utorak, 27. rujna 2011.

Microsoft onemogućuje Kelihos botnet

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/omxXimH-qH4/Microsoft-Disables-Kelihos-Botnet:
Trailrunner7 piše s izvadak iz članka u Threatpost: "Nastavljajući pravni napad na botnet operatori i hosting tvrtki koje kriminalci koriste za svoje aktivnosti, Microsoft je najavio nove akcije protiv skupina ljudi tvrdi su odgovorni za rad Kelihos botnet. tvrtka je pomogla da se dolje botnet sebe i kaže da je Kelihos operateri su koristeći ne samo za slanje spama i ukrasti osobne informacije, ali i za još neke podmukle ciljeve. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Onstar obrće TOS promjene

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Cp4j4sKePUU/OnStar-Reverses-ToS-Changes:
Prvi put prihvatio podnositelja BlackWind piše: "Čini se da je čak i Vlada Motors je dovoljno pametan da shvatiti kad ste otišli predaleko. GM je objavio da Onstar usluga će se vratiti na prijašnje Uvjeti korištenja u svjetlu Firestorm kritike da njihov plan da proda GPS podaci stvorio. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


MR Magneti Uzrok nistagmus

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/UTb2YD1sRyw/MRI-Magnets-Cause-Nystagmus:
Udaranje glavnu stranicu za prvi put, drek piše: "U interesantan twist na 'to je tako stara da je nova ponovno', Johns Hopkins znanstvenici na čelu s Dale Roberts pronašli ono što mora da je uzrok puno konfuzije za liječnike diljem svijeta: jaka vanjskog magnetskog polje može stimulirati polukružni kanali, uzrokujući vrtoglavica i nistagmus (sinusoidalni oka gibanje) To je udžbenik slučaju Lorentzove sile u akciji:. našu kutne stopa gyros, polukružni kanali u srednjem uhu, ispunjen endolymph, imaju ionske struja koja teče kroz . U magnetskom polju, struja proizvodi sila koja gura limfne uz kanal, što uzrokuje stimulaciju cupula -. tlačni senzor na kraju kanala To se tumači od strane mozga kao rotacija glave u prostoru, te uzrokuje nistagmus koji je trebao stabilizirati sliku na mrežnici. Naravno predmet je polaganje i ne vrti u prostoru, a neusklađenost između inercijskih mjerenja iz uha i stvarnog stanja uzrokuje vrtoglavice. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Pijani Papagaj sezona počinje u Australiji

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/b7ntAsuCIXk/Drunken-Parrot-Season-Starts-in-Australia:
bazzalunatic piše "Svaki mokro sezone u sjevernoj Australiji desecima šarenim lorikeets moraju biti spašene jer su se pijani, pada s drveća, pa čak i dobiti mamurluka poput bolesti. Nitko ne zna sasvim što se događa, ali je najbolje objašnjenje je da se razbila iz fermentiranih plodova iz priče:.. "Stručnjaci kažu da nisu sigurni da li lorikeets su zapravo pijan, ali oni imaju tužibaba simptomi" Oni pokazuju čudno ponašanje poput pada ili poteškoća leti [i] oni se nastaviti prikazivati ​​u stvari ", kaže Darwin veterinar dr. Stjepana Cutter iz bolnice Kovčeg životinja."

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Sukob između Zauzeti Wall Streetu Prosvjednici i NYPD eskalira

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1dQDzheaIF8/Conflict-Between-Occupy-Wall-Street-Protestors-and-NYPD-Escalating:
phx_zs piše: "Danas se obilježava deseti dan uzastopce da je tisuće prosvjednika potopljena ulicama Manhattana, posebno financijska četvrt. ... nedjelja označena promjenu događanja visokih časnika NYPD izložene brutalnim, neizazvan agresije na mirnoj skupini, navodno uhićenja najmanje 80 osoba. Mnogi fotografije i video su na površinu od NYPD službenika lupanje prosvjednika na tlo ili u parkirane automobile, au jednom dobro pokrivene incidenta NYPD policajac (s terećenja na čekanju policijske brutalnosti iz 2004) maced nevine ženske prosvjednika točka prazno bez ikakvog razloga. Mnogi očevici i nekoliko novinskih članaka izvješće koje NYPD posebno ciljani fotografi i medijske ekipe streaming događaj uživo na internetu. " Učinite nešto Slashdotters imati očevica izvješća za podijeliti? Čini se da puno dezinformacija podrijetlom od svih sudionika što je teško znati koliko je velika prosvjed je zapravo u ovom trenutku i da li ili ne policija se prilično kao univerzalno nasilne kao i prosvjednika podrazumijevaju.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Facebook Popravci Post Prijava kolačića Ponašanje

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/zoLn4fM6yNw/Facebook-Fixes-Post-Log-Out-Cookie-Behavior:
Anonimni čitatelj piše: "Tijekom vikenda, samoproglašene haker Nik Čubrilović optužio Facebook praćenje svojih korisnika čak i ako se prijave iz socijalne mreže. Tvrtka reagirala negirajući tvrdnje i nude objašnjenje zašto svoje kolačiće ponašaju na način im je činiti. Sada, kaže Čubrilović Facebook je napravio promjene odjava proces, te detaljno što svaki kolačić je odgovoran za. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Apple kaže Samsung 3G Patenti Narušiti RAND Zahtjevi

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/y1UNBmhzdNU/Apple-Says-Samsung-3G-Patents-Violate-RAND-Requirements:
judgecorp piše "patentni spor između Samsung i Apple je konačno svodila na jasno i razumljivo uvjetima. Samsung kaže da Apple nije ga plaćati tantijeme za korištenje patentirane 3G tehnologije. Apple kaže da je tehnologija Samsung krijumčario u 3G standardima, otkrivaju svoju IP zahtjeve kasnije. Nizozemski sud će vladati 14. listopada. " Problem pri ruci sada čini se da je li Apple već ima dozvolu za patente pod 3G "Razumni i nediskriminirajući" zahtjeva za patentented tehnologija koristi u standardu. Ako ovi stvarno vjeruje Apple treba zasebnoj, kad možemo očekivati ​​da ih tužiti i svi drugi?

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


HTC 4G Radar na čelu T-Mobile u vrijeme za odmor, klin-puna Mango

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/27/htc-radar-4g-headed-to-t-mobile-in-time-for-the-holidays-chock/:
Izgleda 4G HTC Radar je pravi posao, nakon što su svi. T-Mobile deklarirani Windows Phone Mango -sportske slušalice danas, govori se uređaja 3,8-inčni ekran, 1GHz Snapdragon procesoru, pet megapikselna kamera (s posvećen tipku kamere) i, naravno, titular 4G brzine. Nema preciznih datuma na stvar, no magenta prijevoznik kaže da bi trebao biti u Sjedinjenim Državama prije blagdana.

Nastaviti čitanje HTC 4G Radar na čelu T-Mobile u vrijeme za odmor, klin-puna Mango

HTC 4G Radar na čelu T-Mobile u vrijeme za odmor, klin-puna Mango prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 27. rujna 2011 13:59:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

DVBLogic je Boxee cca donosi live streaming TV Box

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/27/dvblogics-boxee-app-brings-live-tv-streaming-to-the-box/:
Ako on-line video potoci i lokalno pohranjene mediji ne pružaju dovoljno funkcija za vaš Boxee Box , sada možete gledati TV na redovite to previše. Digitalni Život spominje DVBLogic je izdao novu verziju svog DVBLink klijenta za uređaj koji vam omogućuje pregledavanje programski vodič i gledati TV uživo, pod uvjetom da imaju dom poslužitelj postavljen gore sa svojim softverom i tuner. Ako niste upoznati sa softverom, to vam omogućuje da uključite najviše bilo UPnP uređaj kompatibilan u ekstender sposoban caching Live Streams, s klijentima na raspolaganju za ipad / iPhone već, plus Android i WP7 na putu. Trebat će vam najnoviju verziju izdanje DVBLink Connect kandidata! poslužiteljskog softvera kako bi se sve ide, zatim pokažite svoje Boxee preglednik okvir za tvrtke repozitorij za preuzimanje klijentskog softvera i pustiti nas znati kako to sve radi out.

DVBLogic je Boxee cca donosi live streaming TV na Box prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 27. rujna 2011 14:14:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Digitalni Lifestyle | izvor DVBLink V4 RC1 , DVBLink Boxee repozitorij | Pošalji | Komentari

Može li preživjeti Newegg post-PC budućnosti?

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7MxqQkpLFqw/Can-Newegg-Survive-the-Post-PC-Future:
jfruhlinger piše "Nadogradnja desktop računala grafička kartica je nekada obred prolaz za mnoge Slashdot čitatelje -.. i mogao bi biti pristupnika za izgradnju svoje računalo iz matične ploče i više nego često ne, ste kupili komponente iz Newegg, ali tablets i Ultratanki prijenosna računala koja su danas vruće prodavača ne dopustite toliko kao swapa u više RAM-a. Što je komponenta trgovac treba učiniti u svijetu bez korisnički uslužan dijelova? "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Pitajte Slashdot: Uspješna Software Academia?

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/zq4FhHZWCeQ/Ask-Slashdot-Successful-Software-From-Academia:
Anonimni čitatelj piše: "puno majstora i doktorskih radova su o razvoju softverskih rješenja ciljanja ili automatizaciju specifičnih problema Bioinformatika, na primjer, ima mnogo časopisa o softverskih alata koji su kodirani u akademskoj sredinama;. Neki od Ovaj softver je konačni rezultat od četiri godine dr. sc. Ali moje pitanje je, koliko je to softver će ugledati svjetlo izvan sveučilišta? ja znam neke primjere, kao što je BSD, ali oni su iznimka, zar ne? Ima li bilo koji popis uspješnih softverskih stvorio potpuno unutar sveučilišta laboratorija koji je postao naširoko koristi? "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Spotify brani Facebook Prijava se zahtjev

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/WJ1Yh4g_lB0/Spotify-Defends-Facebook-Sign-Up-Requirement:
Anonimni čitatelj piše: "glazbeni servis Spotify je dobio ljubitelje glazbe" tutus u twist je inzistirajući na tome da novi korisnici imaju Facebook račun kako bi se prijavili. Tvrtka sada ima branio politiku, navodi, neobično, da Facebook obveza bi prijave lakše. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.