subota, 30. srpnja 2011.

DNA-based umjetne neuronske mreže je primitivni mozak u epruveti (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/30/dna-based-artificial-neural-network-is-a-primitive-brain-in-a-te/:
Neuron i DNK
Mnogi jednostavniji oblici života na ovom planetu, uključujući i neke od naših najranijih predaka, nemaju odgovarajuće mozak. Umjesto toga, oni su mreže neurona da vatra kao odgovor na podražaje, što je izazvalo reakcije. Znanstvenici iz Caltech zapravo podoba vanjska strana kako napraviti takav primitivni unaprijed mozga pomoću DNA. Istraživači, na čelu s Lulu Qian, razdražljiv zajedno molekule DNK za stvaranje bio-mehaničke sklopove. Do sekvencioniranje četiri podnožja od našeg genetskog koda na poseban način, mogli su ga program reagiraju različito na različite ulaze. Za dokazivanje njihov uspjeh tim quizzed organski spoj, bitno igrati 20 pitanja, hranjenje je tragove o identitetu pojedinih znanstvenika koristi više DNK. Umjetne neuronske mreže prikovan odgovor svaki put. Provjerite PR i par videa koji kopaju malo dublje u eksperiment nakon pauze.

Nastaviti čitanje DNA-based umjetne neuronske mreže je primitivni mozak u epruveti (video)

DNA-based umjetne neuronske mreže je primitivni mozak u epruveti (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 30. srpanj 2011 16:36:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Otkriće vijesti | | Pošalji | Komentari

Pitajte Slashdot: Suočavanje s Business Software Alliance?

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/lorugyLo66U/Ask-Slashdot-Dealing-With-the-Business-Software-Alliance:
Kagetsuki piše: "Upravo smo dobivši pismo od odvjetnika predstavlja Business Software Alliance navodeći netko (nismo sigurni da je nezadovoljan bivši zaposlenik) dostavljenih podataka Mi koristimo ilegalno kopiraju softvera. Stvar je u tome ... nismo pomoću ilegalno kopirati softver. Mi smo licence za sve komercijalne software koji koristite. Ipak, prema članke o BSA, to je nevažno i oni će završiti nas tuži svejedno. Dakle, mi sad treba odvjetnik da se bave svojim zahtjevima i Nemamo novaca - to će sigurno biti kraj tvrtku u kojoj sam potonuo sve moje uštede i tri godine života Je li itko bavio Business Software Alliance prije što akcija trebam poduzeti jest.? postoje bilo kakve financijske regres, ili barem način pokriti naše pravne pristojbe? "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Dnevni Crunch: kugle

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/9Q03PPdWaPk/:

Pixeet: Cijeli Panorama Fotografije s gotovo bilo kojeg telefona
SpaceX biste pokrenuli ISS-Bound broda Supply U studenom
Head-to-Head Recenzija: Canon T3i vs. Nikon D5100
Recenzija: Roku 2 XS li Internet Media Streaming, Motion igre u malom pakiranju
Isostick čini ruglo optički disk hegemonije
Video: ovaj tip igra Air Bubnjevi da zapravo napraviti glazbu



BMW predstavio novi i3 i preuređenu I8 koncepata, mi očekujemo naše automobilske budućnosti (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/30/bmw-unveils-new-i3-and-revamped-i8-concepts-we-await-our-automo/:
BMW je bio dosadan s nama svoju viziju za električnu motoroing godina, i danas, ljudi, trend se nastavlja. Njemački automaker je predstavio dva koncepta iz nadolazeće i pod-branda : grad-stan i3 i rehashed verziju svog I8 . Ovo je prvi put službeno vidjeli manji od dva, kao i automobil prije poznat kao Megacity je samo bio špijunirala u službenom učiniti i tijekom rutinskog testiranja na Arktičkog kruga . To će vući četiri peeps sa 150km dometa (oko 100 milja), a ubrzanje s 0-60mph za oko 8 sekundi. Kao i za one s raspon anksioznost , njemačka tvrtka će umiriti takve strahove s dodatnom rasponu, proširenje motora pod nazivom "Rex". Ili varijanta bi zemlje u garaži u 2013, gdje ćete biti u mogućnosti vrhu ih u 6 sati sa standardnim utičnice, ili do osamdeset posto u sat, ako ste ljulja Spiffy velikog kapaciteta Punjač.

I8, koji ćete podsjetiti na svoje radikalne aerodinamičan dizajn i hibridni dizelsko-električni pogonski sklop, dobio je jato od aerodinamičan ugađanje i junked njegove plamenik, opredjeljuju za benzinom umjesto jedne. Motora zamijeniti stranu, sportski coupé navodno pije samo 2,7 litara na 100 km - 87 mpg za yanks (!) - Što je nestvarno u automobil koji će ubrzati do 62mph u 4,6 sekundi. Zvuk previše dobro da bude istinito? Mi ćemo morati pričekati do 2014 da li München može napraviti dobar na ta obećanja, ali u međuvremenu slobodno pregledati galerije, videa, i PR nakon prekida.

Galerija: BMW i obitelj

Nastaviti čitanje BMW predstavio novi i3 i preuređenu I8 koncepata, mi očekujemo naše automobilske budućnosti (video)

BMW predstavio novi i3 i preuređenu I8 koncepata, mi očekujemo našu budućnost automobilske industrije (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 30. srpanj 2011 14:42:00 EDT. Molimo pogledajte naše

Zrakoplovi su napravili iz 3D ispis

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/FaAAcm9doqQ/Aircraft-Made-From-3D-Printing:
countertrolling savjete vijest o projektu poduzete na Sveučilištu u Southamptonu, gdje inženjeri dizajnirali i stvorili funkcioniranje UAV koristeći neuobičajene metode. Citiram: "To je bio tiskan na EOS EOSINT P730 najlon laserski sinteriranje stroj, koji fabricates plastike ili metalnim predmetima, izgradnju stavku sloj po sloj Nema zatvarači korišteni su i sva oprema je bila pričvršćena pomoću 'ugriz fit' tehnike, tako da cijela. zrakoplova mogu se staviti zajedno, bez alata u samo nekoliko minuta. električni pogon zrakoplova, s 2-metra raspona krila, ima najveću brzinu od skoro 100 milja na sat, ali kada je u modu krstarenje je gotovo nečujan. zrakoplov je također opremljen s minijaturne autopilot razvio dr. Matt Bennett, jedan od članova tima. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Tjedan u Apple: baterija pijuk, Hulu glasina, i još mnogo toga

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/SEsXaB_p8Dw/week-in-apple-battery-hack-hulu-rumor-and-more.ars:

Je li svatko oporavio od svoje post-Lav-instalaciju mamurluka još? Ili ste bili stavljajući ga isključiti u nadi da će izbjeći novi OS glavobolje? Bilo kako bilo, ovaj tjedan je top Apple vijesti na Ars je predivno svjetlo na lava, umjesto fokusiranja na Apple baterije "hack", promjenama na iOS čitanje aplikacije, hard disk opoziv, a novi MacBook Air je iznutrica. A to je tek početak!

Kako sigurnosni istraživač otkrio Apple baterije "hack" : Sigurnost istraživač Charlie Miller je pronašao način da hack "pametne" baterije u Apple-ov laptop, koji bi mogao dovesti do ne-funkcioniranje, ili još gore, eksplodirajući-baterije. Hack je moguće, jer od jednostavnih sigurnosnih pogreška na Apple, i Miller detaljne u Ars kako naišli na to na prvom mjestu.

iOS čitanje aplikacije početi rova izvan pohraniti linkovi u stado : Apple 30. lipnja rok za content-based aplikacije za jarku svoje linkove na vanjske trgovine je došao i otišao. No, kao i krajem srpnja približava, visok profil cca makeri su počeli da to učine u stado, signalizirajući da je Apple konačno stavljajući svoje nogom na nova pravila.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Zašto Javna e potreba policije

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/q4Qtyp0G_HM/Why-Public-Email-Needs-a-Police-Force:
jfruhlinger piše: "Oni od nas koji su imali e-mail adrese u ranim danima Interneta dobi sjetiti slanje bilješke webmastera e-mail adrese prijaviti zlonamjernu e-poštu ponašanja -. i zapravo uzimajući odgovor natrag, ali danas, ogromna većina pošte dolazi iz javnih službi kao što su Gmail ili Yahoo mail, i uzimajući svatko u tim tvrtkama da preuzmu odgovornost za uvredljiv korisnika je gotovo nemoguće. 'ako bi mogli dogovoriti usluga treće strane koja bi mogla biti posude na 24 / 7 osnovi za brzu račun ovjes, 419 Problem prijevara može smanjivati ​​do kapati brzo. Bilo bi povjerenje među e-mail provideri za to, ali to će također ublažiti velike probleme koje policijske službenike obično ne može obraditi. poziva ih e-policajci. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Istraživači Izložiti praćenje usluga koje se ne mogu izbjegavao

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/AJAbsjkenyQ/Researchers-Expose-Tracking-Service-That-Cant-Be-Dodged:
Worf Maugg piše ovaj izvadak iz Wired: "Znanstvenici na UC Berkeley su otkrili da su neke od neto najpopularnijih web stranice koristeći praćenje uslugu koja ne može biti izbjegao - čak i kada korisnici blokirati kolačiće, isključite skladištenje u Flash, ili koristiti . preglednike ',' inkognito 'funkcije servis, pod nazivom KISSmetrics, koriste web stranice za praćenje broja posjetitelja, što posjetitelji ne na mjestu, i gdje oni dolaze na stranicu sa - i tvrtke kaže da se više sveobuhvatan posao od svojih konkurenata kao što je Google Analytics. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Tjedan u gaming: indie RPG-ovima, laserskim oznaku, a remek-djelo

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/rjF5ZwOeW0k/week-in-gaming-indie-rpgs-laser-tag-and-more.ars:

7 fantastičan indie RPG-ovima vrijedi igrati : Ovih sedam samostalno proizvedene RPG-ovima zvijezda širok raspon aktera, od opere do košarkaša na energičan trgovce, i trebao bi ići dug put prema satiating vaše RPG popraviti.

Travnjaci rat: Svjetlo štrajk donosi laserski dom tag leđa : Novi Light Strike seriju oružja nudi moderan odvesti na laser tag, što može značiti samo jednu stvar: naše Ben Kuchera mora sudjelovati u neke sve-out dvorištu ratovanja ih pregledati ispravno . Njegova presuda: dok oružje su pristojne, periferija su izrazito skippable.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post