petak, 7. listopada 2011.

Samsung i Google odgodit sendvič sladoled i Galaxy Nexus

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/07/samsung-and-google-postpone-ice-cream-sandwich-and-galaxy-nexus/:
Samsung Galaxy Nexus
Boja nas razočaran nijansu plave, ali čini se da su Samsung i Google odlučili ne pokrenuti Galaxy Nexus (ili Nexus premijera, ili što god se zove) i sladoled Sendvič u svojoj 11. listopada raspakirati događaja . Dvije tvrtke šalje zajedničkom priopćenju glasi:

Samsung i Google odlučili odgoditi novi proizvod najava na CTIA Fall. Slažemo se da je to jednostavno nije pravo vrijeme za objaviti novi proizvod. Novi datum i mjesto će uskoro biti objavljen.

Pritisnite događaj 11. je očekuje da će ne samo debi za nasljednika Nexus S, ali naš prvi dobar pogled na sljedeća verzija Android. Iz bilo kojeg razloga tvrtke su odlučili odgoditi da pokrenuti. Ali, ako Eric Schmidt je vjeran svojoj riječi, ne bismo trebali čekati puno duže ... on je nas obećanje da će lansirati do studenog . Mi ćemo vas obavijestiti čim smo dobili novi datum za očekivati ​​" nešto veliko ".

Samsung i Google odgodit sendvič sladoled i Galaxy Nexus prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 7. listopada 2011 07:52:00 EST. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar