četvrtak, 30. prosinca 2010.

Vedro iSpot prekinuto već

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/30/clear-ispot-discontinued-already/:
Pa, to sigurno nije posljednja vrlo dugo, to učinio? Izgleda kao Vedro već šalje svojim neobičnim iSpot proizvod veliki WiMAX mreže u nebo manje od pet mjeseci nakon njegova uvođenja. Kao podsjećanje, iSpot's tvrde da slavu je da je dizajniran da radi samo s iPhones, iPod dotakne, i iPads - te u zamjenu za ludi ograničenja, Clear će vam naplatiti manje od 100 dolara za Hotspot sebe i samo 25 dolara mjesečno za neograničen pristup 4G ograničen na 6 Mbps down. Naravno, to je lako razumjeti zašto Clear bi htio zaboraviti iSpot ikada postojala: svoj filtriranje MAC adresa je lako poražen i mučila s izvještaja da je čak i odobreni uređaji su se zabranjen pristup, što sugerira da je pojam vjerojatno nije bio solidan u jednom prvo mjesto. Jer ono što vrijedi, Clear trgovinama još uvijek se prodaje kroz preostalih dionica, ako ste zainteresirani - a tvrtka će zadržati opskrbu jedinica za jamstvo zamjena - ali inače, ti si od sreće.

[Hvala, Rand]

Vedro iSpot ukinut već prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 30 pro 2010 17:13:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Vedro Forum | Pošalji ovaj | Komentari

Što može odvjetnik učiniti za Open Source?

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/REcMAGvwwMk/story01.htm:
zolltron piše "Imam prijatelja koji je otišao u pravu školu. On je stvarno uživao prava intelektualnog vlasništva, a on izgleda kao da doista žaljenje što on nije završio kao IP odvjetnik. No, ono što je učinjeno, učinjeno je, a on neće radikalno promijeniti karijeru putanje sada. Ali, mislim da bi mogli biti zainteresirani za volontiranje malo svog vremena, ako je bilo zanimljiv projekt on mogao dobiti iza. Computer ljudi uvijek pokušavaju shvatiti kako da se uključe u open source, čak i ako to neće biti njihov posao puno radno vrijeme. Dakle, sad sam vas pitati Slashdot, kako se moj prijatelj koristiti svoju stručnost kako bi open source projekt? "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Novi App miješa Novi pića s onim što imate

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/DSN1pdQOAFs/story01.htm:
Pickens piše: "Čarolija novi app se zove 'Top Shelf" je da ako želite da se miješaju novo piće, app smatra način na koji većina nas učiniti - umjesto da ide van kupiti sastojke, to vam pokazuje kako izgraditi novi napitak sa sastojcima imate na raspolaganju? Osjećaj neodlučan? Neka Top Shelf odabrati slučajan recept za vas. Možete dobiti slučajan piti iz cijele baze podataka, određenu kategoriju, favorite, rezultatima pretraživanja, ili liker kabineta. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Demokrati Crowdsourcing Za Glasujte Palin u boje

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/pvI6tRIN5d8/story01.htm:
SharpieMarker piše: "U što bi se moglo najekstremniji i najutjecajnijih crowdsourcing projekt ikad, demokrati su počeli organizirati kako bi namjerno glasovati za Palin u 2012 republikanski predizbori. Njihova teorija je vlasništvo Palin kao protivnik, Obama će imati najbolje tečajeve na pobjedu reizbor. Nedavne ankete su pokazale da Obama vodi udobno Palin za 10-20 poena, ali Obama je statistički povezan s Romney i jedva ispred Huckabee. Oni imaju čak i države po-država primarne glasovanja vodič za pomoć demokrata navigaciju različitih država 'pravila za glasovanje Palin u republikanski predizbori. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Engadget je najveća priča u 2010

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/30/engadgets-biggest-stories-of-2010/:

Što godine to je bio! To nas čini samo vrtoglavicu razmišljam o tome, tako da smo učinili ono što činimo najbolje: napravili smo popisa. Bila je to godina značajnih prevrata za industriju, sa novim kategorijama cvjetanja i neobuzdano zastarijevanja nazire za sve ostalo. Ipak, Privedite osumnjičene, čini se, krivi za većinu graja, s Apple, Google i Microsoft dominira naslove. Pratite zajedno nakon raspada kao što smo vas izvoditi kroz ono što se dogodilo, samo u slučaju, znate, samo se probudio iz kome 365 dana. Ili možda želite liste. Ili dira retrospektive. Mi ne briga, samo kliknite.

Nastaviti čitanje Engadget najveća priča od 2010

Engadget je najveća priča u 2010 prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 30 pro 2010 15:45:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Engadget Podcast, živim u 16:45 EST!

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/30/the-engadget-podcast-live-at-4-45pm-est/:
To je kraj godine, tako da je vrijeme za dječake da se osvrnuti se i odraziti na ... oh, koji su mi kidding, vjerojatno ćete samo učiniti više skečeve. Pridružite nam se u nastavku!

PS I ne zaboravite da je Ustream Android i iPhone klijentima kao dobro, ako ste izvan i oko, a ne možete se pridruže na Flash-based zabavu u nastavku.

Nastaviti čitanje Engadget Podcast, živim u 16:45 EST!

Engadget Podcast, živim u 16:45 EST! prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 30 pro 2010 16:15:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Android Trojanski Found, koje se šire od kineske App prodavaonice

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/jRYzsZU0Cd4/story01.htm:
wiredmikey piše da su znanstvenici iz vidikovac Mobile otkrili sofisticirani trojanski ciljanja Android uređaje, koji "kažu mobilni malware 'najsofisticiraniji Android malware smo vidjeli do sada, Geinimi je također prvi android malware u prirodi koja se prikazuje botnet- kao mogućnosti. Nakon malware je instaliran na korisnikovom telefon, ima potencijal da primaju naredbe od udaljenog poslužitelja koji omogućavaju vlasnik tog servera za kontrolu telefon. " Ono što čini Trojanski razlikuje od većine 'standardnih' mobilni malware je da Geinimi se 'cijepljenom' na prepakirao verzije legitimnih aplikacija, prvenstveno igre, i distribuira u third-party Kineski android app tržišta ... "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Kako se spojiti i postaviti svoj novi HDTV: svi kablovi, sadržaj, i kalibracija trebate

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/30/how-to-connect-and-set-up-your-new-hdtv-all-the-cables-conten/:
Bilo da ste uzimanje oblozi off od svoje prve HDTV-a ili peti postoji nekoliko lako izbjeći prepreke koje vam mogu spriječiti uživanje da novi prikazati u svom najboljem. Sada, s novim internet spojen TV i 3DTVs u mix, postoji još uzeti u obzir, ali mi ćemo vas kroz minsko polje figuring out kako spojiti taj novi TV gore, što ga spojiti, pa čak i baciti u nekoliko prijedloge o tome gdje pronaći stvari želite gledati većinu.

Nastaviti čitanje Kako to spojiti i postaviti svoj novi HDTV: svi kablovi, sadržaj, i kalibracija trebate

Kako se spojiti i postaviti svoj novi HDTV: svi kablovi, sadržaj, i kalibracija trebate prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 30 pro 2010 15:18:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

HTC HD2 dobiva stabilnu dioničko Android graditi za internu pohranu

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/30/htc-hd2-gets-a-stable-stock-android-build-for-internal-storage/:
Trčanje Android na HTC-a časni HD2 je stari šešir - ali povijesno gledano, vi ste imali to otrčati za microSD za pohranu, što nije optimalno stanje za operativni sustav možda se nadam da koristite kao vaš primarni. Sada smo napokon je dobio ono što se čini prvo rješenje omogućava Vam da ispadne gotovo dioničko graditi od android na HD2 interne memorije NAND, čime se oslobađa vanjska memorija za Vaš uobičajeni zbirku obiteljskih fotografija, showtunes i PowerPoint prezentacija je preostalo od Vaše WinMo 6,5 dana. Smo bez sumnje da je ovaj hack je malo kockast - posebno s obzirom na vrlo snažan na razini od hacker napora koji je otišao u čineći ga dogoditi - ali ako youve 'je dobio HD2 ležanje okolo da treba novi najam na životu, to bi moglo biti vrijedan metak.

[Hvala svima koji su poslali to u]

HTC HD2 dobiva stabilnu dioničko Android graditi za interne pohrane prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 30 pro 2010 14:40:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor XDA-programere | Pošalji ovaj | Komentari

VoIP Sada Tehnički ilegalno u Kini

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/exw_lXOWlYo/story01.htm:
ironfrost piše "nedavne presude Kina je Ministarstvo industrije i informacijske tehnologije (MIIT) je izjavio da VoIP usluge su ilegalne, osim onih kojima upravlja državnom vlasništvu telekom operatera China Telecom i China Unicom. Prema članku," odluka Očekuje se da bi Skype, UUCall i druge slične usluge dostupne u Kini ", te je mnogi smatraju kao način zaštite tradicionalnih telekom operatera dobit. Evo više in-dubina priča na kineskom (Google Translate verzija)."

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Pileći-based kamera stabilizacije učinkovitiji od ljudske glave gori (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/30/chicken-based-camera-stabilization-more-effective-than-the-human/:
Kao što ste bez sumnje dobro poznato, kokoši vestibulo-očne refleks i pogled stabiliziranje funkcija (Google to!) Vrlo je evoluirao, što je samo stvar za steadying svoj fotoaparat. Naravno, trebate pristup do žive peradi, malen kamera, neka vrsta gumenom trakom, i strpljenja i vještine kako bi se sprijatelji pijetao i dovesti ga u svoj film izbojci. Već ste vidjeli jedan vjerni čitatelj Engadget's žutokljunac pokušaja Pileći Powered Steadicam [TM], ali možete budite uvjereni da je ovo ptica gadget (uzdiše) je konstantno u razvoju. Provjerite naš prijatelj Jeremija video nakon pauze vidjeti usporedbu snimaka između pijetla cam, ručni kamera, a samo jedan vrsta strapped Jeremiji glavu.

Nastaviti čitanje Pileći-based kamera stabilizacije učinkovitiji od ljudske glave gori (video)

Pileći-based kamera stabilizacije učinkovitiji od ljudske glave gori (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 30 pro 2010 14:16:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Najiščekivanijih tech proizvoda od 2011

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/yTGgcp7tmzc/story01.htm:
adeelarshad82 piše: "2011 je samo oko kutu, a sa nove godine dolazi očekivanja. temelju hype i nedavnim najavama, PCMag sastaviti popis od dvanaest najiščekivanijih tech proizvodi od 2011. Neke su nove, kao i tehnologiju za most Wi- Fi, Powerline, i Ethernet ili 3D kamkordera, koji će vam kreirati sadržaj za vaš 3D TV. Drugi će samo nositi više od onoga što predviđa u 2010, ali nikada materijalizira kao iPhone na Verizon mreže ili Phones s dual core procesorima. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.