subota, 18. lipnja 2011.

Kilobots - Jeftini Swarm Roboti Od Harvardu

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/USg10_ZzzO8/Kilobots-mdash-Cheap-Swarm-Robots-Out-of-Harvard:
Anonimni čitatelj piše s novostima istraživačkog projekta na Harvard u kontroli velikih rojeve malih robota. Ovaj članak opisuje ono što oni nazivaju Kilobots. (Koji, radi jasnoće radi, nemaju nikakve veze sa ubijanjem Ipak..) Citiram: "Oni su vrlo jednostavna mali roboti veličine četvrtine koje se mogu kretati na vibrira nogama, treptaj njihova svjetla, i komunicirati jedni s drugima . Na individualnoj razini, to nije osobito impresivna, ali Kilobots nisu dizajnirani da se koristi na individualnoj osnovi. Obračun troškova samo $ 14 svaki i građevinskog oko pet minuta, ne samo da bi se jedan Kilobot. ili deset. Ili sto. dizajnirani su kako roj u tisućama. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Tjedan u tech: punoj brzini naprijed na LulzBoat

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/N4Vvpn9shFE/week-in-tech-full-speed-ahead-on-the-lulzboat.ars:

Zašto Microsoft je napravio programeri užasnut o kodiranje za Windows 8 : Microsoft Windows 8 demonstracija na konferenciji D9 izgledala lijepo, ali obavlja chilling poruku za programere: ako su htjeli pisati za novi operativni sustav, oni bi se koristiti HTML5 i JavaScript. To može izgledati ludo potez iz tvrtke koja se ponosi na kompatibilnost unatrag, ali upozorenja su tu dosta za neko vrijeme sada.

Titanic Preuzimanje utorak: LulzSec je zauzet dan sjeckanje eskapada : To nije samo curi osobnih podataka da zabavlja hakeri iz Lulz sigurnosti: danas njihova potraga za lulz dovela ih je do kucati preko web stranice i igra poslužiteljima u nizu distribuirane denial of service napada. 4chan korisnici su uzrujani, ali LulzSec ih odbija kao hrpa "/ b / tards."

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Tjedan u Apple: iPhone otključan i tužba vijesti u izobilju

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/_EzlFMThRK0/week-in-apple-unlocked-iphones-and-lawsuit-news-galore.ars:

Jesmo li svi oporavila od tog WWDC-inducirana sumaglica ali nakon prošlotjednog Apple obavijesti? Ako niste, a vi trebate za nadoknaditi na tjedan top Apple vijesti, mi smo ovdje za vas. Ne samo da su se novi iPhone 5 i ipad mrežnice prikaz glasine, iPhone 4 kupaca u SAD-u sada mogu dobiti otključana verzija. Apple je također naseljavaju svoj patent sporovima s Nokia, a suočava se s novim znak tužbe, a mi razgovarali indie glazbe oznaku o tome zašto oni misle Appleov uvjetima s iCloud su loš posao. Pročitajte o!

Izvješće: iPhone 5 završno ispitivanje, možda nedostatak 3G FaceTime na Verizon : nove generacije iPhone je navodno na putu za rujan izdanje, jer je navodno u završnoj fazi testiranja. Verizon kupci mogu dobiti sirove posla, iako, kao nositelj tek treba finalizirati podršku za FaceTime pozive ili OTA softvera.

Otključan iPhone 4 dostupna u SAD-u, ali to će vas koštati : Prošlo je dugo vremena dolaze, ali Apple je napokon počela prodaja otključana verzija iPhone 4 u Sjedinjenim Američkim Državama. Uređaj je dostupan u crno i bijelo, ali samo GSM verzija se prodaje kao otključana.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Tjedan u gaming: Duke Zauvijek, Battlefield 3, Skyrim

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/tcY_tIhWQ3A/week-in-gaming-duke-forever-battlefield-3-skyrim.ars:

Pa ... igrao bilo dobre igre u zadnje vrijeme? Naši doduše oštre pregled Duke Nukem Forever privukao jake misli s obje strane debate, kao rezultat PR implozije kad tvrtka radi na igre javnosti prijetio da će crnu listu određene poslovnice na temelju loše recenzije. Ako Mislio sam da je to loše da za igranje ove igre, a zatim stalno govoriti o tome, moram priznati da ništa pored gubitka posla zbog pokušaja da ga brani.

U bolje vijesti, Skyrim izgleda odlično, a mi znamo malo više o moći Wii U. To je bio prilično tjedan, tako zaustaviti i vidjeti ono što priče možda ste propustili.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Firefox pet listića iz prije roka, dobiva službeni 21. lipnja

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/18/firefox-5-slips-out-ahead-of-schedule-gets-official-june-21st/:
Firefox pet listića iz prije roka, dobiva službeni 21. lipnja
Mozilla je obećao brži osvježite ciklus za lukav web preglednik, nakon objavljivanja Firefox 4 , i to je napravio dobro na to obećanje. Dobili smo riječ jutros da je konačna verzija Firefoxa 5 je sada dostupna za preuzimanje na Mozilla FTP poslužitelja, samo 12 tjedana nakon posljednje re-up. Najnovija inkarnacija donosi podršku za CSS animacija i dostupnija ne-ne-track postavljanje - sada dostupan na vrhu okna privatnosti - ali neće vidjeti puno u način GUI poboljšanja. Naravno, ako želite igrati na sigurno i izbjegavati bilo kakve last minute ugađanje, uvijek možete odlagati do verzije 5 dobiva službeni, ali ono što je zabavno u tome? Ako ste već je dobio svoje ruke na lukava lisica, javite nam vaše misli u komentare ispod.

[Hvala, Haseeb]

Firefox pet listića iz prije roka, 21. lipnja dobiva službeni prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 18. lipanj 2011 16:23:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink TechnoBolt | izvor Mozilla (Linux) , (Mac) , (Windows) | Pošalji | Komentari

Nintendo kaže jedan Wii kontroler U po konzoli, krade igrač dva dodatni zaslon

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/18/nintendo-says-one-wii-u-controller-per-console-robs-player-two/:
Wii U podržava više zaslona kontroleri, igre će koristiti samo jedan za sada
Nintendo tablet-esque Wii kontroler U podiže nekoliko pitanja kada je objavljeno na E3. Pitanja poput: "Kakvo ludo igre će koristiti tu stvar" i "Koliko će drugi kontroler me stajati?" Potonji, barem, je odgovorio. Ništa. Ne jedan je potrebno. Nintendo Satoru Iwata je nedavno izjavio je u intervjuu da igre enlisting više od jedne Wii kontroler U se ne smatraju samo još - iako su moguće. Naš vlastiti vrlo Ittosai nam govori da je Iwata izjavio Diamond online da Wii U tehnički može podržati više zaslona kontrolera, ali da dodatno ploče bi bilo previše skupo prodati na svoje vlastite. Iwata je otišao na to reći da je konzola bi se brod sa samo jednim, i da igra programeri bi trebali dizajn naslova pod pretpostavkom da svaka konzola će koristiti jedan Wii U kontroler. Igrač dvije će morati podmiriti za dobar 'ol Wiimote, pa čak i Satoru sam priznaje da ima dosta i onih okolo.

Nintendo kaže jedan Wii kontroler U po konzoli, krade igrač dva pomoćna ekrana prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 18. lipnja 2011 15:02:00 EST. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Diamond Online | Pošalji | Komentari

SAD upozorava problema u kineskom SCADA softvera

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/s0r2KkjY5fY/US-Warns-of-Problems-In-Chinese-SCADA-Software:
alphadogg piše: "Dvije ranjivosti nalaze u industrijskim softversku kontrolu sustava izrađene u Kini, ali se koristi u cijelom svijetu može daljinski biti iskorišten od strane napadača, u skladu s upozorenja izdana je u četvrtak (PDF) od strane američke industrijske Sustavi kontrole Cyber ​​Emergency Response Team. ranjivosti pronađene su u dva proizvoda iz Sunway ForceControl tehnologije, Peking-temeljen tvrtka koja se razvija SCADA softver za razne industrije, uključujući i obranu, petrokemijskoj, energije, vode i proizvodnji. Sunway proizvodi se uglavnom koriste u Kini, ali također u Europi, Sjevernoj i Južnoj Americi, Aziji i Africi, prema agencije savjetodavno. SCADA software je došao pod veću pozornost od sigurnosnih istraživača, kao i softver često nije prošla stroge sigurnosne revizije unatoč koristiti za upravljanje kritične infrastrukture i proizvodnih procesa. SCADA sustavi sve su spojeni na Internet, koja je otvorila mogućnost hakera na daljinu razbijanje u sustavima. Prošle godine, znanstvenici su otkrili visoko sofisticirani crv nazvan Stuxnet koji je kasnije utvrđeno da ciljne Siemensa WinCC industrijska kontrola softvera. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Novi Imaging Tehnika pomaže objasniti Nesvjestica

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/nnyaMcp2gcA/New-Imaging-Technique-Helps-Explain-Unconsciousness:
smitty777 piše "Novi imaging tehnika zove fEITER (funkcionalne električne Impedancija tomografija po evocirani odgovor) pokušava objasniti proces kliženje u nesvijesti. fEITER je prijenosni uređaj koji stvara 3D slike na temelju evociranih potencijala mjeri stotinama puta drugi. Zanimljivo od tih studija je da nesvjesno čini da rezultat nakupine inhibitora neurona iz članka: ". Naši rezultati ukazuju na to da nesvjesticu može biti povećanje inhibitorni sklopova preko moždanom korteksu Ovi rezultati daju potporu greenfield hipoteza neuralne. sklopova formiranje svijesti. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Radio i evidencije: Svi ne možemo jednostavno dobiti zajedno?

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/1EDSSyqcNUQ/:
Array

Moj anđela investitora popis

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/REEniO3Qblw/:
Array

Web igre

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Nz60oFjbU-U/:
Array

ChevronWP7 Labs će bjekstvo iz zatvora vaš Windows Phone s Microsoft odobrenje

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/18/chevronwp7-labs-will-jailbreak-your-windows-phone-with-microsoft/:
ChevronWP7 Labs
Microsoft je upravo zaradio sam boatload od geek-raz i napravio Apple i Sony izgledaju prilično loše u tom procesu. Znali smo da momčad Windows Phone je igra lijepo sa jailbreakers iz ChevronWP7, ali nismo svjesni koliko udoban dva su idući u dobiti. Danas devs najavio da ChevronWP7 Labs će otvoriti uskoro, uz odobrenje Redmond, omogućujući korisnicima da učitavanje homebrew aplikacije na svojim uređajima. Za razliku od alata iz iPhonea Dev Team , ova usluga neće biti besplatno. Umjesto toga, kupci će morati iskašljati malu naknadu putem PayPala - ali sigurni smo da mnogi od vas su više nego spremni platiti razumnu cijenu kako bi se izbjeglo vrsta mačka i miša igra Apple je igranje s hakerima od 2007.

ChevronWP7 Labs će bjekstvo iz zatvora vaš Windows Phone s Microsoft odobrenja prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 18. lipnja 2011 13:14:00 EST. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor ChevronWP7 | Pošalji | Komentari

NanoNote ide Wireless

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/MgQ491bKM2o/NanoNote-Goes-Wireless:
dvdkhlng piše: "Iako je u potpunosti copylefta, NanoNote ručni platforme nije uspio privući pažnju mnogih zbog svoje niske specifikacije i nedostatak u bežičnom povezivanju. cilj da zadrži stvari otvaranje je svoju cijenu, a bežična tehnologija je mina . području patenata i NDAs Sada, nekoliko darovitih hakera dizajniran dodati-na kartici kako bi bežične NanoNote To nije ono što se i očekuje;. WLAN kompatibilnost bio žrtvovan, ide za manje opterećena IPv6 nad 802.15.4 standard umjesto . rezultiralo dongles neće osvojiti nagradu za najviše propusnost, ali u excel jednostavnost, energetske učinkovitosti i manufacturability. Želite li vidjeti ružne detalje? dizajna, izvorni kod i proizvodne dokumentacije su objavljeni pod open source licence. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Nyu medicinski centar ide sci-fi, skenira pacijenata palme

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/18/nyu-medical-center-goes-sci-fi-scans-patients-palms/:
PatientSecure NYU Medical Center u Langone je uzimajući skok na koji cijelo 21. stoljeća medicinsku njegu što je ditching clipboards i papirologija za dlan skenira i digitalne baze podataka. 5. lipnja u bolnici bacio prebaciti na elektroničke pacijenta praćenja programa iz Epic sustavi i uparen s biometrijskim identifikaciju tehnologije iz PatientSecure, koji skenira vene u rukama osoba koje koriste u blizini-infracrveno svjetlo. Umjesto da bude prisiljen ispuniti obrasce s vašim osiguranja informacija i socijalne sigurnosti broj svaki put kada posjetite, jednostavno stavite ruku na skener i - TA-DA - zapise doći odmah do. Kombinirajući vasculature skenira (koji su čak i više nego jedinstveni otisak prsta) bolesnika fotografije, nyu trebao biti u mogućnosti kako bi se smanjili pogrešne identifikacije i sjeći na duple zapise. Umjesto da ide na neki cheesy dosjetka o dlan čitanja, mi ćemo ostaviti predvidljiv igra riječi ljudi na ABC News - provjeriti njihovu pokrivenost nakon prekida uz odnose s javnošću iz Langone Medical Center.

Nastaviti čitanje nyu medicinski centar ide sci-fi, skenira pacijenata palme

Nyu medicinski centar ide sci-fi, skenira pacijenata dlanove prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 18. lipanj 2011 11:06:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Umetnite Coin: Move Air Guitar za iPhone (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/18/insert-coin-air-guitar-move-for-iphone-video/:
U Umetanje novac, mi gledamo na uzbudljive nove tehnologije projekt koji zahtijeva sredstva prije nego što možete pogoditi proizvodnje. Ako želite pitch projekta, molimo pošaljite nam savjet sa "Umetni novac" kao subject line.


Nismo sigurni pravilan zrak gitarista ikada razmislite o dodavanju vjerodostojnog pokupiti svoje najdraža razonoda imaginarnih, ali što ako tanka plastična plectrum mogao pretvoriti tih udaraca u gudačkih akustika da je više nego samo možete čuti? To je ideja iza Air Guitar Move, 50 dolara motion-sensing gitaru odabrati da parovi sa posvećena iPhone app pomoću jednog pristanište povezan niz. Umovi iza Move nisu novi dizajn proizvoda - Colin Karpfinger stvorio Thumbies, sisanje čaša na temelju igranja kontrolom pribor za iPhone, i Ronald Mannak je pokrenula druga slobodno elektroničke igračke, uključujući V-Beat AirDrums i AirGuitar - tako ako su u skladu s njihovim 25.000 dolara financiranje cilj, zamislite da ćemo imati vrlo solidan iPhone dodatnu opremu na našim rukama.

39 $ zalog dobiva jednu Premještanje s 20 posto popusta, a zalog od $ 49 će neto vas pokupiti iz prve pošiljke, tako da ćete biti daleko drndanje mjesec dana prije ljudi u prvoj skupini. Kreatori tek obvezati na brod datum, ali nad glavom kickstarter ako želite napraviti zalog, ili skakati prošlosti pauzu za uvod videa i ažurirati na naš zadnji opremljenog proizvoda, ZionEyez .

Nastaviti čitanje Umetni Novac: Air Guitar potez za iPhone (video)

Umetnite Coin: Air Guitar potez za iPhone (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 18. lipnja 2011 00:00:00 EST. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Kickstarter | Pošalji | Komentari

Prvi Iskoristiti Na kvantne kriptografije Potvrđena

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4-BDzipzz9g/First-Exploit-On-Quantum-Cryptography-Confirmed:
Vadim Makarov piše "Fizika Svjetskog izvješća o istraživača dokazati punu prisluškivač na kvantnoj kljuca vode. Za razliku od konvencionalnih iskorištavati za sigurnosne propuste koji su često samo komad softvera, špijuniranja kvantne kriptografije potrebno kutiju punu optike i mješovitih signala elektronike . Detalji su objavljeni u časopisu Nature komunikacije, kao i besplatni preprint ranjivost je poznat i prije, ali ovo je prvi stvarni radni iskorištavati s tajnim tipku za snimanje potvrdio krpanje rupe to je u tijeku objavljivanje:... Ja sam jedan od istraživača koji je radio na tome. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.