subota, 27. studenoga 2010.

Proizvodnja Royale debija 1,2 milijuna dolara Opera harmoniku gledati, Sir Steampunk scoffs

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/27/manufacture-royale-debuts-1-2-million-opera-accordion-watch-si/:
Pa, pardon nas. Mi balked na $ 208 cijena krpa stavljena na Tokyoflash u RPM LED ručni sat , ali vrijednost propozicija tamo sada izgleda strašno puno svjetlije u odnosu na ovo. Proizvodnja Royale gleda uhvatiti barem jedan ili dva elitists off straže sa svojim novim Opera Time-Piece, 1,2 milijuna dolara uređaj koji je sastavljen od 319 dijelova u divljini Švicarskoj. Navodno, to je bio dizajniran za Fabrique du temps, a minutu ponavljač igra sata u ključu kao minute zvoniti u cis. To je također uvukla u 18k zlato, safir kristal i zdravu dozu samopoštovanja. Riječ na ulici je da samo desetak od tih će biti na raspolaganju za prodaju, uz harmoniku kućište se stajanje značajka u našim očima. Na način govora, naravno.

Proizvodnja Royale debija 1,2 milijuna dolara Opera harmoniku gledati, Sir Steampunk scoffs prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 27 studeni 2010 17:18:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Boing Boing | izvor Blog Za čitanje , Proizvodnja Royale | Pošalji ovu | Komentari

X-37B Secret Space Plane na zemlju Uskoro

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/di1PMhGVJ0U/story01.htm:
Phoghat piše "jako klasificiraju X-37B Space Plane je na rasporedu u zemlji uskoro. To je bio lansiran iz Cape Canaverala u Floridi 22. travnja na vrhu Atlas pet raketa, a Air Force je još uvijek vrlo tajanstven o svim aspektima leta. Mi znamo da je postavljen na dodir dolje na Vandenberg Air Force Base je 15.000 stopalo pista, prvobitno izgrađena za Space Shuttle program. Na mnoge načine, obrt nalikuje prijevoz sa čekinjav krila, stajni trap i snažan motor koji omogućuje plovila promijeniti svoje orbite (mnogo žalost mnogi promatrači na terenu). Njegov uspjeh očito je dao novi život na svog prethodnika, X-34, koji je bio mothballed. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Boeing je Spectrolab podružnica postaviti za masovnu proizvodnju 39,2 posto učinkovit solarne ćelije

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/27/boeings-spectrolab-subsidiary-set-to-mass-produce-39-2-percent/:
Boeing je Spectrolab podružnica je radio na izradi solarnih ćelija sve više i učinkovitije godina za sada, i to izgleda kao da je sada postavljen staviti svoj najnoviji rekord stanice u masovnu proizvodnju. Oni dolaze u obliku tvrtke novi C3MJ + solarnih ćelija, koja se pohvaliti prosječnu učinkovitost pretvorbe od 39,2 posto, što ih čini najučinkovitiji masovno proizvedene stanice do danas. Što je više, Spectrolab kaže da od nove ćelije su toliko slični da trenutne C3MJ proizvodnje stanica, to bi trebalo biti relativno jednostavno za kupce koje već koriste tim da se nadograditi na nove ćelije. Još uvijek nema riječi o cijeni, čini se, ali nova stanica bi trebala biti dostupna u januaru. I, da, Spectrolab Također je teško na poslu na razbijanje svoj vlastiti rekord - ona se nada da će ispucati 40 posto oznaku kasnije u 2011.

Boeing je Spectrolab podružnica postaviti za masovnu proizvodnju 39,2 posto učinkovit solarnih ćelija prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 27 studeni 2010 16:31:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Gizmag | Pošalji ovaj | Komentari

Sateliti Špijun na Crni petak kupce

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/na5M-UBHgmo/story01.htm:
MojoKid piše "Ti sateliti u svemiru ne samo uzeti špijun slike. Na ovoj Crni petak 2010, oni zapravo su slike od vas, i vaše hrle Crni petak shopping ponude. Istraživanje je učinjeno kako bi vidjeli što potrošačke potražnje u ovoj godini znači za maloprodaju dionice. trend, do sada, je bio povoljan. tvrtke uključene u ovom su Remote Sensing Metrics i Digital Globe. daljinska istraživanja Metrics je Chicago-based konzultantska tvrtka koja analizira satelitskih snimaka. Zauzvrat, kupuje one slike iz Colorado-based tvrtka Digital Globe, koja posluje u vlastitim satelitima. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Intelov Sandy Bridge CPU početi curiti van, 2GHz quad-core i7-2630QM dolaze u HP-dv7

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/27/intels-sandy-bridge-cpus-start-to-seep-out-2ghz-quad-core-i7-2/:
Intelov Core i7-2630QM čip je napravio skok od tvrtke Putokaz na svoj prvi spec. lista, ljubaznost od HP-dv7. Mi smo naići na potpuno detaljan popis komponente za HP-prijenosno računalo za zabavu, koja uključuje 2GHz quad-core CPU kao zvijezda svoje pokazati. Sada, naravno, ni HP niti Intel je rekao ništa službeno po tom pitanju, ali Laptoping također je njuškanje okolo i naći oglasi na online trgovac na malo za prijenosna računala iz Lenova i Gateway također nudi još nenajavljeni dio. To nije točno tajna da Intel namjerava puhati krvavog vrata od HZZ-a 2011 sa svojom Sandy Bridge procesor izbor, ali to je ohrabrujuća da biste vidjeli dobavljačima u potrazi željni i spremni tako daleko unaprijed lansirati datum - to bi trebalo značiti ne nedostaje izbora kada je Paul Otellini konačno koraka gore i čini stvari službeno dužnosnik.

Intelov Sandy Bridge CPU početi curiti van, 2GHz quad-core i7-2630QM dolaze u HP-dv7 prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 27 studeni 2010 15:33:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor HP , Laptoping | Pošalji ovaj | Komentari

DHS uhvati 75 + domena

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/va-679xmqVs/story01.htm:
Mnogi čitatelji su poslali u ažurirati na jučerašnjoj priča o Department of Homeland Security's oduzimanje torrent-finder.com, domene oni vjeruju da se uključe u online piratstva. Kao što ispada, to je samo jedna od desetine web stranica koje su bile na meti imigraciju i carine provedbu. "U najavljujući da rad, John T. Morton, pomoćnik tajnika ICE, i predstavnici Motion Picture Association of America nazvao ga dugoročno napora protiv online piratstva, i rekao da se osumnjičeni zločinci će se provoditi bilo gdje u svijetu. 'američki poslovni je pod napadom od krivotvoritelja i gusara svaki dan, sedam dana u tjednu ", rekao je gospodin Morton.' Criminals su američki krađa ideje i proizvode i njihovu distribuciju putem Interneta." TorrentFreak članku smo razgovarali jučer je ažurirana s popisa blokiranih stranica.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




BendDesk: zakrivljene multitouch radni prostor u budućnosti (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/27/benddesk-the-curved-multitouch-workspace-of-the-future-video/:
Mediji Computing Group - inače poznat kao dudes i dudettes odgovoran za izradu multitouch kuka opet - je natrag, a neki bi mogli reći bolje nego ikad. BendDesk je čudan novi koncept radni prostor za budućnost, oslanjajući se oslanja na zakrivljena multitouch zaslon donijeti wow. Stol je Grupe viziju spajanja multitouch sa zajedničkim fizičkim području, i to je vjerojatno najbolje provedbe smo vidjeli još. Punih deset dodirne točke su podržani, ali donji dio je također dizajnirana da se koristi kao standardni stol, drži svoj laptop, administriranje i mastilom zbirka ako tako odlučite. Šokantno dovoljno, cijela stvar izgleda izuzetno ergonomski, previše. Šef o prošlosti pauzu za uvid da se koristi, ali ne držati dah čeka brod datum i cijena - nešto nam govori da će biti neko vrijeme prije nego su bilo oni koje je objavio.

Nastaviti čitanje BendDesk: zakrivljene multitouch radni prostor u budućnosti (video)

BendDesk: zakrivljene multitouch radni prostor u budućnosti (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 27 studeni 2010 14:28:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Computing Group Media | Pošalji ovaj | Komentari

Pogledajte prve Acer Iconia Dual Touchscreen uređaja

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/lp-G0bQO3OI/story01.htm:
iONiUM šalje u vijesti o rani uvid u Acer's upcoming Iconia laptop, na kojem su sam zamijenio tipkovnicu područje s drugi 14 "zaslon koji prihvaća multi-touch input." uspravno prikaz djeluje kao primarni zaslon, dok je zaslon koji ostaje paralelno s površinom uglavnom služi kao navigacijski panel, naizmjence prikazujući prostran on-screen tipkovnice, touch-wheel i ostali na-zaslon osjetljiv na dodir kontrole, ili čak nastavak onoga što se prikazuje na primarnom zaslonu. Potonja opcija učinkovito pruža dual-monitor mobilni uređaj za prezentacije ili proučavanje složenih proračunskih tablica preko oba monitora, ili gledanje jednom dokumentu u jednog monitora, a drugi na drugom monitoru. Dva monitora čine Iconia težina uređaja -. Na 6,1 £ to je malo vjerojatno da će vas baciti uređaj u svojoj torbi za vaš mijenjati "Engadget ima neke slike i video uređaja.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Symbian Foundation axing web stranice na 17. prosinac, izvor spremišta available 'na zahtjev'

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/27/symbian-foundation-axing-websites-on-december-17th-source-repos/:
Mi smo čuli da bih Symbian Foundation će proći kroz neke drastične promjene jer prijelaze licenciranje tijelo, i ovdje je broj jedan - svaka službena Symbian web stranice će biti shuttered 17. sljedećeg mjeseca. To vrijedi i za svaku stranicu od symbian.org do Symbian Twitter i Facebook hrani, a sam izvorni kod će biti police. Ako želite pristup bilo kojem od njega, čak i baza podataka korisnik-generiran bug izvještaja, morat ćete pitati Zaklade za tiskani primjerak i platiti nominalna medija i brodara naknadu nakon 31. siječnja. Mi pokušavamo doći do Symbian odmah shvatiti puni posljedice ovaj potez, ali uz pretpostavku Nokia je obećanje da će držati Symbiana open-source još prstenovi istinito, možda želite početi stashing daleko repozitorija i postavljanje ogledala prije Zaklade kapi s lica web - i Symbian zajednice, previše.

Symbian Foundation axing web stranice na 17. prosinac, izvor spremišta available 'na zahtjev' prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 27 studeni 2010 13:47:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Slashdot | izvor Symbian Developer | Pošalji ovaj | Komentari

Android 2,1 rolling out Sony Ericcson Xperia X8, ovisno o proizvodu kod

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/27/android-2-1-rolling-out-to-sony-ericcson-xperia-x8-depending-on/:
Evo dodatni bonus za one od vas koji snapped up otključan Xperia X8 na hladan petak jutro - Sony Ericsson je početkom gurnuti Android 2.1 na slušalicu sada. Trideset i dva ukusna serije Eclair su već u pećnicu, i možete lako provjeriti ako ste vjerojatno kandidata za nadogradnju skeniranje natrag na telefon. Ako je Vaš osam znamenki "SI-broj" (npr. 1.242 - 4.859) odgovara bilo kojem od onih na popisu u vezu naš izvor, vaša 720p video snimanja, poboljšane socijalne umrežavanje integracije i pet homescreens su na putu. Samo ne nužno očekivati da ga bilo kada vidjeti uskoro na AT & T .

Android 2,1 rolling out Sony Ericcson Xperia X8, ovisno o proizvodu kod prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 27 studeni 2010 13:33:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Sony Ericsson Proizvod blog | Pošalji ovaj | Komentari

Windows 7 Telefon Prodaja nastavljaju borbu

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/seddmuvXxSE/story01.htm:
rtfa-trol piše "Čak i sa predbožićnom kupnju rogoz, Microsoft je već očajno nudi novi kupiti dobiti jedan slobodan nude slične onima koje su dali za KIN. Prema članku," Windows 7 Telefon uređaji ne mogu čak i upravljati dva posto dva tjedna prodaje. ' To nisu službeni podaci Microsoft, oni dolaze iz online shopping mjesta No, budući da Microsoft službeno prodajne brojke čini predmet manipulacije, to je možda jedan od boljih nagađanja ćemo dobiti u uspjeh Windowsa 7 Telefon sve dok dobro u sljedeću godinu.. To također snažno podupire druga izvješća duboko razočaravajući telefona prodaje. Čak i Microsoft navijači su pitali za neko vrijeme da li je vrijeme za Ballmer ići. Ako su izvješća o prodaji istina, onda on svibanj biti gurnula prije nego što skokovima. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Caltech istraživanje bi moglo dovesti do kvantne tvrdih diskova, mreža, paralelni svemiri

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/27/caltech-research-could-lead-to-quantum-hard-drives-networks-pa/:
Quantum je nešto obično pao u našu često korištenih kategoriji 'strašan stvari koje nikad neće dogoditi', ali ako ekipa istraživača na California Institute of Technology imati što za reći o tome, oni uskoro će se mijenjati sudbinu ovo ovdje segmentu. Tim je nedavno pokazao kvantno sprezanje za kvantna stanja pohranjenih u četiri različita prostorno atomske sjećanja, i dok je vjerojatno duhati poklopac off većine craniums ovo čitate sada, slom je prilično zanimljiv. U osnovi, oni 'otkrili kvantni sučelje između atomske sjećanja, koji je rekao da "predstavljaju nešto slično računalo hard disk za uplitanje." Ako je produžen, to bi moglo utrti put prema kvantna mreža, a zauzvrat, masivni mreže kvantnih računala. Mi smo očito desetljeća iz razumijevanja onoga što to sve znači za običnog korisnika računala, ali samo zapamtite ovo: ". Za isprepletene kvantnog sustava, ne postoji objektivni fizikalni realitet za sustav svojstva" A vi mislili Matrix je bio dubok.

Caltech istraživanje bi moglo dovesti do kvantne tvrdih diskova, mreža, paralelni svemiri prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 27 studeni 2010 11:43:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Electronista | izvor Caltech | Pošalji ovaj | Komentari