srijeda, 24. studenoga 2010.

Pirate Party u Sjevernoj Americi debitanta

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Vl53bWE0Bzk/story01.htm:
adonoman piše "25-year-old Winnipeg biznismen je prvi Pirate Party of Canada kandidat za savezne izbore. Istodobno, SAD i Velika Britanija gusar stranke ugasiti otvoreno pismo Anonymous traži da prestanu operacije Payback's DDOS napada i fokus na uzimanje pravni put za škripac intelektualnog vlasništva zakonom. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Nakon-Tajna ACTA Ugovor o autorskom odobren od strane Europske unije

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/bU5KrbV_WLo/story01.htm:
itwbennett piše "Do glasovanja o 331-294, EU-parlament je odobrio kontroverzni i jednom tajna protiv krivotvorenja trgovinskog sporazuma (ACTA). Prema ITworld članak" najkontroverzniji stavka u konačni tekst ostavlja otvorena vrata za zemlje uvesti tzv tri štrajkova pravilo. To bi smanjiti korisnika Interneta off, ako se preuzimanje materijala zaštićenog autorskim pravima kao i državne vlasti će biti u mogućnosti kako bi ISP-ovima da otkriju osobne podatke o klijentima .... predloženi sporazum bi također mjesto sankcije protiv bilo kojeg uređaja ili softvera koji se prodaje kao sredstvo za zaobilaženje kontrola pristupa, kao što su enkripcija ili remećenje koji su dizajnirani kako bi se spriječilo kopiranje. Ona također zahtijeva zakonske mjere protiv svjesno pomoću takve tehnologije. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Genom vaše zahvalnosti večera

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0TJPEzGKRgc/story01.htm:
Anonimni čitatelj piše: "Ovdje je činjenica da možete zbuniti vaše obitelji s više od zahvalnosti stol:. Mnogih od glavnih sastojaka u zahvalnosti hranu su imali svoje genoma sekvencionirali Biomedicinske istraživači su zainteresirani u Turskoj genoma s obzirom na životinje sklonosti ka razvoju raka, botaničari su proučavanja genoma Kineski kestena tražiti korijen njegove otpornosti na palež kestena i kukuruza - dobro, kukuruz je genom je samo cool ".

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Botnet spameri dobiva samo 18 mjeseci za Biti Odd

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rQddbwI9sXo/story01.htm:
itwbennett piše: "Trideset i tri godine stara Scottsman Matthew Anderson je bio osuđen ovog tjedna na 18 mjeseci zatvora za orkestrira zlonamjerni trojanski kampanju u 2006. razlog za njegovo relativno blagu kaznu? Navodno ne traži kako bi se povećala dobit kao i svaki normalan , hrabar haker. Također, njegovo vrijeme je bilo dobro. Njegovo uhićenje u lipnju 2006 prethodili po nekoliko mjeseci policije i pravosuđa Zakona, koji bi vjerojatno rezultiralo oštrije kazne. Usporedbe radi, David Kernell, koji snooped u Sara Palin e-mail, dobio godinu dana zatvora. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Igra Gripper nastavlja svoju evoluciju s novim Epic 4G model, Genesis raspored gumba (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/24/game-gripper-continues-its-evolution-with-a-new-epic-4g-model-g/:
Igra Gripper nastavlja svoju evoluciju s novim Epic 4G model, Genesis raspored gumba (video)
Slatko, slatko igre Gripper . Možete napraviti smartphone igre, a manje grčeve iskustva, a sada ste širi radost četvrte generacije. Vlasnici Sprint Epski 4G sada mogu dobiti svoje Gripper na, i može učiniti s lijepim novim Postanka -nadahnut izgled koji nudi dva reda tri tipke plus D-pad - a zatim još četiri tipke za dobru mjeru. To je prilično uzbuđeno pokazalo nakon raspada i, kao ranijih modela, će vam postaviti natrag $ 14,99. Sada, samo ako smo mogli dobiti predokus izrađivač za početak dodajući rame gumbe na njihovom cellies.

Nastaviti čitanje Igra Gripper nastavlja svoju evoluciju s novim Epic 4G model, Genesis raspored gumba (video)

Igra Gripper nastavlja svoju evoluciju s novim Epic 4G model, Genesis raspored gumba (video) prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 24 studeni 2010 15:47:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Igra Gripper | Pošalji ovaj | Komentari

Engadget podijela: osvojiti jedan od četiri fosforni World Time E Ink satova!

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/24/engadget-giveaway-win-one-of-four-phosphor-world-time-e-ink-wat/:
Mi je rekao da je potrebno biti na vidikovcu za podijela leđa kad smo pregledali fosfor najnoviji E Ink ručni sat posljednjih mjesec dana ... i, dobro, ovdje mi ići! Ti lijep modni dodaci, koji ćete naći u današnjem izdanju našeg Holiday Gift Guide , značajka zakrivljena E Ink prikaz sposoban prikazuje dvije vremenske zone po vašem izboru istovremeno - savršeno za geeky putnika. Iako ne možemo garantirati, mi smo prilično sigurni pobjednici će dobiti divljenje prolaznika koji se dogoditi da poštuju gledati na njihovim wrists, pa ovo je stvarno dvije-za-jednu vrstu nagrade. Let's to učiniti!

Pravila:
  • Ostavite komentar ispod. Svaki komentar će učiniti.
  • Možete unijeti samo taj podijela jednom. Ako unesete ovaj podijela više od jednom ćete automatski biti diskvalificiran, itd. (Da, imamo robote da temeljito provjeriti kako bi se osigurala pravičnost.)
  • Ako unesete više od jednom, samo jednom aktivirati komentar. Ovo je ljepušan self objasnidbeni. Samo budite oprezni i da ćete biti u redu.
  • Natječaj je otvoren za sve stanovnike od 50 država, District of Columbia, i Kanada (osim Quebeca), 18 ili više godina! Žao mi je, ne čine to pravilo (mrzimo isključujući bilo tko), pa se ljuti na naši odvjetnici i Natječaj zakoni ako morate biti lud.
  • Pobjednici će biti izabrani nasumce. Četiri pobjednici će dobiti jednu fosfor World Time E Ink gledati.
  • Ako pobijedite, biramo stil koji ste primili. Nažalost, nismo u mogućnosti uzeti zahtjeve. Žao nam je!
  • Ako ste odabrali, biti ćete obaviješteni putem e-pošte. Pobjednici moraju odgovoriti u roku od tri dana od završetka natječaja. Ako ne odgovori u tom roku, još jedan pobjednik će biti izabran.
  • Prijave se mogu podnijeti do ponedjeljak 29 studeni 2010 u 11:59 ET. Sretno!
  • Cijeli pravila može se naći ovdje.

Engadget podijela: osvojiti jedan od četiri fosforni World Time E Ink satova! prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 24 studeni 2010 17:15:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Crni petak 2010 vijesti ponude: krajnji mega izdanje (redovito ažurira)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/black-friday/2010/:
Hej dečki, ste čuli da je dan nakon zahvalnosti svatko ustaje na ispucati od zora to ići stajati u redu u veliki okvir trgovaca tako da oni mogu dobiti najjeftinije ponude u gradu? Da, to se zove Crni petak , i to ili ne, to je jedan od najvećih stvari o životu u Sjedinjenim Američkim Državama, gdje je stvaranje natjecateljski sport od kupnje božićnih darova za svoje najmilije je samo bolje u stvarnosti nego što bi biti na reality televiziju (proizvođači, znate gdje se nalazimo). U svakom slučaju, mi smo zaokruživanje neke od najboljih bavi možemo naći, a mi si idući u staviti ih sve, upravo ovdje, u ovom, slavno mjesto. Mi ćemo nastaviti ažuriranju ovaj loš dječak kao čeznuti kao ti si ovdje da pročitate o ukusne ponude. Jer, kao što znate, mi vam ljubav. Slobodno predložiti druge prodaje u komentarima, i pridružite nam se nakon pauze za sve ponude.

Nastaviti čitanje Crni petak 2010 bavi vijesti: Ultimate Edition mega (redovito ažurira)

Crni petak 2010 vijesti ponude: krajnji mega izdanje (redovito ažurira) prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 24 studeni 2010 00:22:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Računalo se srušio u New Orleans tržištu nekretnina

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/pP8wP8qmpz0/story01.htm:
sustik piše: "Za mjesec dana u New Orleansu tržištu nekretnina je osakaćen za računalo pad koji je uzrokovao gubitak od on-line podataka iz kasnih 1980-ih koji bi trebao biti istražena prije zatvaranja bilo kojeg promet nekretnina. 'činovnik Orleans Župna civilnog Okružnog suda izjavio je u utorak da je njen ured i dalje napraviti napredak u rješavanju problema računala koji su držeći se promet nekretnina u New Orleans u posljednjih mjesec dana, ali je još uvijek nema naznaka o tome kako je prije krize mogli završiti. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Chrome OS potrošač lansirati gurnula do 2011, Google-branded Chromebook ipak mogao stići ove godine

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/24/chrome-os-consumer-launch-pushed-to-2011-google-branded-chromeb/:
To je gotovo vrijeme za jesti i onda turska jet se da Best Buy da se gazi po lud kupci. Oh da, blagdana je samo o tome ovdje, koji je prema par postova smo napisan u zadnjih godinu dana znači da Chrome OS netbooks bi trebao biti kao dobro. Pa, ispada da Google OS-powered prijenosna računala ne ide stići ove godine, ili barem ne u način na koji smo mislili da će. To ne znači da Chrome OS ne ide vidjeti malo predstaviti ove godine, ali veliki proizvođači, uključujući Acer i HP, neće imati vlastitu Chromebooks spremna prije 2011. Kako ćemo znati? Acer Jim Wong rekao nam je tijekom tvrtkinu konferenciji za novinare da je Acer će biti lansiranje svoje netbook temeljen na operativnom sustavu preglednik tijekom "potrošač lansirati" OS iduće godine, dok Google ima svoj vlastiti dnevni red i da će biti događaj nešto "u prosincu . " Nismo dobili pitati ako je to netbook Acer je u stvari "ZGA" netbook vidjeli smo popping up u bug izvještaja, ali naše mišljenje je da će biti nešto sasvim slično.

Dakle, ono što Google ima piva? Sjećate Google-branded krom OS netbook koje smo čuli? Pa, prema nekoliko naših vrlo vlastitih izvora, to je upravo ono što će se dogoditi. Mi nemamo točne podatke vrijeme, ali mi je rečeno od strane nekoliko da će Google pokrenuo vlastitu Chrome-knjige la Nexus Jedan za "prijateljima i obitelji." Kao operativni sustav je još uvijek u beta ili pregled obliku, netbook bi biti usmjeren na razvoj / rano usvojitelj zajednice. Naočale-mudar ne znamo sve što je mnogo, ali smo čuli da će biti powered by Intel Atom procesorom i Pine, baš kao što Digitimes izvještava, da 75.000 jedinica se proizvode Tajvan ODM Inventec. Treba napomenuti da se pomenuti Acer "ZGA" je rekao da se interno koristi kao "dogfood uređaj" na Google-u, ali mi vjerujemo da je ovaj Google-branded uređaj da se potpuno drugačiji. Inventec, Intel i Google ne bi komentar na hardver glasina, ali Google nije nam govore da bi "imati više detalja podijeliti kasnije ove godine." Po našoj računati, koji ostavlja ih sa samo oko 37 dana da proliven!

Napomena: Na slici iznad je samo naše kreativne interpretacije onoga što Chromebook svibanj izgledaju - ne dolaze plakati na nas kada stvarni uređaj izgleda puno ljepše.

Chrome OS potrošač lansirati gurnula do 2011, Google-branded Chromebook ipak mogao stići ove godine prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 24 studeni 2010 00:10:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Apple 1 Računalo prodaje za 210.700 dolara

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7S8wF2Yi6qo/story01.htm:
digitaldc piše "Apple računala kupili više od 30 godina je prodan za 425 puta njegove izvorne prodajne cijene iz članka:". Apple-1, jedan od samo oko 200 takvih strojeva izgrađen u Apple suosnivač Steve Jobs 'roditelja' garaža, prodaju na Christie's aukcijskoj kući u Londonu danas je za 133.250 £ (oko 210.700 $). Apple-1, koji ne uključuje kućište, napajanje, tipkovnica ili monitor, izvorno trgovac na malo za 666,66 dolara u 1976. Apple prekinuto model u 1977. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




SlingPlayer Mobile App hitova ipad

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/24/slingplayer-mobile-app-hits-the-ipad/:
SlingPlayer Mobile za ipad bio obličje ljepušan gladak kad smo vidjeli pregled par tjedana prije, i sada, baš kao što je to, to je stigao u App Store. Ljudi koji su već investirali u iPhone app može biti malo razočaran kako bi pronašli što im je potrebno do tanjura još jedan $ 30 za ipad verzija - iako oni mogu dalje koristiti iPhone app u "način kompatibilnosti" ako želite - ali Sling je touting novih razina kvalitete videa za ipad, da je vaš iPhone mogu samo sanjati, da zasladi posao. Tu je i novi UI programom vodič i ostale ipad-friendly ugađanje. Provjerite da je video preview nakon pauze kako biste saznali više, ili samo pogoditi vašeg lokalnog App Store i početi s preuzimanjem (to je valjanje u tipičnom App Store mode, što znači da može potrajati nekoliko minuta da se pop-up u vašem iTunes).

Nastaviti čitanje SlingPlayer Mobile App hitova ipad

SlingPlayer Mobile App hitova ipad prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 24 studeni 2010 11:34:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink @ Davezatz (cvrkut) | | Pošalji ovaj | Komentari

Sony Qriocity video-on-demand usluge odlazi živjeti u Europi

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/24/sonys-qriocity-video-on-demand-services-goes-live-in-the-uk/:
Sony je rekao da dolazi , i dolazi ona ima. Samo u vrijeme za expatriated Amerikanaca uživa u slavi se isplaćuje u funtama uživati u preko "zahvalnosti", Sony je zrcaljeno prebaciti na Qriocity on-demand usluga za gledanje filmova. Velika Britanija lansiranje obilježava Europski debi usluge (Mi smo također čuli da ga je kao "diljem Europe"), nudeći "stotine" pay-per-view streaming pomake na one s mrežom omogućen BRAVIA TV, Blu-ray igrač ili Blu-ray sustav kućnog kina. Mi smo rekli da knjižnice sastoji se od materijala iz Fox Home Entertainment, Lionsgate, MGM, Paramount Pictures, Sony Pictures Home Entertainment, starz Digital Media, Walt Disney Company, NBC Universal i Warner Bros, s obje novim izdanjima i slavi klasika gore za iznenadan zahvat. Najam cijene za SD sadržaje početi od £ 2,49 za knjižnicu sadržaj i £ 3,49 za novim izdanjima, dok HD sadržaj, odnosno početi od £ 3,49 i 4,49 £. Nije točno besplatno, ali to je mala cijena za platiti da bi to keister zasađene na Tursku dan.

Nastaviti čitanje Sony Qriocity video-on-demand usluge odlazi živjeti u Europi

Sony Qriocity video-on-demand usluge odlazi živjeti u Europi prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 24 studeni 2010 11:11:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Engadget španjolski | | Pošalji ovaj | Komentari