petak, 7. listopada 2011.

Sprint Novi 4G LTE mreža obuhvatit će 260 tržišta 2013

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/xthQHFBuYCE/:
sprintlte

Sprint je danas objavio svoje planove za predstojeći 4G LTE mreža, koja bi trebala pokriti 120 različitih američkim tržištima do kraja iduće godine. Do 2013, tvrtka očekuje da će više od 260 tržišta imat će koristi od LTE pokrivenost. Primjena treba početi na 1900MHz spektar, i Sprint se nada da će lansirati na 800MHz spektra u budućnosti. Sprint je također nada da izgrade svoje LTE mreže pomoću LightSquared je 1600 MHz spektra, iako posao još čeka odobrenje FCC.

Sprint će se nastaviti prodavati WiMAX kompatibilnih telefona tijekom sljedeće godine, zajedno s 12 do 15 novih LTE mogućnostima uređaja, CNET izvješća . Prvi Sprint LTE uređaja očekuje se sredinom ljeta 2012.

Dok Sprint je ovisno o Clearwire WiMAX mreže za svoje, LTE roll-out je u Sprint dvor. Kao što smo spomenuli ranije , Sprint želi učvrstiti mreže, čime je ukupno od 60.000 do 40.000 korištenjem multi-mode web stranice mreže (koje kombiniraju 3G i 4G stanica jedinica). Primjena ovih multi-mode web stranice je već u tijeku.

Sprint je poput bika na pozitivne učinke koje LTE rollout će imati za svoje kupce. Oni tvrde da 3G za 4G prijelaz će biti što bliže bešavne kao oni mogu upravljati, i da svi Sprint kupci će imati barem malo iz mreže remont.

Razvijanje ...



Nema komentara:

Objavi komentar