utorak, 1. veljače 2011.

Blogger tužio restoran za Bad pregled

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/o98bfTLJ9Yo/Blogger-Sued-By-Restaurant-For-Bad-Review:
Voulnet piše: "Nedavno otvorena podružnica u Kuvajtu Benihana tužila 248am.com, poznati Kuvajtska blog, za postavljanje loš restoran recenziju o svojoj hrani, tražeći blog biti zatvorena i više od 17.500 dolara odštete (5000 KD). Kuwaiti blogeri svugdje su najavile svoju potporu za pregledavanje bloger, iako je vrlo vjerojatno restoran će dobiti ništa od suda, jer novinari su gotovo uvijek omiljen u slučajevima klevete u kuvajtskih sudovima Čini Benihana još nije čuo za kuhara izvor magazina. . "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


GMC je SATIMO ATS sustav vrti Denali desno oko kako bi se osiguralo odgovarajuće antene prostora (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/01/gmcs-satimo-ats-system-spins-a-denali-right-round-to-ensure-pro/:
GMC je SATIMO ATS sustav vrti Denali desno oko kako bi se osiguralo odgovarajuće antene prostora (video)
Kao određene tvrtke zna prilično dobro, u pronalaženju pravo mjesto za postaviti antenu može biti teže nego što izgleda. Umjesto da samo jedan slap na krovu i poziva dnevno, General Motors je stvorio SATIMO ATS, u blizini polja antena testiranje sustava sortiranja smo navikli špijunaže u svim tim FCC fotografije . Ovaj je, međutim, SUV-veličine, kao što možete vidjeti u videu ispod. Radnici za opće može voziti GMC Yukon Denali na okretni tanjur i to spin sve okolo dok 103 senzori test antena plasman, stvaranje 3D renderiranje rezultirajuće performanse. To je prvi takav sustav u svijetu i bit će savršeno mjesto za naš sljedeći Faraday rave.

Nastaviti čitanje GMC je SATIMO ATS sustav vrti Denali desno oko kako bi se osiguralo odgovarajuće antene prostora (video)

GMC je SATIMO ATS sustav vrti Denali desno oko kako bi se osiguralo odgovarajuće antene prostora (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 1 veljača 2011 17:33:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor egmCarTech | Pošalji ovaj | Komentari

Više problema očekivati kada Egipat se vraća Online

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/T1cKx4X6H4g/More-Trouble-Expected-When-Egypt-Comes-Back-Online:
schliz piše "Neto aktivisti na Telecomix pripremaju darknets, šifriranje, proksiji i VPN za zaštitu Egipćana online slobodu kada je Vlada nametnula Internet blackout završava. Danas, Telecomix smatra Egipat kao na" istoj razini kao i Sjeverne Koreje i Burme u internetu cenzura "zbog glasina da su se egipatske telefonske linije su se zatvoriti Analitičari i Internet Society također je upozorio tehničke i poslovne poteškoće doći -. BGP uključujući stap i komercijalnih strahove od poslovanja u Egiptu."

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Svemir 250 + puta veća nego što se očituje

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/9C_YkiSCDwg/Universe-250-Times-Bigger-Than-What-Is-Observable:
eldavojohn piše "svemir je samo četrnaest milijardi godina tako da smo u mogućnosti promatrati ništa više od četrnaest milijardi svjetlosnih godina daleko. To ga čini malo teško za nas, izmjeriti koliko je velika svemir zapravo jest. niz metodologija razrađeni su procijeniti veličinu svemira, uključujući svemira zakrivljenosti, nuklearnu akustične oscilacije i sjaj daleke tipa 1A supernova. Sada tim je u kombinaciji sve poznate metode u Bayesov model prosječno je ograničiti svemira veličinu i njihova istraživanja govori s povjerenjem da svemir je najmanje 250 puta veće od vidljive svemira. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Primijeniti na Puštanje IOS 4,3 beta 3 za programere

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/01/apple-releases-ios-4-3-beta-3-to-developers/:
Nema riječi o tome što je unutra to samo još, ali Apple je upravo izdao IOS 4,3 beta 3 (graditi 8F5166b) za programere, tako da smo sigurni da ćemo biti uzimajući puno više detalja uskoro. Ako nedavne beta verzije OS su pokazatelji, tu je vjerojatno da će biti barem nekoliko iznenađenja tamo.

Update: Izgleda da je App Savjeti otkrili prvi novi značajka uključena u update: sposobnost da se otkazati App Store Učitano.

[Hvala svima koji su poslali to u]

Primijeniti na Puštanje IOS 4,3 beta 3 za programere prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 1. veljača 2011 14:51:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

IntoNow app može reći što pokazati ste gledajući, neće kucati vaše Glee ovisnosti (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/01/intonow-app-can-tell-what-show-youre-watching-wont-knock-your/:
IntoNow app može reći što pokazati ste gledajući, neće kucati vaše Glee ovisnosti (video)
Ako ste ikada koristili app kao Shazam otkriti pjesma svira na radiju da ste dug put prema znajući što novi IntoNow app može učiniti. Sa samo nekoliko sekundi audio to može otkriti ono što gledate, vam dati obilje informacija o tom sadržaju, onda neka vam ga dodali na svoj Netflix perčin. Možete ići na to podijeliti ono što gledate na mnoštvo društvenih mreža, čak i vidjeti što vaši prijatelji su promatranje. Ona se oslanja na platformu pod nazivom SoundPrint, akumulacija 266 godina vrijedan sadržaj koji stalno raste, stalno indeksiranje 130 kanala u realnom vremenu. (Mislim punditry!) Check it out na video ispod, ili samo dati ga besplatno skinuti s App Store . Trenutno je IOS samo, ali mi smo rekli Android i drugih okusa su na putu.

Nastaviti čitanje IntoNow app može reći što pokazati ste gledajući, neće kucati vaše Glee ovisnosti (video)

IntoNow app može reći što pokazati ste gledajući, neće kucati vaše Glee ovisnosti (video) prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 1. veljača 2011 15:18:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink eHomeUpgrade | izvor App Store , IntoNow | Pošalji ovaj | Komentari

Što je Internet? (Na 1994 Today Show)

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/x_R0UNK8xSU/Whatrsquos-the-Internet-on-1994s-Today-Show:
kkleiner piše "U smiješan video segmentu od 24 siječnja 1994, The Today Show jutro sidra Bryant Gumbel i Katie Couric posrnuti preko identitet i žargon internet tehnologije koji je došao definirati posljednjih desetak godina. Gumbel je nejasno kako se izgovara" @ ", Katie Couric predlaže" o ", a nitko ne želi reći" dot "kada su čitali." com ". Confusion s spiku na stranu, baci Today Show mora pitati člana posade razjasniti kako internet radi. Imate li pisati ga kao što su mail? to je samo u sveučilišta? li to zahtijevaju telefonsku liniju? To je manje nego prije dva desetljeća, i to je prekrasan podsjetnik o tome kako nespremne mainstream medija je za inovaciju koja je uskoro pomesti svijeta. Kao član posade kaže na internetu ", to je sve veći i veći sve vrijeme." Ono što ugodnijim nepotpuno. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Google je rekao da se zapošljavanje 'desetke' potaknuti android app razvoj

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/01/google-said-to-be-hiring-dozens-to-boost-android-app-developme/:
Već smo čuli neke promjene koje Google planira napraviti na jačanje app kupi u android tržište, i to izgleda kao da je sada također poduzimanje znatno in-house nastojanju da se poveća broj kvalitetnih aplikacije koje su dostupne. Prema The Wall Street Journal, Google planira zaposliti "desetine" od softverskih inženjera, proizvod menadžeri, korisničko sučelje stručnjaci i "drugi koji imaju ideje za mobilne aplikacije", a to je očito već pomaknula neke svoje trenutne zaposlenike za rad u ovaj novi "aplikacije laboratorij." Kao što ste mogli očekivati, to je učinjeno barem u dijelu u blizini takozvane "app jaz" s Apple, i to izgleda kao nove aplikacije će doći do daleko izvan Google uobičajenih svojstava - WSJ čak izričito spominje igre kao jedno područje oni će se usredotočiti na. Aplikacije također će očito sve biti besplatno (ali možda ad podržan), a Google je rekao da se pokušavate boriti s razvojnim raspodjela moći, uz napomenu da će biti u stanju promicati aplikacije u Android Market, a čak su ih već instaliran na mnogim telefonima.

Google je rekao da se zapošljavanje 'desetke' potaknuti android app razvoj prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 1 veljača 2011 13:54:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Slashdot | izvor Wall Street Journal | Pošalji ovaj | Komentari

Firewalls Napravite DDOS napada još gore

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/bF7rkTufcTs/Firewalls-Make-DDoS-Attacks-Worse:
jfruhlinger piše "Firewall su važan dio bilo koje mreže -. ali ako ih stavite ispred svoje web poslužitelja, oni postaju jednu točku kvara u slučaju DDoS napada" Ljudi to učiniti jer su programirani da to učiniti ", kaže jedan stručnjak za sigurnost, ali on vas poziva da se izbjegne ova postava pod svaku cijenu."

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Native Instruments Maschine pregled i 1,6 beta prvi pogled

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/01/native-instruments-maschine-review-and-1-6-beta-first-look/:
Budući da prvi uhvaćen pozornost svijeta na NAMM '09, Native Instruments Maschine je napravio dosta promiješati u svijetu elektronske glazbe proizvodnje i izvedbe. Moderne re-imagining od Akai legendarni uzorkovanja sequencers, to traje MPC-a raison d'être - snimanje i uređivanje uzoraka, sekvenciranje uzoraka za stvaranje pjesme - i koristi ga kao temelj MIDI sučelje / programski paket koji je i vrlo poznate i prilično jedinstvena. Maschine može pokrenuti kao stand-alone aplikacija ili integrirati s vašim DAW (digitalne audio radne stanice), kao plug-in, a tvrtka obećava vrlo malo što se tiče kvalitete zvuka i poboljšan tijek preko Akai legendarni instrumenata. No, to stog gore? Nedavno smo uzeti dobar, teško pogledati na najnoviju verziju softvera, beta 1,6 - i ne možemo čekati da dijele naše misli s vama. Check it out nakon pauze.

Nastaviti čitanje Native Instruments Maschine pregled i 1,6 beta prvi pogled

Native Instruments Maschine pregled i 1,6 beta prvi pogled prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 1 veljača 2011 13:30:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Bing je varanje, Kopiranje Google rezultate pretraživanja

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/PfxG_5ll8IA/Bing-Is-Cheating-Copying-Google-Search-Results:
Anonimni čitatelj piše: "Google je mali ubod operacija koja kaže dokazuje Bing je promatranje ono što ljudi traže na Google-u, stranice koje odaberete iz Google rezultata, zatim koristi te informacije kako bi poboljšali Bing vlastite pretraživanja oglasi. Bing ne poriče ovo. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Apple odbija Sony Reader aplikaciju, stvarno ne želi da kupujete sadržaja od drugih (update: Apple kaže da potrebe službene in-app kupnje)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/01/apple-rejects-sony-reader-app-doesnt-want-you-buying-content-f/:
To je bilo dosta, a budući da Apple čvrsto uzde na App Store je predmet vrijedan rasprave , ali oni su natrag u središtu pozornosti sada sljedeće tvrtke odbacivanje Sony Reader app za IOS. Razlozi s obzirom da Sony je da Apple neće više ne prihvaća prijave koje dopuštaju in-app kupnje sadržaja koji ne prolaze kroz Apple sebe, i, štoviše, neće tolerirati aplikacije koje pristupaju materijala kupili kroz vanjski sadržaj trgovinama. Tako je Sony Reader Store je out - Ali čekajte, ne zapaliti app potrošiti svoje vrijeme služeći se Kindlebooks? Bez komentara je ponudio na pitanje iz bilo Apple ili Amazon, dok Sony Reader Store stranice opisuje situaciju kao "slijepu ulicu" i obećava da će tražiti "druga avenues donijeti Reader iskustva Apple mobilne uređaje." U međuvremenu, možete dobiti Reader aplikacije za Android, ili samo čitaju vaš ebooks na uređaju posvećen taj zadatak.

Update: Kao što je navedeno od strane Harry McCracken više na Technologizer , to je zapravo bio Appleov dugogodišnju politiku zabraniti u app kupi - zapaliti i gluho aplikacije šaljete preglednika - tako Sony želju to učiniti će biti glavni uzrok za Reader aplikacije odbijanja. To ne poništiti drugi zabrinutost izražena u New York Times članak, da Apple neće više tolerirati sadržaj donio iz vanjskog trgovinama, koji je drag razvoj, ako je istina.

Update 2: Izgleda kao McCracken je prikovan - Appleov izaći sa izjavu ističući da App Store smjernice zahtijevaju da aplikacije koje omogućuju sadržaj kupuje mora također omogućiti im in-app putem Apple's iTunes službenim-podlogom sustav. Ne možemo zamisliti da je Sony je oduševljen s idejom rezanje Apple u Reader na sadržaj, ali ako oni žele igrati loptom, oni bi trebali biti u stanju postići suglasnost.

Apple odbija Sony Reader aplikaciju, stvarno ne želi da kupujete sadržaja od drugih (update: Apple kaže da potrebe službene in-app kupnju) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 1 veljača 2011 00:39:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink 9to5Mac | izvor New York Times , Sony Reader Store | Pošalji ovaj | Komentari

Google optužuje Bing za 'varanje', nadodavanje off svojim rezultatima pretraživanja

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/01/google-accuses-bing-of-cheating-piggybacking-off-its-search-r/:
Moglo bi se reći Bing je uzimanje fila od konkurencije, ali se čini da se više doslovno uzimajući rezultata pretraživanja, kao dobro. Google Fellow Amit Singhal tvrdi toliko i je pružio neke zabavne (ako ne i potpuno pametan) rezultate od svojih "Bing Sting . " Evo kako to radi: naći pojam za pretraživanje koji se vraća ne odgovara za bilo mjesta, napraviti "honeypot" stranica ručno pojaviti na termin, onda su oko 20 Google zaposlenika čine pretraživanje (i pritisnite gornji link) koristeći Internet Explorer s obje Predložene web-mjesta i Bing alatnu traku na. U roku od dva tjedna, Singhal tvrdi, nekoliko (oko 7 do 9) za 100 ili tako "honeypot" Rezultati su popping up u Bing. Bizarno izbora, previše, kao što su mbrzxpgjys, hiybbprqag, i indoswiftjobinproduction.

Dakle, je li to "varanje", kao Singhal izričito navodi? Eksperiment je morao biti pokrenuti s Bing na alatnoj traci i / ili sugeriraju mogućnost pretraživanja aktivirana, koje izričito kaže da se koriste za prikupljanje podataka i poboljšanje usluga. A više popularan uvjete za pretraživanje učiniti vratiti različite rezultate, to nije kao da Microsoft koristi nejavnih informacija, ali je ovaj primjer uzimanje nepravedan prečac? To je rasprava što možemo zamisliti bijes s dosta za neko vrijeme.

Google optužuje Bing za 'varanje', nadodavanje od svojih rezultata pretraživanja prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 1. veljače 2011 00:21:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Gizmodo | izvor Search Engine Land | Pošalji ovaj | Komentari