petak, 7. listopada 2011.

Comcast obećanja Xfinity VOD streaming na više uređaja, novi Xcalibur vodič u 2012

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/07/comcast-promises-xfinity-vod-streaming-on-more-devices-new-xcal/:
Ne očekujte Comcast zaustaviti svoje Xfinity VOD streaming rollout dnevni boravak sa samo Xbox 360 ovog Božića , kao izvršni Sam Schwartz obećao tijekom CTAM panel koji se planira razviti aplikacije za PS3, Wii, Roku i drugih povezanih TV platforme. višekanalni vijesti ne planira izvaljati streaming što više platformi kao i Netflix, tako da ćemo morati pričekati i vidjeti gdje je taj početni venture u IPTV prestaje. Razmislite veliki kabel boje na vrhu usluge? Možda još nije, jer Comcast tvrdi Netflix pretplatnici imaju tendenciju da se najviše proždrljiv korisnicima svojih VOD. Također u Comcast je budućnost svoje potpuno obnovljenu Xcalibur vodič softver s interneta i društvenih medija kravata-ins (provjerite naše rane doušnik zaviriti ovdje ), koji je ponovio Schwartz bi biti dostupan širom zemlje u nekom trenutku sljedeće godine.

Comcast obećanja Xfinity VOD streaming na više uređaja, novi Xcalibur vodič u 2012 prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 7. listopada 2011 11:47:00 EST. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Višekanalni Vijesti | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar