utorak, 8. veljače 2011.

HTC Freestyle udaranje AT & T na 13. veljače za 100 dolara

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/08/htc-freestyle-hitting-atandt-on-february-13th-for-100/:
To neće ukrasti bilo munja iz svojih Inspire 4G veliki brat - ali ako ste u potrazi za HTC koji ne pokrenuti Android ili Windows 7 Telefon, vaš čekati gotovo preko AT & T (iako nećete biti spas bilo koji novac u procesu). Freestyle je najavio povratak na CES prošlog mjeseca, prvi uređaj u AT & T's lineup za pokretanje Qualcomm's Brew MP telefon platforma lice sa 3,2-inčni zaslon, potpuni HTML preglednik, 3,2 megapikselnu kameru, 3.5mm priključak za slušalice, microSD kompatibilnost do 32GB, i upoznati Sense UI iskustvo prenijeli iz HTC-a smartphone uređaji (i prvi put viđene u Brew MP krinkom na Smart prošle godine). Potražite ga na zemlju u trgovinama ovaj dolazak nedjelja, 13 veljača za 99,99 dolara po ugovoru, nakon $ 50 mail-u rabat, s obzirom da Inspire ide za istu cijenu, mi ne smatramo da čini lizati smisao, pa bih ni 't biti iznenađeni da vidite da cijena pada malo u narednih nekoliko mjeseci. Slijedite pauze za punu press release.

Nastaviti čitanje HTC Freestyle udaranje AT & T na 13. veljače za 100 dolara

HTC Freestyle udaranje AT & T na 13. veljače za 100 dolara prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 8. veljače 2011 15:34:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Samsung Kiše Papir aviona iz svemira

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2ZdUE8wXgtw/Samsung-Rains-Paper-Airplanes-From-Space:
itwbennett piše "Napomena za Samsung: Ako želite da se dokaže koliko je pouzdan vaš SD memorijske kartice, ne zaposliti" u Velikoj Britaniji vodeći papir ravnina profesionalnih 'izgraditi vas sto posebne papir aviona i onda definitivno ne koriste div helija. balon poslati ih 122.503 metara u svemir. Jer dok neki avioni će letjeti koliko Sydney i Bangalore, šanse su da sve tiska ćete dobiti bit će oko lud štos i nitko neće sjetiti stvar o SD kartice. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


HTC Thunderbolt dobiva unboxed po Wirefly, Verizon kašnjenja pokrenuti?

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/08/htc-thunderbolt-gets-unboxed-by-wirefly-verizon-delays-launch/:
Third-party mobilni trgovac Wirefly upravo je objavio sedam-minutni video pojedinostima HTC Thunderboltove Unboxing postupak u slavnoj detalj, nešto što je samo odgovoran da čekati za potencijalni kupci još više bolan. Govoreći o čeka, riječ na ulici je da telefon može biti odgođen iz prethodno rumored Valentinovo pokrenuti, prijeteći zaslon metak više na Droid Life kaže da "nema ETA u ovom trenutku", činjenica potkrijepljena Amazon uklanjanje lansirati datum na njegov Thunderbolt stranici proizvoda. Štoviše, u svojoj najavljuje Unboxing, Wirefly samo kaže da će "početi s prodajom Thunderbolt uskoro" bez prinos datum - tako da, svi znakovi ukazuju na open-završila kašnjenje ovdje. Let's nade ona ostaje u kratkom granica veljače, eh? Slijedite pauze za video pune.

Nastaviti čitanje HTC Thunderbolt dobiva unboxed po Wirefly, Verizon kašnjenja pokrenuti?

HTC Thunderbolt dobiva unboxed po Wirefly, Verizon kašnjenja lansiranja? prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 8. veljače 2011 15:10:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink BGR | izvor Droid Život , Wirefly | Pošalji ovaj | Komentari

Sigma pokreće DP2x kompaktni digitalni fotoaparat, zajedno s Foveon X3 senzor

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/08/sigma-launches-dp2x-compact-digital-camera-complete-with-foveon/:
Imali smo osjećaj da je novi segment fotoaparata je Uvode se natrag na Photokina, i to sigurno izgleda kao da je Sigma u za vožnju. Nakon Fujifilm's fixed-zoom FinePix X100 i Olympus ZUIKO opremljen kompaktni prototip , Sigma je uvođenje high-end kompaktni vlastite u DP2x. Ovaj ručni strijelac ima ogroman senzor u - u stvari, 14 megapiksela Foveon X3 je slične onima u tvrtki (u cijelosti masivniji) SD15 i SD1 DSLRs. Sigma tvrdi senzor ovdje je oko 12x veći od onoga što općenito je pronašao u kameru ove veličine, omogućujući da se snimanje daleko bogatije boje i mnoštvo svjetlosti. Fiksni objektiv F2.8 24.2mm neće biti događaj bilo zumiranje, ali oni koji vole prtljati mogu iskoristiti ugrađeni u ručnom načinu rada i njegova sposobnost to hvatanje fotografija u JPEG ili RAW. To je prilično jasno da je film bio način primisao - to će se prijaviti isječke na 320 x 240, što je samo dovoljno da bi ti plačeš, kada razmišljam o tome što bi ste bili. Nema stabilizaciju slike govoriti o, devet-point sustav za automatsko fokusiranje i ISO raspon od 100 do 3200, sa 1600 i 3200 dostupne samo kada se snima u RAW. Morat ćete dati svoj SD / SDHC / SDXC kartice, i vaše mišljenje je kao dobar kao naše, kada je u pitanju cijena / release.

Sigma pokreće DP2x kompaktni digitalni fotoaparat, zajedno s Foveon X3 senzor prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 8 veljača 2011 14:48:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor DPReview | Pošalji ovaj | Komentari

Samo 39% Prokletstvo na svojim računalima?

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/sXUu7JQ5vrs/Only-39-Curse-At-Their-Computers:
netbuzz piše: "To je ono što mi je vjerovati temelji se na anketi od 14.284 osoba provode sigurnosne prodavatelja Avira. To istraživanje pokazalo je da 39 posto ispitanika" uklet ili vikao na računalu naglas. " I nema računalo je potrebno izračunati implikacija. 61% onih koji sudjeluju u anketi vjeruju da nikada jednom izgovorio vulgarnost ili podigli svoj glas u smjeru kvara stroja se većina od nas istinski posjeduje takve izvanredne samouprave -kontrola? Ili možda neki od tih self-izvijestila stoici biti vježbanje malo selektivno pamćenje? "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Plextor M2 liniju SATA III-pakiranje SSDs dostupan

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/08/plextor-m2-line-of-sata-iii-packing-ssds-available-now/:
Upravo smo dobili riječ od fine ljudi na Plextor da M2 serije SATA 6Gb / s SSD-ovi (koje smo vidjeli jučer sa svojim europskim oznaka, M2S) dostupne su sada za kupnju Amerike. Baš kao i njihov stari svijet kolege, ti zločesti dečki rock kontroler Marvell 88SS9174 i pohvaliti sekvencijalnom čitati stope do 480MB / s sekvencijalno pisanje i brzina do 330MB / s. Dostupan sada u 64GB, 128GB, 256GB i kapaciteta za $ 180, $ 330, i $ 700 respektivno. PR nakon pauze.

Nastaviti čitanje Plextor M2 liniju SATA III-pakiranje SSDs dostupan

Plextor M2 liniju SATA III-pakiranje SSD dostupne prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 8 veljača 2011 14:24:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

SAD traži veta ovlasti nad New TLD

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/qCWj_yb-QuE/US-Seeks-Veto-Powers-Over-New-TLDs:
suraj.sun piše "Obamina administracija traži tiho napajanje za njega i druge vlade da stavi veto buduće top-level domena, što je potez koji postavlja pitanja o slobodi izražavanja, nacionalni suverenitet, i ulogu države u oblikovanju budućnosti Interneta. U pitanju je tko će imati vlast nad sljedeći val nastavaka dopuniti časni. com,. org, i. neto. Najmanje 115 prijedloga očekuje se u ovoj godini, uključujući i. automobil. zdravlja. NYC. filma , i. web i prijave proces mogao biti okončan na sastanku u San Franciscu sljedećeg mjeseca. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Westone ES5 običaj u uho monitora pregled

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/08/westone-es5-custom-in-ear-monitors-review/:
Ako ste u high-end audio opreme, a posebno prilagođenih rješenja, vjerojatno ste čuli za tvrtku zove Westone. U pogonu od 1959, tvrtka ima desetljeća iskustva u crafting slušalice i audio opreme, i to ne izgleda kao oni zaustavljanje bilo koje vrijeme uskoro. Imali smo priliku da se naše uši lijevanim natrag na CES-u kako bismo mogli provjeriti tvrtka's top-of-the-line model, ES5, a sada smo imali neke pravo vrijeme da ih stavite preko koraka i vidjeti jesu li živjeti do hype - glava prošlosti pauze za gnjidama istrajan.

Nastaviti čitanje Westone ES5 običaj u uho monitora pregled

Westone ES5 običaj u uho monitora pregled prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 8. veljače 2011 13:53:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Verizon LG revolucije kako bi podržao / voice over LTE sredinom godine

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/08/verizons-lg-revolution-to-support-voice-over-lte-mid-year/:
Verizon (kao i većina operatera) je do sada bio skroman o svojim planovima za rolling out usluge glasovne pozive na svoje LTE mreže , dijelom zato što glas nije core usluge LTE - sve je jednostavno tretira kao podatke, što znači da su nositelji potreban da bi se razmatraju njihove mogućnosti i odlučiti kako (i kada) dodati glas u mix. Mi bih stečen nejasan dojam iz Verizon's LTE lansirati događaj krajem prošle godine da 4G glas nije bio u tvrtki 2011 planovima, ali se ispostavi da to nije istina: oni sada sam izaći reći da je LG revolucije - najavio na CES-u prošlog mjeseca - bit će Verizon prvi preokret, kada je uređaj pokreće sredinom godine. Naravno, to će se vratiti na CDMA glas kada ste izvan LTE rasponu, ali taj potez će zastupati prijevoznika prvo dijete korak u 4G glas carstvo, ona će ponuditi veću kvalitetu zvuka nego što ste navikli da s tradicionalnim stanični i fiksne pozive (slično HD glasa , mi zamisliti), koji će biti jedan od svojih prodajnim mjestima kada je pokreće. Svaki znak je da će to biti glacially spore tranzicije - to će potrajati godinama na uređajima za podršku standard na širokoj skali i LTE otiske proširiti nacionalno, nije važno inter-prijevoznika poziva kompatibilnost - ali to je veliki potez ipak . Potražite više vijesti o tome na MWC sljedeći tjedan.

[Hvala, Ravi]

Verizon LG revolucije kako bi podržao / voice over LTE sredinom godine prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 8. veljača 2011 13:36:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor CNN | Pošalji ovaj | Komentari

Ballmer pretvara u Geeks za spas

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/xcWQHQJpgI8/Ballmer-Turns-To-Geeks-For-Salvation:
jfruhlinger piše: "Jedna od kritika Steve Ballmer što je Microsoft CEO je da, kao netko tko je došao gore kroz prodaju, on zapravo ne dobijete ono što prikazuju inovativni tech kompanija je o tvrtki Sa odbora počinju dovoditi u pitanje njegove izvedbe. - On nisu dobili svoje bonus prošle godine zbog Kin debakl, na primjer - čini se da Ballmer planira uvesti inženjera na visokim mjestima skrenuti tvrtka okolo ".

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Dell obećava 10-inčni Windows 7 tableta kasnije ove godine

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/08/dell-promises-a-10-inch-windows-7-tablet-later-this-year/:
Imamo vrlo malo informacija ovdje, ali Dell je upravo objavila da je planira dovesti 10-inčni Windows 7 tableta na tržištu kasnije ove godine. Prema press release, to će biti usmjeren na komercijalne i poduzeća tržišta. Zvuči poznato ? Yep, to zvuči kao HP Slate u izradi, ali nadamo se ovaj jedan je brže i drži svoj raspored dostave . Imamo nema drugih pojedinosti za sada, ali mi smo u nadi da iskopaju više na "Dell znači posao" događaj , koji bi trebao biti početak bilo kojem trenutku sada. Stay tuned za više detalja ...

Napomena: Slike su gore izvukao iz Dell strane o Win 7 tableta (punu sliku o lijepim PowerPoint nakon pauze) - mi smo uz pretpostavku da je ono što je hardver će izgledati, ali mi smo težak da biste dobili naš kazaljka na neke bolje fotografije.

Nastaviti čitanje Dell obećava 10-inčni Windows 7 tableta kasnije ove godine

Dell obećava 10-inčni Windows 7 tableta kasnije ove godine prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 8. veljača 2011 13:01:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Dell proširuje poslovanje s novim postrojavanje Latitudes, OptiPlex stolnih računala i radnih stanica Precision

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/08/dell-expands-business-lineup-with-new-latitudes-optiplex-deskto/:
Da ne zaboravimo, Dell je glavni igrač poduzeće, a danas je kamion novi hardver najavama trebao dodatno učvrstiti taj pojam u vašem mozgu tvari. Postoji 24 novih "poslovnih računalnih rješenja" u svim, ali slikati širi sliku ... puno laptopa i stolnih računala. Na mobitel ispred, Latitude serije E5000 (E5420 i E5520 za proračun-svjesnom profesionalni, početi na $ 859) i "business hrapav" E6000 serija (E6220, E6320, E6420 i E6520 ATG) pohvaliti Intelovim 2. generacije Core brodova, tipkovnicu s pozadinskim osvjetljenjem, i "Latitude zajedništvo" preko 26 modela. Mobilnost nije briga? Novi OptiPlex stolnih računala (990, 790 i 390; počinje na $ 650) su procesor Intel vPro i male otiske. Radna stanica Precision T1600, koji je drugi-generacije Intel Core / Xeon procesorima i AMD / NVIDIA grafike, počinje na 840 $. Interesi uvrijeđen? Znamo da smo prikrivanju puno više poslovno-y detalje, pa ako ste skloni da saznate više, press release nakon pauze.

Nastaviti čitanje Dell proširuje poslovanje s novim postrojavanje Latitudes, OptiPlex stolnih računala i radnih stanica Precision

Dell proširuje poslovanje s novim postrojavanje Latitudes, OptiPlex stolnih računala i radnih stanica Precision prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 8 veljača 2011 13:05:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Vizualizirati: KIRFers raj

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/08/visualized-kirfers-paradise/:
Vizualizirati: KIRFers raj
LA ljubitelje stvari koje Držite ga Real Lažni , pronaći svoj sljedeći knockoff bi moglo biti malo teže od očekivanog. Policija u Los Angelesu samo poprsje skladišta puna knock-off, stvari kao što su GiPhones , iPhoncs , PNPs , i poops . Među sve to starudija, oko 10 milijuna dolara vrijedan dva dudes su pronađeni i uhićeni - dva dudes koji su imali evidenciju prikazuje više od 7 milijuna dolara dobiti. Čini se KIRFing ne plaćaju, za neko vrijeme barem.

Vizualizirati: KIRFers raj prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 8. veljače 2011 00:58:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink SlashGear | izvor Kulta Mac | Pošalji ovaj | Komentari

IDC kaže 100.9M smartphone prodan u četvrtom tromjesečju, računala outsold za prvi put

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/08/idc-says-100-9m-smartphones-sold-in-fourth-quarter-pcs-outsold/:
U slučaju da je bilo koji zaostaje sumnja da je smartphone je novo osobno računalo, samo se pogled na IDC- nova globalna smartphone prodaje brojevi za četvrto tromjesečje 2010, gdje smo saznali da su neki 100,9 milijuna jedinica su gurnuti u tri mjeseca - - do nevjerojatnih 87,9 posto u odnosu na prošlu godinu. Ta brojka u usporedbi s 92,1 milijuna prodanih osobnih računala u istom kvartalu , koji, iako rekord za industriju PC, je ostavio u prašini smartphone-a stratosferskog ustati. To označava prvi kvartal u povijesti da smartphones imati outsold tradicionalne računala - i s obzirom da su obje putanje industrije su u, mi bismo biti iznenađeni ako se ikada flip-flopped opet. Ako ništa drugo, IDC i druge analize tvrtke možda morati prilagoditi nazivlje u svojim izvješćima u nekoliko godina, ako (ili kada) konvergencija platforme kao što su Atrix 4G sa svojim laptop Dock početi da se dobije trakcija. Naravno, da Bill Gates i drugih, ovaj tehnološki unakrsno oprašivanje ne dolazi kao iznenađenje - i zaista, tko može tvrditi sa handheld koji je pakiranje PC Power?

IDC kaže 100.9M smartphone prodan u četvrtom tromjesečju, računala outsold za prvi put prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 8 veljača 2011 00:36:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink ReadWriteWeb | izvor IDC | Pošalji ovaj | Komentari

TI planova UI Minority Report Korištenje ARM SoC + projektor

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/zuzb3UUuqj4/TI-Plans-Minority-Report-UI-Using-ARM-SoC--Projector:
siliconbits piše "Texas Instruments želi da dostavi Minority Report-poput korisničko sučelje, kombinirajući njegova samo-najavio OMAP 5 platformu, koja se temelji na dvije jezgre Cortex A15, s jednom od svojih vlastitih DLP Pico projektora i fotoaparata. diva SAD-poluvodič želi pionir korištenje tzv sljedeću generaciju prirodnih korisničkih sučelja dodavanjem hardverska podrška za stereoskopski 3D, gestikuliraju uključujući senzor blizine i interaktivnih projekcija. To podsjeća na SixthSense, nosive uređaj izmislio Pranav Mistry, koji je demoed natrag u ožujak 2009 by tadašnji PhD student MIT Media Lab fluida sučelja Grupe u TED. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.