ponedjeljak, 25. srpnja 2011.

Japanski uhićen zbog Pohrana Malware

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/IbQbYO5y4B0/Japanese-Man-Arrested-For-Storing-Malware:
Orome1 piše "38-year-old Yasuhiro Kawaguchi je prva osoba u Japanu da se uhićeni za pohranu zlonamjernih programa na svom računalu nakon gornji kuće pravosudne poslove Odbor je potvrdio novi anti-malware zakon donosi japanskom parlamentu. Zakonu smatra stvaranje, distribuciju i skladištenje malware zločin kažnjivo s do tri godine zatvora i novčanu kaznu koja bi mogla doseći iznos od 500.000 jena (6,200 $). "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Microsoft Produljenje Linux za patente nositi s SUSE

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/k62kk1MznjY/Microsoft-Extending-Linux-Patent-Deal-With-SUSE:
darthcamaro piše "Ne veliko iznenađenje, ali Microsoft je sada službeno proširili svoje patente, interoperabilnost i Linux preprodaju bave SUSE. To je posao koji Novell prvotno potpisan. Sada, s Attachmate prodaje, Microsoft je donijeti posao natrag na SUSE. nositi se produljuje do 2016 i Microsoft je postavljen uložiti još 100 milijuna dolara u SUSE Linux Enterprise Server certifikata. To je na vrhu od $ 300-milijuna-plus oni već donijeli od 2006. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Je li magisterij Novi prvostupnika?

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/NNy9FCN2iHg/Is-the-Masters-Degree-the-New-Bachelors:
Hugh Pickens piše "Laura Pappano piše da magisterij, nekoć prezrene kao utješnu nagradu jer nije do kraja dr.sc., ili kao način da se ubije vrijeme čekanja od Gospodarska kriza, sada je najbrže rastuća stupanj, sa 657.000 nagrađen u 2009, više nego dvostruko razine u 1980. Danas, gotovo dva 25 osoba dobi od 25 godina i više imaju gospodara, o istom omjeru koji je prvostupnika ili više u 1960. 'Prije nekoliko godina postalo je jasno da nam je da gospodara obrazovanje kreće vrlo brzo postati stupanja stupanj u mnogim zanimanjima ", kaže Debra W. Stewart, predsjednik Vijeća diplomski škole." Tu je definitivno neki od devalvacije faksu stupanj događa ", dodaje Eric A. Hanushek , obrazovanje ekonomist usisavač institucija. 'Mi ćemo dublje u bazen maturanata za fakultet prisustvo, "što prvostupnika više nije adekvatan screening mjera postignuća za poslodavce. No, neki se pitaju da li magistarski je vrijedan dodatni . napor "U nekim područjima, kao što su poslovne ili inženjering, diplomski stupanj obično potaknut prihoda više nego dovoljno da opravda trošak", kaže Liz Pulliam Weston 'u drugima -. humanističkih znanosti i društvenih znanosti, a osobito - magistarskih stupnjeva nije se proizvoditi mnogo ako zarada prednost. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Mac mini pregled (sredinom 2011)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/25/mac-mini-review-mid-2011/:
Za one upoznati s prošlogodišnjim Mac mini , ono što ste gledajući na gore nije vjerojatno da će štrajk vas kao neskladna. Pakao, čak i ona svibanj činiti se malo vanilije u ovom trenutku. U istinu, Apple nije veoma malo u odnosu na promjene dizajna sa sredinom 2011 Mac mini, ali s obzirom na relativno nedavne estetske remont, to nije kao da smo zaista bili očekujući ništa iznad vrha do dna spec čekić. I to, prijatelji, je upravo ono što smo primili. Mini ostaje vrlo znatiželjni zvijeri u Cupertinu linije - to je gotovo, HTPC koji su dnevni boravak junkies čežnja za, ali to je još uvijek zemlja milje od toga da bude bez glave sredine kule da Apple uporno odbija graditi. To je teško za računala budala (s obzirom da je na vama da uloviti miša, tipkovnica i monitor), a to je zapravo uzimanje divovski skok unatrag na jedan osobito važno ispred. Želite li čuti više? Naći ćete našu punu pregled samo prošlosti break.

Nastaviti čitanje Mac mini pregled (sredinom 2011)

Mac mini pregled (sredinom 2011) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 25. srpanj 2011 13:55:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Apple izdanja iOS 4.3.5, palac prema iOS 5

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/25/apple-releases-ios-4-3-5-gets-us-ever-so-closer-to-ios-5/:
Manje od deset dana nakon iOS 4.3.4 padobranima u škripac to gadno PDF iskoristiti , Apple je otišao i pao drugi. Pa što će Cupertinu najnovije popraviti danas? Izgraditi 8L1 - ili 8E600 na 4.2.10, ako ste ljulja CDMA - očito nixes ranjivost sa "potvrda valjanosti", ili znate, Apple je samo jako voli vođenja sve što hakera na nožnim prstima. Bilo kako bilo, vrijeme je da se požar iTunes, osim naravno, ako ste već žive u budućnosti .

Update: Ispostavilo se da još uvijek možete (imati zavezani) jailbreak s RedSn0w. Peep više pokrivenost link ispod.

[Hvala svima koji su poslali to u]

Apple izdanja iOS 4.3.5, palac prema iOS 5 prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 25. srpanj 2011 14:49:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink MacRumors | izvor Apple (4.3.5) , (4.2.10) | Pošalji | Komentari

Zašto to ne će vam se svidjeti Mac OS X Server lav

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7q2ApODd7gs/Why-IT-Wont-Like-Mac-OS-X-Lion-Server:
snydeq piše "InfoWorld John Rizzo vidi Mac OS X Lion Server kao nizbrdica koja može potaknuti premjestiti na Windows Server." Mac OS X 10,7 Lav Server dodaje inovativnih značajki i novi niska cijena tag, ali smanjenje usluga i uklanjanje naprednih GUI alatima može prisiliti neke tvrtke odjela za razmisliti o ulozi Mac poslužitelja na svoje mreže, "Rizzo piše." Gledajući dublje unutar Lav Server, to je nemoguće izbjeći zaključak da Lav Server nije građen za one od nas u IT $ 50 cijena tag -. niz od $ 500 - je prvi trag da lav Server pokušava biti poslužitelj za potrošača, ali ironičan dio za IT administratore je da lav Server zapravo zahtijeva veći stupanj tehničkih znanja od svojih prethodnika.. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Masivni Solarni toranj planiran za Arizona

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0gNOnNGmFhs/Massive-Solar-Tower-Planned-For-Arizona:
inkscapee piše "To je jednostavan, čist, nisko-održavanje, i troškovno-učinkovite: pomoću toplog zraka na velikoj skali za proizvodnju električne energije Ne, to ne namjeravate koristiti Kongresu za stvaranje energije, iako to sigurno biti beskrajno ponude -. EnviroMission će se koristiti zrak diže visok toranj za generiranje 200 megavata električne energije koncept je jednostavan:... div staklenika na dnu tornja zagrijava zrak zagrijani zrak diže kroz toranj i okreće turbine koje stvaraju elektricitet viši toranj, brže se zrak kreće, što povećava izlazna snaga. Ova struktura će se čudovište na više od 2600 metra. Ona radi u svim vremenskim uvjetima, i ako je moguće izvor vode, hrane može biti uzgojena u stakleniku. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Iran prisiljen zamijeniti Centrifuge da se zaustavi Stuxnet

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1qV4DJzOZas/Iran-Forced-To-Replace-Centrifuges-To-Stop-Stuxnet:
Trailrunner7 piše "Izvješća da Iran ima oporavio od infekcije Stuxnet crv svibanj su prenapuhana, kao novo izvješće pokazuje kako je zemlja prisiljeni zamijeniti tisuće skupe centrifuge oštećenih crva. Izvješće web DEBKAfile navodi 'inteligencije izvora 'u kojem se navodi da Stuxnet nije očišćen od iranskog nuklearnog mjesta i da je zemlja nikada nije bio u stanju vratiti svoje napore obogaćivanja urana na' normalan rad. " Umjesto toga, zemlja je rekao u posljednjih nekoliko dana, da je instalacija novije i brže centrifuga u svom nuklearnih elektrana i namjerava ubrzati proces obogaćivanja urana, u skladu s zemlje ministarstvo vanjskih poslova. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


MacBook Air pregled (sredinom 2011)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/25/macbook-air-review-mid-2011/:
Tu dolazi vrijeme kada se to gigant, korporacija izdaje laptop zaustavlja uklapa u vaš životni stil. Kada povučete oko slučaja Kensington valjak jednostavno neće raditi. Kada pokrenete čuti sirena raspjevan nešto tanji, lakši, i možda malo više privlačan. Godinama MacBook Air je da graciozan zavodnica vikao svoje ime, ali je uvijek bio malo prespor - sve pokazati i ne ide. Ona nije imala snage i dugovječnost kako bi se ozbiljan kandidat za ozbiljne osjećaje.

Nema više. Sa svojim najnovijim osvježiti, Apple je preuzeo ono što je nekada manilla-odjeven znatiželje i pretvorio u legitimni stroj, a ne samo posmatrač sparno. Dobra stvar, previše, jer je smrt plastične odjeven MacBook Air znači da je sada Appleov entry-level prenosiv. Weary putnik u potrazi za laptop koji će olakšati vaše opterećenje i, mora se reći, svoj novčanik previše? To samo može biti.

Nastaviti čitanje MacBook Air pregled (sredinom 2011)

MacBook Air pregled (sredinom 2011) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 25. srpanj 2011 00:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Gigabyte matična ploča G1 Ubojica je zadnji-gen igra san došao istiniti

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/25/gigabyte-g1-assassin-motherboard-is-a-last-gen-gamers-dream-com/:
Gigabyte G1 Ubojica
Za matična ploča, G1 Ubojica iz Gigabyte da je gizdav i zapravo prilično zanimljiv. Prije svega, da je ubojica E2100 umrežavanje rješenje od Bigfoot je integriran u ploču, kao što je Creative-a X-Fi zvuk. Tri-year-old X58 čipset u svoje srce počinje gledati malo dugo u zub, ali, s podrškom za tri-way SLI ili četiri puta CrossFireX, 24GB RAM-a, a Intelovi Extreme Edition procesora, vjerojatno je osvojio ' t propustiti Sandy Bridge previše. Počevši od oko 450 dolara Ubojica nije za svakoga, ali hardcore igračima odlučili ugurati svaki unca izvedbe od svojih postava neće biti razočarani. Jedan nesretni krivnjom G1 je vrijeme - sljedeći-gen high-end izvedbe dijelova iz Chipzilla su desno oko kutu. Iako, da se banane isječak oblika hlađenje mora računati za nešto. Mi vam se sviđaju mjerila, tako da provjerite recenzije u nastavku.

Pročitajte - HotHardware
Pročitajte - čitljiv Recenzije
Pročitajte - Overclock 3D
Pročitajte - TechRadar

Gigabyte matična ploča G1 Ubojica je zadnji-gen igra san došao istiniti prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 25. srpanj 2011 00:56:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Pitajte Slashdot: geeky radi kao volonter?

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/tgZhUh0gNRg/Ask-Slashdot-Geeky-Volunteer-Work:
Anonimni čitatelj piše: "sam plan da se u između radnih mjesta za 1-2 mjeseci kasnije ove godine i koristiti dio tog vremena za napraviti nešto volonterski rad u Africi Moj naivno pitanje:. Što učiniti i kamo ići Je li to moguće? kako napraviti dobar korištenje vještina skup tipičnih monstrum? bilo zanimljivo projekte u vrijednosti podršku na licu mjesta? "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.