ponedjeljak, 29. studenoga 2010.

Ray Kurzweil je sklizak futurizma

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/lmcdnzFamXQ/story01.htm:
wjousts piše: "Dobro poznati futurist Ray Kurzweil je napravio mnoge predviđanja o budućnosti u svojim knjigama The Age of Intelligent Machines (1990), The Age of Spiritual Machines (1999) i Jednina je u blizini (2005), ali kako dobro imati svoju predviđanja održao do sada da živimo "u budućnosti" IEEE Spectrum je komad propitivanje Kurzweil-a (samozvani) točnost Citiram:?.. "U tome leže frustracije Kurzweil je brand tech punditry S izoštrenim, njegov najjasniji i najuspješniji predviđanja često nedostaje izvornost ili dubinu. a većina njegovih predviđanja dolaze s toliko puškarnicama da se granica na unfalsifiable. Ipak, on nastavlja da se dovoljno ozbiljno kao Oracle tehnologija za naredbe vrlo impresivan zvučnik naknade na skupi konferencijama, autoru najbolje -prodaja knjiga, i da su cofounded Jednina University, gdje rukovoditelji i drugi plaćaju prilično lijepo naučiti kako planirati za ne-previše-dalekoj dan kada one nestaju računala, učinit će čovjeka i zastarjelom i besmrtni. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




HTC pisma pribor u divljini - Nope, još uvijek nije službeno još

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/29/htc-merge-accessories-in-the-wild-nope-still-not-official-ye/:
Evo što znamo o HTC pisma : to je također bio poznat kao leksikon , to je dual-mode telefon GSM i CDMA tarifni Verizon , to je dobio slide-out QWERTY , 800MHz procesor , Bing i Bing Maps ( popularan trend ovih dana), a sada znamo, također, da je rukavica ugriz tijelo na naslovnici raspolaganju kako bi zaštitili svoje metalik eksterijera. Evo što ne znamo: zašto nitko još nije službeno priznao ovaj telefon.

HTC pisma pribor u divljini - Nope, još uvijek nije službeno još prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 29 studeni 2010 17:32:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Android Središnja | izvor Droid Forum | Pošalji ovaj | Komentari

Moodle 1,9 Extension Development

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/gvoZM6-CtqE/story01.htm:
melbenson piše "Moodle 1,9 Extension razvoj Jonathon Moore i Michael Churchward, objavio Packt Publishing, definitivno pruža ono što piše na koricama knjiga -" Prilagodba i proširiti Moodle koristeći svoj robustan dodatak sustavima. " Ova knjiga, namijenjena za korisnike sa solidno znanje Moodle softvera i Moodle tehnologije, čini veliki posao za otvaranje vrata za kreativne i korisne ideje da se vaš moodle sustav na sljedeću razinu. Knjizi vodi čitaoca kroz mnogo primjera prilagođavanje i uređivanje koda Moodle u lako razumljiv, user-friendly način, ali također predstavlja čitač s izazovnim i naprednim konceptima. " Čitajte na za ostatak melbenson's pregled.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Sectra virtualna autopsija stol na raspolaganju sada, Stan Brakhage zbunjen

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/29/sectra-virtual-autopsy-table-available-now-stan-brakhage-nonplu/:
Iako ne nudi vrsta Stark, strašna ljepote (ili probosti) Zakona o Vidjevši vlastitim očima, Sectra's Visual Imaging stol će vam izvesti "virtualni obdukcije," pomoću CT i MRI mjesto 3D rekreacije u tijelo pacijenta na velikom, multitouch stol. Što je više, onda tijelo može biti ispitan - pa čak i rezati sa "virtualni nož". I to je konačno dostupna "za mase", kao jedna tvrtka rep staviti u e-mail jutros (iako smo vrsta lik da ako imate MR vam se vjerojatno nije jedna od "mase"). Provjerite PR nakon pauze, ili hit izvor link da biste dobili neki za sebe.

Nastaviti čitanje Sectra virtualna autopsija stol na raspolaganju sada, Stan Brakhage zbunjen

Sectra virtualna autopsija stol na raspolaganju sada, Stan Brakhage zbunjen prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 29 studeni 2010 15:08:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Sectra | Pošalji ovaj | Komentari

Kineski DNS Sprječavanje stvarna prijetnja za Outsiders

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/9tLFJ-r1gWg/story01.htm:
Trailrunner7 piše "Kina je dugo koristi internet Domain Name Service cenzurira web stranice i informacije koje vladajuće Komunističke partije smatra prijeti. Ali sada sigurnosni stručnjaci upozoravaju da vlade cenzura je u opasnosti prelijeva Kina je granica, suzbijanju sposobnost onih koji žive izvan Kine kako bi pronašli informacije na internetu. procjenjuje 57% svih mreža na Zemlji prošao DNS zahtjeva kroz kineski DNS rootserver u nekom trenutku u 2010, prema podacima iz sigurnosne tvrtke Renesys. petljanja Komunistička partija tamo predstavlja opasnost za internet sigurnost i slobodu. U stvari, DNS plesti se u što može biti veća prijetnja od tehnika poput BGP (Border Gateway Protocol) otmica, koji je vjerovao da je odgovoran za neočekivani pomak u Internet usmjeravanje u travnju koji je nedavno bio predmet mainstream mediji u SAD-u. Tu je već dokaz da su kineske napore da se miješati s DNS iskrvario izvan državne granice. istog izvješće Kongresu iz US-China ekonomske i sigurnosne pregled komisije koja se zove pažnju na BGP otmice incident od travnja 2010 također spominje ožujak, 2010 incidenta u kojem korisnika Interneta u SAD-u i Čileu pokušao spojiti na socijalne umrežavanje web stranice zabranjen od strane kineske vlade. Međutim, njihov DNS zahtjevi su obrađene od strane Peking-based Domain Name Server, koji je odgovorio sa DNS netočne informacije koji je režirao surfere netočne poslužiteljima, navodi se u izvješću. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Dva Kinects udružuju snage kako bi se stvorili bolji 3D video, udarac našim umovima (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/29/two-kinects-join-forces-to-create-better-3d-video-blow-our-mind/:
Dva Kinects udružuju snage kako bi se stvorili bolji 3D video, udarac našim umovima (video)
Sjetite se kada je Oliver Kreylos impresioniran i nas šokirani pokazuje da jedan Microsoft Kinect mogao stvoriti neke izvanredno debeo 3D video ? Vratio se na to opet, ovaj put puše umove i pokazujući da su dva Kinects može povezati i njihov izlaz umrežena - jedan u osnovi popunjavanje praznine druge. Otkrio je da su dva ne stvoriti neke smetnje, točkasta IR uzorak jednog uzrokuje neke rupe i mrlje u drugim, ali kada su u kombinaciji dvije su u osnovi pomažu jedni druge, a rezultati su prilično impresivni. Kao što možete vidjeti u video nakon pauze, Oliver je u mogućnosti da rotirati kameru perspektivu i film u osnovi se s novim kut kamere koji postoji negdje između položaja dva Kinects, i ne-tako u stvarnom vremenu. Naravno, kvaliteta ostavlja puno da se željeni, ali ipak. Wow.

[Hvala, Mohammad]

Nastaviti čitanje Dva Kinects udružuju snage kako bi se stvorili bolji 3D video, udarac našim umovima (video)

Dva Kinects udružuju snage kako bi se stvorili bolji 3D video, udarac našim umovima (video) prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 29 studeni 2010 13:21:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor okreylos (YouTube) | Pošalji ovaj | Komentari

Bicikl zaključavanje penje stubovi, potiče bi-biti lopovi potražiti negdje drugdje (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/29/bicycle-lock-climbs-poles-encourages-would-be-thieves-to-look-e/:
Da jutarnju šalicu Haterade? Nabavite spremni da se to ispiru. Tim biciklisti / inženjeri imaju sklopljen što bi moglo biti najbolja stvar koja se dogoditi da bicikl od Lance Armstrong, s (trenutno neimenovani) pol-penjanje bicikl lock stvoren za Njemačku vlastitu Conrad. Nema riječi o ako (ili kada), ovaj fancy novatorstvo će ići na prodaju, ali znamo barem jednog nizozemskog stanovnik koji će se rastanak načine s toliko eura koliko je potrebno kako bi se u jednoj kući. Ukratko, ovaj uređaj trake oko obližnje svjetlo stup, a zatim nosi svoj bicikl visoko u zraku (i time, daleko od ruke lopova) putem daljinskog upravljača. Samo problema? Za jednu, to je ogroman, i treba dokazati zabrinjavajuće nositi okolo. Drugo, da ćete biti u cijelu hrpu problema treba neke druge šaljivac odlučite za izlet svoj bicikl isti pol ispod tvoje. Anywho, video nakon pauze je definitivno vrijedi gledati.

Nastaviti čitanje bicikala zaključavanje penje stubovi, potiče bi-biti lopovi potražiti negdje drugdje (video)

Bicikl zaključavanje penje stubovi, potiče bi-biti lopovi potražiti negdje drugdje (video) prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 29 studeni 2010 00:54:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Gizmag | izvor SFGate | Pošalji ovaj | Komentari

Apple je zabranio Android Magazin app od App Store

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/x_fwg8fKEC8/story01.htm:
recoiledsnake piše "Apple birali svoju bitku s android gore zarezati danas zabranom app Android magazina iz je App Store, ostavljajući ni na koji način bi korisnici mogli instalirati aplikaciju na iPads, iPhone i iPod dotakne bez jailbreaking. razloga za odbijanje, kao što je dano od strane Apple rep je bio "Znaš li ... Vaš časopis ... To je samo o Android .... ne možemo imati da u našem App Store "dvo-mjesečno izdanje - Android pandan iPhone časopis Dixon je započeo stavljanjem van ranije ove godine -. pokrenuta 11. studenoga". To je smiješno, stvarno, jer ja ne mislim da bi prodati mnogo časopisa na Android preko Apple App Store ", rekao je Dixon Media Watch." No, pitanje je gdje ovo ide. "To dolazi na petama od Jobs vezao se na Android nazvavši ga usitnjena i to je patent napada na Android."

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Sony PSP dobiti neograničen glazba preko oblak-based Qriocity usluge

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/29/sony-psp-to-gain-unlimited-music-via-cloud-based-qriocity-servic/:
Samo nekoliko dana nakon što je Sony Qriocity video-on-demand uslugu otišao živjeti u cijeloj Europi, u ovom leti - vijest da su navedene usluge bit će širenje svojih krila i dirljiv PSP u kratkom poretka. Riječ na ulici je da će sljedeći PlayStation Portable update (v6.35) će donijeti zajedno Music Unlimited powered by Qriocity, opisan kao "nova, oblak-based, digitalni glazbeni servis iz Sony, koji će dati ljubitelje glazbe pristup milijunima pjesme pohranjene i sinkronizirane kroz oblak. " Post-ažurirati, korisnici će primijetiti novu ikonu u PSP-XrossMediaBar pod "Glazba" kategoriji, i štoviše, program Media Go za upravljanje PSP preuzeti sadržaj na vašem računalu biti će ažurirana "uz poboljšanja korisničkog sučelja i naprednim foto uređivanje alati ". Sony preostalih mama na lansirati datum, ali internet je već abuzz o tome što to može značiti za predstojeću PlayStation telefon . Hoće li Sony napokon nogu-up preko IOS s ukorijenjen neograničen glazba klijent? Dječak se može sanjati, ne može on?

Sony PSP dobiti neograničen glazba preko oblak-based Qriocity usluga prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 29. studeni 2010 00:21:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Boy Genius Prijavi | izvor PlayStation Blog (1) , (2) | Pošalji ovaj | Komentari

Carstvo uzvraća udarac direktor Irvin Kershner preminuo u 87

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/tvMzshasK1w/story01.htm:
bigredradio piše "Carstvo uzvraća udarac direktor Irvin Kershner umro u svom domu u Parizu nakon što je pretrpjela od bolesti, njegovo kumče Adriana Santini potvrdila AFP u ponedjeljak. On je bio 87".

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




MS vrijedi za patent na "svjetlošću inducirane oblik-memorije", zaslon osjetljiv na dodir koji bi mogao dodir leđa

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/29/ms-applies-for-patent-on-light-induced-shape-memory-a-touchsc/:
MS vrijedi za patent na "svjetlošću inducirane oblik-memorije", zaslon osjetljiv na dodir da bi vam dodir leđa
Zaslon osjetljiv na dodir su sebični ljubavnici, uzimajući vaše nježno miluje i nestrpljiv slavine bez prinos nagovještaj povratnih informacija za vas. Vidjeli smo pokušaja da se promjene koje, kao prototipovi iz Toshiba i Senseg da dodati malo teksture na površini dodirljiv, ali sada Microsoft moć biti obličje da bi tako dinamičnoj taktilnost do jednog od najvećih dodirljiv površina: površina . Nedavne patentna prijava pod nazivom "Light-induced Oblik-memorije polimera Zaslon" opisuje tehnike za prikaz koja koristi infra-crveno svjetlo za otkrivanje dodir, ali i "selektivno izmijeniti topografija topografije mijenja sloj". Drugim riječima: da bi ga neravan ili glatka. Određene valne dužine svjetlosti projicirane na ekranu mogu uzrokovati područja koja topografije sloja proširiti ili ugovor, koji je konačno bi moglo značiti sve naše plače za pozornost napokon bi moglo biti odgovorio u naturi.

MS vrijedi za patent na "svjetlošću inducirane oblik-memorije", zaslon osjetljiv na dodir koji bi mogao dodir leđa prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 29 studeni 2010 11:56:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink New Scientist , QikGlance | izvor USPTO | Pošalji ovaj | Komentari