petak, 7. listopada 2011.

Samsung i Google Odgodi Nexus Galaxy vrijeme pokrenuti nakon Pukotina demo video kapi

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/t2TO1a26pXs/:
samsung-nexus

Oh well. Gdje je to iPhone 4S unaprijed naručiti link? Samsung i Google odlučili da je "to jednostavno nije pravo vrijeme za objaviti novi proizvod" i odgodio zakazana Nexus Galaxy / Predsjednik i sladoled sendvič debi. Dvije tvrtke su trebale koristiti CTIA fazi sljedeći utorak će predstaviti sljedeći-gen superphone i Google Android najnovije utjelovljenje. Ali to se neće dogoditi po zajedničkom priopćenju objavljenom jutros.

Samsung i Google odlučili odgoditi novi proizvod najava na CTIA Fall. Slažemo se da je to jednostavno nije pravo vrijeme za objaviti novi proizvod. Novi datum i mjesto će uskoro biti objavljen.

To se događaj s knjigama za sljedeću utorak 11. listopada. Mobile World očekivao veliki otkrivanja Nexus galaksije (ili premijera, ako su prethodne glasine vjeruje). Pojedinosti procurila jučer o tzv superphone da mjesta 1.2GHz CPU, uz potporu 1GB RAM-a u središtu. Telefon je rekao da su NFC čip, 32GB prostora za pohranu i 5MP kamera sa 1080p snimanja. Naravno, ništa od toga je potvrđeno. Sljedeći utorak je bio idući u biti veliki dan za mobilne štrebere.

Eric Schmidt je prethodno navedeno da je Google će pokrenuti Sendvič sladoled do studenog. Nadam se da Google ostaje vjeran svojoj riječi i Nexus Galaxy / Predsjednik događaj će se vratiti na knjige negdje ovog mjeseca.

Ali strah ne. Procurila demo video pogodak interwebs je danas da bi mogli zadovoljiti vaše žudnja Ice Cream sendvič. Teško je reći je li to pravi release ili samo pametan Android 2.x bacač, ali mi smo nagnut više prema bivšoj. Video nema očigledne goofs ili očite nedostatke. OS prikazana je svilenkasto glatka, animacije su pravo, a tu je svakako Honeycomb osjetiti kroz cijelu stvar. Ako je video zaista sladoled sendvič, struja Android vlasnici možda želite odlagati skakanje na bandwagon 4S. Zvijer je gotovo na nas.



Nema komentara:

Objavi komentar