ponedjeljak, 6. prosinca 2010.

NASA lansira Micro Solar Sail

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Dl2OQnfrBtE/story01.htm:
greyarea67 piše vijest da je NASA uspješno se koristi "mikrosatelitna" (pojam s obzirom na satelite težine između 10kg i 100kg) za implementaciju "nanosatellite" (pojam s obzirom da se sateliti teže između 1 kg i 10 kg). Razmještene objekt, prvi od šest u mikrosatelitna je korisna nosivost, jedinica je NanoSail-D let. NanoSail-D mase 4kg, a "o veličini štruca kruha" dok se ne raspoređuje svoje solarne jedriti. "... Kada NanoSail-D jedro je razmješten će koristiti svoj veliki jedro od tankih polimernih materijala, materijala mnogo tanji od jednog ljudske kose, značajno smanjiti vrijeme za de-orbitu mali satelit bez uporabe goriva kao i većina tradicionalnih satelita koristiti. NanoSail-D let rezultati će vam pomoći da rastete ova tehnologija tako da se može koristiti na budućim velikim svemirska misija za pomoć u de-kruže prostor krhotine stvorio prestao s radom satelita bez upotrebe vrijedne misije goriva. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Jedna Noć Štandovi svibanj biti genetski

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/yEiPHJXs5MM/story01.htm:
Anonimni čitatelj piše: "Dakle, on ili ona je varao za neodređeno mnogo vremena, a njihov jedini izgovor je: '. Ja jednostavno ne mogu si pomoći' Prema istraživačima na Sveučilištu Binghamton, oni svibanj biti u pravu. Sklonost za nevjeru mogao vrlo dobro biti u njihovoj DNA. U prva takve vrste istraživanja, tim istražitelja na čelu s Justin Garcia, SUNY Doktorski raznolikosti kolege u laboratoriju evolucijsku antropologiju i zdravlje na Binghamton University, State University of New York, je preuzeo široki pogled na seksualno ponašanje, odgovarajući izbor sa genima te je došao do nove teorije o tome što čini čovjeka 'krpelj' kad je u pitanju seksualne aktivnosti. Najveći krivac čini se da dopamin D4 receptor polimorfizam, ili DRD4 gen. Već povezan osjećaj koji traže ponašanje kao što su alkohol koristiti i kockanje, DRD4 je poznato da utječu na kemiju mozga i naknadno, ponašanje pojedinca. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Hertz započeti iznajmljivanje sve-električni Smart Fortwo EDS sljedeći tjedan

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/06/hertz-to-start-renting-all-electric-smart-fortwo-eds-next-week/:
To još uvijek ne može iznositi mnogo trag u tvrtke kompletan flote vozila, ali Hertz je upravo najavio da će početi iznajmljivanje Smart Fortwo električni pogon vozila na 15. prosinca, koji slijedi nedavne najave da će uskoro se nude sve-električni Coda limuzina i Nissan Leaf na odabranim tržištima. Kao što ste mogli očekivati, međutim, Smart ED će također biti donekle ograničena dostupnost, sa San Francisco, New York i Washington DC se samo lokacije uključene u početnoj širenje, a ni riječi o svim dodatnim gradovi slijediti. Šef o prošlosti pauze za potpuni press release.

Nastaviti čitanje Hertz započeti iznajmljivanje sve-električni Smart Fortwo EDS sljedeći tjedan

Hertz započeti iznajmljivanje sve-električni Smart Fortwo EDS sljedeći tjedan prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 6. prosinac 2010 16:16:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Autoblog Green | Pošalji ovaj | Komentari

DOJ ramping up borbu protiv autorskim pravima kojom se povređuju mjesta

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7d4fVfwD8so/story01.htm:
Anonimni čitatelj piše: "Obamina administracija je samo početak u svojoj misiji da zatvori skitnica web stranice koje ilegalno dijele sadržaj zaštićen autorskim pravima kao što su filmovi i glazba. Bijele kuće intelektualnog vlasništva car, Victoria Espinel, izjavio je u ponedjeljak da je internet zajednica treba 'očekivati više toga 'preemptive akcije uprava rampe do svoje napore u borbi protiv online povrede autorskih prava -. posebno su nedopušteno kopiranje i prodaja farmaceutskih droga "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Softver tipkovnice pops gore u webOS 2,0, sanja telefona Palm škriljevac cvjetati

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/06/software-keyboard-pops-up-in-webos-2-0-dreams-of-a-palm-slate-p/:
Tipkovnica softver svibanj zvuk anatema Palm, sa svojom bogatom poviješću prekrasan QWERTY tipkovnica, ali morali ste osjetiti da dolazi, što sa divljim potrošača usvajanje škriljevca uređaja i, znaš, gospodarstvo ovih dana. Pa, nakon kratka povijest savjeta u webOS 2,0 's kod i dužu povijest od hack , full-na Palm-razvijen softver tipkovnica je pronađen u brodarstvu webOS 2.0 uređaje. Potrebno je malo hack i ponovno pokretanje, a izgleda da je lud, kao i, oh, a vi morate koristiti fizičku tipkovnicu za unos Opt + Sym + K naredbu koja otvara virtualne tipke. Ipak, nijedan od tih nedostataka su će nas zaustaviti skiciranje iz gladak, vitak škriljevca telefone u našim dnevnicima, prevođenja da understated elegancije od pred 2 u ekran dominiraju oblik faktor s našim neobuzdanog maštu, ostavljajući Pre je tijesan tipkovnice u prošlosti kao što smo sprint u slavnu budućnost materijalne webOS 2,0 udjela na tržištu, a možda i navojem e-mail app ili nešto. Nažalost, mi smo učinili. Check out video tipkovnica u akciji, dok smo obrišite sline popusta na našu brada.

Nastaviti čitanje Software tipkovnica pops gore u webOS 2,0, sanja škriljevca telefona Palm cvjetati

Softver tipkovnice pops gore u webOS 2,0, sanja škriljevca telefona Palm procvat prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 6. prosinca 2010 14:13:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink PreCentral.net | izvor webOS Unutarnji (cvrkut) | Pošalji ovu | Komentari

Početak Blender

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/iwZAcmzfbGg/story01.htm:
terrywallwork piše "Lance Flavell i Apress sam bio zauzet pisanjem još Blender 2,5 bazi knjiga. Lance Flavell (poznat i kao Lancer u Blender zajednice) je vrlo obrazovan Blender korisnika. Tako sam bio vrlo zainteresiran da saznate o ovoj knjizi kada Apress najavio svoj raspoloživost. Tako off JA je otišao i naredio Ebook verziju knjige u PDF formatu. " Čitajte na za ostatak Terry's pregled.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Sprint Nextel je ukidanje iDEN mreže, odabire dobavljače za $ 5b projekt nadogradnje mreže

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/06/sprint-phasing-out-nextels-iden-network-selects-vendors-for-5/:
Izgleda kao Motorola I1 Android set (ne na slici gore) će stajati kao najvišim kraju Nextel telefon ikad - Sprint upravo objavila da je ukidanje identificirati mrežu negdje u 2013, jer počinje nova četiri do pet milijarde dolara poboljšanje projekta mreže pod nazivom "Mreža Vision". Mi smo očekuje ovo za neko vrijeme - Sprint / Nextel spajanja je opsjedati pretplatnik gubitaka i glasine o raspada za godina sada - ali ovo je prvi put da smo stečen datum. Sprint's rolling out usluge Pritisni za razgovor na vlastitu mrežu za potporu svojih 10,6 milijuna klijenata Nextel, ali mi nemamo raspored za koje još. Sprint je također najavljuje dobavljača Network Vizija: Alcatel-Lucent, Samsung, a Ericsson će svaki nositi regiju i biti zadužen za širenje i utvrđivanje Sprint's 3G mreže postojećih 1900MHz pri kupnji 800MHz, 1900MHz i 2.5GHz spektar za buduću uporabu. Zanimljivo, Sprint definitivno zaštite svojih WiMAX klađenja malo - to može nadograditi svoj novi gear LTE s swapanju u osnovnom pojasu kartice i izdavanje softver krpa, što svakako daje neke tvrtke 4G fleksibilnost trebalo Clearwire ne povući stvari zajedno . Mi ćemo vidjeti što se događa - underdog's stvaranje neke poteze.

Sprint Nextel je ukidanje iDEN mreže, odabire dobavljače za $ 5b nadogradnju projekt mreže prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 6. prosinca 2010 13:22:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor USA Today , Fierce Wireless | Pošalji ovaj | Komentari

IOS 4,2 rekao je da se blokira ipad Camera Kit od podrške nekih USB uređaja

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/06/ios-4-2-said-to-blocking-ipad-camera-kit-from-supporting-some-us/:
Čini se da ljudi u nadi za Appleov Connection Kit kamere riješiti sve njihove USB vezane ipad problema jednostavno ne mogu uhvatiti break. Prvi kit je gotovo nemoguće naći , a sada smo viđenje pobio izvješća korisnika rekavši da IOS 4,2 je napravio USB dio kamere kit gotovo beskorisno za mnoge USB uređaje koji su prethodno podržani. Kao što je 9-5 Mac izvješća, problem čini se svode se na količinu energije koja može biti emitirane iz ipad 30-pinski konektor - to nekad bilo 100mA, ali IOS 4,2 čini se da je cut da dolje samo 20mA, vjerojatno u pokušaju očuvati baterija život. Veliki problem, naravno, je da sve od USB klavijature do mikrofona, pa čak i neke kamere ne rade, a nema puno za korisnike lijevo učiniti, osim da se nadam da Apple vraća podršku u budućnosti ažurirati. Slobodno podijelite svoje priče o jao u komentarima, ili pustiti nas znati ako imate problema s ipad kamere kit.

IOS 4,2 rekao je da se blokira ipad Camera Kit od podrške nekih USB uređaja prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 6. prosinca 2010 00:59:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink TiPb | izvor 9 do 5 Mac | Pošalji ovaj | Komentari

John's Telefon pregled: 'svijetu najjednostavniji mobitel'

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/06/johns-phone-review-the-worlds-simplest-cellphone/:
To je rekao da se "svjetski Najjednostavniji mobitel." To je podebljano tvrde od bilo koga a kamoli prethodno nepoznata (u gadget krugovima ionako) nizozemski tim od preko oglasa u John Doe Amsterdam koji je želio izgraditi osnovne telefon - najosnovnijih telefon ikad - da nije tako glup i dosadan kao i druge pristupačne mobitela na tržištu. Tako je to? Pa, to sigurno je osnovna. U doba pametnih telefona i jeftini featurephones, Ivana telefon je jasnije definira ono što nedostaje nego ono što ima: nema fancy boja zaslon osjetljiv na dodir, nema kamera, nema 3G radio, WiFi, Bluetooth ili čak i GPRS, nema FM radio, bez pristupiti korisnici skladištenja; i nema music playera ili aplikacije bilo koje vrste. To je samo telefon quad-band GSM s tintom olovkom i papirom notepad tucked uredno u svoje opsežan udubljenja. That's right, olovku i papir. Dakle, to je svakako osnovni, ali je to jednostavan za korištenje? Čitanje na pronaći vanjska strana.

Nastaviti čitanje John's Telefon pregled: 'svijetu najjednostavniji mobitel'

Varalica pod:

John's Telefon pregled: 'svijetu najjednostavniji mobitel' prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 6. prosinac 2010 11:59:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Single Software Licence Zajednička 774.651 puta

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4Ob1rI-TQSU/story01.htm:
nk497 piše "jednu licencu za Avast sigurnost softver je korišten od strane 774.651 ljudi, nakon što je otišao virusne na file-sharing site. Avast primijetio da dozvolu za svoje isplaćen za sigurnosni softver, prodao 14-korisnik tvrtka u Arizoni, . bio distribuiran online Umjesto zatvoriti piratstva, tvrtka odlučila vidjeti kako daleko softver će širiti - on, jer je iskrsnuo u 200 zemalja, uključujući i Vatikan Sada, tvrtka je pretvorivši ga u marketing priliku, s. pop-up poticanje korisnicima piratskih kopija za preuzimanje pravni kopiju besplatno ili plaćeno-za inačicu. Avast nije siguran koliko pirati su otišli pravne, ali je rekao neki su napravili prekidač. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.