utorak, 28. lipnja 2011.

3M čitač koncept izgleda poznato, da moli da ne suditi prema koricama knjiga

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/28/3m-reader-concept-looks-familiar-begs-you-not-to-judge-an-ebook/:
Ova slika navodno se trenutni koncept dizajn za 3M predstojeće eReader izgleda strašno poznato. U stvari, sličnosti txtr čitatelj smo vidjeli nekoliko godina leđa su prilično tajanstven - i oni su vjerojatno više od kože duboko, viđenje kao kako 3M je ulaganje u poduzeće. Postoji pristojne šanse, međutim, da će uređaj hit na tržištu u potrazi malo drugačija - i nadamo se s nekoliko drugih promjena na brodu, budući da je txtr čitatelj je sada malo drevna. Jedna stvar se čini prilično vjerojatno: uređaj vjerojatno će se igrati lijepo sa 3M je nedavno najavio oblaka knjižnice pozajmljivanje usluge. Niste očekivali 3M pustiti druge tvrtke imaju sve zabave, ste?

3M čitač koncept izgleda poznato, da moli da ne suditi prema koricama knjiga prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 28 lipanj 2011 13:41:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Digitalni Reader | Pošalji | Komentari

San Francisco Razmatra zabrani Sve Pet Prodaja

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/oGHA7OJgHnA/San-Francisco-Considers-Ban-On-All-Pet-Sales:
Hugh Pickens piše "LA Times izvještava da Humane Pet Nabava Prijedlog je na putu da Upravni odbor u San Franciscu To bi zabraniti prodaju bilo koje životinje koja hoda, leti, pliva, pretražuje i slithers -. Osim ako namjeravate jesti. predstavnici 45 dolara milijardi dolara 50 milijardi godina ljubimac industrija poziv prijedlog San Franciscu 'daleko najradikalniji zabrane koje smo vidjeli' zemlje i tvrde da bi to sila malih operatera zatvoriti. životinja aktivisti kažu da će spasiti mali, ali značajan živi, ​​zajedno s novcem poreznih obveznika, a na kraju nepotrebnih patnji. 'Od Descartesa na gore, u zapadnom razmišljanje, ribe i druge neljudske životinje nemaju osjećaje, nemaju emocije, možemo raditi što god želimo ih ", kaže Philip Gerrie, koautor prijedloga." Ako smo smatrali ih živim bićima, mi bismo se s njima drugačije. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Lozinke dokazati Predvidiva

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/AaYcDXf5Y7w/Passcodes-Prove-Predictable:
mikejuk piše: "Istraživanje otkriva nešto što smo svi osumnjičeni, ali nije mogao dokazati - u četiri znamenke PIN najpopularnijih prvi broj jedan, najpopularnija drugu znamenku je dva Entropija samo stvarno slatkiš u na trećoj i četvrtoj znamenki Što je.. više gleda na frekvencijama od četiri znamenke grupe samo 10 različitih lozinke će biti dovoljno za otključavanje jedan u sedam iPhone! "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Kromosom završava vezani za životne povijesti, kroničnim bolestima

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/PWxgLMM-k1Q/chromosome-ends-tied-to-life-history-chronic-diseases.ars:

University of California-San Franciscu Liz Blackburn dobila Nobelovu nagradu za istraživanja koja su identificirana specijalizirani malo strojeva, pod nazivom telomeraze, koji održava krajevima kromosoma, koji bi inače očekuje se da će smanjiti svaki put stanica dijeli. To skupljanje je mislio postaviti ograničenje na broj stanica podjela koje se mogu pojaviti u normalnim stanicama, te nagradu priznati da je njegova reaktiviranja Čini se da je nužan korak u transformaciji na rak. No, Blackburn koristila svoje predavanje na Lindau nobelovci sastanak tvrditi da su sve vrste bolesti su povezane s promjenama u aktivnosti telomeraze, te da kromosom završava pružaju čitanje od jedne osobe života povijesti. I ona ima robota koji je zauzet stvaranje podataka u leđa gore.

Bakterije i Archaea su kružni kromosoma, koji osigurava da nema DNK labav završava u tim stanicama. Kompleks stanica eukariota ima linearnih kromosoma u jezgri. To stvara dva problema. Popravak DNA sposobnosti stanica treba prikaz završava, ili telomere od kromosoma kao mjesto gdje kromosom je slomljena, i pokušati ga popraviti. Osim toga, enzima koji primjerak DNA nisu u mogućnosti započeti kopiranje na kraju komada DNA. Dakle, kad god stanica ima za kopiranje DNA, kopiranja nužno će ignorirati neke krajeve kromosoma.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Capcom zaljubljivali replay vrijednost nove igre čineći spremljene igre trajno

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/Mt7JwUyArwk/capcom-crushes-replay-value-of-new-game-by-making-saved-games-permanent.ars:

Kada otvorite potpuno novi primjerak Resident Evil: Plaćenici 3D danas, vi svibanj pronaći nešto zanimljivo u priručniku. "Napomena: Spremljeni podaci o ovaj softver ne može resetirati", vi ste upozoreni. Kada igrate igru ​​i svoj napredak je spremljena, nema načina da se to vratiti. To je igru ​​zauvijek.

Dopustite mi objasniti zašto je to tako iritantno ako ste nejasno na koliko neprijateljski to je za gamere. Nakon što ste tukli igre, ne možete izbrisati Vaše napredak i početi ispočetka. Ako želite kredit igru ​​prijatelju, oni neće biti u mogućnosti za pokretanje vlastite igru ​​od početka. Vi svibanj biti u mogućnosti trgovati igre u dućan ili ga prodati, ali ne bih predložiti da kupuju od nekoga koristi, budući da nećete moći početi od početka i otključavanje svih sadržaja sebe.

"Pasivno igra prodaje nisu bili faktor u tom razvoju odluku, pa se nadamo da svi naši korisnici će moći uživati ​​u cijelosti opstanka djelovanje iskustva da igra ne nudi", Capcom je rekao u izjavi dao Giant Bomb .

"U Resident Evil: Plaćenici 3D, sve misija napredak sprema izravno na Nintendo 3DS uložak, gdje se ne može resetirati", navodi se dalje. "Priroda igra poziva visoke razine replayability kako bi se poboljšala poslanje rezultate. Osim toga, ova značajka ne ukloniti sadržaj dostupan za korisnike."

Ako to ne povrijediti preprodavati vrijednost, zašto bi inače ste to učinili? Također, ovaj boli svatko tko kupi kopiju igre, i značajno štete dugoročno replayability u naslovu. Ja često obrišite spremljene igra datoteke moje prijenosni igara za početak svježe, i ovaj novi "lice" čini da je nemoguće.

Dakle hvala, Capcom. Imate moje odluku o kupnji mnogo lakše.

Pročitajte komentare na ovaj post


Zynga planiranje na sliku za IPO već sutra, će povećati 1,5 dolara do $ 2B at $ 15 do $ 20B Vrednovanje

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/XaRwf8Y4a1E/:
Array

Inkd podiže $ 3,5 milijuna dolara za mobilne web izdavaštvo App Zapd, Rob Glaser pridružuje odbora

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/_JWVKEuQ-ds/:
Array

Mozilla pokreće inkubator program za Otvoreno web

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/NcusPEcUnwg/:
Array

Nokia N9 kamera: uzorak slike i video

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/28/nokia-n9-camera-sample-images-and-video/:
Naš prvi susret s Nokia N9 svibanj su jedanaest različitih vrsta strašan, ali znali smo da je samo ogrebotina na visoko kvalitetni polikarbonata površine. Jedan od osnovnih komada funkcionalnosti nismo dobili priliku za rješavanje natrag onda je kamera, a nakon Nokia odlučila trubiti da rog nedavno - govoreći, među ostalim, da je to " najbrži slika hvatanje telefon ", ali - odlučili smo morali ići natrag za drugi go-oko.

U pogledu performansi, Nokia kamere definitivno živi do hype vlastite tvrtke, s gotovo trenutno snima i jednako brzo vratiti u stanje spremnosti za više slika uzimanje. Kod snimanja videa, smo primijetili da je tonski zapis počinje nešto kasnije od videa, ostavljajući prve polovice drugi ili tako bez zvuka. To nije neuobičajeno problem (mi smo ga vidjeli na druge telefone i tablets) i može se vidjeti u naš video uzorku nakon prekida. Sada bi moglo biti dobro vrijeme za također napomenuti da N9s smo testirali sa danas su svi bili prototip jedinica, tako da ne prejudicira konačno Nokia hardvera na temelju onoga što vidite ovdje. Ako vaš prerano sud je pozitivno, sumnjamo Nokia bi smetalo da.

Dakle bilo kako smo prošetali oko tvrtke ureda, u pratnji grupe nenaoružanih, ali sigurno smrtonosan Finski nindža, uzimanje snimke okolnih cityscape kao što smo otišli. Rezultati pokazuju N9 branje gore tona detalja i kontrole buke krasno, dok je nekoliko pripreme ThinkPad ruke na fotografije uvjerile su nas to može učiniti prilično zvijezda posao s krupni planovi , kao dobro. S imenom kao N9, međutim, bilo je očito što telefon mi je potrebno usporediti Nokia poput usamljenog vuka meego slušalice na, tako da se dođe naš pouzdan N8 sa svojim svjetski premlaćivanje 12 megapiksela senzor. Jao, usprkos F2.2 otvor na N9 Nokia nije uspjela ponoviti junaštvu njegovih ranijih uređaja: N8 pokazuje svoje prednosti u dosljedno branje vanjska strana bolje ravnoteže boja i također se oštrije kroz okvir. To čini N9-a slike se pojavljuju kao da su iz vatrenog oružja kroz izmaglicu, iako smo ubrzati kako bi dodali da to treba uzeti u obzir snagu starije telefon nego veliki neuspjeh novu. Osim toga, N9 pati od tipično uskim dinamički raspon senzora smartphone kamere, što je uzrok dosljedno BL

Preskočeni LeapPad Explorer tablet Hands-on (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/28/leapfrog-leappad-explorer-tablet-hands-on-video/:

Ako imate djecu i vlastiti tablet, šanse su da ste prošli na stražnjem sjedalu u povodu, tražeći svoje pet godina će vam pomoći da navigaciju do plaže, ili se tuku inače beznadno razini u Angry Ptice . Sada, možete ih nagraditi s tablet vlastite. Dostupan u zelenom i ružičastom, 100 dolara preskočeni LeapPad Explorer sadrži 5-inčni, 480 x 272 piksela (16:9) zaslon osjetljiv na dodir, 2 GB od izgrađen-in za pohranu i trajno stambeno - ali 5-9 godina stari zar 't idući u dobiti je uhvaćen gore na naočale. Oni će se obavijest da ugrađeni u kameru (uz video snimanje), mikrofon, olovka i akcelerometar, ali - sve što omogućuju prilagođenih jare-friendly aplikacija i obrazovne igre, uključujući Disney Animation Studio, interaktivni čitač, i kompatibilnost s više od 100 preuzeti aplikacije i preskočeni metaka, koji u rasponu cijena od $ 5 do $ 25 godina.

Mi smo sigurno daleko izvan LeapPad ciljne demografske, ali smo imali priliku ići kazaljka-na s uređajem ranije danas, i osjetio da je tablet čvrsto je građena, s dobro zaobljenim skup značajki i dovoljno proširivost opcije - za djecu igračke, naravno. Igre i aplikacije iskoristio Pad značajke, kao što su Roly Poly piknik, koji koristi Akcelerometar za navigaciju kroz labirint, pravopis jednostavne, tri slova riječi na putu (kao i sve aplikacije i igre, piknik je podesiva na temelju vaših malo jednoj dobi i vještine razini). Tu je i video player (trenutno ograničen na 4:3 sadržaja), foto i video snimanje aplikacije. Dostava 15 kolovoz, uređaj nema tona konjskih snaga ispod poklopca motora - 400MHz procesor znači da aplikacije neće pokrenuti s brzinom i milost ipad 2 -, ali za 100 $ igračka, LeapPad će učiniti samo fino. PR i Hands-on video su nakon prekida.

Nastaviti čitanje preskočeni LeapPad Explorer tablet Hands-on (video)

Preskočeni LeapPad Explorer tablet Hands-on (video) porijekla

Budućnost Vrijeme: UTC i skok Drugog

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/YVnz7G6r4hg/The-Future-of-Time-UTC-and-the-Leap-Second:
rlseaman piše "UTC (" koordiniranom univerzalnom vremenu ") je vrlo blizu da bude redefinirana da više ne rotaciju Zemlje pratiti Clocks posvuda - na vašem zidu, ručni zglob, telefona ili računala - zaustaviti održavanje Sunčevo vrijeme 'američki znanstvenik", kaže: ".. Prije atomske mjerenja vremena, satovi su bili postavljeni na nebo. No, s početkom u 1972, radio signali počelo je emitiranje atomske sekunde i prijestupnih sekundi su povremeno dodati da je tok od atomske sekunde da bi signale sinkronizirani sa stvarnim rotaciju Zemlje. Takve prilagodbe su smatra potrebnim, jer Zemljina rotacija je manje redovito od atomske vremenskog. U siječnju 2012, UN-povezanih organizacija trajno razbiti ovaj link za redefiniranje koordiniranom univerzalnom vremenu. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Mortal Kombat otkriva za plaćanje budućnost borbena igra DLC

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/IDMBMYkXKRw/mortal-kombat-reveals-for-pay-future-of-fighting-game-dlc.ars:

Mortal Kombat je jedna od najboljih borbenih igara biti objavljen ove generacije. Duboko roster igrača favorita na karakter odaberite ekran, sadržaj koji je zabavno igrati se s prijateljima ili čak samo-što je rijetkost u borbi protiv igara i na PlayStation 3 postoji čak roman 3D značajka za igrače s potrebnim hardverom. Dali smo igru ​​"kupiti" Ocjena i stand-by to, ovo je naslov koji će impresionirati ljubitelja franšize, kao i došljaci.

Iz poslovne perspektive, međutim, Mortal Kombat jedna je od prvih borbenih igara u potpunosti obuhvatiti digitalne kulture u kojem živimo, sa sadržajem obećao predizdanju, za plaćanje on-line strategiju ako kupite koriste, a postrelease DLC dolaze na redovite tempom . Pakao, ako ne želite platiti za znakove jedan po jedan, možete čak i naručiti DLC spremiti neki novac. Ovo je igra koja pokušava da nas se bave (i plaćati) za što je dulje moguće.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Kao što je Seesmic Ponude Adieu RIM, UberMedia predstavio UberSocial 1,2 za BlackBerry

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/e5czRqIyxSI/:
Array

Biskvit konzerve: svoj najveći obrane protiv industrijske špijunaže?

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/28/biscuit-tins-your-greatest-defense-against-industrial-espionage/:
Mi ne znamo što je vaš dnevno samljeti je sviđa, ali mi stalno smo warding stalno prisutna opasnost od industrijske špijunaže. Iz bilo kojeg razloga, ovdje je nešto što smo tek pokušati: obični kućanski biskvit kositra. Riječ je da je tanka, metalni pekarskih proizvoda nositelj je super za čuvanje očima potencijalnih sabotera daleko od svoje tajne, spremanje mobilne uređaje. AFP javlja da su rukovoditelji na njemačkom kemijska tvrtka počela nošenje svoje telefone oko u kutije da ih zaštiti od vrsta elektromagnetskog zračenja se koriste za ukrasti vrijedne informacije iz mobitela. Nema riječi o tome koliko uređaja koji su uključeni su trčanje Gingerbread ili slične tijesta-based operativnim sustavima.

Biskvit konzerve:? Svoj najveći obrane protiv industrijske špijunaže prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 28 lipanj 2011 11:15:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Tekstualno | izvor AFP | Pošalji | Komentari

Gigabyte uvesti Llano kompatibilan A75 matične ploče za DIY set (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/28/gigabyte-intros-llano-compatible-a75-motherboards-for-the-diy-se/:
Llano-based računala još uvijek curi svoj ​​put na tržište, ali ako ste poduzetni tip možete samo i izgraditi vlastiti. Gigabyte je najavio samo obitelj od sedam A75 seriju matičnih ploča, sve koji su kompatibilni s AMD-spankin 'novi Fusion A6 i A8 čipova i čipseta A75. To recap, Fusion-serije kombinira diskretna klase Radeon HD GPU i bilo s dvije ili quad-core CPU na istom umrijeti, iako sve A6 i A8 modeli su quad-core. Te 35 - i 45-vat čipovi također su stereoskopski 3D-sposobne i podršku za USB 3.0, DirectX11, OpenCL / OpenGL, i oba 1600MHz DDR3 memoriju i manje snage 1333MHz DDR3L memorije. Što se tiče matičnih ploča, koje omogućuju 108dB audio sa 7,1 surround zvuk, a možete koristiti Easy Tune Gigabyte 6 korisnost ostvariti Fusion je obećanje overclocking. Oni također koriste tvrtke DualBIOS tehnologije kako bi se spriječilo neuspjeh to učiniti BIOS korupcije, dok je svaki USB priključak ima svoju osigurač za sprečavanje luku neuspjeh. Hit izvor link za informacije o tome gdje kupiti, a mosy na prošlost pauzu za punu PR i kratki demo video.

Nastaviti čitanje Gigabyte uvesti Llano kompatibilan A75 matične ploče za DIY set (video)

Gigabyte uvesti Llano kompatibilan A75 matične ploče za DIY set (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 28 lipanj 2011 11:37:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Gigabyte | Pošalji | Komentari

Sony otkriva cijene i veličine Je li Google TV?

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Čini se da je netko unutar tvrtke, ili su nezadovoljni sa svojim plaće i želi uništiti iznenađenje da je tvrtka izradila je za utorak 12. listopada, ili stvarno potrebu prošlo. Zašto? Jer ne samo da procurile informacije (koja još nije poznato je li to pravi) o mogućem veličinama koje će Google TV, ali i imena pojavili su se koji će biti pozvani modeli u pitanju.

Njihova imena su: NSX-24GT1 24 inča, NSX-32GT1 31 inča, NSX-40GT1 40 inča NSX-46GT1, (da, pogodili ste) od 46 inča. Ipak, oni su također opasnost da bi njihove cijene između ukupno 1.300, 1.400 i 1.900 dolara.

Čudna stvar: ako je to istina, najjeftiniji model Google TV će biti još skuplji (300 dolara) da 32-inčni model skuplji od Sony je ljudima u njihovom katalogu.

Sretan Dan Tau

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/BaVOtpgsRZc/Happy-Tau-Day:
Zaboravite na Pi Day, danas slavimo nešto dvostruko dobro: Tau dan. Za daleko predug, Pi je mlada i Tau je djeveruša. Kao što je Michael Hartl ističe u Tau Manifesto ", Pi je zbunjujuće i neprirodno izbor za krug stalno." On daje predavanje na California Institute of Technology na temelju manifesta, s kolača bio na kraju. "Dvaput onoliko kao što ste mogli očekivati", kaže on.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.