ponedjeljak, 6. lipnja 2011.

Nyko liječi Kinect je dalekovidnosti, donosi obilan životni vijek baterije i alarm sposobnost 3DS

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/06/nyko-cures-kinects-farsightedness-brings-bountiful-battery-lif/:
E3 2011 je na nama, a vi znate što to znači, heaping pomaže novih gaming opreme iz Nyko . Zoom za Kinect je skup clip-on naočale koje vam omogućuje da dobijete 40 posto bliže senzor bar bez gubitka funkcija - tako skup apartman studio možete dobiti na na gaming poludjeti gesta. Nyko's Play Sat je punjenje dock za Nintendo's 3DS koji dubl kao budilica, jer ste uvijek željeli da se vaše 3DS u budilicu. Nintendo je novi ručni mogao definitivno koristiti neke dulji vijek trajanja baterije, međutim, tako da tvrtka također je kotrljanje vanjska strana tri nova proširena baterije za 3DS. Tu je šok 'n' Rock koja donosi triput sok ", dodao je vibracija povratne informacije", i četiri zvučnika s vašim osobnim gaming party, dok Power Grip je ergonomski vanjske baterije koje također trojke 3DS "baterije. Konačno, igra potaknuti baterija jednostavno sjedne na za dodatni sat ili dva igranja. Cijene i dostupnost ostaje neizrečeno, ali tu je oku bombon u galeriji ispod i PR-a nakon pauze.

Nastaviti čitanje Nyko liječi Kinect je dalekovidnosti, donosi obilan životni vijek baterije i alarm sposobnost 3DS

Nyko liječi Kinect je dalekovidnosti, donosi obilan životni vijek baterije i alarm sposobnost 3DS prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 6. lipanj 2011 17:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

ASUS MS248B 24-inčni zaslon to sve s jednim kabelom, hvala USB 3.0

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/06/asus-ms248b-24-inch-display-does-it-all-with-one-cable-thank-yo/:
USB-powered monitora krenuo mali , ali su napokon uzimajući dovoljno veliki da služe kao glavni zaslon. 24-inčni ASUS MS248B je doveo na život s jednim kabelom zahvaljujući USB 3.0 's dodatnim struje i širina pojasa. Što je više, to se postiže s nekoliko kompromisa: LED monitor je samo 16.5mm (0,66 inča) debeli, ne 1080p s 2ms vrijeme odziva i ima 10000000:1 omjer kontrasta (iako ovaj zadnji spec. zahtijeva uobičajeni začin ). Neki dodaci imao biti bačen preko palube kako bi potrošnja energije prema dolje - nema dodatnih USB portova ili audio, web kameru, čitač kartica ili sposobnost tratinčica-lanca. Ali onda, koliko možeš postići samo 9W?

ASUS MS248B 24-inčni zaslon to sve s jednim kabelom, hvala vam USB 3.0 prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 6. lipnja 2011 15:43:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor ITProPortal | Pošalji ovaj | Komentari

Engadget je nakon WWDC emitirati keynote, živjeti!

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/06/engadgets-post-wwdc-keynote-broadcast-live/:
Jutros smo imali malo zabave prognosticating o tome što ćemo vidjeti na današnjem WWDC keynote adresa. Mi ćemo, sad smo ga vidjeli, tako da nam se pridružite za neke post-event analiza s malo izvan centra događaj. Mi ćemo se s početkom uskoro, pa kliknite na "Play" gore kada stvari ići uživo.

Nastaviti čitanje Engadget post-WWDC keynote emitirati, živjeti!

Engadget je nakon WWDC emitirati keynote, živjeti! prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 6. lipnja 2011 16:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Novi projekti Koristite podataka na telefonu kako bi pratili velikim gradovima "Koristi Mass Transit

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/jHncEP7GuqI/New-Projects-Use-Phone-Data-To-Track-Big-Cities-Mass-Transit-Use:
Anonimni čitatelj ističe New York Times članak o programu analize prometa koji 'radi uzimajući u obzir koji mobitel tornja telefon komunicira s. To onda izgleda za poremećaje u službu nakon značajne promjene u mjestu. Ako se telefon nalazi u blizini Times Square iznenada gubi servis i ponovno povezuje na Prince Street i Broadwayu 15 minuta kasnije, onda je gotovo sigurno tamo putovao koristeći N ili R vlakova. ' U drugom zanimljiv twist, članak bilješke ukratko, 'Sustav će također uključivati ​​eksperiment koji koristi telefone "mikrofonima kako bi se osjećaj kada su vozači na autobusima.'" U članku se također spominje sličan projekt za praćenje autobusa i vlakova u Los Angelesu. .

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Microsoft najavio <em>Halo 4,</em> TV Za Xbox Live, Kinect Star Wars

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ByruG_WV-qs/Microsoft-Announces-emHalo-4em-TV-For-Xbox-Live-Kinect-Star-Wars:
Danas Microsoft je održao svoj E3 press konferenciji, najavljujući niz velikih nove igre i usluge za Xbox 360 platformu. Halo 4 kratko je otkrivena, a trenutno je planirana za odmor 2012 lansirati. Osim toga, originalni Halo je uzimajući HD remake. Smash indie hit Minecraft će dolaziti na 360 ove zime, s podrškom za Kinect. U stvari, postoji veliki pritisak od mnogih igre odluka donijeti Kinect integracije na sljedeću razinu - od novog Fable igra gdje možete koristiti vaše ruke da se baci uroka, da EA Sports naslova, da Kinect Star Wars. Topping je off je ažurirati na Xbox Live, koji će donijeti TV uživo na konzolu (uključujući i DVR funkcijama), kontrolirati glasom kroz Kinect. YouTube i glas pretraživanje Bing dolaze kao dobro. Update je planiran za ovu jesen. Oni koje zanima mogu uhvatiti video konferenciju za novinare, koja uključuje sve relevantne igra prikolica, u G4TV.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Apple WWDC: IOS 5, Lion, iCloud

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/D_Fjw2Orsbs/Apple-WWDC-iOS-5-Lion-iCloud:
Steve Jobs je na ruku i danas za kick off Apple WWDC Keynote. Lav preuzeo vodstvo bez iznenađenja, osim 29,99 dolara pricetag i datum srpnja broda. IOS je dobivanje novog "Obavijest Centar", Twitter se integrira, split thumbable tipkovnica za iPads, Wireless sinkronizacija, Native IM sustav IOS uređajima, utovar u jesen. iCloud će biti besplatno, sinkronizacija aplikacije (Pošta, Kalendar, Kontakti i iWork aplikacije) između uređaja. Profile je iCloud za slike. iTunes iCloud će vam ponovno preuzeti svoje pjesme na kraju, iTunes Utakmica će vam odgovarati vašem kopirane CD-a na Apple's primjeraka.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Apple donosi duboko Twitter integracije IOS

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/06/apple-brings-twitter-integration-to-ios/:
Apple je upravo objavio da je dovođenje duboko Twitter integraciju svih svojih IOS-based uređaja, te za mnoge vlastite aplikacije, uključujući kamere, slikama, Safari i Karte. Ta integracija je također, naravno, proteže se u Imenik, gdje ćete se moći povezati kontakte na njihove Twitter rukovati i ažuriraju svoje podatke u skladu s tim, baš kao i Android.

Razvijanje ... Stay tuned za naše liveblog za najnovije.

Apple donosi duboko Twitter integracije IOS prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 6. lipnja 2011 13:58:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

X-Men: First Class

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/iiXg_JbCaBw/X-Men-First-Class:
Nisam bio siguran što očekivati ​​od novog X-Men: First Class film. Prethodna tri filma su protkana usponima i padovima. Što JA nije 'ostvariti je da je ovaj film bio idući u biti stvarno prequel. Mislio sam da je idući u biti malo više od ponovno podizanje sustava, ali to još uvijek pokušava da stane u sa prijašnjih filmova. Čitajte na za kratak pregled koji će sadržavati neke spojlera. Vi ste bili upozoreni!

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Zašto ne postoji Nobelova nagrada za računarstvo

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/08UYrYadVYo/Why-Theres-No-Nobel-Prize-In-Computing:
alphadogg piše "Kad Nobelove nagrade su iznio svakog pada, najviše ostvaren profesionalaca u računalstvu, telekom i IT obično su izostavljena u hladnom. To je zato što nema Nobelove nagrade za tim područjima, a to je malo vjerojatno da će biti jedan bilo . skorije vrijeme, prema Nobelove Zaklade: "Nobelove nagrade, kao što je naznačena u Volje Alfred Nobel, su iz fizike, kemije, fiziologije ili medicine, književnosti i mira Samo jednom je nagrada je dodano - Memorijalni nagradu -. Sveriges Riksbank nagrada za ekonomiju u ćast Alfred Nobel, donirala je Švedska središnja banka kako bi proslavili tristagodišnji u 1968. Nobelove Zaklade Upravni odbor kasnije odlučio zadržati izvorni pet nagrada netaknut, a ne dopustiti nove dodatke. " Dakle, ako IBM, Google, Apple ili neke druge duboko rupu tech tvrtke htjeli napraviti veliku donaciju na tragu onoga što je Švedska središnja banka je u 1968, možda bi to moglo poljuljati Nobelove Zaklade za dodavanje nagradu. Ali to najvjerojatnije ne bi se službeno zove Nobelova nagrada. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Dva elementa Dodano Za Periodni

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/yoQoQH5w970/Two-Elements-Added-To-Periodic-Table:
smitty777 piše: "Dvije nove elementi su dodan u periodni sustav elemenata. elemenata 114 i 116 su weightiest poznati, s atomske težine od 289 i 292 respektivno. pronalazači predlažu flerovium i moscovium kao nazivi za ova dva nova otkrića. Postoje također argumenti bitak je napravio za dodavanje u tri više kao dobro;. 113, 115 i 118 " Mi smo primijetio element 114 u prošlosti, ali to je više službenih.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


WWDC 2011 liveblog: Steve Jobs razgovora IOS 5, OS X Lav, iCloud i više!

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/06/wwdc-2011-liveblog-steve-jobs-talks-ios-5-os-x-lion-icloud-an/:
Vi ste na pravom mjestu! Označite ovu stranicu i vratiti se u ponedjeljak u vrijeme navedene u nastavku da biste vidjeli Steve Jobs se na pozornicu u Moscone West. WWDC 2011 obećava zaviriti u IOS 5, OS X Lion, iCloud pohranu glazbe nudi i tko zna što još. IPhone 5? Nemojte računati na to, ali isto tako, ne računaju se. Vaš grad nije na popisu? Shout svoje vrijeme u komentarima ispod!

07:00 - Havaji
10:00 - Pacifiku
11:00 - Mountain
12:00 - Središnji
13:00 - Istočna
18:00 - London
19:00 - Pariz
21:00 - Moskva
02:00 - Tokyo (7. lipnja)

Nastaviti čitanje WWDC 2011 liveblog: Steve Jobs razgovora IOS 5, OS X Lav, iCloud i više!

WWDC 2011 liveblog: Jobs razgovora IOS 5, OS X Lav, iCloud i još mnogo toga! Steve prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 6. lipnja 2011 00:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Kako napisati kao Mark Zuckerberg

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/6zwjqNKiih0/How-To-Write-Like-Mark-Zuckerberg:
newguy77 pronađen priča govori o rezultatima lingvistike stručnjak se doveo u o slučaju Facebook vlasništva. Oni tvrde elektronička pošta su lažni, jer on koristi apostrofe pravilno i otvara rečenica više nego ležerno damning e-pošte.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.