srijeda, 6. srpnja 2011.

Znanstvenici Igra najstarijih svjetskih Poslovni snimanje

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/JNP142KoYtc/Scientists-Play-Worlds-Oldest-Commercial-Recording:
sciencehabit piše "grebanje, 12-drugi audio isječak žena recitiranje prvi stih Twinkle, Twinkle, Little Star ne zvuk poput mnogo. Ali nesvijest, 123-year-old snimanja-urezani u deformiran metalni cilindar i vratio u život nakon desetljeća šutnje od strane trodimenzionalni (3D) skeniranja optički tehnika-čini se da pripadaju na prvi zapis namijenjene za prodaju u javnost. Made for govori lutku kratko prodaje fonograf izumitelj Thomas Edison, rano rekord je najstariji poznati američki snimanje ženski glas, a može biti najstariji poznati zapis proizveden u Edison laboratorij u West Orange, New Jersey. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Bing uvodi Lasso za ipad app, ne izrezati i zalijepiti kauboj način

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/06/bing-introduces-lasso-for-ipad-app-does-cut-and-paste-the-cowbo/:
Bing uvodi Lasso za ipad app, ne cut-and-paste načina kauboj
Kako je krmak-vezanje uvjete za pretraživanje zvuk kao alternativa običan stari izrezati i zalijepiti? Pa, prema Microsoft, to zvuči moćan u redu. Softverski div najavio samo Lasso, novi touch-friendly alat za pretraživanje za app Bing ipad koji vam omogućuje da uže u vaše internet upite zaokruživanjem riječ ili frazu. Nakon što ste izvučeni u krug, Bing automatski generira pretraživanje pomoću odabrane riječi. Nema riječi o tome kako će to raditi za nas bucmast-fingered pretraživačima, ali ako ste dati ga ići "okrugli OLE tor, javite nam kako vas to liječenje u komentarima.

Bing uvodi Lasso za ipad app, ne izrezati i zalijepiti tako to rade kauboji prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 6. srpnja 2011 16:15:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink SlashGear | izvor Bing | Pošalji | Komentari

Microsoft želi $ 15 po Android Smartphone

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/uEEIAm-QEUY/Microsoft-Wants-15-Per-Android-Smartphone:
sfcrazy piše "Microsoft Corp je zatražila da je Samsung Electronics Co Ltd platiti $ 15 za svaki smartphone slušalicu čini se temelji na Google Inc Android operativni sustav softverski div tvrdi da posjeduje širok spektar patenata koji se koriste u mobilne platforme iz članka:.." Samsung će vjerojatno nastojati smanjiti plaćanje na oko 10 dolara u zamjenu za dublje savez s Microsoftom za američke tvrtke Windows platformi, novina Maeil Poslovni citira neimenovane dužnosnike industrija riječi. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Facebook objavljuje video pozive sa Skype

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2BqdMByN0l8/Facebook-Announces-Video-Calling-With-Skype:
Anonimni čitatelj piše: "Kao glasine i očekivane, Facebook co-osnivač i CEO Mark Zuckerberg danas je objavila video poziv, Powered by Skype. Tvrtka otkrila druge chat poboljšanja, uključujući i mogućnost da vidite prijatelje vam poruku većinu i grupni razgovor, i potvrdio da je sada ima 750 milijuna korisnika. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Nemojte letjeti ako ste upravo imali operaciju!

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/FeYjj1E4Fg4/Dont-Fly-If-You-Just-Had-Surgery:
mcgrew piše "Chicago Tribune javlja da je TSA je sada zabrinut kirurškim implantirane bombe. Jesu li težak da biste dobili sve da se zaustavi leti u cijelosti? znam ne postoji način da bi mi se u zrakoplov ovih dana. ja ću voziti , iako je daleko, daleko opasniji. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Jailbreakme 3,0 Izdana

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/M7b8_rUL2X0/Jailbreakme-30-Released:
Beardydog piše "Jailbreakme.com službeno je ažuriran, pod uvjetom da je prvi javni način Jailbreaking ipad 2, a najlakši način za Jailbreaking većinu ostalih iOS uređaja. Jailbreak radi s iOS 4.3.3, i preporuča da korisnici ažurirati prije novo izdanje od jabuka zatvara ranjivost iskorištavaju jailbreak. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Izgradnja ESA galaksije Mapiranje Satelitska Dovršeno

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/N83FkGsr-tU/Construction-of-ESA-Galaxy-Mapping-Satellite-Completed:
coondoggie piše s člankom u Network World. Iz članka: "Europska svemirska agencija kaže da je završio ono što zove najveći digitalni fotoaparat ikada izgrađen za svemirske misije - milijarda piksela niz kameru koja će pomoći u stvaranju trodimenzionalne slike galaksije Mliječnog puta Postavite. biti pokrenut na brodu ESA-galaksija-mapping Gaia misiju u 2013, digitalni fotoaparat bio 'mosaicked zajedno s 106 odvojeni elektronički detektori. " ESA kaže da je Geja mjerenja će biti tako precizan da, ako su bili na Zemlji, to bi moglo mjeriti sličice osobe na Mjesecu. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Hubble čini milijunti promatranje

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/MuYuCeO5bQg/Hubble-Makes-Millionth-Observation:
sfcrazy napisao u članku o sa Hubble teleskopa. Iz članka: ". NASA-inog Hubble svemirskog teleskopa prešao još jednu prekretnicu u svojoj Space Odyssey istraživanja i otkrića u ponedjeljak, 4. srpnja, Zemlje u orbiti Observatory prijavljeni na jednog promatračkog milijunti znanosti u potrazi za vodom u egzoplaneta atmosferi tisuća svjetlosnih godina. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Star Wars Landspeeders se ovdje

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/NS_VPLqMEdw/Star-Wars-Landspeeders-Are-Here:
smitty777 piše: "Sve što Jedis možete zaustaviti gradnju lažne landspeeders u kolovoz sada - pravi posao je napokon ovdje Wired je izvještavanje o izraelska tvrtka koja je testiranje jednog za korištenje kao ambulanta se zove AirMule Pazi, Womp štakora... "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Spotify dolazi u SAD, poziva su otvoreni danas

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/06/spotify-is-coming-to-the-us-invites-are-open-now/:
To se događa. Spotify samo bacio se mjesto američke slijetanje, pozivajući željan Amerikance da skok u redu za stol na zabavi. U međuvremenu, mi samo dobili potvrdu o vlastitom kraju da se stvari finaliziranja za ispitivanje ovdje u Sjedinjenim Državama, a mi ćemo biti sigurni da izvješće leđa samo čim naš vjerodajnice jasno.

Razvijanje ...

Spotify dolazi u SAD, poziva otvoriti sada su prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 6. srpnja 2011 0:26:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Spotify | Pošalji | Komentari

3D pisač čokolade

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/jJhoWpgwuSo/3D-Chocolate-Printer:
BoxRec piše "Znanstvenici u Engleskoj su razvili 3D čokolade pisač koji ispisuje slojeve čokolade umjesto tinte ili plastike." Sada imamo priliku da se kombiniraju s čokoladom digitalne tehnologije, uključujući dizajn, digitalna proizvodnja i društveno umrežavanje. Čokolada ima puno društvene namjene, tako da naša namjera je da se razvije zajednici i dijele dizajna, ideje i iskustva o tome ", kaže vodeći znanstvenik Dr. Liang Hao."

Pročitajte više ove priče na Slashdot.