petak, 28. siječnja 2011.

ViewSonic V3D241wm, računalnog monitora s 3D tehnologijom

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ViewSonic ne želi biti ostavljeni i predstavio novi monitor koji ima modni tehnologije u ovom trenutku, 3D.

V3D241wm Viewsonic ima 24-inčni LED panel sa latencija 2 ms, 300 candelas svjetline, kontrasta 20.000.000:1 i 120Hz refresh rate, frekvencija ovisno o proizvođaču uživati u 3D sadržaja pomoću polariziranih stakala uključeni u ovaj monitor.

U ovom trenutku ne znamo što će cijena biti u eurima, ali u Velikoj Britaniji se prodaje za oko £ 330, koji se po trenutnim stopama koje će biti oko 376 €, iako ne možemo ovo se cijeni kada je u pitanju da se prodaje u Španjolskoj.

Više | Viewsonic

FBI Izvršava 40 naloga za pretres Za 'anonimni'

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/JKs5wio8T8Y/FBI-Executes-40-Search-Warrants-For-Anonymous:
CWmike piše "policijskih agencija diljem svijeta okreću se toplina na labavo organizirane skupine Wikileaks aktivista. Nakon jučerašnje vijesti da britanska policija je uhitila pet osoba, američke vlasti najavile da više od 40 naloga za pretres je izvršen u SAD-u u vezi s prošlog mjeseca Web-based napada protiv tvrtki koje su prekinute veze s Wikileaks. Istraživanja su također u tijeku u Nizozemskoj, Njemačkoj i Francuskoj, FBI je u četvrtak. Postupajući po obavijesti od njemačkih vlasti, FBI pretresli Dallas ISP Tailor Made Usluge prošlog mjeseca, u potrazi za dokazi koji se odnose na jednu od chat poslužitelji koriste Anonymous. drugom poslužitelju je pratiti na Fremont, California's Hurricane Electric. U četvrtak, web-stranice koriste Anonymous koordinirati ovom zadnjem krugu DDoS napada bio offline, i grupe Twitter i Blogspot stranice bili su tihi. " Reader Ajehals doprinosi link na UK Pirate Party objašnjenje o tome kako se zakon odnosi na DDoS napade.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Malezija javnost Genetski modificirani komarci

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ojQWjIGTV2s/Malaysia-Releases-Genetically-Modified-Mosquitoes:
Blessed_by_the_Cow piše: "Očigledno, malezijski znanstvenici su izdali 6.000 genetski modificiranih muški komarci u divljini. Ovi vampiri su promijenili da imaju kraći životni vijek. Osnovna ideja iza toga je da pomogne usporiti širenje Denga groznica je ubija komarce brže . "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Android 3,0 Saće emulator ima tragove smartphone podršku

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/28/android-3-0-honeycomb-emulator-has-traces-of-smartphone-support/:
Misao Saće je samo za tablete? Pa, to nije ! Naravno, tablete možda Google Glavni potisak s izdavanjem, ali smo uspjeli iskopati dovoljno dokaza na pregled SDK je izdan emulator jučer da sugeriše da ovi momci još uvijek drže svoje oči na smartphone nagradu.

Evo kako to radi: emulator se može podesiti da opterećenje na proizvoljno razlučivost zaslona. Po zadanom, to je WXGA, 1280 x 768 - savršen za tablete, ali očito veliki malen zalogaj čak i za najveće smartfone. Pa, ispada da postavljanje emulator za WVGA (kao što možete naći na modernim sredinom do high-end smartphone) aktivira umjereno različite ljuske UI koja nedostaje većina zaslon fijuk-bang doma stvari Google prikazan na Saće tablete . U stvari, zadanu lanser ruši se u potpunosti, što znači da je potrebno instalirati zamjene (Pokretač Pro radi lijepo), samo za igranje okolo.

Nakon što ste dobili, to je prilično sirovog, ali ti odmah primijetiti da je emulator je dobio neke tragove smartphone podršku. Naime, statusna traka se vraća u više smartphone-friendly oblik, iako jedno s pre- Gingerbread pozadini Boje i nepravilno obrnuti boja fonta. Zaključavanje ekrana (na slici gore) je natrag u svoj stari oblik, a ne webOS -esque kružne zaključati u Saće tableta UI. Preglednik - koji je u potpunosti je obnovljena u Saće - djela, ali bez vidljivih karticama, Google bi mogao biti misle da bih se previše nekretnina na ovom malom ekranu.

Opet, ne možete pabirčiti mnogo ovdje, ali to je zanimljiva prvenstveno zbog emulator zna vratiti na UI izgled smartphone na niže rezolucije - mogući znak da Saće će biti pravi dual-mode, dual-purpose platforma od dana jedan. A čak i ako to nije, to izgleda kao da si sami postavljate za dva UI strategiju niz cestu.


[Hvala, Andrija]

Android 3,0 Saće emulator ima tragova smartphone podršku prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 28 siječanj 2011 16:19:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj |

Bijela kuća podupire plan za rezervirati 700MHz 'D Block' za javnu sigurnost mreže

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/28/white-house-backs-plan-to-reserve-700mhz-d-block-for-public-sa/:
Javna sigurnost agencija u SAD-u su pritom za neko vrijeme da se tzv " D Block 'dio 700MHz bežičnog spektra sve do sebe , i to izgleda kao oni sada mogu službeno računati na potporu Bijele kuće u tom napor. Obamina administracija najavila je danas da je potporu planovima rezervirati airwaves - Procjenjuje se da vrijedi tri milijarde dolara ako su auctioned off - za nove nacionalne javne sigurnosti mreže, a također planira zatražiti Kongres da odobri dodatnih ulaganja potrebna za zapravo izgraditi mrežu, koja FCC procjenama mogao stajati koliko 15 milijarde dolara. Kao što je The Wall Street Journal napominje, sudbina predloženog mreže je sada u velikoj mjeri u rukama republikanaca House, koji su ostali podijeljeni o planu - iako su neki ključni članovi izaći u potpori je u posljednjih nekoliko dana.

Bijela kuća podupire plan za rezervirati 700MHz 'D Block' za javnu sigurnost mreže prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 28 siječanj 2011 16:48:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Dnevni Wireless | izvor Wall Street Journal | Pošalji ovaj | Komentari

UN: svjetski internet korisnika hit dvije milijarde, mobitel pretplate top pet milijarde

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/28/un-worldwide-internet-users-hit-two-billion-cellphone-subscript/:
UN-a Međunarodna unija za telekomunikacije predvidio prošle jeseni kako je broj korisnika interneta u svijetu bi pogodio dvije milijarde do kraja 2010, a sada je izdala svoj puni izvještaj koji potvrđuje samo to - 2,08 milijarde, biti specifičan. Kao i ITU-a Hamadoun Toure bilješke, taj broj predstavlja ogroman skok od puke 250 milijuna internet korisnika koji su postojali prije deset godina, a to znači da oko jedne trećine svjetske populacije danas ima pristup internetu od nekih vrsta - od onih, 555 milijuna ima fiksni širokopojasni pretplatu, i 950 milijuna mobilnog širokopojasnog pristupa. Baš kao impresivna kao da je (ako ne i više), su broj mobitela pretplate u svijetu, koja je sada prešla pet milijarde oznaka. To je gore od 500 milijuna kuna na početku godine 2000, iako je agencija napominje da je samo iznosio za "pretplate", a ne pojedinačne korisnike. Bilo koji način ste ga kriška, međutim, da je prilično rekord rasta za prvo desetljeće 21. stoljeća.

UN: svjetski internet korisnika hit dvije milijarde, mobitel pretplate top pet milijarde prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 28 siječanj 2011 17:15:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink @ BryanAlexander (cvrkut) | izvor ITU , AFP | Pošalji ovaj | Komentari

EU odobrila Intelov McAfee kupnju nakon Interoperabilnost zalog

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/nekOPHrJFeQ/EU-Approves-Intels-McAfee-Purchase-After-Interoperability-Pledge:
Anonimni čitatelj savjete vijesti da je Europska unija dala svoje odobrenje za Intelove se kupnje McAfee za 7,7 milijarde dolara nakon chipmaker obećao da neće pokušati ugušiti konkurenciju za ostale sigurnosne programe trčanje na Intel hardvera ili softvera McAfee trčanje na suparnika hardver. "Prema sporazumu, Intel obvezala osigurati sigurnost ostalih prodavača s tehnologijom potrebno pritisnuti istu funkcionalnost u svojim procesorima i čipsetima dostupne McAfee. Osim toga, Intel je obećao da će nastaviti s McAfee softverske podrške proizvodi rivala chipmakers, koji će uključivati Advanced Micro Devices. Europska komisija će pratiti Intel za poštivanje. "preuzete obveze podnosi Intel štrajk pravo ravnotežu, jer bi oni očuvanju i zaštiti tržišnog natjecanja i blagotvornim učincima spajanja ', Joaquin Almunia, Komisija VP zadužen za tržišno natjecanje, navodi se u priopćenju. "Ove promjene će osigurati da se natjecanje održava snažan i da potrošači dobili najbolji rezultat u pogledu cijene, izbor, i kvaliteta IT sigurnosti proizvoda."

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Istraživanja matičnih stanica prikazivati u IP ciglenih zidova

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/mI3dQJx6S1k/Stem-Cell-Research-Running-Into-IP-Brick-Walls:
hlovy piše "dobit motiv može - da, šokantno - pogon biotehnoloških istraživanja, ali, prema izvješću agencija AFP vijesti, taj isti pogon da zaradite novac je zapravo stavljajući kočnice na embrionalnih matičnih stanica istraživanje Uz istraživanja su već postavljena.. nazad nekoliko godina, zbog državni istraživački zabrani, američki znanstvenici sada lice zapreke jer su drugih sveučilišta ili tvrtki osigurana isključiva prava. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Dvanaest South's BookArc za Air stand up cozies oko vašeg MacBook Air

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/28/twelve-souths-bookarc-for-air-stand-cozies-up-around-your-macbo/:
Dvanaest Jug je napravio nešto od naziva za sebe po lukavost neočekivano (i općenito vizualno ugodan) pribor za sve Apple, ali ouftit najnovijim samo čini osobito suvišnim. BookAir za Air je opisan kao vertikalni stalak za MacBook Air , omogućujući vam da koplje svoj novi ultraportable uspravno za korištenje s desktop monitor i tipkovnica. "Naravno, moramo vjerovati da samo natucanje pojedinci imaju bilo kakav stvarni interes u korištenju svojih MBA kao zamjena za stolno računalo, ali hej, barem postoji sada stoje trebate uklopiti u tu kategoriju. Ona će biti na prodaju ubrzo za $ 39,99, s početnom pošiljke na glavu izlazi sljedeći mjesec.

Nastaviti čitanje Dvanaest South's BookArc za Air stand up cozies oko vašeg MacBook Air

Dvanaest South's BookArc za Air stand up cozies oko MacBook Air prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 28 siječanj 2011 15:07:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Dvanaest Jug | Pošalji ovaj | Komentari

Flip Mino HD s 802.11n WiFi hitova FCC

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/28/flip-mino-hd-with-802-11n-wifi-hits-the-fcc/:
Mi bi bio sluh glasine da je sljedeći-gen Flip kamera sa WiFi bi pogodio negdje u prvoj polovici godine, a što je ovo? Novi Flip video kamera s oba 2.4GHz i 5GHz 802.11n WiFi samo popped up u FCC bazu podataka. Na temelju oblik FCC naljepnice, mjesto HDMI priključak, a broj modela M3260, to definitivno izgleda kao član Mino obitelji, ali to je stvarno svi znamo - iako, ako smo morali kladiti, 5GHz podrška je tamo tako da se može zrake filmova FlipShare TV . Mi ćemo vidjeti, vidjet ćemo.

Flip Mino HD s 802.11n WiFi hitova FCC prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 28 siječanj 2011 15:30:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor FCC | Pošalji ovaj | Komentari

Engadget Show vraća u nedjelju sa Steve Wozniak!

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/28/the-engadget-show-returns-this-sunday-with-steve-wozniak/:
Očistite svoje kalendare svima, jer se ove nedjelje, 30. siječnja neponovljiv suosnivač Apple Steve Wozniak će nam se pridružili na prvi Engadget Show 2011! To će biti noć za pamćenje kao Woz nam se pridružuje za večer iskren, oku-otvaranje, i svi-okolo strašan razgovor. Mi ćemo biti streaming uživo u 18:00 od Cooper unije Rose dvorani, a mi imamo oko 200 sjedećih mjesta na raspolaganju na prvi došao, prvi-služili osnovi, ako želite da nam se pridružite u osobi. Također ćemo imati glazbu iz talentirane Zen Albatross i uobičajene luda pokloni. Vjerujte nam, kada kažemo da je ova epizoda će biti ep.

PODSJETNIK: Show održat će se u lijepu novo mjesto, Rose Auditoriumu u Cooper unije nove akademske zgrade (npr. ne TimesCenter), koji se nalazi na Manhattanu u 41 Cooper trgu . Sjedala je vrlo ograničen, pa se tamo rano!

Ulaznice su - kao i uvijek - slobodan svima koji bi htjeli sudjelovati, ali sjedenje je ograničen, a ulaznice će biti prvi došao, prvi poslužen ... tako doći rano! Evo ažurirane informacije o našim novim ticketing pravila koje trebate znati:
  • Nema ulaznice - ulaznice su potpuno besplatni
  • Događaj je svim dobnim skupinama
  • Ticketing će početi na Cooper Union nove akademske Zgrada u 2:00 na Nedjelja, Siječanj 30th, vrata će se otvoriti za sjedenje u 5:15, a show počinje u 18:00
  • Mi sada imamo dodijeljena za sjedenje, tako da prvi ljudi da biste dobili njihov ulaznice će dobiti prioritet za sjedenje. To također znači da jednom kada se ulaznica, vaše sjedalo je zajamčeno - nećete se vratiti u skladu da biste dobili dobru sjedala.
  • Ne možete skupljati ulaznice za prijatelje ili obitelj - tko bi željeli doći mora biti prisutan kako bi dobili ulaznicu
  • Kapacitet je ograničen (tek oko 200 sjedećih mjesta u kazalištu), i kada smo puni, mi smo puni
  • Mjesto se nalazi na 41 Cooper Square u New York, NY 10003 (karta nakon pauze)
  • Show dužina je oko sat vremena
Nažalost, nećemo biti pokrenut uobičajene text-to-pobijediti nagradnim igrama za ovu epizodu (znamo je sranje, ali to je izvan naših ruku), pa ako želite sjedalo ćete morati pokazati u osobi. Ako ste član medija koji žele sudjelovati, kontaktirajte nas na: engadgetshowmedia [at] Engadget [dot] com, a mi ćemo pokušati ugostiti Vas. Sve ostale ne-medija na pitanja mogu se poslati na: engadgetshow [at] Engadget [dot] com.


Pretplatite se na Show:

[ iTunes ] Pretplatite se na Show direktno u iTunes (M4V).
[ Zune ] Pretplatite se na Show direktno u Zune Marketplace (M4V).
[ RSS M4V ] Dodavanje Show feed Engadget (M4V) na svoj RSS agregator i to automatski dostavljena.

Nastaviti čitanje Engadget Show vraća u nedjelju sa Steve Wozniak!

Engadget Show vraća u nedjelju sa Steve Wozniak! prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 28 siječanj 2011 15:49:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Što je točno Galaxy?

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/o2nXLc1euuo/What-Exactly-Is-a-Galaxy:
sciencehabit piše: "Iznenađujući kao što svibanj zvuk, astronomi nemaju odgovor na ovo temeljno pitanje. Nema dogovor o tome kada zbirke zvijezda prestaje biti klaster i počinje se nešto više. Sada, u odjek nedavnih nesuglasica oko Pluton je status planeta, par astrofizičare iz Australije i Njemačke želite započeti raspravu o tom pitanju - čak i oni su postavili web-mjesto za ljude da svoje glasove ". Dok smo na temu galaksija, čitač Mvar istaknuo da su astronomi koristeći podatke iz Hubble uočio ono što bi mogao biti novi rekord za najudaljenije poznate galaksije, koji se nalazi oko 13,2 milijarda svjetlosnih godina od Zemlje.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Tesla je detalje zatvorene petlje baterije recikliranje program za Europu

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/28/tesla-details-closed-loop-battery-recycling-program-for-europe/:
Tesla je detalje "zatvorene petlje 'baterije recikliranje program za Europu
Električni automobili trebaju velika 'ol baterije, kao i model S paket prikazan iznad, i dok smo vidjeli vrijeme i opet da te stanice imaju gore bolje nego što se očekivalo već godinama, konačno oni su idući u trebate biti stavljena izvan pogona. Što se događa tada? Tesla već ima program recikliranja u SAD-u i sada je detaljno planove za sličan program u Europi, u partnerstvu s Umicore. Teslina paketi su sada podobni za Umicore's "zatvorene petlje" proces, rastavljanje ih ukloniti lakše ponovno koristiti komponente i onda rafiniranje ostatak ćelije sastojaka u stvari kao što su litij kobalt oksid, koji se mogu koristiti u druge baterije, te razni drugi nusproizvoda koji se može koristiti u cementnim ili ispuniti. Cijeli proces razbijanje dolje i vađenje sve komponente je zapravo isplativo, pa se nadamo Euro vozači neće dobiti pogodak sa bilo pricey Roadster raspolaganju naknade kada su trgovine do Model S.

Tesla je detalje zatvorene petlje baterije recikliranje program za Europu prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 28 siječanj 2011 13:33:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Tesla Blog | Pošalji ovaj | Komentari