utorak, 4. siječnja 2011.

Njega i Hranjenje android GPU

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/EHH8NvG3xqI/story01.htm:
bonch piše "Charles Ying tvrdi da je Android's UX arhitektura ima ozbiljne tehničke probleme, jer, za razliku od iPhone i Windows 7, Android kompoziti sučelje u softver zadržati kompatibilnost s nižim-klase uređaja. Osim toga, android pokreće Java bytecode tijekom animacija, i odvoz smeća blokovi za crtanje sustava. Googleovi inženjeri odbaciti želju za hardverski ubrzani compositing i citirati jači hardver i izbjegavanje privremenih objekata kao rješenje za prikupljanje stanki, ali Ying tvrdi da će samo dovesti do prosječne baterije u odnosu na uređaje kao što su iPhone. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




45 godina kasnije, li Mooreov zakon još uvijek vrijede?

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/AZ9wgiro1Hk/story01.htm:
Velcroman1 piše "Intel je upakiran samo plašenje od milijardu tranzistora na 216 kvadratnih milimetara silicija koji čine njegov najnoviji čip, svaki daleko, daleko tanji od luč od ljudske kose. Ali to um-puhanje podvig inženjerstva zapravo ne nas iznenaditi, zar ne? Uostalom, to je samo Mooreov zakon u akciji zar ne? Godine 1965, članak u "elektroniku" magazin Gordon Moore, budući osnivač čip Juggernaut Intel, je predvidio da će moć računalna obrada bi dvostruko otprilike svakih 18 mjeseci. Ili možda, rekao je 12 mjeseci. Ili je bio 24 mjeseci? Zapravo, nigdje u članku nije Moore zapravo sricati onu poznatu izjavu, niti riječi "zakon", čak se pojavljuju u članku na sve. Ipak, ideja je pokazao iznimno elastičan vremenom, ulazak javnost zeitgeist i smještaj držite kao tvrdoglav računalni virus se jednostavno ne može iskorijeniti. Ali to hold true? Čudno, koji se čini da ovisi više nego išta na koji vas pitati. "Da, to još uvijek pitanja, i da mi još uvijek to praćenje, "rekao je Mark Bohr, Intel Senior Fellow i direktor procesa arhitekture i integracije." Poluvodički chips nisu zapravo pratiti napredak predvidio Mooreov zakon za mnogo godina ", rekao je Tom Halfhill, dobro poštovani čip analitičar industrije bibliji Mikroprocesorski izvješće. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Magellan otkriva RoadMate 9055 i Explorist 310 GPS jedinica

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/04/magellan-reveals-roadmate-9055-and-explorist-310-gps-units/:
Imajte na umu da RoadMate 9055 koja popped up u FCC's baze podataka natrag u rujnu? Izgleda kao Magellan's koristeći HZZ službeno ga pokrenuti. Oglas za $ 299,99 ovdje u SAD-u, ovaj monstruozni 7-inčni WVGA navigator omot touchscreen, Bluetooth i vijek trajanja ponude slobodnog prometa ažuriranja. To je učitan unaprijed s kartama od 50 američkih država, Kanade i Portoriko, a da ne spominjem šest milijuna mjestima od interesa, opterećenja sadržaja od AAA Tourbook Guide (uključujući Diamond ocjene i opise za SAD i Kanada), a pomoć na cesti značajka koja pruža vam točnu lokaciju u slučaju da je potrebno reći to da neki dobar čovjek ili žena na drugom kraju hitnih poziva. Ako ste više argonaut, Explorist 310 ručni navigator je vjerojatno više vaše brzine. Ovaj jedan je maloprodaja za $ 199,99, a uključuje 2,2-inčni zaslon u boji, hrapav, vodootporan ograđivanje, SiRFstar III GPS chipset i pobio značajki ugostiteljstvo na otvorenom navigacija tržište - stvari kao putnu točku stvaranja, premija, preloaded Svijet Izdanje karta, aktivno praćenje i pratiti sažetak. Tu je i 500 MB pristupiti korisnici memorije (za dodavanjem dodatnih karata), a mi smo rekli da dvije AA baterije može snage za nevjerojatnih 18 sati. Dakle, gdje je život planiranje da vas?

Magellan otkriva RoadMate 9055 i Explorist 310 GPS jedinica prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 4 siječanj 2011 14:59:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Magellan | Pošalji ovaj | Komentari

HP poziva pritisnite "uzbudljiv webOS najava '9. veljače

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/04/hp-invites-press-to-an-exciting-webos-announcement-on-february/:
Oh boy - ovdje mi ići. HP je upravo izdao poziv na press za webOS događaj u San Franciscu 9. veljače. Minimalna e-pita sudionika na 'Big Think. Misliti na malo. Think Beyond ". - I da je definitivno zvuči kao multi-proizvod lansiran na nas. Ako smo bili kladionica tipovi, mi bismo se kladiti na telefon (možda glasine smo rasprave o 'svijetu najmanji' smartphone će ispasti da bi bilo istinito), tableta , i puno razgovarati o budućnosti webOS. Jedna stvar nedostaje? Ime Palm. Izgleda kao da brand mogao biti na putu van. Bez obzira na to, mi ćemo biti tamo žive isporukom vijesti na Engadget pravi način ... pa budite spremni!

HP poziva pritisnite "uzbudljiv webOS najava '9. veljače prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 4 siječanj 2011 15:07:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nokia C5-03, punu Smartphone za 170 €

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Već ovaj tjedan smo predstaviti neke od inovacija finske tvrtke Nokia. Ovaj put to je prijelazu C5-03 Nokia je stariji brat C5 Nokia, mobitel, i mi predstaviti prije nekog vremena u Gizmos

Nokia C5-03 se odlikuje terminal mala težina (teži samo 90 grama), koji nadopunjuje njegov prethodnik s touchscreen i neke druge značajke koje će ga vrlo kompletnu cijenu smartphone tržištu koja se nudi, 170 milijuna eura.

Uz zaslon osjetljiv na dodir 3, 2 inča, Nokia C5-03 uključuje kameru od 5 megapiksela koji omogućuje prikazivanje video, radio i GPS veze, Bluetooth, WiFi i USB.

Što se tiče memorije, Nokia C5-03 nudi 40 MB interne, koji se može pretvoriti u do 16 GB ako koristite microSD karticu, iako je serija uključivat će 2 GB

Kao operativni sustav Nokia C5-03 radi na Symbian 1, koji je bio poznat do sada kao Symbian S60. Izborniku uređaja nudi dobru zbirku ikona koje pružaju izravan pristup pošte i socijalne mreže.

Neke aplikacije Vrhunac Nokia C5-03 su pristup Nokia Music Store i Ovi Store, iz koje možete kupiti glazbu i aplikacije za Nokia telefone. S druge strane, Nokia C5-03 nudi prikaz svih vrsta sustava Microsoft Office dokumente, PDF i Zip.

Cijena Nokia C5-03 kao što sam rekao da ćemo biti 170 €.

NASA Imena Best & Worst Sci-Fi Movies of All Time

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/beircMHjxMA/story01.htm:
Mvar piše "Rad kroz godinu na kraju najbolji / najgori film popisi se mogu podvig olimpijskih razmjera, ali postoji jedan list koji je tako prokleto cool svakako ćete želite dati kovitlati. NASA-i znanost i zabava razmjena sastavio popis "najmanje uvjerljiv znanstvenoj fantastici filmova ikad napravljenih ', i oni su rangirani katastrofalne (na više od jednog načina) 2012 kao i većina' apsurdne 'sci-fi filmu svih vremena."

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Iomega Osobne Cloud uređaji ugostiti svoje podatke, a ne na vodenu paru

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/04/iomega-personal-cloud-devices-host-your-data-not-your-water-vap/:
Konačno, novi okus Iomega da EMC fanboys mogu naći ukusan. Veća tvrtka troši manje natrag u 2008 i, dok smo vidjeli mnogo proizvoda od tada, nitko zapravo su donijeli dva zajedno kao novi osobni oblaka izdanje Home Media Network tvrdih diskova. U teoriji, svejedno. Ideja je da je to pametan NAS , stvaranje vlastite male lisnato i hosting Vaših podataka za opće dostupnosti, ali izbjegavajući " bezbrižan računanje "prokletstvo zadržavanjem kontrolu nad vašim podacima. To, naravno, će igrati lijepo sa novim Iomega TV i, ako kupite dvije stvari, možete imati jedan obavljati automatizirani daljinski backup na drugu. To je vrsta osobina koje bi trebao napraviti uske-proračunom IT manager's uši kočoperiti gore. Kako uske? Prva dva modela Iomega's Home Media Network tvrdog diska Cloud izdanje uređaji pokrenuti ovaj mjesec: 1TB za 169,99 dolara, a dva puta da je za 229,99 dolara.

Nastaviti čitanje Iomega Osobne Cloud uređaji ugostiti svoje podatke, a ne na vodenu paru

Iomega Osobne Cloud uređaji ugostiti svoje podatke, a ne na vodenu paru prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 4 siječanj 2011 11:22:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Garmin StreetPilot app ne turn-by-turn na iPhone i ipad za 40 dolara

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/04/garmin-streetpilot-app-does-turn-by-turn-on-the-iphone-and-ipad/:
Kada Garmin ograničiti svoj hardver partnerstvo s Asustek je krajem prošle godine, morali ste znati tvrtka će napraviti comeback na mobilni ispred na neki oblik, način ili oblik. Od danas, na iPhone i 3G ipad i dobiti posve novu StreetPilot app, koji košta $ 39,99 i pruža vam turn-by-turn navigaciju sa dečki koji bi im žive od stvari. To potkopava TomTom je 49,99 dolara nudeći za IOS, a nudi u realnom vremenu podataka o prometu, glasovne naredbe, traka pomoći, adresar integracije, tako da možete ploviti izravno na vaš prijatelji 'adrese, i višezadaćnost podršku. to izgleda kao prilično opsežan dio premije navigacijskog softvera, koji, ako je prethodni glasine medvjed van, treba slijetanje na BlackBerry uređaje te uskoro. Skoči prošlosti pauze za press release.

Nastaviti čitanje Garmin StreetPilot app ne turn-by-turn na iPhone i ipad za 40 dolara

Garmin StreetPilot app ne turn-by-turn na iPhone i ipad za 40 dolara prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 4 siječanj 2011 11:32:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor iTunes | Pošalji ovaj | Komentari

Thrustmaster T500RS, službeni Gran Turismo 5 kotača, unboxed i testirani (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/04/thrustmaster-t500rs-the-official-gran-turismo-5-wheel-unboxed/:
Thrustmaster T500RS, službeni Gran Turismo 5 kotača, unboxed i testirani (video)
Pitate se kako Thrustmaster je predstojeće 599 dolara T500RS kotača hrpe do natjecanja iz Logitech i Fanatec ? Nisu imali svoju dnevnu dozu heavy metala potporu? Bolje bih kliknite igrati na video ugrađen ispod -. InsideSimRacing je uspio dobiti jedan od prvih kotačima u zemlji i, dok smo blago ljubomorna, ne ćemo prestati s prenoseći svoje impresije koje nisu univerzalno pozitivna. Trik flip pedale koje idu od "F1" do "rally" stil? Varljivi. Guma umjesto kože? Daj. Cijena? Astronomska. Ostatak pojavljivanja? Vi samo morati početi streaming saznati.

[Hvala, Chris]

Nastaviti čitanje Thrustmaster T500RS, službeni Gran Turismo 5 kotača, unboxed i testirani (video)

Thrustmaster T500RS, službeni Gran Turismo 5 kotača, unboxed i testirani (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 4 siječanj 2011 10:54:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor simracingtonight (YouTube) | Pošalji ovaj | Komentari

Google's Next Challenge, Spam Rezultati

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/83pfCfVRs4s/story01.htm:
krou piše "The Guardian's tech blog je pokrenut zanimljiv komad na Google sljedeći veliki izazov, koja se bavi spameri je pomogao stvoriti." Google je 900-pound gorila pretraživanja, s oko 90% tržišta (osim Kine i Rusiji), i tu je cijela industrija koja je narasla do posebno oko škakljanje je gorila kako bi ga sretan i obogatiti ticklers. " Oni navode Paul Kedrosky koji navodi da "Google je postao zmija da previše lako troši svoje ključne rep identificirati neke riječi koji se pojavljuju u profitabilnoj pretraživanja -. Od naprava, do mesothelioma tužbe, kako bi kajak lekcija - ustalasati sadržaj jeftino i redovito, i gotovi ste. Na webu, nitko ne zna da ste sadržaj, mlinac '. Bilo da u potrazi za recenzije, proizvodi, poduzeća, ili čak i provođenje znanstvenih istraživanja, strugalica stranice su rang veći od izvornog sadržaja. U članku se spekulira da Google može pokušati riješiti problem, ali, iz Google perspektive, većina od tih vrsta web-mjesta koristiti AdSense oglasa, i generiranje prihoda za Google (89% klikova dolaze iz prve stranice rezultata), tako da Google ne svibanj imati poticaj za promjenu stvari previše. Alternativno, ljudi mogli prestati koristiti Google "," jer je pretraživanje prokleto dobro je slomljen .. . Pitanje je da li će to biti vidljivo dovoljno - to jest, da li dovoljno ljudi će to učiniti -. da će se pojaviti na Google radar i biti prioritet "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Tesla Model S ima 17-inčni multimedijski konzole, Powered by Tegra; BMW koristeći NVIDIA tech previše

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/04/tesla-model-s-to-have-17-inch-infotainment-console-powered-by-t/:
Tesla je touting najveći svjetski centar konzola za svoj nadolazeći Model S danas: titanski 17-inčni zaslon osjetljiv na dodir powered by NVIDIA Tegra čip. Infotainment, klima uređaj i navigacija svi će se upravljati pomoću ogromne ploče dominator, dok NVIDIA hardver također će preuzeti odgovornost za vođenje 12,3-inčni LCD zaslon s instrumentima ažuriran. S obzirom Model S, kao Roadster prije njega, je sve-električno vozilo, možete očekivati energetske učinkovitosti biti prilično važno razmatranje u izboru infotainment sustava i Tesla ukazuje da se kao ključni prednost Tegra, opisujući ga kao "power-škrti." Drugi motor tvrtka spaja s NVIDIA je BMW, koji obećava da će sve njegove buduće modele za 2011 će imati koristi od Green Team GPU napajanje svoje iDrive navigacijski i informacijskih sustava. Mi ne znamo što točno GPU će se koristiti, ali je "vizualno bogatih" next-gen UI se obećao, proteže se na 1280 x 600 rezoluciju. Naći ćete i priopćenja za tisak nakon pauze.

Nastaviti čitanje Tesla Model S ima 17-inčni multimedijski konzole, Powered by Tegra; BMW koristeći NVIDIA tech previše

Tesla Model S ima 17-inčni multimedijski konzole, Powered by Tegra; BMW koristeći NVIDIA tech previše prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 4 siječanj 2011 10:37:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

ViewSonic V3D241wm, računalnog monitora s 3D tehnologijom

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ViewSonic ne želi biti ostavljeni i predstavio novi monitor koji ima modni tehnologije u ovom trenutku, 3D.

V3D241wm Viewsonic ima 24-inčni LED panel sa latencija 2 ms, 300 candelas svjetline, kontrasta 20.000.000:1 i 120Hz refresh rate, frekvencija ovisno o proizvođaču uživati u 3D sadržaja pomoću polariziranih stakala uključeni u ovaj monitor.

U ovom trenutku ne znamo što će cijena biti u eurima, ali u Velikoj Britaniji se prodaje za oko £ 330, koji se po trenutnim stopama koje će biti oko 376 €, iako ne možemo ovo se cijeni kada je u pitanju da se prodaje u Španjolskoj.

Više | Viewsonic

HTC 4G Evo Shift obrađeni na video by Wirefly

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/04/htc-evo-4g-shift-handled-on-video-by-wirefly/:
Vrsta neobično za top-tier treće strane prodavača da tuku svi ostali (uključujući i proizvođač i prijevoznik) se bušiti s detaljnim live video novog smartphone - ali hej, stvarno, tko smo mi da se žali? Wirefly je objavljeno gotovo 10-minutni uvod EVO 4G Shift da Sprint pravedan je napravio službeni jutros, uspoređujući ga s obje izvorne 4G Evo i Droid 2 tako da možete dobiti osjećaj za deminutiv dimenzije (relativno govoreći, svejedno) . Izgleda prilično brzo iz video i kvadrant rezultat dionica više od 1.400 čini da bi natrag gore da dojam - ali naravno, mi smo sigurni da ga mogu dobiti čak i bolje s nekim oprezni ROM ugađati i pravovremeno nadogradnju na licitara . Slijedite pauze za video pune.

Nastaviti čitanje HTC 4G Evo Shift obrađeni na video by Wirefly

HTC 4G Evo Shift obrađeni na video by Wirefly prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 4 siječanj 2011 10:09:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Wirefly | Pošalji ovaj | Komentari

Prenapajati Šalje DRAM Cijene do jedne godine Low

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/bKsENOa5Pts/story01.htm:
alphadogg piše "DRAM čip cijene postigle jednogodišnji nisko na utorak i približio njihov najjeftiniji ikad zbog post-odmor prenapajati. jeftini memorijskih čipova su pritom PC nižim cijenama previše, Taiwan-based trading platformu, rekao je. Cijene roba 1 -Gbit DDR3 DRAM čipova pao je na prosjek od 0,84 dolara po jedinici iz povijesnih highs oko 2,80 dolara u travnju i svibnju prošle godine, rekao je Ivan Lin, publicist i urednik s DRAMeXchange. Cijene pogodak rekordno nisku razinu od 0,81 dolara po čipu ožujka 2009, prema Razmjena dnevnih anketama. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.