četvrtak, 9. lipnja 2011.

Što kibernetičkom kriminalu Statistika imaju zajedničko s Seksualno hvalisanje

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/g67L0d9EQMc/What-Cybercrime-Stats-Have-In-Common-With-Sexual-Braggadocio:
Anonimni čitatelj piše: "Microsoft istraživači su rubbished brojke od kibernetičkog kriminala anketama, smatrajući ih uz vrste deformacija koje odavno raširile posvuda sex ankete. Sve to potrebno je nekoliko samozvani Don Juans beznadno iskriviti seks-ankete figure. Isto tako , kibernetičkog kriminala ankete imaju tendenciju da se dominira manjina odgovora, obično oni koji imaju ili misle da su izgubili mnogo kao rezultat sjeckanje ili malware napada, te su vokalne o tome. "kibernetičkom istraživanja su toliko kompromitirani i pristran da ne vjera sve što se može smjestiti u svojim nalazima ", istraživači pisati."

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Izrada Real Batcopter, s dijelovima od hardvera dućan

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/EwB1NuhRyuk/Making-a-Real-Batcopter-With-Parts-From-the-Hardware-Store:
garymortimer piše s izvadak iz priča učitava s oku-popping slike i video o tome kako napraviti - s nekim od bambusa i mreže napao na - UAV letjeti kroz i učiti od rojevima šišmiša u ruralnim Texas. "Brazilski Free repom palicama (koji se nazivaju Tadarida) dolaze zajedno u milijunima u špiljama diljem Texas, ostavljajući svake noći u rojevima tako veliki da se mogu otkriti doplerom radara. Nekako su uspjeli letjeti kroz ovu gustu self-smetnje, bez glavni sudara, i tako naš cilj je da se bolje razumjeti takvo ponašanje. Za AIRFOILS projekt, IML tim stvorio prethodno spomenute Batcopter. cilj bio letjeti UAV kroz gustu nereda, a rekord palicama 'kao odgovor s tri tlo- na temelju velike brzine FLIR kamera i zračnog 3D HD GoPro kamera. nadam se da ekstrakt temeljnih upravljačkih zakona o letenju ponašanja u cilju postizanja bolje autonomne UAV leta. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Sony je 24-inčni PlayStation 3D 'dual-view' monitor: Evo kako to radi

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/09/sonys-24-inch-playstation-3d-dual-view-monitor-heres-how-it/:
Sony dobio nekoliko prekrasnih ideje ovdje na E3 2011, no tvrtka je ostalo vrlo malo teme za novinare na zašiti - što je baterija život poput ? Koliko će se kontinuirano klijenta gameplay trošak ? Samo kako da split-screen monitor 3D raditi? Sony 3D gaming car Mick Hocking poletio iz Liverpoola da razgovaraju stereoscopy s novinarima, a mi smo dobili neke odgovore za taj zadnji. Ono što vidite gore je LCD zaslon koji osvježava pri 240 Hz, te isporuku 3D na 60 okvira u sekundi na svakom oku, uz pomoć tipične aktivni zatvarača naočale tehnika blokiranja svjetla u lijevo oko kad je "prava" slika prikazuje, i obrnuto za desnog oka. No, naočale imaju poseban gumb koji omogućuje obje leće jednog igrača naočale prikazivanje slika za lijevo oko, i obje leće drugog prikaz slike igrača za pravo, omogućujući svakom, da imaju svoje 60fps ubacivati ​​sve vremena za privatni split- zaslonu igre.

Dok se to potencijalno znači da bi mogao koristiti ove naočale na non-Sony 3DTVs previše i dobiti isti efekt (ili, znate, samo pokupiti Sharp Quattron 3D ili Vizio Versus , koji mnogo učiniti istu stvar) Hocking rekao nam je da ovaj jedinica također ne dodatnog softvera za obradu kako bi se smanjila ghosting. Ali što je utakmica? 3D guru rekao da će biti broj naslova podržava značajku kada je monitor hitova ove jeseni, a da drugi 3D naslova mogao potencijalno (i jednostavno) biti skrpan ako oni također podržavaju split-screen za početak sa. Hocking kaže developer entuzijazam je bio posebno intenzivan za split-screen, pa čak i više nego holografske i glava-LCD zaslon tehnologija koje Sony radi na, a mi svibanj vidjeti značajke integrirana u Bravia televizora treba ideja poletjeti.

Sony je 24-inčni PlayStation 3D 'dual-view' monitor: evo kako to radi prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 9 lipanj 2011 15:33:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Samsung i Acer Chromebooks sada dostupan za pre-order na Best Buy i Amazon

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/09/samsung-and-acer-chromebooks-now-available-for-pre-order-at-best/:
Neki ljudi su već dobili svoje ruke na Samsung serije 5 Chromebook zahvaljujući ranom prodaju na pozlaćeni, ali svi ostali sada mogu napokon dobiti svoj ​​red u na još par tradicionalnih izvora: Best Buy i Amazon. Osim toga Samsung Chromebook (dostupna u obje bijele i srebrne starting at $ 430), koji također uključuje Acer Chrome OS-based nude , koji je sada poznat kao Acer Cromia i počinje na 380 dolara za WiFi-jedini model. Ni trgovac citira brod datum samo još, ali Google je ranije izjavio da će biti uvijanje vanjska strana 15. lipnja.

Samsung i Acer Chromebooks sada dostupan za pre-order na Best Buy i Amazon prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 9. lipanj 2011 15:44:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Chrome OS stranice | izvor Google | Pošalji ovaj | Komentari

U tijeku Slučaj Rakofsky vs Internet

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/i87AH8CiP_Q/The-Ongoing-Case-of-Rakofsky-vs-Internet:
Chmcginn piše: "Joseph Rakofsky, odvjetnik New Jersey, čiji je zahtjev za internet slava je podnošenja tužbe protiv Washington Post i Američke odvjetničke komore za kritizirati njegov nastup u Washingtonu, DC suđenju za ubojstvo, donio izmjene i dopune svoje odijelo uključiti broj blogera i internet forum članova - zbog kritiziranja tužba Koje je veća prijetnja slobodi govora -.? izravne vladine akcije, ili strah od tužbi za klevetu neozbiljan troškove "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Kineski Mjesec Probe Ventures U Deep Space

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/cOA93o575yI/Chinese-Moon-Probe-Ventures-Into-Deep-Space:
hackingbear piše "Nakon završetka svoje 6-mjesečno misija istraživanja Mjeseca, Kina je drugi mjesec Orbiter, Chang'e-2, je utvrđeno da je u izvrsnom stanju i ima u izobilju goriva lijevo, i tako to krenuti iz svoje orbite Mjesec u duboki svemir, ide prema Lagrangian točka L2 oko 1,5 milijuna kilometara od Zemlje, ili oko 4 puta dalje van nego mjesec. orbiter ostavila mjesec orbitu u 5:10 sati, prema državnoj upravi znanosti, tehnologije i industrije za narodnu odbranu . sonde se očekuje da obavljaju istraživanja na L2. To je prva kineska letjelica za ulaganje izvan mjesec i uspostaviti zemlje sposobnost u dubokoj istraživanju svemira. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Stack Razmjena Web Profiler sada Open Source

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/YUZD9ljCo5I/Stack-Exchange-Website-Profiler-Now-Open-Source:
ScuttleMonkey piše "Joel Spolsky šalje dimne signale, jutros o nedavnom izdanju Web Stack Razmjena Profiler kao open source. Šafran Sam izlaže o tome zašto je ovaj Profiler je možda 'najbolji i najobuhvatniji proizvodnja web-stranica profiler vani za bilo koju web platformu. ' Projekt je dostupna putem Google Code ili NuGet. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Apple iCloud prethodno donosi kupljene aplikacije vratio iz mrtvih

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/09/apple-icloud-brings-previously-purchased-apps-back-from-the-dead/:
Oplakivati ​​put kad obnovljena vaš iPhone i izgubio da je ljubljeni VLC app , jer to više nije dostupna na App Store? Razveseliti, tu je iCloud za to. Servis vam omogućava ponovno preuzimanje bilo kakvog app ste prethodno kupili na svakom od vaših IOS uređaja - uključujući i ubio aplikacije. Mi smo odlučili dati ga vrtlog, ispitivanje našu sreću sa iPhone 3GS zuji zajedno na IOS 4.3.3. Nakon pregledavanja Kupnja dio App Store, vidjesmo Tris, app koji nije dostupan u gotovo tri godine. Naravno, mi pritisnuli iCloud ikona i unutar sekunde, ol 'Tetris klon je ponovno u akciji. Dakle, ako ste bili jedna od četiri osobe koje preuzimaju sam Rich prije nego što je ubijen, da ćete biti sigurni da uživate da 1.000 dolara ulaganja u godinama koje dolaze.

Zach Honig pridonijeli ovom izvještaju.

Apple iCloud donosi prethodno kupili aplikacije vratio iz mrtvih prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 9 lipanj 2011 13:33:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor CDFX Apps | Pošalji ovaj | Komentari

Domovinske sigurnosti Trčanje NBC-u vlasništvu PSA

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/AtkwdMDJU1E/Homeland-Security-Running-NBC-Owned-PSAs:
Anonimni čitatelj piše: "Prije nekoliko mjeseci, domovinske sigurnosti je ICE (Immigration & Carinske ovršnom) grupa započela stavljanje protiv piratstva video PSA o različitim domenama da je zaplijenila. Ono što nije rekao je koji je stvorio PSA. Slobode na Zakon o informisanju zahtjeva Techdirt je pokazala da video zapravo su stvorili i vlasništvu NBC Universala, ali nigdje ne domovinske sigurnosti javno priznati to kao Techdirt piše: ". Možete li zamisliti kako bi pritisnite reagirati ako, recimo, FDA ran PSA koje su stvorene i vlasništvu McDonald's bez da jasno javnost? o tome, ako Ministarstvo financija ran PSA stvorio i vlasništvu Goldman Sachs? Dakle, ne bismo trebali biti molba ozbiljna pitanja o tome zašto domovinske sigurnosti i ICE su trčanje jednostrane, dovoditi u zabludu korporativne propagande video, urednik i vlasnik privatne tvrtke, bez spominjanja prilično relevantnih informacija o tome tko ga je napravio? '"

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Osobni Elektronika Doista mogu poremetiti avionike

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/gKZqQc-6vY0/Personal-Electronics-May-Indeed-Disrupt-Avionics:
mattrwilliams piše "Postoji sve veći tijelo Vjerodostojni dokazi koji ukazuju na osobne elektronika se pravi problem na brodu zrakoplova. Dave Carson iz Boeinga, supredsjedatelj savezne savjetodavni odbor koji je ispitivao problem elektroničke smetnje s prijenosnih uređaja, kaže da peds zračiti signale koji mogu pogoditi i poremetiti vrlo osjetljivih elektroničkih senzora skriven u avionu putnički prostor, uključujući i one za sustav za instrumentalno slijetanje koriste u loše vrijeme. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Motorola je 4,3-inčni Photon 4G donosi Tegra 2, kickstand magija za sprint (video Hands-on)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/09/motorolas-4-3-inch-photon-4g-brings-tegra-2-kickstand-magic-to/:
Vi znate nešto veliko je oko ići dolje kad možete dobiti CEO od dva glavna tech tvrtke da zajedno sjednu za ručak. Kao što se sumnja, današnji Sprint / Motorola događaj, predsjedao Dan Hesse i Sanjay JHA, obilježen debi rumored Photon 4G . Slušalica paketi 4,3-inčni zaslon qHD , 1GHz dual-core NVIDIA Tegra 2 procesor, 1GB RAM, 16 GB ugrađene memorije, i pre-instaliran Gingerbread - plus, za bolje ili lošije, najnoviju verziju Blur. Mršav novi smartphone je dobio sprijeda i straga prema kamere (potonji od kojih je osam megapiksela), posvećena kamera gumb, i mini USB i HDMI portova, koji će se priključiti u uskoro biti najavljen uređaj za spajanje.

Slušalica je prvi iz SAD-prijevoznika za ponuditi do globalne 4G povezivost, a to je također dobio 3G podršku, trebao vam je potrebna (to je CDMA / WiMAX u SAD-u i međunarodno GSM). Enterprise funkcionalnost, tradicionalno malo nadzora s android UREÐAJI, prisutan je također, zahvaljujući poslovno-sposoban alate ugrađene u Blur i povećanu sigurnost, ljubaznost od proizvođača stjecanja 3LM ("Tri zakona mobilnosti" svojih prijatelja). Sprint utjecaj sja kroz kao i, uz uključivanje izgrađen-in aktivni kickstand na svoje stražnje strane, prvi za Motorola uređaja. Okreni ga otvoriti, a na zaslonu će se automatski prebaciti u horizontalni način rada za optimalno gledanje.

Uspjeli smo dobiti malo kazaljka-na vrijeme s uređajem prije raspisivanja, a tako i velikih, zaslon osjetljiv na dodir i softver činilo prilično osjetljiv. Slušalica je sama po sebi i mršav i uskim i osjeća se dobro u ruci, iako glatka leđa ne nude mnogo na putu vuče za one sklone pada njihove telefone. Tipke na uređaju su malo krut i utonuo, iako ćemo morati odlagati na donošenje presude o tom planu, jer je to pre-proizvodna jedinica - nadamo se da ćemo izaći iz ruke na nešto više finale u skoroj budućnosti. Foton 4G je postavljen na hit Sprint ovog ljeta - točan datum i cijeni još biti najavljen.


Dana Wollman pridonijeli ovom izvještaju.

Nastaviti čitanje Motorole 4.

Virgin Mobile pozdravlja 4,1-inčni Motorola Trijumf, donosi Froyo na prepaid strani

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/09/virgin-mobile-welcomes-4-1-inch-motorola-triumph-brings-froyo-t/:
Ne boj se, pay-as-you-go navijača - Virgin Mobile vidio šešir savjet vlastitog na današnjoj Sprint / Motorola događaj u obliku Triumph, osrednji 4,1-inčni android 2,2 slušalica koje možda ne sasvim živjeti do njega je hiperbolički ime. Uređaj ima 2 GB od izgrađen-in za pohranu, 512 MB RAM-a, pet megapiksela kamera, WVGA zaslon, 1400mAh baterija, A-GPS, WiFi Qualcomm MSM8655 CPU i HDMI izlaz. Također dolazi pre-naprćen sa Djevice Live 2.0, glazbena društveno umrežavanje značajku koja omogućuje korisnicima pristup ekskluzivnim glazbenog sadržaja - nije baš stvari pobjedu krugova su izrađene od, ali to je svakako dobrodošao dodatak na prepaid tržištu. Trijumfalni press release nakon pauze, koja je trijumfalno bez ikakve cijena / objave informacije.

Nastaviti čitanje Virgin Mobile pozdravlja 4,1-inčni Motorola Trijumf, donosi Froyo na prepaid strani

Virgin Mobile pozdravlja 4,1-inčni Motorola Trijumf, donosi Froyo na prepaid strani prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 9. lipanj 2011 00:40:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Vrhovni sud presudio protiv Microsofta u slučaju i4i

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rk331RWtTNc/Supreme-Court-Rules-Against-Microsoft-In-i4i-Case:
CWmike piše: "Vrhovni sud SAD je pustiti stajati 300 milijuna dolara vladajuće povrede patenta protiv Microsofta, davanje pobjedu četvrtak i4i (PDF), koji su podnijeli tužbu natrag u 2007. Pravne bitke već prisiljeni Microsoft izmijeniti određene funkcionalnosti u Wordu zahtjev u 2009, kada je US Okružni sud za Eastern District of Texas presudio u korist Toronto-based i4i i rekao da prestanu prodavati Microsoft Word u SAD-u. U pitanju je i4i patent koji pokriva tehnologiju koja omogućuje korisnicima manipulirati arhitekture i sadržaj dokumenta, koji i4i navodno Microsoft povrijeđena nakon ostavljajući Word korisnici stvoriti prilagođene XML dokumenata. Microsoft uklanja značajka. "Ovaj slučaj podigao važno pitanje prava koje je Vrhovni sud sam imao pitanje na raniju odluku i koje smo vjerovali da je potrebno rješenje. Dok ishod nije ono što smo se nadali za, mi ćemo i dalje zalagati za izmjenu zakona kojim će se spriječiti zloupotreba patentnog sustava i zaštitu izumitelja koji imaju patente koje predstavljaju pravi inovacija, "Microsoft navodi se u priopćenju."

Pročitajte više ove priče na Slashdot.