utorak, 5. travnja 2011.

Pitajte Slashdot: Biste li uzeti platiti izrezati na telekomunicirate?

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/WW_zA90riA0/Ask-Slashdot-Would-You-Take-a-Pay-Cut-To-Telecommute:
coondoggie piše "IT profesionalce želite telekomunicirate - toliko da više od jedne trećine anketiranih po Dice.com je rekao da će uzeti smanjivanje plaće za priliku da rade puno radno vrijeme od kuće, u istraživanju koje je proveo karijeru mjestu. , 35% od tehnoloških stručnjaka, rekao je da će žrtvovati i do 10% njihove plaće za puno radno vrijeme na daljinu. prosjek tech Pro je platio 79.384 dolara prošle godine, prema Dice-a godišnja plaća ankete, što znači 10% smanjivanje plaće jednak 7.900 $ u prosjeku. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Sony otkriva cijene i veličine "Google TV?

Zanimljive vijesti na URL:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Čini se da je netko unutar tvrtke, ili ste nezadovoljni sa svojim plaće i žele uništiti iznenađenje da je tvrtka spremna je za utorak 12. listopada, ili zaista imaju potrebu prošlo. Zašto? Jer ne samo da procurile informacije (što ne znamo je li to realno) o mogućim veličinama u koji će Google TV, ali imena su se pojavili koja će se zvati modeli u pitanju.

Njihova imena su: NSX-24GT1 24 inča, NSX-32GT1 31 inča, NSX-40-inčni 40GT1 NSX-46GT1, (pogodili ste) od 46 inča. Pa ipak, također rizik da njihove cijene bi ukupno između 1.300, 1.400 i 1.900 dolara.

Znatiželjan detalj: ako je to istina, najjeftiniji Google TV bi biti čak i skuplji (300 dolara) da je 32-inčni model skuplji od Sony je ljudima u njihovom katalogu.

Primijeniti na Puštanje IAD Galerija app: svi oglasi, sve vrijeme

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/05/apple-releases-iad-gallery-app-all-ads-all-the-time/:
Umoran od aplikacije uvijek uzimajući u načinu Vašeg oglasa? Postoji app za to.

Primijeniti na Puštanje IAD Galerija app: svi oglasi, sve vrijeme prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 5. travanj 2011 16:44:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Apple Naslovi | izvor iTunes | Email ovu | Komentari

Patent Troll ide nakon Alzheimerove bolesti Istraživači

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/fxg_mf5TH98/Patent-Troll-Going-After-Alzheimers-Researchers:
Anonimni čitatelj šalje ovaj izvadak iz prirode Novosti: ". Stranicama Alzheimer's Institute of America (AIA), ne otkrivaju mnogo o organizaciji, ali prikazuje ga kao predana podrške istraživanju i pacijenti Među ljudima koji se bave Alzheimerovom bolešću, međutim , AIA, sa sjedištem u St. Louisu, Missouri, je najpoznatiji za podnošenje tužbe protiv tvrtke i istraživači - praksa da znanstvenici kažu da bi mogao ugroziti napredak istraživanja u borbi protiv dreaded bolesti ".

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


GNOME vs KDE: Najnoviji krug

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/yv1vGiX13e0/GNOME-vs-KDE-the-Latest-Round:
jammag piše "raspravu o tome je li KDE ili GNOME je bolji desktop Linux je dugogodišnji. Ipak, kao Linux učen čovjek Bruce Byfield raspravlja, ona je ušla svježa poglavlje sad da oba desktop okruženja su verzije koje su radikalno drugačiji od svojih inkarnacija samo nekoliko godina . natrag Štoviše, 'razlika u KDE 4.6 i GNOME 3 (najnovija izdanja) su veće nego što su ikad bili ", piše Casting osim svojim uobičajenim diplomacije, Byfield priznaje da je on čuo urlati recenzije o GNOME 3, ali ne slaže.: 'Čini mi se da većina korisnika su više vjerojatno da će biti zadovoljni s KDE 4,6 od GNOME 3.' "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


SpaceX otkriva planove za najmoćnija svjetska raketa, Falcon Heavy

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/05/spacex-reveals-plans-for-worlds-most-powerful-rocket-the-falco/:
SpaceX obećao nešto veliko , a sada je isporučen. Tvrtka je danas objavio svoje planove za Falcon Heavy, koji obećava da će biti "svjetski najmoćnijih raketa." Samo koliko je moćan je to? SpaceX kaže 22-priča raketa će se moći nositi satelita ili svemirske letjelice mase preko 53 tona (ili 117.000 £) u niskoj putanji oko Zemlje, što je gotovo dvostruko ono što je Space Shuttle je u stanju nositi. Što je više, to je ne samo daleko obećanje. SpaceX kaže raketa će biti "spreman" tijekom sljedeće godine, a prvi probni let planiran je za 2013. Raketa je veličinom ne to je samo prodajna mjesta, iako - on također obećava da će drastično smanjiti troškove slanja stvari u svemir, sa svakim lansirati očekuje da će koštati "samo" 100 milijuna dolara. Šef o prošlosti pauzu za okus onoga što je u trgovini.

Nastaviti čitanje SpaceX otkriva planove za najmoćnija svjetska raketa, Falcon Heavy

SpaceX otkriva planove za najmoćnija svjetska raketa, Falcon Heavy prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 5. travanj 2011 16:07:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor SpaceX , Space.com | Pošalji ovaj | Komentari

Poticaj za piratstvo, Adobe Style

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8o3i-aAjIA8/Inducement-To-Piracy-Adobe-Style:
S Vulpy piše "post na Social Science Research Council's website govori o tome kako piratstvo masti kotače Adobe Creative Suite tržištu čineći ga lakše nositi sa Adobe razbijanje kompatibilnost između verzija Citiram:". ... Takva nepodudarnost ne uključuju egzotično funkcionalnost, samo ravno izgleda teksta u stupce i kutije. vrsta stvari koja je bila srž funkcionalnost izdavanja softvera od ranih 1990-ih. Prevedi ovu dilemu u Brazilu ili Rusiji, gdje su prihodi frakcija da od SAD-a i dobivate vrlo jednostavan ishod. masovno piratstva Adobe proizvoda U stvari, proći kroz taj proces u posljednjih mjesec dana od 4-godišnje projekt na rok i moglo bi se razumjeti postaju iznimno sluha za takve perspektive to, kao što smo tvrdili. , nije defekt modela Adobe posao, to je poslovni model. '"

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Najmoćnija svjetska Rocket spremna u 2012, kaže SpaceX

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/dI7Fp1zPPxo/Worlds-Most-Powerful-Rocket-Ready-In-2012-SpaceX-Says:
Velcroman1 piše "Elon Musk, milijunaš osnivač privatnog prostora tvrtke Space Exploration Technologies Corp (SpaceX za kratko), rekao je dugo planiranu Falcon Heavy vozilo će biti spremno za lift off na kraju 2012. Raketa, koju je nazvao najviše moćan u svijetu, biti u stanju preuzeti muškaraca Međunarodnoj svemirskoj postaji, spustivši vozila i astronauti na Mjesecu - a možda čak i krstarenja na Mars i natrag ".

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Solarna oluja Gotovo briše NASA-in Messenger

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/usk6cE1mn90/Solar-Storm-Nearly-Wipes-Out-NASAs-Messenger:
tcd004 piše: "Tu je bio blizak poziv prošlog tjedna kada je ogroman vijenac izbacivanje gotovo hit Merkura i orbiti letjelica Messenger. znanstvenici na Space Weather Laboratorij je odletio u akciju, modeliranje događaj kako bi se utvrdilo koliko blizu je došao na svemirski brod pomoću podataka iz blizanac STEREO ned promatrača. grupa koristi animirani model nazvan WSA-Enlil, nazvana po sumerskom gospodar vjetra i oluje. Enlil, koji nosi krunu od rogova, je poznat po tome što vrste, ali i okrutan bog koji šalje katastrofe , uključujući i velika poplava koja izbrisao čovječanstvo. sreću Messenger pobjegao Enlil gnjeva. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Nokia C5-03, punu Smartphone za 170 €

Zanimljive vijesti na URL:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Već ovaj tjedan smo predstaviti neke od inovacija finske tvrtke Nokia. Ovaj put to je prijelazu C5-03 Nokia je stariji brat C5 Nokia, mobitel, i mi predstaviti prije nekog vremena u Gizmos

Nokia C5-03 se odlikuje terminal mala težina (teži samo 90 grama), koji nadopunjuje njegov prethodnik s touchscreen i neke druge značajke koje će ga vrlo kompletnu cijenu smartphone tržištu koja se nudi, 170 milijuna eura.

Uz zaslon osjetljiv na dodir 3, 2 inča, Nokia C5-03 uključuje kameru od 5 megapiksela koji omogućuje prikazivanje video, radio i GPS veze, Bluetooth, WiFi i USB.

Što se tiče memorije, Nokia C5-03 nudi 40 MB interne, koji se može pretvoriti u do 16 GB ako koristite microSD karticu, iako je serija uključivat će 2 GB

Kao operativni sustav Nokia C5-03 radi na Symbian 1, koji je bio poznat do sada kao Symbian S60. Izborniku uređaja nudi dobru zbirku ikona koje pružaju izravan pristup pošte i socijalne mreže.

Neke aplikacije Vrhunac Nokia C5-03 su pristup Nokia Music Store i Ovi Store, iz koje možete kupiti glazbu i aplikacije za Nokia telefone. S druge strane, Nokia C5-03 nudi prikaz svih vrsta sustava Microsoft Office dokumente, PDF i Zip.

Cijena Nokia C5-03 kao što sam rekao da ćemo biti 170 €.

FCC.gov: Moderna otvorena platforma

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/grz6WyXn25I/FCCgov-A-Modern-Open-Platform:
Anonimni čitatelj piše: "FCC.gov samo pokrenula javnu beta koja ima za cilj da se agencije u budućnost. 1.350.000 dolara stranice slijedi WhiteHouse.gov dovesti do Drupal. Ravnatelja Agencije Steven Van Roekel razgovarao s O'Reilly o agenciji push za otvorene platforme: 'To nije proboj stvari, ali to je proboj za vladu. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Najmoćnija svjetska Rocket spremna u 2012, kaže SpaceX

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/UfgW6-h8JR0/Worlds-Most-Powerful-Rocket-Ready-In-2012-SpaceX-Says:
Velcroman1 piše "Elon Musk, milijunaš osnivač privatnog prostora tvrtke Space Exploration Technologies Corp (SpaceX za kratko), rekao je dugo planiranu Falcon Heavy vozilo će biti spremno za lift off na kraju 2012. Raketa, koju je nazvao najviše moćan u svijetu, biti u stanju preuzeti muškaraca Međunarodnoj svemirskoj postaji, spustivši vozila i astronauti na Mjesecu - a možda čak i krstarenja na Mars i natrag ".

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Facebook Opsesija

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7gKgxrliq38/The-Facebook-Obsession:
rabidmuskrat piše: "Jesmo li previše opsjednut sa Sa 500 milijuna korisnika i CNBC priča o tome, odgovor bi čini se da PostRandomonium bilješke medija opsjednutost s Facebook, i kako to utječe njihov vijesti -?. posebno, da od CNN. Jedna od svakih 13 Zemljani i tri od četiri Amerikanaca je na Facebook, i jedan od 26 znakova u Facebook na dnevnoj bazi. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.