utorak, 13. rujna 2011.

Pitajte Slashdot: Najbolji koristiti za novi super klastera?

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/neC5vXhHnBY/Ask-Slashdot-Best-Use-For-a-New-Supercomputing-Cluster:
Supp0rtLinux piše "U oko 2 tjedna ću primati sve što je potrebno za izgradnju najveće x86_64-based superračunala na istočnoj obali SAD-a (barem dok netko uzima naslov daleko od nas). Bilo je spec'ed početi s 1200 dual-socket šest-core poslužitelja. prije svega ne life-science/health/biology zadataka na postojeće (relativno mala) HPC. Namjeravamo nastaviti ovaj običaj, već i otvoriti se za nove uporabe (energija padne na pamet ). Osim toga, željeli bismo zakup pristup nadoknaditi neke od naših troškova. Dakle, ono što je najbolje Linux distro za nešto ove veličine i razmjera? Bilo koje uključuju mogućnost storno troškova / modul? Osim toga, zbog troškova ugovora, mi moraju izabrati ili InfiniBand ili 10 Gb Ethernet za backend:.. koji bi Slashdot čitatelji ići s ako su morali birati način, svi čvorovi će imati četiri 1Gbps Ethernet portovi na kraju, svi čvorovi obuhvaćaju samo osnovne onboard GPU Mi namjeravamo staviti moćan GPU u PCI-E utor i otvaraju nova HPC za GPU vezane crunching. Bilo koji sugestija o najmoćniji Linux friendly PCI-E GPU dostupna? "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Apple želi pritisnuti pauzu na patent odijela, poziva Motorola slabić

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/13/apple-wants-to-press-pause-on-patent-suits-calls-motorola-a-lam/:
U što bi moglo ispasti da se vrlo skupo sat u skrb jednom usta, Apple namjerava koristiti Google i Motorola vlastite riječi protiv njih na sudu . Tijekom vikenda, Cupertinu odvjetnici podnijeli dvije prijedloga ostati u patenata vezanih parnicama sa moto , tvrdeći OEM tijeku spajanja donosi svoj ​​patent odgovara neobranjivo. Prema Appleov pravni tim, predlaže Motorola Mobility stjecanja učinkovito prenosi patenta kontrolu nad Google, navod da javno-suočava izjave iz obje tvrtke Čini se da potkrijepiti. Navodeći potencijalni gubitak resursa i vjerojatno obrat u budućnosti prije spajanja naselja, kuća koja sagrađena Jobs se nada da će odlagati na borba pesnicama sudnicu tek nakon konsolidacije GoogMo je riješeno. Uz oba slučaja postaviti za dalekim suđenje datume u travnju i kolovozu 2012, on izgleda kao i sve uključene strane imaju dovoljno vremena za razvrstavanje ovaj nered van, a zatim ga boj Internet vanjska strana još jednom.

Apple želi pritisnuti pauzu na patent odijela, poziva Motorola slabić prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 13. rujna 2011 16:21:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Apple Insider | izvor FOSS Patenti | Pošalji | Komentari

Verizon uvesti 50 dolara neograničen plana, traje ljuljačka na pre-paid operatora

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/13/verizon-intros-50-unlimited-plan-takes-a-swing-at-pre-paid-ope/:
U izravnom pucao na svoje manje konkurente, Verizon Wireless najavio je danas pokretanje nove 50 dolara neograničen plana za pre-paid korisnicima. Dostupni početka ovog četvrtka, neograničeno razgovarati, tekst i web option'll rollout svim operatera maloprodajnih mjesta, uz Walmart, Best Buy i Target. Korisnici koji se odluče za plan neće dobiti njihov pick high-end smartphone, te će, umjesto toga, morati odabrati neko od četiri značajka telefona iz LG, Samsung i Pantech. Ovaj potez mogao ozbiljno undercut rast Sprint - koji djeluje Boost Mobile i Virgin Mobile - kao i manji operateri, poput MetroPCS, da broj pre-paid korisnika, većina njihovih kupaca. To nije stvarno ni boriti, ali s kolegama industrija Titan AT & T već nude slične ne-ugovorenih usluga , a sve je sajam u ovom ratu neuredan bežični.

Varalica pod:

Verizon uvesti 50 dolara neograničen plana, traje ljuljačka na pre-paid operatori prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 13. rujna 2011 16:46:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Wall Street Journal | Pošalji | Komentari

Pređa Hash ... U Bash

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Rh6Q1Is_YRM/Skein-Hash-In-Bash:
Prvi put prihvatio podnositelja Matt16060936 piše: "... Sinoć (err.. 03:00 jutros) sam završio implementaciju pređa 512-512 algoritam (verzija 1.3). Ja sam obožavatelj pređa i nadam se pobijedi SHA -3 natjecanje iduće godine. Jedna od lijepih stvari o pređa je koliko brzo je usvojen od strane mnogih platformi i provode u mnogim jezicima. U tom smislu, ja sam danas pređa 512-512 provode u bash. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Intel Mandati Sveučilišta Primanje sredstava ne Datoteka Patenti

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/BnmKVCYNnkQ/Intel-Mandates-Universities-Receiving-Funds-Not-File-Patents:
sproketboy piše: "Od siječnja, četiri sveučilišta u SAD su se dogovorili da domaćin Intel znanosti i tehnologije centara koji će se financirati po stopi od 2,5 milijuna dolara godišnje za pet godina Ali čekajte, tu je ulov:. tvrtka je to uvjet da u Kako biste mogli primiti milijune, Vaše sveučilište mora otvoriti izvor bilo je rezultiralo softver i izuma koji dolaze iz ovog istraživanja financiranja. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


LG Optimus Hub službeno deklarirani kao nasljednik Optimus Jedan dinastije (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/13/lg-optimus-hub-officially-outed-as-successor-to-optimus-one-dyna/:
Pa, LG je otišao naprijed i napravio nasljednik Optimus One sve službene poput. Uređaj ste prethodno poznat kao Univa (E510) je preimenovan u Optimus Hub, i to je postavljena na stići u Italiju idući mjesec za 199 € off-ugovora. Specifikacije ostati iste jer smo prvi virili na telefon, iako smo sada u mogućnosti ispuniti neke dodatne praznine. Prvo, kamera je dobio udarac na 5 megapiksela, a dok telefona mogućnost snimanja videozapisa i dalje na vrhu se na VGA (640 x 480), sada će snimanje do 24fps (umjesto 18fps sa Optimus One). Nažalost, LED bljeskalica i dalje odsutan sa scene. Ova verzija dolazi s euro quad-band GSM podrška, iako je njegova 3G povezivost je ograničena na 2100 i 900MHz bendova i HSDPA 3.6Mbps kape se na. HDblog (sa sjedištem u Italiji), bio sretan da biste dobili neki kazaljka-na vrijeme s uređajem, a čak i ako ne govore talijanski, čini se da rade jako dobro - samo zaviriti nakon prekida. Kako će to usporediti s ponudama iz Huawei i ZTE u borbi za svoj ​​teško zarađen novac? To ljudi, ostaje da se vidi.

Nastaviti čitanje LG Optimus Hub službeno deklarirani kao nasljednik Optimus Jedan dinastije (video)

LG Optimus Hub službeno deklarirani kao nasljednik Optimus Jedan dinastije (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 13. rujna 2011 15:44:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Pocketnow , Unwired Pregled | izvor HDblog.it (prevedeno) | Pošalji ovu | Komentari

Intel pokazuje Medfield-based android tablet na IDF-2011, mi (nakratko) ići oči-na

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/13/intel-shows-off-medfield-based-android-tablet-at-idf-2011-we-b/:
Mnogo u istom smislu kao i smartphone pokazao je jutros, Intel je zadirkivali Medfield-based android tablet. No, za razliku od prototipa Andy Rubin whisked s njim s pozornice, bili smo u mogućnosti barem dobiti izbliza i osobni sa svojim Intel unutar polubrat. Nažalost nismo bili u mogućnosti da zapravo dodir, ali evo da nadajući se možemo jedan trag dolje i napraviti odgovarajuće hands-on u nekom trenutku i danas.

Intel pokazuje Medfield-based android tablet na IDF-2011, mi (nakratko) ići oči-na prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 13. rujna 2011 15:45:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

NBC, TNT i TBS ipad aplikacije dodati full-length epizoda, neće vratiti Steve Carell

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/13/nbc-tnt-and-tbs-ipad-apps-add-full-length-episodes-wont-bring/:
Što je točka pada nekoliko Benjamins na tablet ako ne možete gledati video na-ići? Iako je puno puno buke je izrađena od Cupertinu Opiranje dodati Flash na svoju liniju IOS uređajima, kraljevi sadržaja (čitaj: mreža) su još uvijek spletkama do načina na luku premijera bombona vrijeme oka na svoj ​​prijenosni lista. Podupirući da streaming dijele se trio novih aplikacija iz NBC-ja, TNT i TBS da dostavi punu epizoda mreža stočne hrane na svoj ​​ipad , iako s nekim autentifikaciju potrebna . Za razliku od drugih premium mobilni video usluge , te tri aplikacije dolaze besplatno. Dakle, ići naprijed i kliknite na izvoru ispod da biste dobili vaše SVU ići.

Nastaviti čitanje NBC, TNT i TBS ipad aplikacije dodati full-length epizoda, neće vratiti Steve Carell

NBC, TNT i TBS ipad aplikacije dodati full-length epizoda, neće vratiti Steve Carell prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 13. rujna 2011 16:02:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink MacRumors | izvor iTunes (1) , (2) , (3) | Pošalji | Komentari

Sud opovrgava EPIC-a Rehearing zahtjev, nagrade naknade

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/n5rL4OggDHs/Court-Denies-EPICs-Rehearing-Request-Awards-Fees:
OverTheGeicoE piše: "Electronic Privacy Information Center objavio priopćenje o Sudu istosmjerne struje dodjelu im odvjetnika jučer. Oni su za primanje 21.482 dolara u odvjetničke naknade za otvorenu vladu tužbu protiv DHS što je u konačnici oslobođen dokumenti o DHS 'zračne luke tijelo skener programa. EPIC koristi ove pušten dokumente EPIC protiv DHS, drugi tužbu koja pokušava do kraja korištenja luke tijela skenera. Na kraju na e-mail Verzija za ovu vijest release (EPIC Alert 18,18, još nije objavljeno na webu), EPIC navodi da "EPIC zatražio preispitivanje hr Banc od suda odluku da se ne suspendira, već 12. rujna, 2011, sud je odbio zahtjev." Je li to kraj EPIC protiv DHS, ili se to jednostavno otvoriti vrata za žalbu Vrhovnom sudu? " Kompletna rješenja (PDF) je dostupna.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Microsoft otkriva više prozora 8 Detalji

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/EXGdm0ADacg/Microsoft-Reveals-More-Windows-8-Details:
Barence piše: "Microsoft je objavio prvi sve pojedinosti o Windows 8, sa sve-ili-ništa pristup touchscreen tehnologiji svim verzijama sustava Windows 8 -. Da li se koriste na touchscreen uređaju ili ne - će koristiti operativni sustav nove Metro sučelje, koja je prvi put razvijen za Windows 7 Telefon uređaja. Pojavom Windows 8 vidi Microsoft predstaviti novi stil primjene, pod nazivom Metro Stil aplikacije, i svoj App Store. tvrtka tvrdi da je povećao Windows 8 performansi s brzim boot / shutdown puta, novi Zadaća Voditelj i mogućnost da osvježite računalo s čistu instalaciju OS s aplikacijama i postavljanje ostao netaknut. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Hotfile tuži Warner Bros Više zlouporabe Takedown alat

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/sR0jHSlo0HE/Hotfile-Sues-Warner-Bros-Over-Abuse-of-Takedown-Tool:
schwit1 piše s komadom u Torrent Freak o tijeku sudskog spora između Hotlocker i nekoliko filmskih studija. Iz članka:.. "Hotfile je tužio Warner Bros za prijevare i zlouporabe Hotfile optužuje film studiju sustavno zlostavljao svoju borbu protiv piratstva alat skidanje stotine naslova oni ne drže autorska prava, uključujući i open source softver Među ostalog, Hotfile je u potrazi za štetu na naknadu tvrtka za gubitke su pretrpjeli ". Blizu kraju članka se spominje da je slika skinuta je alat su zamijenjeni s linkovima na legalno nabaviti sličnih radova iz Warner Bros

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Intel hypes Ivy Bridge, ostavlja loše stare Sandy u svojoj probuditi

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/13/intel-hypes-ivy-bridge-leaves-poor-old-sandy-in-its-wake/:
Intel ponavljanja jednostavno ne mogu odoljeti šapće o 2012 Temeljni i-serije. AnandTech je izvješćivanje tvrdi 60 posto povećati u 3DMark Vantage rezultate iz nove generacije integrirane grafike u odnosu na Sandy Bridge, koja bi mogla stati na kraj Intelove okvir Stopa poniženja na rukama AMD- serije Apus . Hvalisanje također produžen do Quick Sync, koji je "privatno", rekao je predati video kodiranje u dva puta trenutnu brzinu. Međutim, takve tvrdnje odnose samo na vrhu ljestvice u rasponu Ivy mosta i suknju oko ključnih battlegrounds sirove procesorske snage i cijene - što je točno gdje smo osumnjičenog AMD-ov FX serija će donijeti lom.

Intel hypes Ivy Bridge, ostavlja loše stare Sandy u svojoj probuditi prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 13. rujna 2011 13:42:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink TGDaily | izvor AnandTech | Pošalji | Komentari