ponedjeljak, 19. rujna 2011.

Pridružite Engadget Podcast HD žive na Ustream u 17:30

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/19/join-the-engadget-hd-podcast-live-on-ustream-at-5-30pm/:
To je ponedjeljak, a mi smo još uvijek ovdje da vam pomoći dopuštajući vam zaviriti u snimanje štand kada Engadget HD podcast ide mp3 u 5:30 sati. Vratili smo se u našoj regularno vrijeme, tako da se pogled na live stream, chat i popis tema nakon pauze.

Nastaviti čitanje Pridružite Engadget Podcast HD žive na Ustream u 17:30

Pridružite Engadget Podcast HD žive na Ustream u 17:30 prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 19. rujna 2011 17:24:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Bionic vlasnika zlovoljan po piskav cvili, izvor zvuka još uvijek misterij

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/19/bionic-owners-peeved-by-high-pitched-whine-source-of-the-sound/:
Bionic priključak za slušalice
Izvješća su curi u za nekoliko dana sad da Droid Bionic vlasnici su saslušanje piskav cvili kada igrate mediji natrag kroz slušalice. Pa, to izgleda kao da je sigurno reći da je ozbiljan problem. Motorola forumima podrške su prepuna priče o ton piercing pozadinu i glasno klikne kao audio hardvera požari gore i ugasio. U stvari, možete pronaći primjere snimljene zvukove na izvoru vode. Do sada je nejasno je li problem hardver ili softver u svezi, i Motorola nije imala puno toga za reći o tome samo još. Mi smo sigurni da će kretati relativno brzo bi se riješio problem, iako, prije nego što su Verizon trgovinama potopljena s vratio Prijave.

[Hvala svima koji su poslali to u]

Nastaviti čitanje Bionic vlasnika zlovoljan po piskav cvili, izvor zvuka još uvijek misterij

Bionic vlasnika zlovoljan po piskav cvili, izvor zvuka još uvijek misterij prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 19. rujna 2011 17:32:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Motorola Vlasnici foruma | Pošalji | Komentari

Atlanta Uzgoj sustav videonadzora

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rS4fXI76FsY/Atlantas-Growing-Video-Surveillance-System:
McGruber piše "Atlanta novinama na gradskim 'centar Video integracija", koji omogućuje Atlanta Policijske uprave za kontrolu više od 100 javnih i privatnih kamere. "Dužnosnici kažu stotine ili tisuće više privatnog sektora kamere će na kraju hrane u središte." Prema Atlanta policije Zaklada "To će rasti po skokovi i granice tijekom godina. Cilj, naravno, da se cijeli grad prekrila [s kamerama]."

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Tjedan dana s Google novčanik (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/19/a-week-with-google-wallet-video/:
Beskontaktna plaćanja su nešto od znatiželje u industriji kreditnih kartica. MasterCard PayPass je bio oko za veći dio desetljeća, ali trgovci i banke podjednako čini neodlučan da usvoje tehnologiju potrebna da bi sustav raditi, i nedosljedno provođenje dodaje da konfuzije - posebno za kupce. Google-ov novi mobilni telefon-based novčanik servis ima potencijal transformirati tehnologiju iz sadašnjeg stanja kao transakcije Turskoj, na budućnost kao naplata prvak. No, hoće li to raditi? Proveli smo tjedan dana s Novčanik omogućen Nexus S 4G , koristeći uređaj plaćate svaki put kad smo naišli na terminalu MasterCard PayPass. Nažalost, to nije bilo dovoljno često, nas ograničavajući se na samo nekoliko transakcija u prvom tjednu. Ipak, s Google je upravo na početku razvaljati usluga, a samo ograničen izbor lansirati partnerima spremni otići, to je nemoguće dostaviti kompletnu presudu samo još. Skoči prošlosti pauzu za unutarnje pogled na Google novčanik , uključujući i video usluge u akciji, te kratak pogled na ono što svijet beskontaktna plaćanja može izgledati u budućnosti.

Nastaviti čitanje tjedan dana s Google novčanik (video)

Tjedan dana s Google novčanik (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 19. rujna 2011 16:25:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Arduino ide ARM

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2hhRb10vjOc/Arduino-Goes-ARM:
. mikejuk piše "cijeli svijet izgleda kao da se ide u ruke smjeru najnoviju inačicu programa Windows 8 će raditi na ARM procesorima, malina Pi je 25 dolara ARM temelji stroj i sada open source Arduino platformu ima novog člana - ARM-based Arduino Zbog objavljeni na kavu faire u New Yorku. Zahvaljujući koristi Amtel je SAM3U ARM-based proces, koji podržava 32-bitne upute i radi na 96Mhz. Zbog će imati 256KB Flash, 50KB od SRAM, pet SPI autobuse, . dvoje I2C sučelje, pet serijski portovi, 16 12-bitna analognih ulaza i više To je mnogo snažnije od trenutne Uno ili Mega Međutim, to nije sve dobit -. 3.3V radni napon i različitih I / O portovi se događa stvoriti neki problema s kompatibilnošću. Možda Intel bi trebao početi brinuti o donjem kraju procesora svijeta. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Atlas poduzima topline za topljenje ledenjaka zahtjeva

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/l_6-vvHaXus/Atlas-Takes-Heat-For-Melting-Glacier-Claim:
dtjohnson piše: "'Times Atlas of the World" tvrdi, a objavljivanje njegova najnovijeg izdanja, da je globalno zatopljenje je okrenuo 15 posto Grenlanda bivši ledom pokrivene zemlje' zeleno i bez leda. " Sada, međutim, znanstvenici iz Instituta za istraživanje Scott Polar reći te brojke, na temelju podataka iz Nacionalnog snijegu i ledu Data Center, su u krivu. "Nedavni satelitske snimke Grenlanda čine ga jasno da postoje u stvari još uvijek brojni glečeri i trajno leda pokrivaju gdje novo vrijeme Atlas pokazuje bez leda uvjete i nastanak novih zemalja ", kažu u pismu koje je poslao na vrijeme. Drugi je istaknuo da ako 15 posto Grenlanda led pokrivaju je izgubila, tada mora razine bi se povećao za 1 metar ... što se nije dogodilo. Možda još jedan klima kontroverze je piva. " Ažuriranje Sciencemag.com priču pinpoints vjerojatno izvor pogreške: 2001 karte iz NSIDC ilustrira Grenlandu središnji ledene ploče bez prikazivanja bilo periferne ledenjaka. Atlas urednici svibanj imati vidio ovu kartu i to krivo interpretirano. Kaže članak: "Sada glaciologists su lijevo težak to odgonetati kako ne podcjenjuju važnost mjeri ledenjačkog leda tope, dok je u isto vrijeme korekcije pogreške."

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Vuzix Zamotajte 1200VR naočale mogu pratiti vaše pokrete glavu dok ste Igra

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/kYxGEk0rbC8/:
Wrap 1200VR - Head-on

U potrazi za lijep par novih naočale? Što je naočale koje čine se osjećate kao da gledate 3D sadržaja na 75-inčni zaslon? Pa, to je sasvim poseban zahtjev, ali koje ste napravili Vuzix je ono što tražite. Tvrtka je danas objavila svoj novi par naočala virtualne stvarnosti zove Prelomi 1200VR.

To su gotovo identičan Prelomi 1200 3D naočale smo vidjeli u kolovozu , ali imaju posebne glave za praćenje mogućnosti za igrače. WVGA prikazuje ispred svakog su 800 × 480, ali može rukovati video ulaz u 720p, a može pojedinačno biti usmjerena za svako oko. Korisnik također može poziciji prikazuje na račun po svojim jedinstvenim među pupilarni udaljenosti.

Što se tiče tog naslova praćenje tehnologije ide, to dolazi s kompasom i devet senzora. Novi naočale podržava više od 100 naslova za 3D video i / ili glavu za praćenje, uključujući i naslove poput COD: Modern Warefare, Fallout 3, te FEAR.

Ako nosite kontakte ili čak čaša, bez brige. Vizux Zamotajte 1200VR može stati "ugodno" u većini recept naočale. I baš kao i kad idete u kino i slap na tom super cool par RealD naočale, svoje kontakte će ostati nepromijenjen.

Naočale povezati s gotovo bilo koje Windows laptop ili desktop, s podrškom za Windows 7, Vista i XP i 32-bitni i 64-bitnim verzijama. Dodatna sučelja i omogućiti priključak na komponentni video uređaja kao što su PlayStation 3 i Xbox 360 konzole.

Ako imate 600 dolara polaganje okolo i ne straha od izgleda poput naprava geek, check out Vuzix Prelomi 1200 VR naočale dostupan sada na Vuzix.com .


:
Web stranica:
Saznajte više

AT & T je navodno u razgovoru s protivnicima o prodaje imovine u nastojanju da spasi T-Mobile posao

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/19/atandt-reportedly-talking-to-rivals-about-asset-sales-in-effort-to/:
To je daleko prerano da se to pisanje off, naravno, ali AT & T-a predložena akvizicija od T-Mobile se suočava s nekim prilično značajnim preprekama koje bi mogle baciti veliki ključ u tvrtki planova - ne najmanje od kojih je tužba od Američko ministarstvo pravosuđa. Sada, prema Blooomberg, AT & T proaktivno je u razgovoru s nekoliko manjih rivala o prodaji neke svoje imovine (naime, "spektar i pretplatnika") u nastojanju da spasi posao. Iako su razgovori opisao kao "preliminarni" AT & T navodno je već posegnula za MetroPCS, Leap Wireless, Dish Network, CenturyLink, pa čak i Sprint, iako Bloomberg primjećuje da takve rasprodaje još uvijek se ne može dovoljno da zadovolji DOJ. Kao što ste mogli očekivati, sve one tvrtke ostaju mama o tome.

AT & T je navodno u razgovoru s protivnicima o prodaje imovine u nastojanju da spasi T-Mobile posao prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 19. rujna 2011 14:41:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Bloomberg | Pošalji | Komentari

Engadget Show živjeti sutra, s Jonathan Coulton, kavu faire, Keepon, i još mnogo toga!

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/19/the-engadget-show-is-live-tomorrow-with-jonathan-coulton-maker/:
Čovječe, imamo prepuna akcije show za vas sutra! Neki bi mogli reći da je malo previše prepuna akcije, ali ne i nas, čovjeka. I Yep, radimo ga ponovno živjeti, jer to je samo kako smo rolla. Mi smo snimanje sutra u 18:00 ET, a ako niste sretni / lokalne dovoljno da se pridruže u na zabavu u osobi u New Yorku, možete pratiti iz kuće na ovoj stranici ovdje.

Mi ćemo se pridružiti glazbenik / Internet senzacija Jonathan Coulton, koji će razgovarati njegov virusa uspon na vrh gitare, svira YouTube masama i da nas počastite upoznati pjesmu ili dvije.

Također ćemo biti putuju na kavu faire u New Yorku da pogledate robota, utrke kornjača školjke, vatru disanja zmajeve željeza, i puno 3D pisači. I Napravite: Live co-domaćini Matt Richardson i Becky Stern će se pridružio nam se živjeti u studio kako bi razgovarali o nekim od svojih omiljenih DIY projekte.

Tada ćemo biti plaćeni posjet kreatori Keepon, kako bi raspravljali o podrijetlu njihovih sladak mali ples 'bot. Tim će se putovanje kroz srednji ulicama New Yorka na milost jedan električni bicikl i Brian će pop po žaba u Manhattanu mjesto za pogledati tvrtke najnovije industriji definiranju dizajna.

Pretplatite se na Prikaži:

[ iTunes ] Pretplatite se na Prikaži izravno u iTunes (M4V).
[ Zune ] Pretplatite se na Prikaži izravno u Zune Marketplace (M4V).
[ RSS M4V ] Dodavanje hrane Engadget Show (M4V) u svoj ​​RSS agregator i to dostavljene automatski.

Engadget Show živjeti sutra, s Jonathan Coulton, kavu faire, Keepon, i još mnogo toga! prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 19. rujna 2011 15:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Shogun Bros ažuriranja Kameleon X-1 miš / gamepad, to baca se za unaprijed naručiti

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/19/shogun-bros-updates-chameleon-x-1-mouse-gamepad-tosses-it-up/:
Savršenstvo je neporecivo uzvišen cilj, ali to je upravo ono što Shogun Bros je težnja za, sa svježe najavio ažurirati svoje Kameleon X-1 igraći miš. Dostupan u tri različite boje, tvrtke "Perfect Version" svoje gamepad / miš ima poboljšane gumirane premaz za bolje prianjanje, novi izgled za daljinsko upravljanje i rad, možda najbolje od svega, produženo trajanje baterije. Osim toga, to je u biti isti uređaj vidjeli smo još u prosincu, s pet stupnjeva podesiv 1600dpi optički senzor, puna škriljevca od 16 gumba i force feedback podršku. Shogun Bros neće biti izdati ovu savršena periferne do 1. listopada, ali možete unaprijed naručiti sada na Amazonu za 60 dolara. Hit na link izvor kako bi se kupiti, ili kriška prošlosti pauzu za vrlo kratak priopćenju.

Nastaviti čitanje Shogun Bros ažuriranja Kameleon X-1 miš / gamepad, to baca se za unaprijed naručiti

Shogun Bros ažuriranja Kameleon X-1 miš / gamepad, to baca se za unaprijed naručiti prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 19. rujna 2011 15:19:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Amazon | Pošalji | Komentari

RMS: 'Je li doista Android slobodnog softvera?

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/xSSHz8EEs1w/RMS-Is-Android-Really-Free-Software:
Anonimni čitatelj upozorava članak Richard Stallman u Guardianu koja pitanja da li Android bi se opisati kao 'free' ili 'otvoreni'. Citiram: ". Google udovoljio zahtjevima GNU Opće javne licence za Linux, ali Apache licencu na ostatak Android ne zahtijeva izvor izdanju Google je rekao da nikada neće objaviti izvorni kod Android 3.0 (osim Linux ), iako izvršnih su puštene u javnost. Android 3,1 izvorni kod je također se zadržano. Dakle, Android 3, osim Linuxa, je non-free softver, čista i jednostavna. ... Android je veliki korak ka etički, korisnički kontrolom, slobodno softver prijenosni telefon, ali postoji dug put to ići. Hakeri rade na Replicant, ali to je veliki posao kako bi podržao novi model telefona, a ostaje problem firmware. Iako Android telefone danas su znatno manje loše od jabuka ili Windows smartphone, ne može se reći da će poštivati ​​slobodu. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


PETA Da biste pokrenuli web pornografije

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/5Zfle-VrDsk/PETA-To-Launch-Pornography-Website:
Ljudi za etički tretman životinja planiraju pokretanje odrasle orijentirana web stranice kako bi zaštitili životinje kroz mješavinu patnje životinja snimke i pornografija. Nisam siguran kako miješanje dvaju će osvojiti srca, umove, ili nestašan bita, ali Lindsay Rajt, PETA-ine suradnik direktor kampanje, čini se da mislim da je to dobra ideja. Ona kaže: "Mi smo u nadi da će doći potpuno novi publiku ljudi, neki od njih će biti šokirani grafičke slike koje možda nisu predvidjeli vidjeti kada su otišli u PETA-triple-X mjestu."

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Sony otkriva cijene i veličine Hoće li Google TV?

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Čini se da je netko unutar tvrtke, ili ste nezadovoljni sa svojim plaće i želi uništiti iznenađenje da je tvrtka izradila je za utorak 12. listopada, ili stvarno potrebu prošlo. Zašto? Jer ne samo da procurile informacije (još uvijek ne znam je li to stvarni) o mogućem veličinama koje će Google TV, ali i imena pojavili su se koji će biti pozvani modeli u pitanju.

Njihova imena su: NSX-24GT1 24 inča, NSX-32GT1 31 inča, NSX-40-inčni 40GT1 NSX-46GT1, (da, pogodili ste) od 46 inča. Ipak, oni su također opasnost da bi njihove cijene između ukupno 1.300, 1.400 i 1.900 dolara.

Čudna stvar: ako je to istina, najjeftiniji model Google TV će biti još skuplji (300 dolara) od 32-inčni model skuplji od Sony je ljudima u njihovom katalogu.

Traži za Apollo 10 je "Snoopy"

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/AwfhCwGxYZE/The-Search-For-Apollo-10s-Snoopy:
astroengine piše "u Velikoj Britaniji je vodio tim astronoma će koristiti svoje kometa i asteroida-lov vještine u trag komad Apollo povijesti. Godine 1969, Apollo 10 nije sve prvi mjesec slijetanje (Apollo 11) nije, osim zemljišta na . Mjesečeve površine Tijekom Apollo 10 misije, lunarni modul, pod nadimkom 'Snoopy' je odbacio i poslan u orbitu solarno - još uvijek se vjeruje da je vani, 42 godina kasnije 'Mi smo očekivali pretraživanje luk prema gore. na 135 milijuna km u veličini koja je ogroman prostor za pogledati ", britanski astronom amater Nick Howes rekao dnevne vijesti. 'Mi smo svjesni razmjera i veličine ovaj izazov, ali da imaju dva Faulkes opsezima pomoći lov , zajedno sa školama, plus činjenica da smo bez sumnje će se pojaviti mnoga nova otkrića, kao što su kometa i asteroida čini ovaj veliki znanstveni projekt previše. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Samsung planira blokirati iPhone 5 U Koreji

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/XW0GuZ-ownk/Samsung-Plans-To-Block-the-iPhone-5-In-Korea:
c0lo piše: "U očito odmazdu svojih američkih rivala je stalno patenta izazove na globalnim tržištima, Samsung Electronics je u potrazi za kompletan zabranu prodaje nadolazeće Apple iPhone 5 u Koreji. To je jedan od Samsung je nekoliko nedavno otvorena fronte u prijavi patenta svijetu ratova: Apple je tužio u Francuskoj na 3 tehničke patenata i protu-tužio u Australiji više od 7 tehničkih patenata (nakon Apple 'ofenzivu' privremeno blokiran Galaxy tab za Australiju) ".

Pročitajte više ove priče na Slashdot.