nedjelja, 20. ožujka 2011.

Creative je 7-inčni ZiiO tableta dobiva Froyo ovog petka, 10-inčni model da slijedite odijelo

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/20/creatives-7-inch-ziio-tablet-gets-froyo-this-friday-10-inch-mo/:
Ako vam se dogoditi da bude jedan od pregršt Creative ZiiO tableta korisnika, onda imamo dobru vijest za tebe: dođe petak, 7-incher će biti prvi od Ziio duo primiti svoje Froyo ažurirati, dok je njegova 10-inčni sibling's Očekuje se da će slijediti do travnja. Pa što je novo? Pa, popis uključuje veću podršku jeziku, novi pristupni opcije, mogućnost instalirati aplikacije na vanjsku pohranu, a tekst-to-speech motor. Jednom dostupne, možete nabaviti ažuriranja s bilo Creative web stranice ili tablete 'ZiiO Space portalu, ali u svakom slučaju, slobodno se maslac narod na at XDA-programere slap neke Saće na ovim ZiiOs umjesto.

Nastaviti čitanje Creative je 7-inčni ZiiO tableta dobiva Froyo ovog petka, 10-inčni model da slijedite odijelo

Creative je 7-inčni ZiiO tableta dobiva Froyo ovog petka, 10-inčni model da slijedite odijelo prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 20. ožujak 2011 18:05:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Kreativan | Pošalji ovaj | Komentari

Koristeći Kinect s vašim PS3

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/FaSAm-xP3Z0/Using-Kinect-With-Your-PS3:
baxpace piše "udžbenik pošta na Shantanugoel tech blog pokazuje kako možete koristiti Microsoft Kinect senzor s PS3. Kao postove sugeriraju, softver je u stanju pre-alfa kvalitete, što znači da neke knjižnice trebaju biti poboljšani kako bi se pojačati performanse i mogućnosti, ali to je ipak početak. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


AT & T guta T-Mobile stvoriti SAD-u 'najveći prijevoznik

Zanimljive vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/cHhmmcwKF-Q/att-swallows-t-mobile-to-create-us-largest-carrier.ars:

U posljednjih nekoliko mjeseci, T-Mobile reklama je kojom se u AT & T, kritizirajući prijevoznika za hobbling vruće telefonske mreže sa sporim brzinama. Ili da je oblik flert, ili AT & T je odlučio da je potrebno na šutnju one reklame jednom i za sve. Danas, AT & T najavila 39 milijarde dolara nositi s T-Mobile's nadređena tvrtka, Deutsche Telekom, koji će vidjeti T-Mobile korisnika i infrastrukturi postati dio AT & T, stvarajući SAD-u 'najveći staničnih prijevoznika, a jedina ponuda mobitela.

Za Deutsche Telekom, bave rješava puno problema s kojima T-Mobile s kojima se suočavaju kao četvrti po veličini prijevoznika. Ona više ne mora održavati veliku mrežu i malo infrastrukture za podršku manjih prijevoznika baze, a ne će se suočiti s ogromnim troškovima nadogradnje koje infrastrukture za dolazak 4G LTE standard. T-Mobile je bio samo jedan od velikih prijevoznika neće imati jasan 4G plan u mjesto, AT & T i Verizon su se obvezale na LTE, dok Sprint je guranje WiMax.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Smrt Interneta predvidjeti, film na lokalnoj cineplex

Zanimljive vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/6W1sNOBCRDs/death-of-the-internet-predicted-film-at-your-local-cineplex.ars:

Zastrašujuće priče o propasti Internet je stvaranje krugova kroz socijalne umrežavanje jeka komora u posljednje vrijeme. To je papir pet istraživača sa Sveučilišta u Michiganu i jedan iz Kansas State University (zapravo samo poster bio objavljen). Naslov je zloslutan: "Gubitak Kontrola Interneta: Korištenje podataka avionom do Attack nadzorna ravnina." Kao i svaki dobar triler, to je kultni negativca, ali zemljište rupa dovoljno velik da voziti Cisco Carrier Routing System kroz CRS-ako su kotači. Ali usprkos tome, on svibanj dobro biti temeljen na istinitoj priči.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Samsung Galaxy S II Mini curenja van za tri, plus Nokia X7, Flyer i playbook Datumi objavljivanja u Velikoj Britaniji

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/20/samsung-galaxy-s-ii-mini-leaks-out-for-three-uk-plus-nokia-x7/:
Ne, ne Galaxy Mini , da je low-end Android izbojka - ovaj izgleda kao Samsung manje alternativa nadolazeće Galaxy S II superphone. Mi pravedan je dobio predao UK prijevoznika Tri cijeli proljeće-ljeto postavu, i Android 2,3 slušalica svakako se ističe, da se pretvara minijaturne unatoč 3,7-inčni ekran (mislim Droid ), 1.4GHz procesor (mislim prije tri ) i 21Mbps HSPA + povezivost. Ali to je vrh ledenog brijega u odnosu na ono što je u spremištu za tri - to izgleda kao Nokia X7 je živ, dobro, i za praćenje lipnja puštanje (da ne spominjem LG Optimus 3D), a tablete će pasti previše, s Svibanj donosi HTC Flyer i WiFi samo BlackBerry playbook porinuće u lipnju. Pogledajte naočale i predviđen pokrenuti Windows u našoj galeriji ispod, i pridružite nam se u nadi ovim dokumentima najaviti brze US release.

[Hvala, Anonimni]

Samsung Galaxy S II Mini curenja van za tri, plus Nokia X7, Flyer i playbook puštanje datum u Velikoj Britaniji prvobitno pojavio na Engadget na ned, 20 ožujak 2011 16:04:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Pitajte Slashdot: Online znanosti za 8. razreda?

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/JEGq0G1-uiE/Ask-Slashdot-Online-Science-For-8th-Grade-Students:
Peterus7 piše "Ja sam student nastavnik u 8. razredu znanosti učionici, te su primijetili da su studenti vrlo su motivirani za nešto online. Nakon što je shvatio da, bio sam u potrazi za načinima da se uključi Internet resursa u moje učenje, i pokušava naći cool projekte građanin znanosti, aktivnosti i simulacije koje bi bilo prikladno za osnovnu školu znanost klase, kao što su galaxyzoo i fold.it. Dakle, ja tražim slashdot za više sredstava koja bi mogla pomoći dovesti znanost na njihove živote. Hvala! "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


U utrci za više Spectrum, AT & T je stjecanje T-Mobile za $ 39 milijardi

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/y_ljpa7LHnk/:
Array

Adult web stranice će uskoro dobiti svoje vlastite. XXX bordele, ali ne i svi su uzbuđeni

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/TZ26LVARt1s/:
Array

AT & T steći T-Mobile je od Deutsche Telekoma

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/y52vSbuwLvk/ATampT-To-Acquire-T-Mobile-From-Deutsche-Telekom:
teh31337one piše "AT & T i Deutsche Telekom sklopili konačni sporazum o prodaji T-Mobile SAD-u za 39 milijarde dolara u gotovini i dionicama. Priopćenje ovdje." Trbušni grčevi jedan anonimni čitatelj: "Amerikanci će imati još manje izbora sada kad je u pitanju mobitel prijevoznici reći dobar-bye to onaj koji je imao najbolje usluge kupcima, a najviše je prijateljski prema Android i ukorjenjivanje.."

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Push obavijesti

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/l_GxT55rUDQ/:
Array

Righthaven Copyright parnica backfires

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/xO2ulXzZkJk/Righthaven-Copyright-Lawsuit-Backfires:
Hugh Pickens piše "Steve Green izvješća u Las Vegas da US District sudac James Mahan je presudio da Centar za međukulturni organiziranje, Oregon neprofitna, ne krši autorska prava, kada je objavljena cijeli Las Vegas Review-Journal priču na svojim internetskim stranicama, bez odobrenja i da nema štete na tržištu za priču. Mahan je naglasio da njegova vladajuća hinged u velikoj mjeri na CIO je neprofitna status i rekao autorskim tužba će biti razriješen dužnosti jer je neprofitna ga se koristi u obrazovnom način, ne pokušati iskoristiti priča kako bi skupio novac, i zato priča u pitanju je prije svega činjenica za razliku što kreativni. "tržište (služio od strane CIO) ne RJ tržištu", kaže Mahan. Ovo je drugi fair use poraz za Righthaven i je značajna jer su uključeni cijelu priču post nego djelomično priču post. Zeleni kaže da Righthaven je strategija tužila 250 web stranica i zahtjevnih 150.000 dolara odštete plus oduzimanje web site-a ime domene jasno je osvetio i sada Righthaven, self-imenovan zaštitnik novinska industrija, napustio je novinska industrija s manje zaštite autorskih prava nego ako nikad ne podnosi svoje tužbe na sve. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Intel obećava sljedeći-gen Atom čipove na IDF-u Peking

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/20/intel-promises-next-gen-atom-chips-at-idf-beijing/:
Mi smo još uvijek dobiti više od dašak Intelove Hrast Trail čips, ali Cedar Trail Registriranih su skoro ovdje - u stvari, to je izgleda kao Chipzilla namjerava predstaviti svoj ​​najnoviji Atom na IDF-u Pekingu ove godine. procesor UMPC Portal primjetio da Intel je dobio sjednicu pod nazivom "Projektiranje Nova generacija Netbooks s Intel Atom procesor platforma utemeljena" na travanj događaj, koji obećava da će dati sudionicima uvid u "nove generacije Intel Atom procesor na temelju platforme." Detalji su rijetka, ali postoji nekoliko bullet bodova koji bi mogli odvući pažnju. Prvo, Intel će se govoriti o "WiFi rješenja koja omogućuju korištenje novi modeli netbook", koja zvuči kao vrsta WiDi , i drugi, tvrtka će se govoriti up "fanless netbook dizajna." Naši preaktivan podvale su već na radu - mi smo na udoban kauč, surfanje internetom na velikom ekranu TV, bez vruće, pozamašan laptop da nam težinu dolje i nary spona brinuti. Ili, možda brod.

Intel obećava sljedeći-gen Atom čipove na IDF-u Peking prvobitno pojavio na Engadget na ned, 20 ožujak 2011 14:02:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor UMPC Portal | Pošalji ovaj | Komentari

HTC Dolazak sada dostupna za $ 200 od Sprint, 150 $ na Amazonu

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/20/htc-arrive-now-available-for-200-from-sprint-150-at-amazon/:
To je 20. ožujka, a pravo na raspored , Sprint je počeo uzimati narudžbe za svoj ​​prvi Windows 7 Telefon slušalicu. HTC 7 Pro, preimenovan Dođite na mreži Sada, sada može biti je za 200 dolara nakon što je povrat novca kada kupio uobičajeno dvogodišnji ugovor. Amazon radi svoj uobičajeni stvar undercutting prijevoznika vlastite cijene tako da je prinos do 50 za papirnati novac manje od $ 150, i sumnjamo drugih online trgovaca će slijediti taj primjer. Dakle, dostupnost ne bi trebao biti problem, ali ako ste još uvijek pitate ako je ulaganje će biti vrijedno toga, mi ćemo imati našu recenziju ove slušalice početkom sljedećeg tjedna - prije nego Sprint čini nevažnim strane puše vrata off CTIA .

[Hvala, Justin]

HTC Dolazak sada dostupna za $ 200 od Sprint, 150 $ na Amazonu prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 20. ožujak 2011 14:24:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Sprint , Amazon | Pošalji ovaj | Komentari

AT & T se obvezuje kupiti T-Mobile od Deutsche Telekoma za 39 milijarde dolara

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/20/atandt-agrees-to-buy-t-mobile-from-deutsche-telekom/:
Wowzers! AT & T i Deutsche Telekom sklopili konačni sporazum o prodaji T-Mobile SAD-u za 39 milijarde dolara u gotovini i dionicama. Priopćenje slijedi nakon pauze.

Nastaviti čitanje AT & T se obvezuje kupiti T-Mobile od Deutsche Telekoma za 39 milijarde dolara

AT & T se obvezuje kupiti T-Mobile od Deutsche Telekoma za 39 milijarde dolara prvobitno pojavio na Engadget na ned, 20 ožujak 2011 14:27:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

RSA kaže hack neće dopustiti "izravan napad" na SecureID tokena

Zanimljive vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/yGTvfIJnecw/rsa-says-hack-wont-allow-direct-attack-on-secureid-tokens.ars:

Sigurnosna tvrtka RSA je bio žrtva "iznimno sofisticirano" napad koji je rezultirao u izvlačenje određenih privatnih informacija, najavio je izvršni predsjednik Umjetnost Coviello u otvorenom pismu objavljeni jučer. Tvrtka je također podnijela bilješku s DIP-a, upozoravajući na moguće rizike zbog napada. Od 2006, RSA je dio EMC.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Big podatke treba misliti Bigger

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/hq2ZB60JOug/:
Array

Beetailer Pomaže online trgovaca postaviti dućan Na Facebooku

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/WYeKcicJz9c/:
Array

Mini E ogledu završava za 40 testeri pretraživanja za novi automobil počinje

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/20/mini-e-field-trial-ends-for-the-40-testers-a-search-for-a-new-c/:
Mini E ogledu završava za 40 testeri pretraživanja za novi automobil počinje
Ljudi koji vole dati automobila imaju tendenciju da drže da je auto za neko vrijeme, duže nego što bi trebao ponekad, ali to nije uvijek opcija. Ponekad morate ga vratiti, a takav je slučaj i za 40 "pioniri" koji su među prvima dobili svoje rukavice bez prstiju i na bums u električni prototip Mini E u Velikoj Britaniji. Ta flota test vozila je pozvan natrag kući, ali srećom ne trpjeti istu sudbinu podsjetio GM EV1 - od kojih je većina slomiti u 90-ih. Umjesto toga, većina tih Minis će pronaći nove domove među korporativnim voznim parkom, iako je program testiranja sam je u velikoj mjeri više. Iz tog programa BMW saznao da je većina vozača slagali sasvim u redu, unatoč potpuni nedostatak javnih stanica za punjenje, iako su neki rekao hladno temps staviti uvijati na vozačke navike - moguće kontrapunkt na jedan EV Mini tester na ovoj strani ribnjak pronađen. Sve što podaci se koristi za prilagodbu nadolazeće BMW-i3, koje smo već vidjeli oko hooning u neke prilično leden vrijeme, ali neće biti vidljiv hooning na javnim ulicama do 2013 ili tako.

Mini E ogledu završava za 40 testeri pretraživanja za novi automobil počinje prvobitno pojavio na Engadget na ned, 20. ožujka 2011 00:36:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Njemački Auto Scene | Pošalji ovaj | Komentari

Citation karta pokazuje Top znanosti Gradovi

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/unRu_otao7s/Citation-Map-Shows-Top-Science-Cities:
mikejuk piše: "Koja gradovima širom svijeta proizvode ne samo najveći nego najbolji znanstveni radovi? Korištenje baze podataka i Google Maps je odgovor očigledan. rad na fiziku arXiv opisuje kako su dvojica znanstvenika u kombinaciji citat podatke s Google Maps stvoriti zaplet prikazuje koliko je važna gradovima širom svijeta su u smislu njihovog doprinosa fizike, kemije ili psihologije. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.