petak, 7. listopada 2011.

Steve Jobs 'Stanford Početak Adresa gledalo 8 milijuna puta jučer

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/8Y1SN74HVHg/:
Steve Jobs-1

Wow. U svjetlu tužnu vijest za Apple suosnivač Steve Jobs 'prolazi, video s njegove nadahnuća govorima i prezentacijama vidjeli čeljust-ispuštajući iznosu od pogleda . Jedna od radnih mjesta 'najpoznatije i novije govora, početak govora na sveučilištu Stanford u 2005 prosječno 2.000 dnevni prikazi u rujnu. Jučer, govor vidio više od 8 milijuna puta, prema Vidljivi mjere.

Njegov mnogo proizvod prezentacije na Apple događaja u prosjeku 24.000 dnevni prikazi u rujnu (evo rane jednom od 1997.) Jučer, te video generira više od 6,8 ​​milijuna pregleda. Njegov intervju uz Billa Gatesa na All Things Digital prosječno 11.000 dnevni prikazi u rujnu. Jučer, te video iskrsle 850.000 pregleda. Dakle, više od 15 milijuna pregleda ukupne samo u jednom danu.

To nije pitanje da sve ove videa su sada dio našeg kolektivnog sjećanja Steve Jobs.


Osoba: Steve Jobs
Web stranica:
Tvrtke: Pixar , NeXT , Apple

Steve Jobs je bio suosnivač i izvršni direktor tvrtke Apple i ranije Pixar. Steve Jobs rođen je u Green Bay u Wisconsinu kako bi Joanne Simpson i sirijske oca. Pavao i Clara Poslovi Mountain View, Kalifornija potom ga usvojili. Godine 1972, Jobs završio Homestead High School u Cupertinu, Kaliforniji i upisano u Reed College u Portland, Oregon. Jedan semestar kasnije, on je ispao iz, kasnije zauzima studij filozofije i stranih kultura. Steve Jobs je duboko ukorijenjen interes u. ..

Nema komentara:

Objavi komentar