem, u moru te je lebdenje okolo mana Chrome OS depo za neko vrijeme, ali izvješća su konačno počinju otkriti neke detalje uzbudljivo. Mi sada znamo da je powered by Tegra 2 i sportski touchscreen - savršeno mjesto za test iz tih prst-friendly Tweaks smo čuli toliko o tome. Tu su također spominje "poklopac prekidač" i fizičke tipkovnice, što znači da može biti kabriolet ili nešto u venu Eee Pad Slider nego čisti škriljevca. Hibridni oblik faktor bi savršeno smisla jer će kuća par USB porta i HDMI priključak, koji bi mogao napraviti za prilično zdepast tableta. Očito, ni od tih uređaja su potvrđena još (i primorskog najvjerojatnije koristi za interno testiranje samo), ali barem smo dobili bolju ideju o tome što očekivati ​​kada se preglednik-temeljen OS dolazi do potrošača kasnije ove godine.

Chrome OS strojevi procurila u bug izvještaja: Acer netbook i touch-friendly Seaboard prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 28, 2011 13:48:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink CrunchGear | izvor Macles , Chrome Story | Pošalji ovaj | Komentari

Tweet_Fit tweets dok vam znoj s oldies (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/28/tweet_fit-tweets-while-you-sweat-to-the-oldies-video/:
Shake Težina to nije, ali kao 21. stoljeću vježba rješenja ići, Tweet_Fit sigurno ima potencijal da se ljudi pričaju - ili, u najmanju ruku, tweeting . Razvijen od strane dizajn student Velike Britanije, povezan teretanu pribor pridaje do kraja standardnih bućica i šalje ažuriranja na svoj ​​Twitter račun kada start i stop tvoj vježba. Uzmi ga offline, a to vodi vas kroz rotor savršen. Tweet_Fit dizajner ističe da pruža novi način za trenere za praćenje svojih klijenata, a može se koristiti za poticanje zdrave konkurencije između prijatelja. S obzirom na, to neće učiniti hvalisanje o tome koliko možete klupi bilo lakše, ali, onda, tweeting poziv za pištolj show je tako bezličan. Tweet_Fit je još uvijek prototip, ali možete provjeriti video Twitter-omogućen budaletina u akciji nakon prekida.

[Hvala, Fraser]

Nastaviti čitanje Tweet_Fit tweets dok vam znoj s oldies (video)

Tweet_Fit tweets dok vam znoj s oldies (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 28, 2011 14:14:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Fraser Spowart | Pošalji ovaj | Komentari

GPS TomTom Maker Podnosi Tvoj brzi prijenos podataka na policiju

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/yPIT5weEjU4/GPS-Maker-TomTom-Submits-Your-Speed-Data-To-Police:
Anonimni čitatelj piše: "GPS sustavi u TomTom's Live raspona sve značajke ugrađene u 3G podatkovne kartice koje se hrane lokacije i trase informacije natrag na središnji server. Prema CNET, ovi podaci, zajedno s korisnicima" brzina podataka, bitak je napravio raspolaganju lokalnim vlastima i policiji. " Iz članka: "Znajući policajci mogu vidjeti gdje ste vožnje i koliko brzo idete je oku-otvaranje stvari, ali TomTom kaže podataka je anonimno i ne može se pratiti natrag do pojedinačnog korisnika ili uređaj Obično. ćemo biti sigurni od toga, ali smo podsjetiti Apple rekao nešto slično prije lokacija za praćenje izmet hit telefon-knjigovodstvene ventilator. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


iPhone 3G i iOS4 Nedostatak kemiju

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/s2w2hsBbz3E/iPhone-3G-and-iOS4-Lack-Chemistry:
adeelarshad82 piše "gotovo da iPhone 3G je oko 3 godine stara, ali neki od nas koji još uvijek imaju to su u iskušenju da ga ažurirati na IOS 4 za mape, s navojem e-mail i iBooks čak i ako to znači zatvor-razbijanje telefon. Nažalost, iako , kao što se ispostavilo, to stvarno nije vrijedno gnjavaže. Ne samo ažurirati usporiti telefon, u nekim slučajevima djeliću sekunde, a na drugima puno više, ali to je noćna mora da unazaditi natrag na IOS 3 ".

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


ViewSonic V3D241wm, računalnog monitora s 3D tehnologijom

Zanimljive vijesti na URL:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ViewSonic ne želi biti ostavljeni i predstavio novi monitor koji ima modni tehnologije u ovom trenutku, 3D.

V3D241wm Viewsonic ima 24-inčni LED panel sa latencija 2 ms, 300 candelas svjetline, kontrasta 20.000.000:1 i 120Hz refresh rate, frekvencija ovisno o proizvođaču uživati ​​u 3D sadržaja pomoću polariziranih stakala uključeni u ovaj monitor.

U ovom trenutku ne znamo što će cijena biti u eurima, ali u Velikoj Britaniji se prodaje za oko £ 330, koji se po trenutnim stopama koje će biti oko 376 €, iako ne možemo ovo se cijeni kada je u pitanju da se prodaje u Španjolskoj.

Više | Viewsonic

Moje Crowdsourced Follow-Up O Crowdsourcing

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2w4t-eP52gw/My-Crowdsourced-Follow-Up-About-Crowdsourcing:
Slashdot regular contributor Bennett Haselton piše: "U moj posljednji članak, predložio sam algoritam da Facebook može koristiti za rukovanje zlostavljanja pritužbi, što bi ga teško za koordinirani rulja doći nepopularne sadržaj ukloniti prigovora sve odjednom. Ponudio sam ukupno $ 100 za najbolji čitač prijedloge o tome kako poboljšati ideju, ili zašto su mislili da neće raditi. pročitajte njihove prijedloge i odlučiti što vrijednost sam dobio za moje zabavu dolar. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.