petak, 7. listopada 2011.

Amazon zapaliti dodaje Vatrogasci specifične detalje Developer Portal, je tvoj FAQ

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/07/amazon-adds-kindle-fire-specific-details-to-developer-portal-a/:
Palite ognja ne može biti udaranje tržištu do studenog, ali Amazon već ažuriran svoje razvojne FAQ stranicu sa cijeli odjeljak posvećen skorom Android tablet. Na novoj stranici, naći ćete u velikoj mjeri standardne informacije o stvarima kao što je proces prijave i kako postaviti emulator Android SDK, iako postoji još nekoliko glavni sitnice, kao dobro. Na primjer, Amazon kaže da će pregledati baš svaki app u AppStore za gašenje kompatibilnost, kao dio automatiziranog procesa. Odbijeno aplikacije, Amazon nas informira, uključivat će one koje se oslanjaju na žiroskop, kamera, WAN modul, Bluetooth, mikrofon, GPS, ili mikro SD. Aplikacije su također zabranjeno pomoću Google Mobile usluga (i in-app naplate), koji, ako je uključen, morat će se "elegantno" ukloniti. U pogledu stvarnog sadržaja, Amazon je kažnjava sve aplikacije koje se mijenjaju tablet je UI na bilo koji način (uključujući tema ili wallpaper-based alata), kao i bilo koji pristup zahtjev korijen (to ostaje da se vidi kako je tvrtka će liječiti korijen-ovisna aplikacije već u svojoj trgovini). Zainteresirani devs možete pronaći više informacija na izvoru vode, u nastavku.

Amazon zapaliti dodaje Vatrogasci specifične detalje Developer Portal, je tvoj FAQ prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 7. listopada 2011 11:22:00 EST. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Android Središnja | izvor Amazon | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar