petak, 7. listopada 2011.

NC State istraživači s tim IBM zadržati oblaka pohranjeni podaci daleko od znatiželjnih očiju

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/07/nc-state-researchers-team-with-ibm-to-keep-cloud-stored-data-awa/:
Čovjek na vašoj lijevoj strani je dr. Peng Ning - profesor računalnih znanosti na NC State čiji je tim, zajedno sa znanstvenicima iz IBM-a, razvio eksperimentalni novu metodu za sigurno osiguranje oblaka pohranjenih podataka . Njihov pristup, poznat kao "snažno Izolirani računalna okolina" (sluga), bitno bi omogućilo inženjerima izolirati, pohranjivati ​​i obrađivati ​​osjetljivih informacija od računalnih sustava hypervisors - programi koji omogućuju umreženih operacijskih sustava da rade neovisno jedan od drugoga, ali također ranjiv na Hackers. Uz Trusted Computing Base (TCB) kao svoj Software Foundation, Ping je tehnika također omogućuje programerima da se posvete određenim procesorske jezgre za rukovanje osjetljivih podataka, čime se oslobađa ostale jezgre za izvršenje normalne funkcije. A, zbog TCB se sastoji od samo 300 linija koda, to ostavlja manji "površina" za internet kriminalci za napad. Kada staviti na probu, sluga arhitektura koristi samo tri posto nadzemnih performanse za opterećenjima koje nisu potrebna izravan pristup mreži - ". Relativno skromna cijena za platiti za povećanu sigurnost" iznos koji Ping opisuje kao On priznaje, međutim, da on i njegov tim još uvijek je potrebno pronaći način za ubrzanje procesa za opterećenjima koja ne ovise o pristupu mreži, a ostaje za vidjeti hoće li ili ne svoju tehniku ​​učinit će to na mainstream bilo prije. Za sada, međutim, možete plutati prošlosti pauzu za više detalja u punom PR.

Nastaviti čitanje NC State istraživači s tim IBM zadržati oblaka pohranjeni podaci daleko od znatiželjnih očiju

NC State istraživači s tim IBM zadržati oblaka pohranjeni podaci daleko od znatiželjnih očiju prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 7. listopada 2011 09:24:00 EST. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar